Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 208
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 210 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paulina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 336417 z 24.03.2015

Trafiłam na sklep przypadkowo szukając sukienki na wesele, znalazłam odpowiadającą moim oczekiwaniom. Przesyłka wysłana od razu po zatwierdzeniu zamówienia, a przyszła na następny dzień. Nie ma problemy z porozumiewaniem się przez email, gdyż szybko dostałam odpowiedź na moje pytanie. Polecam !

zakupy: sukienka; marzec 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 334577 z 10.03.2015

sklep wyraźnie i jasno przedstawia swa ofertę, podaje wymiary, komunikacja prosta i przyjemna... zwrócił moja uwagę swą prostą w odczycie forma - bez zbędnych ozdobników, formułek, zawiłości...

zakupy: sukienki; marzec 2015

plusy: dobrze przedstawiona oferta

minusy: jak dotąd nie zauwazyłam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

werka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 333813 z 04.03.2015

znalazlam piekna suknie slubna na slub cywilny w bardzo dobrej cenie

zakupy: klasyczna drapowana sukienka; marzec 2015

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 330169 z 04.02.2015

Bo spodobal mi sie towar sprzadawany w tym sklepie a w szczegolności sukienki:-)

zakupy: Sukienki; luty 2015

plusy: kontakt, realizacja i duży wybór , cena

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 329609 z 30.01.2015

ładne wzory sukienek,niestety wzór sukienki niedopasowany do mojej figury

zakupy: sukienka; styczeń 2015

plusy: Ładnie odszyta sukienka,towar zgodny z zamówieniem

minusy: Zbyt długie oczekiwanie na dostawę - ponad 2 tygodnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doris rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 329417 z 29.01.2015

bardzo szybka dostawa,fachowo zapakowane,towar nie uszkodzony,bardzo dobrej jakości,polecam!

zakupy: torebka, czarna lakierowana; styczeń 2015

plusy: szybkość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lokianna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 328045 z 19.01.2015

fachowa .rzetelna i szybka obsługa

zakupy: sukienka; styczeń 2015

plusy: duzy wybór towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 327801 z 17.01.2015

Sklep spełnił moje oczekiwania, towar zgodny z opisem,szybka dostawa, polecam!

zakupy: sukienka; styczeń 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta nie poleca Lejdi.sklep.pl opinia nr 326305 z 07.01.2015

Wybrałam ten sklep, gdyż oferował śliczną sukienkę. Niestety została mi wysłana sukienka niezgodna z wymiarami. Obsługa bardzo nie miła, traktują klienta z góry, a gdy pracownik zauważył, że to sukienka na studniówkę, potraktował mnie jeszcze gorzej. Wiele telefonów nie odbierają, zbywają klienta mówiąc, że "ich to nie obchodzi", bądź "i co może Nam Pani zrobić". Szczerze odradzam zakupów w tym sklepie.

zakupy: Tiulowa kopertowa sukienka; grudzień 2014

plusy: Brak

minusy: Opryskliwość, brak zgodności towaru z opisem

Odpowiedź sklepu 07.01.2015

Pani otrzymała sukienkę niezgodną z wymiarami - zaproponowaliśmy wymianę na którą miała Pani poczekać do 9 stycznia cyt:" W takim razie mam prośbę. Jeśli do 9 stycznia nie będziecie mieli Państwo mniejszych rozmiarów, proszę o zwrot pieniędzy. Nie chcę zostać bez sukienki na studniówkę" Ponieważ jest okres noworoczny oraz świąteczny i inwentaryzacyjny nie było mozliwości aby sukienka doszła do nas w czasie świątecznym . Dnia 7 stycznia Pani zadzwoniła bardzo zdenerwowana, że nie odbieramy telefonu i że pracownik podał jej termin na 5 stycznia co jest niezgodne z prawdą na dowód czego posiadamy maile oraz wpisany wyżej cytat z odpowiedzi na maila z potwierdzonym terminem 9 stycznia. Pani dzwoniła kilkakrotnie oskarżając o kłamstwo pracownika i uważając że pracownik mówiąc iż oczekujemy na sukienki ze szwalni traktuje ją z góry.Pani strasząć sądem oraz negatywnymi opiniami zażadała natychmiastowy zwrot pieniędzy - czego efektem jest opinia negatywna.

Odpowiedź Aneta 07.01.2015

Widocznie rozmowy telefoniczne z Państwem trzeba nagrywać, gdyż w pierwszej kierownik obiecał mi, iż sukienka będzie gotowa na 3 STYCZNIA, w kolejnym mailu był to już drugi tydzień stycznia, a w dzisiajeszej rozmowie telefonicznej dowiedziałam się, że sukienka będzie u Państwa w sklepie dopiero w przyszłym tygodniu. Dziękuję, że dzięki braku Państwa profesjonalizmu został mi tydzień na zakup sukienki.

Odpowiedź sklepu 07.01.2015

Zgadza się to co Pani pisze - w mailu informowaliśmy że sukienka pojawi się na sklepie w drugim tygodniu stycznia - czyli 9 stycznia ( na co Pani odpisała żę jesli nie pojawi się do 9 stycznia chciałaby Pani dokonać zwrotu) , a jak Pani pisze pracownik sklepu powiedział że sukienka będzie w przyszłym tygodniu (ponieważ 9 styczeń to piętek + wysyłka), ale nie na sklepie a już u Pani.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JUSTYNA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 326269 z 07.01.2015

SKLEP WYBRANY Z POLECENIA CAŁKOWICIE SŁUSZNIE SPEŁNIL MOJE OCZEKIWANIA W 100 PROCENTACH

zakupy: TOREBKA; styczeń 2015

plusy: PROFESJONALIZM !!!!!SZYBKA OBSLUGA PIĘKNY TOWAR

minusy: NIE POSIADA WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria nie ma zdania o Lejdi.sklep.pl opinia nr 321145 z 03.12.2014

Jeszcze nie wiem, czy spełni moje oczekiwania. Zakupu mam zamiar dokonać ponieważ tylko w tym sklepie znalazłam żakiet którego szukam, po przystępnej cenie, z dostawą gratis.

zakupy: Zakiet; grudzień 2014

plusy: dostawa gratis

minusy: długi termin dostawy, trudny do zaakceptowania regulamin

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Syyylwia2607 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 320897 z 01.12.2014

Wybór przypadkowy i trafiony bardzo.Swetny wybór,dobre ceny,natychmiastowa realizacja zamówienia.

zakupy: Sweterek damski Puma; listopad 2014

plusy: Szybko,tanio,dobra jakość towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

La Bambola rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 320581 z 28.11.2014

Sklep znalazłam przypadkowo, ale jestem bardzo z niego zadowolona !

zakupy: Zakiet; listopad 2014

plusy: Towar jest taki jak w opisie, ceny przystępnej

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slalski rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 320057 z 25.11.2014

Kupiłem prezent który wybrała sobie siostrzenica. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Torba Listonoszka brązowa.; listopad 2014

plusy: Jakość, szybkość realizacji, kultura obsługi.

minusy: Żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Syyylwia2607 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 317757 z 05.11.2014

Duży wybór,super jakość w dobrych cenach,natychmiastowa wysyłka.

zakupy: Sweterek Puma; listopad 2014

plusy: Dobry towar,tanio i szybko.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 316485 z 27.10.2014

Kupiłam sukienkę wieczorową w sklepie Leidi.W 100% spełniła moje oczekiwania.Starannie wykończona.Uważam ,że była warta tych pieniędzy.Towar zgodny z opisem.

zakupy: Suknia wieczorowa z perłami; październik 2014

plusy: Bardzo dobry kontakt.Szybka wysyłka

minusy: Uważam ,że według mnie ten sklep nie posiada wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 312289 z 24.09.2014

Jest to mój pierwszy zakup w sklepie Lejdi, jestem bardzo zadowolona z dostarczonej sukienki, którą na moją indywidualną prośbę uszyto dłuższą. Bardzo ładny fason, staranne wykończenie. Polecam !

zakupy: sukienka w stylu Edyty Górniak; wrzesień 2014

plusy: towar zgodny z opisem, szybka dostawa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 309541 z 07.09.2014

Kupiłam w tym sklepie sukienkę i spełniła wszystkie moje oczekiwania

zakupy: sukienka; grudzień 2013

plusy: dobre gatunkowo materiały, solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 309405 z 05.09.2014

bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Suknia bardzo się podoba.

zakupy: Suknia; wrzesień 2014

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata Sado rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 309173 z 04.09.2014

Szukałam eleganckiej sukienki na wesele i tu znalazłam idealną.Świetny kontakte ze sprzedawca , bezproblemowy zwrot, gdyz moja sukienka okazała sie troszkę za mała.Zdecydowanie polecam ten sklep :)

zakupy: Sukienka z Żakietem ecri, mon 039; wrzesień 2014

plusy: bardzo szybki kontakt, powiadomienie na maila

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER