Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 219
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 221 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

JUSTYNA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 326269 z 07.01.2015

SKLEP WYBRANY Z POLECENIA CAŁKOWICIE SŁUSZNIE SPEŁNIL MOJE OCZEKIWANIA W 100 PROCENTACH

zakupy: TOREBKA; styczeń 2015

plusy: PROFESJONALIZM !!!!!SZYBKA OBSLUGA PIĘKNY TOWAR

minusy: NIE POSIADA WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria nie ma zdania o Lejdi.sklep.pl opinia nr 321145 z 03.12.2014

Jeszcze nie wiem, czy spełni moje oczekiwania. Zakupu mam zamiar dokonać ponieważ tylko w tym sklepie znalazłam żakiet którego szukam, po przystępnej cenie, z dostawą gratis.

zakupy: Zakiet; grudzień 2014

plusy: dostawa gratis

minusy: długi termin dostawy, trudny do zaakceptowania regulamin

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Syyylwia2607 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 320897 z 01.12.2014

Wybór przypadkowy i trafiony bardzo.Swetny wybór,dobre ceny,natychmiastowa realizacja zamówienia.

zakupy: Sweterek damski Puma; listopad 2014

plusy: Szybko,tanio,dobra jakość towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

La Bambola rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 320581 z 28.11.2014

Sklep znalazłam przypadkowo, ale jestem bardzo z niego zadowolona !

zakupy: Zakiet; listopad 2014

plusy: Towar jest taki jak w opisie, ceny przystępnej

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slalski rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 320057 z 25.11.2014

Kupiłem prezent który wybrała sobie siostrzenica. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Torba Listonoszka brązowa.; listopad 2014

plusy: Jakość, szybkość realizacji, kultura obsługi.

minusy: Żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Syyylwia2607 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 317757 z 05.11.2014

Duży wybór,super jakość w dobrych cenach,natychmiastowa wysyłka.

zakupy: Sweterek Puma; listopad 2014

plusy: Dobry towar,tanio i szybko.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 316485 z 27.10.2014

Kupiłam sukienkę wieczorową w sklepie Leidi.W 100% spełniła moje oczekiwania.Starannie wykończona.Uważam ,że była warta tych pieniędzy.Towar zgodny z opisem.

zakupy: Suknia wieczorowa z perłami; październik 2014

plusy: Bardzo dobry kontakt.Szybka wysyłka

minusy: Uważam ,że według mnie ten sklep nie posiada wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 312289 z 24.09.2014

Jest to mój pierwszy zakup w sklepie Lejdi, jestem bardzo zadowolona z dostarczonej sukienki, którą na moją indywidualną prośbę uszyto dłuższą. Bardzo ładny fason, staranne wykończenie. Polecam !

zakupy: sukienka w stylu Edyty Górniak; wrzesień 2014

plusy: towar zgodny z opisem, szybka dostawa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 309541 z 07.09.2014

Kupiłam w tym sklepie sukienkę i spełniła wszystkie moje oczekiwania

zakupy: sukienka; grudzień 2013

plusy: dobre gatunkowo materiały, solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 309405 z 05.09.2014

bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Suknia bardzo się podoba.

zakupy: Suknia; wrzesień 2014

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata Sado rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 309173 z 04.09.2014

Szukałam eleganckiej sukienki na wesele i tu znalazłam idealną.Świetny kontakte ze sprzedawca , bezproblemowy zwrot, gdyz moja sukienka okazała sie troszkę za mała.Zdecydowanie polecam ten sklep :)

zakupy: Sukienka z Żakietem ecri, mon 039; wrzesień 2014

plusy: bardzo szybki kontakt, powiadomienie na maila

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 308173 z 28.08.2014

Szukałam wyjątkowej sukienki w rozsądnej cenie. Obsługa jak i jakość na 5+ polecam z czystym sercem.

zakupy: Sukienka; sierpień 2014

plusy: Zrozumienie i rzetelnosc

minusy: Ograniczona ilośc ubrań w rozmiarze XS

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 295065 z 06.06.2014

Wybrałam sklep przypadkiem, szukając odpowiedniej sukienki na wesele. Świetna oferta, dobre ceny, doskonała jakość oferowanych produktów, bezproblemowa dostawa - godny polecenia sklep. Oczywiście - spełnił moje oczekiwania :)

zakupy: sukienka i torebka; czerwiec 2014

plusy: szybkość, dokładność, jakość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 293373 z 27.05.2014

Podoba mi się asortyment sklepu.

zakupy: spódniczka; maj 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga.n rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 292781 z 22.05.2014

Bogaty asortyment i przystępne ceny

zakupy: sukienka w stylu Victoria Beckham; maj 2014

plusy: duży wybór i przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga.n rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 292777 z 22.05.2014

Bogaty asortyment i przystępne ceny

zakupy: sukienka w stylu Victoria Beckham; maj 2014

plusy: duży wybór i przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paprocka77 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 291741 z 16.05.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: sukienka retro; maj 2014

plusy: szybkość realizacji, zgodność z opisem

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 291685 z 15.05.2014

Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu. Zamówiłam sukienkę wieczorową (na wesele) podając swoje wymiary. Sukienka została uszyta idealnie - nic nie muszę poprawiać. Dodatkowo zamówiłam bolerko, które zostało dopasowane kolorystycznie do sukienki i butów (zdjęcie butów wysłałam przy zamówieniu). Polecam wszystkim ten sklep :)

zakupy: Sukienka wieczorowa, bolerko; maj 2014

plusy: Fachowa obsługa (kontakt e-mail i telefoniczny)

minusy: sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 290169 z 07.05.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania, obsługa na medal.

zakupy: sukienka; maj 2014

plusy: szybka realizacją zamówienia

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izo rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 287741 z 16.04.2014

zdecydowanie spełnia oczekiwania! kupuję w tym sklepie nie pierwszy raz i nigdy nie było najmniejszego problemu ;)

zakupy: sukienka; marzec 2014

plusy: niepowtarzalne kolekcje

minusy: czasem zbyt skąpe opisy produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER