Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 219
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 221 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

P@ti rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 360805 z 06.11.2015

Sukienka wygląda w rzeczywistości ładniej niż na zdjęciu, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam ten sklep :)

zakupy: Sukienka wieczorowa; październik 2015

plusy: szybka wysyłka, duży wybór sukienek

minusy: według mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 360365 z 03.11.2015

Jak najbardziej rekomenduje! Miła obsługa- Pan pomógł przy zamówieniu sukienki :) Wysyłka w ten sam dzień, produkt zgodny z opisem. Polecam ten sklep!

zakupy: sukienka na wesele; październik 2015

plusy: kontakt, szybka dostawa, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosiak rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 359821 z 29.10.2015

Jestem bardzo zadowolona z sukienki zakupionej w tym sklepie jest śliczna, opis produktu i rozmiarówka zgodna z towarem w 100%. Bardzo szybka realizacja zamówienia, sukienka była na następny dzień co jest wielkim plusem według mnie. POLECAM!

zakupy: Długa suknia; październik 2015

plusy: Błyskawiczna wysyłka, cena, duży wybór sukienek

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 355489 z 16.09.2015

dobra jakość materiałów, piękne wzory sukienek, bardzo szybka dostawa. Bardzo polecam sukienki w stylu Grace Kelly kupiłam czarna i czerwona rewelacja.

zakupy: Sukienka w stylu retro Grace kelly, ; wrzesień 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 354337 z 04.09.2015

Szybka wysylka, swietna jakosc produktow polecam :)

zakupy: plaszcz i torba; lipiec 2015

plusy: swietna jakosc i szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuljomka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 350933 z 31.07.2015

Móje drugie zamówienie sukienek przez internet i drugi raz zamawiam na stronie www.lejdi-sklep.pl. To są udane zakupy. Szybki kontakt mailowy, rewelacyjne sukienkie (wg opisu na stronie). Bardzo szybka wysyłka (zamówienie późno wieczorem 29.07, sukienka od rana wysłana 30.07, i już o 11-50 firma GLS dostarczyła przesyłkę. Polecam ten sklep-to jest moja druga idealna sukienka zamówiona w tym sklepie! Dziękuję! Jestem bardzo zadowolona!

zakupy: Szyfonowa sukienka z cyrkoniami czerwona; lipiec 2015

plusy: prześliczne sukienki zgodne z opisem na stronie

minusy: odpowiedź na maila po wysłaniu drugi raz tego samego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 350837 z 30.07.2015

Ciekawe i niepowtarzalne produkty. Całkowicie spełniło to moje oczekiwania

zakupy: Elegancka koronkowa sukienka midi czarna334 -5; lipiec 2015

plusy: świetna i błyskawiczna obsługa, nienaganna współpraca

minusy: brak kontaktu telefonicznego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 349785 z 20.07.2015

Przejrzysta i rzetelna obsługa.

zakupy: Sukienka wieczorowa; lipiec 2015

plusy: Bardzo łatwy zakup przez internet.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gohan rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 348585 z 09.07.2015

Błyskawiczna reakcja, fantastycznie!

zakupy: sukienka; lipiec 2015

plusy: szybkość, profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 348133 z 06.07.2015

Sklep wybrałam przypadkowo i od razu przypadł mi do gustu. Polecam wszystkim ten sklep. Miła obsługa, szybka dostawa, profesjonalne podejście do klienta. Zamówiłam sukienkę, niczym się nie różniła od zdjęcia, powiedziałabym, że nawet ładniejsza - cudo. Z pewnością to nie był mój jedyny zakup w tym sklepie. Polecam i życzę udanych zakupów.

zakupy: Sukienka; lipiec 2015

plusy: Szybka realizacja, profesjonale podejście do klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 344281 z 01.06.2015

Tak, moje oczekiwania zostały całkowicie zaspokojone. Szybka dostawa.Na sklep trafiłam przypadkowo, już poleciłam go znajomym.Kupiłam śliczną sukienkę i leży idealnie...zgodnie z podana rozmiarówką :)Jestem super zadowolona!!!

zakupy: Sukienka; czerwiec 2015

plusy: rzetelność :)

minusy: brak wad odnośnie sklepu...sukienka dobra więc nie odsył

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 336417 z 24.03.2015

Trafiłam na sklep przypadkowo szukając sukienki na wesele, znalazłam odpowiadającą moim oczekiwaniom. Przesyłka wysłana od razu po zatwierdzeniu zamówienia, a przyszła na następny dzień. Nie ma problemy z porozumiewaniem się przez email, gdyż szybko dostałam odpowiedź na moje pytanie. Polecam !

zakupy: sukienka; marzec 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 334577 z 10.03.2015

sklep wyraźnie i jasno przedstawia swa ofertę, podaje wymiary, komunikacja prosta i przyjemna... zwrócił moja uwagę swą prostą w odczycie forma - bez zbędnych ozdobników, formułek, zawiłości...

zakupy: sukienki; marzec 2015

plusy: dobrze przedstawiona oferta

minusy: jak dotąd nie zauwazyłam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

werka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 333813 z 04.03.2015

znalazlam piekna suknie slubna na slub cywilny w bardzo dobrej cenie

zakupy: klasyczna drapowana sukienka; marzec 2015

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 330169 z 04.02.2015

Bo spodobal mi sie towar sprzadawany w tym sklepie a w szczegolności sukienki:-)

zakupy: Sukienki; luty 2015

plusy: kontakt, realizacja i duży wybór , cena

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 329609 z 30.01.2015

ładne wzory sukienek,niestety wzór sukienki niedopasowany do mojej figury

zakupy: sukienka; styczeń 2015

plusy: Ładnie odszyta sukienka,towar zgodny z zamówieniem

minusy: Zbyt długie oczekiwanie na dostawę - ponad 2 tygodnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doris rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 329417 z 29.01.2015

bardzo szybka dostawa,fachowo zapakowane,towar nie uszkodzony,bardzo dobrej jakości,polecam!

zakupy: torebka, czarna lakierowana; styczeń 2015

plusy: szybkość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lokianna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 328045 z 19.01.2015

fachowa .rzetelna i szybka obsługa

zakupy: sukienka; styczeń 2015

plusy: duzy wybór towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 327801 z 17.01.2015

Sklep spełnił moje oczekiwania, towar zgodny z opisem,szybka dostawa, polecam!

zakupy: sukienka; styczeń 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta nie poleca Lejdi.sklep.pl opinia nr 326305 z 07.01.2015

Wybrałam ten sklep, gdyż oferował śliczną sukienkę. Niestety została mi wysłana sukienka niezgodna z wymiarami. Obsługa bardzo nie miła, traktują klienta z góry, a gdy pracownik zauważył, że to sukienka na studniówkę, potraktował mnie jeszcze gorzej. Wiele telefonów nie odbierają, zbywają klienta mówiąc, że "ich to nie obchodzi", bądź "i co może Nam Pani zrobić". Szczerze odradzam zakupów w tym sklepie.

zakupy: Tiulowa kopertowa sukienka; grudzień 2014

plusy: Brak

minusy: Opryskliwość, brak zgodności towaru z opisem

Odpowiedź sklepu 07.01.2015

Pani otrzymała sukienkę niezgodną z wymiarami - zaproponowaliśmy wymianę na którą miała Pani poczekać do 9 stycznia cyt:" W takim razie mam prośbę. Jeśli do 9 stycznia nie będziecie mieli Państwo mniejszych rozmiarów, proszę o zwrot pieniędzy. Nie chcę zostać bez sukienki na studniówkę" Ponieważ jest okres noworoczny oraz świąteczny i inwentaryzacyjny nie było mozliwości aby sukienka doszła do nas w czasie świątecznym . Dnia 7 stycznia Pani zadzwoniła bardzo zdenerwowana, że nie odbieramy telefonu i że pracownik podał jej termin na 5 stycznia co jest niezgodne z prawdą na dowód czego posiadamy maile oraz wpisany wyżej cytat z odpowiedzi na maila z potwierdzonym terminem 9 stycznia. Pani dzwoniła kilkakrotnie oskarżając o kłamstwo pracownika i uważając że pracownik mówiąc iż oczekujemy na sukienki ze szwalni traktuje ją z góry.Pani strasząć sądem oraz negatywnymi opiniami zażadała natychmiastowy zwrot pieniędzy - czego efektem jest opinia negatywna.

Odpowiedź Aneta 07.01.2015

Widocznie rozmowy telefoniczne z Państwem trzeba nagrywać, gdyż w pierwszej kierownik obiecał mi, iż sukienka będzie gotowa na 3 STYCZNIA, w kolejnym mailu był to już drugi tydzień stycznia, a w dzisiajeszej rozmowie telefonicznej dowiedziałam się, że sukienka będzie u Państwa w sklepie dopiero w przyszłym tygodniu. Dziękuję, że dzięki braku Państwa profesjonalizmu został mi tydzień na zakup sukienki.

Odpowiedź sklepu 07.01.2015

Zgadza się to co Pani pisze - w mailu informowaliśmy że sukienka pojawi się na sklepie w drugim tygodniu stycznia - czyli 9 stycznia ( na co Pani odpisała żę jesli nie pojawi się do 9 stycznia chciałaby Pani dokonać zwrotu) , a jak Pani pisze pracownik sklepu powiedział że sukienka będzie w przyszłym tygodniu (ponieważ 9 styczeń to piętek + wysyłka), ale nie na sklepie a już u Pani.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER