Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 211
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 213 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mery rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 368282 z 04.01.2016

Znalazłam idealną sukienkę na studniówkę, której nie ma w żadnym innym sklepie. Przed zakupem czytałam opinie innych klientów i dzięki temu zdecydowałam się na zakup. Mam nadzieję, że moja opinia pomoże w podjęciu decyzji o zakupach w lejdi.sklep.pl innym osobom. Pozdrawiam.

zakupy: sukienka; styczeń 2016

plusy: unikalny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 368278 z 04.01.2016

Straciłam kupę kasy za 3 sukienki , a moje dziecko nie chciało w żadnej iść na wesele Na ostatnia chwile ktoś ze znajomych polecił mi Sklep Lejdi .Oczywiście zaraz z córką siadłyśmy przed komputerem ., I zrobił się jeszcze większy problem , bo wszystkie jej się podobały i nie wiedziała która wybrać .Zamówiłam beżową tiulową z czarną wstawką z girpury . I to był strzał w 10 .Moja córcia wyglądała prześlicznie . Zapomniałam dodać że , sukienka zgodna z opisem , czas realizacji bardzo szybki .W Sklepie Lejdi są bardzo duże promocje , więc na ta okazję zamówiłam sobie czerwona sukienkę . Pozdrawiam

zakupy: sukienka tiulowa z czrna girpurowa wstawka, ; listopad 2015

plusy: Dobra jakość , dbałość o klijenta ,

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

onaa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 367890 z 30.12.2015

Sukienka zgodna z opisem, przesyłkę odebrałam następnego dnia. polecam

zakupy: Tiulowa sukienka z gipiurową koronką; grudzień 2015

plusy: szybka przesyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 367042 z 22.12.2015

Zawsze szukałam sukienek midi, takie i wyłączni takie pasują do mojej figury. W końcu znalazłam sklep Lejdi. Jestem bardzo zadowolona. Sukienka jest idealna. Idealna długość sukienki 110 cm. Mam nadzieję, że zostanę stałą klientką, już zamówiłam kolejna sukienkę.

zakupy: sukienka czerowna z koronki; grudzień 2015

plusy: Szybkośc i zgodnośc towaru z opisem i zdjęciem

minusy: Wszystko jest ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 366974 z 21.12.2015

Ciekawa oferta,niskie ceny

zakupy: Sukienka; grudzień 2015

plusy: Najniższe ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 365354 z 11.12.2015

Sukienkę kupiłam w tym sklepie dlatego, że szyją pod wymiar. Jestem bardzo zadowolona z sukienki, pasuje na mnie idealnie :) polecam sklep panią z niestandardowymi wymiarami.

zakupy: sukienka na wesele mon 160; grudzień 2015

plusy: Szyją sukienki pod wymiar, duży wybór, szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KAśka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 364022 z 03.12.2015

Kupiłam u nich sukienkę na studniówkę. Jest świetna, długo się naszukałam tej idealniej :) Szybka wysyłka ogólnie bezproblemowo. polecam

zakupy: sukienka na studniówkę; grudzień 2015

plusy: szybka wysyłka, piękne sukienki, nie wygórowane ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 363826 z 02.12.2015

Obsługa sklepu w pełni spełniła moje oczekiwania, życzliwa, szybka wysyłka, zakupiona sukienka w pełni odpowiada opisowi i jest bardzo, bardzo staranie uszyta.

zakupy: sukienka różowa z perłami 36; listopad 2015

plusy: życzliwość

minusy: nie mam uwag negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 363206 z 27.11.2015

Wszystko ok. polecam

zakupy: Torebka wieczorowa; listopad 2015

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Annette rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 362338 z 20.11.2015

Zamówiłam u nich sukienkę na studniówkę. Sukienka jest taka jak na zdjęciu, w sumie niczym się nie różni. Nie mam się do czego przyczepić :) polecam sklep

zakupy: sukienka na studniówkę; listopad 2015

plusy: fajne sukienki, szybka dostawa po zakupie

minusy: -------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kicius rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 362002 z 18.11.2015

Solidny sprzedawca sukienka zgodna z opisem, szybka dostawa polecam.

zakupy: Sukienka na sylwestra; listopad 2015

plusy: jakość, duży wybór sukienek, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krychaaa21 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 361430 z 13.11.2015

Zakupiona sukienka zgodna z opisem ze strony, szybka wysyłka na następny dzień już miałam sukienkę w ręku. Transakcja przebiegła bezproblemowo. polecam tego sprzedawcę

zakupy: Sukienka tiulowa; listopad 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: sklep spełnił moje oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P@ti rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 360805 z 06.11.2015

Sukienka wygląda w rzeczywistości ładniej niż na zdjęciu, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam ten sklep :)

zakupy: Sukienka wieczorowa; październik 2015

plusy: szybka wysyłka, duży wybór sukienek

minusy: według mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 360365 z 03.11.2015

Jak najbardziej rekomenduje! Miła obsługa- Pan pomógł przy zamówieniu sukienki :) Wysyłka w ten sam dzień, produkt zgodny z opisem. Polecam ten sklep!

zakupy: sukienka na wesele; październik 2015

plusy: kontakt, szybka dostawa, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosiak rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 359821 z 29.10.2015

Jestem bardzo zadowolona z sukienki zakupionej w tym sklepie jest śliczna, opis produktu i rozmiarówka zgodna z towarem w 100%. Bardzo szybka realizacja zamówienia, sukienka była na następny dzień co jest wielkim plusem według mnie. POLECAM!

zakupy: Długa suknia; październik 2015

plusy: Błyskawiczna wysyłka, cena, duży wybór sukienek

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 355489 z 16.09.2015

dobra jakość materiałów, piękne wzory sukienek, bardzo szybka dostawa. Bardzo polecam sukienki w stylu Grace Kelly kupiłam czarna i czerwona rewelacja.

zakupy: Sukienka w stylu retro Grace kelly, ; wrzesień 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 354337 z 04.09.2015

Szybka wysylka, swietna jakosc produktow polecam :)

zakupy: plaszcz i torba; lipiec 2015

plusy: swietna jakosc i szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuljomka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 350933 z 31.07.2015

Móje drugie zamówienie sukienek przez internet i drugi raz zamawiam na stronie www.lejdi-sklep.pl. To są udane zakupy. Szybki kontakt mailowy, rewelacyjne sukienkie (wg opisu na stronie). Bardzo szybka wysyłka (zamówienie późno wieczorem 29.07, sukienka od rana wysłana 30.07, i już o 11-50 firma GLS dostarczyła przesyłkę. Polecam ten sklep-to jest moja druga idealna sukienka zamówiona w tym sklepie! Dziękuję! Jestem bardzo zadowolona!

zakupy: Szyfonowa sukienka z cyrkoniami czerwona; lipiec 2015

plusy: prześliczne sukienki zgodne z opisem na stronie

minusy: odpowiedź na maila po wysłaniu drugi raz tego samego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 350837 z 30.07.2015

Ciekawe i niepowtarzalne produkty. Całkowicie spełniło to moje oczekiwania

zakupy: Elegancka koronkowa sukienka midi czarna334 -5; lipiec 2015

plusy: świetna i błyskawiczna obsługa, nienaganna współpraca

minusy: brak kontaktu telefonicznego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 349785 z 20.07.2015

Przejrzysta i rzetelna obsługa.

zakupy: Sukienka wieczorowa; lipiec 2015

plusy: Bardzo łatwy zakup przez internet.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER