Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 219
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 221 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Renata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 374582 z 27.02.2016

Piękne sukienki.

zakupy: sukienka tiulowa; luty 2016

plusy: Dobra jakość produktów.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 373942 z 22.02.2016

To mój drugi zakup w tym sklepie. Kupiłam tym razem tunikę, jest świetna. Wysyłka odbyła się błyskawicznie jak za pierwszym razem. Polecam

zakupy: Tunika; luty 2016

plusy: Kurier dostarcza zakupiony towar następnego dnia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brygida rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 373642 z 18.02.2016

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, super kontakt ze sprzadawca. Polecam:)

zakupy: Sukienka weselna; luty 2016

plusy: szczegółowy opis produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia82 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 373374 z 16.02.2016

Polecam ten sklep. Bardzo szybka wysyłka, sukienka wspaniała :)

zakupy: sukienka na wesele; luty 2016

plusy: szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 372446 z 09.02.2016

na sklep natrafiłam przypadkowo i w 100 % spełnił on moje oczekiwania, szybko i sprawnie, polecam

zakupy: sukienka; luty 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 371742 z 03.02.2016

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie, sukienka przepiękna. Obsługa bardzo pomocna, wysyłka błyskawiczna. polecam

zakupy: Sukienka z gipiurową koronka; luty 2016

plusy: Szybka wysyłka towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 371118 z 28.01.2016

Sklep znalazłam przypadkowo googlując ;) Zaryzykowałam i kupiłam sukienkę na wesele, dostałam ją następnego dnia. Wykonanie i kolor zgodny w 100%. polecam

zakupy: sukienka na wesele; styczeń 2016

plusy: Inny towar niż w sieciówkach,szybka przesyłka,duży wybór

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 368558 z 07.01.2016

Zakupiona sukienka zgodna z opisem. Transakcja przebiegła bez problemowo. Polecam ten sklep

zakupy: sukienka na studniówkę; styczeń 2016

plusy: niska cena, błyskawiczna przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mery rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 368282 z 04.01.2016

Znalazłam idealną sukienkę na studniówkę, której nie ma w żadnym innym sklepie. Przed zakupem czytałam opinie innych klientów i dzięki temu zdecydowałam się na zakup. Mam nadzieję, że moja opinia pomoże w podjęciu decyzji o zakupach w lejdi.sklep.pl innym osobom. Pozdrawiam.

zakupy: sukienka; styczeń 2016

plusy: unikalny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 368278 z 04.01.2016

Straciłam kupę kasy za 3 sukienki , a moje dziecko nie chciało w żadnej iść na wesele Na ostatnia chwile ktoś ze znajomych polecił mi Sklep Lejdi .Oczywiście zaraz z córką siadłyśmy przed komputerem ., I zrobił się jeszcze większy problem , bo wszystkie jej się podobały i nie wiedziała która wybrać .Zamówiłam beżową tiulową z czarną wstawką z girpury . I to był strzał w 10 .Moja córcia wyglądała prześlicznie . Zapomniałam dodać że , sukienka zgodna z opisem , czas realizacji bardzo szybki .W Sklepie Lejdi są bardzo duże promocje , więc na ta okazję zamówiłam sobie czerwona sukienkę . Pozdrawiam

zakupy: sukienka tiulowa z czrna girpurowa wstawka, ; listopad 2015

plusy: Dobra jakość , dbałość o klijenta ,

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

onaa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 367890 z 30.12.2015

Sukienka zgodna z opisem, przesyłkę odebrałam następnego dnia. polecam

zakupy: Tiulowa sukienka z gipiurową koronką; grudzień 2015

plusy: szybka przesyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 367042 z 22.12.2015

Zawsze szukałam sukienek midi, takie i wyłączni takie pasują do mojej figury. W końcu znalazłam sklep Lejdi. Jestem bardzo zadowolona. Sukienka jest idealna. Idealna długość sukienki 110 cm. Mam nadzieję, że zostanę stałą klientką, już zamówiłam kolejna sukienkę.

zakupy: sukienka czerowna z koronki; grudzień 2015

plusy: Szybkośc i zgodnośc towaru z opisem i zdjęciem

minusy: Wszystko jest ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 366974 z 21.12.2015

Ciekawa oferta,niskie ceny

zakupy: Sukienka; grudzień 2015

plusy: Najniższe ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 365354 z 11.12.2015

Sukienkę kupiłam w tym sklepie dlatego, że szyją pod wymiar. Jestem bardzo zadowolona z sukienki, pasuje na mnie idealnie :) polecam sklep panią z niestandardowymi wymiarami.

zakupy: sukienka na wesele mon 160; grudzień 2015

plusy: Szyją sukienki pod wymiar, duży wybór, szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KAśka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 364022 z 03.12.2015

Kupiłam u nich sukienkę na studniówkę. Jest świetna, długo się naszukałam tej idealniej :) Szybka wysyłka ogólnie bezproblemowo. polecam

zakupy: sukienka na studniówkę; grudzień 2015

plusy: szybka wysyłka, piękne sukienki, nie wygórowane ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 363826 z 02.12.2015

Obsługa sklepu w pełni spełniła moje oczekiwania, życzliwa, szybka wysyłka, zakupiona sukienka w pełni odpowiada opisowi i jest bardzo, bardzo staranie uszyta.

zakupy: sukienka różowa z perłami 36; listopad 2015

plusy: życzliwość

minusy: nie mam uwag negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 363206 z 27.11.2015

Wszystko ok. polecam

zakupy: Torebka wieczorowa; listopad 2015

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Annette rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 362338 z 20.11.2015

Zamówiłam u nich sukienkę na studniówkę. Sukienka jest taka jak na zdjęciu, w sumie niczym się nie różni. Nie mam się do czego przyczepić :) polecam sklep

zakupy: sukienka na studniówkę; listopad 2015

plusy: fajne sukienki, szybka dostawa po zakupie

minusy: -------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kicius rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 362002 z 18.11.2015

Solidny sprzedawca sukienka zgodna z opisem, szybka dostawa polecam.

zakupy: Sukienka na sylwestra; listopad 2015

plusy: jakość, duży wybór sukienek, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krychaaa21 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 361430 z 13.11.2015

Zakupiona sukienka zgodna z opisem ze strony, szybka wysyłka na następny dzień już miałam sukienkę w ręku. Transakcja przebiegła bezproblemowo. polecam tego sprzedawcę

zakupy: Sukienka tiulowa; listopad 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: sklep spełnił moje oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER