Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 219
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 221 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Barbara rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 286269 z 07.04.2014

Przed dokonaniem zakupu przeczytałam opinie innych klientek a ponieważ były pozytywne więc postanowiłam i ja dokonać w tym sklepie zakupu . Mieszkam w małym mieście w którym brakuje sklepów z damską odzieżą . Żeby kupić coś eleganckiego musiałabym udać się w dalszą podróż a na to nie mam czasu - a i nie wiadomo czy znalazłabym coś odpowiedniego . W sklepie Lejdi znalazłam klasyczną sukienkę MON 156 . Rozmiar dobrałam zgodnie z załączoną na stronie sklepu tabelą , poprosiłam jedynie o inną niż proponowana długość , do sukienki zamówiłam również bolerko . W ciągu 6 dni od złożonego zamówienia sukienka dotarła do mnie do domu doręczona pocztą kurierską . Sukienka jak i bolerko idealnie pasują . Kolor szmaragdowy taki jak na zdjęciu - jest prześliczny . Moim zdaniem żadna krawcowa u mnie na miejscu nie uszyła by mi lepiej . Sklep godny polecenia innym paniom .

zakupy: sukienka, bolerko; kwiecień 2014

plusy: towar jak na zdjęciu , szybka dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 284697 z 27.03.2014

wiele ofert promocyjnych, towar odznacza się wysoką jakością, świetny opis- wszystko zgadza się w 100%. bardzo szybka dostawa

zakupy: wiktoriańska wyrafinowana sukienka Arena; marzec 2014

plusy: zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 279593 z 25.02.2014

znalazłam tam poszukiwany przeze mnie towar

zakupy: torba listonoszka duża; luty 2014

plusy: duzy wybór towaru, rzetelne informacje

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 278529 z 19.02.2014

Polecam sklep lejdi w 100%, szybka dostawa, torebka zgodna z opisem. Dziękuję i pozdrawiam.

zakupy: Torebka teczka; luty 2014

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 277121 z 12.02.2014

szybko, sprawnie.

zakupy: sukienka i sweter; luty 2014

plusy: szybko, sprawnie

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika S rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 274509 z 28.01.2014

Sklepu wcześniej nie znałam, również nikt z moich znajomych nie robił w nim wcześniej zakupów. Ale potrzebowałam bardzo specyficznej torby, którą mieli w asortymencie. Zaryzykowałam i nie żałuję. W niedzielę złożyłam zamówienia a kurier dostarczył mi zamówienie dzisiaj. Szczelnie opakowane, torba okazała się bardzo dobrej jakości i w 100% spełniła moje oczekiwania. Przy zakupie kolejnej torby na pewno tam wrócę. Polecam. Fachowa obsługa i szybka realizacja.

zakupy: Torba listonoszka granatowa; styczeń 2014

plusy: Asortyment, o który trudno w innych sklepach.

minusy: Brak wad, moim zdaniem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolcia93600 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 274497 z 28.01.2014

Sklep lejdi jest po prostu rewelacyjny. Sukienkę,którą kupiłam spełniła moje oczekiwania w 100%.Na zdjęciu,była ładna ale rzeczywistości okazała się cudowna. Kontakt z sprzedawcą rewelka.Rozmiary zgodne z tabelą Polecam

zakupy: Różowa tiulowa sukienka z kokardą AG6 -6; styczeń 2014

plusy: Szybka wysyłka,Genialny kontakt z sprzedawcą

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jopi1 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 274021 z 26.01.2014

Spodobała mi się sukienka. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: sukienka; styczeń 2014

plusy: uczciwość i słowność

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martyna Kozioł rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 272517 z 17.01.2014

Ponieważ mieli bardzo duży wybór sukien wieczorowych. Suknia, którą zakupiłam okazała się ładniejsza i wyższej jakości niż sądziłam: http://www.lejdi-sklep.pl/index.php?p4299,klasyczna-suknia-z-drapowaniem-mon-128a Jestem pod wrażeniem. POLECAM

zakupy: Klasyczna Suknia z drapowaniem; styczeń 2014

plusy: Duży wybór, dobra jakość, bardzo dobre ceny

minusy: Zdjęcia nie oddają bardzo dobrej jakości towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BarbaraM rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 270933 z 09.01.2014

Bardzo piękny i ciekawy asortyment,super szybka wysyłka polecam!

zakupy: Torebka; styczeń 2014

plusy: super asortyment

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwetta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 266461 z 16.12.2013

Ciekawy towar!Miła obsługa!

zakupy: Tunika; grudzień 2013

plusy: szybka miła obsługa !Towar,ciekawy!

minusy: Mało rozmiarów xL

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 264097 z 07.12.2013

Polecam dalej

zakupy: Eleganski komplet Mon 041; grudzień 2013

plusy: szybka odpowiedz dobry kontakt

minusy: wystko bylo w porzadku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 255341 z 30.10.2013

Znalazłam torebkę, której szukałam, błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Torebka; październik 2013

plusy: szeroka oferta i szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 251929 z 15.10.2013

dlugo szukalam,az znalazlam znakomity towar wlasnie w tym sklepie,dostawa blyskawiczna.solennie polecam

zakupy: torebka damska; październik 2013

plusy: szybkosc,zgodnosc z opisem towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 250705 z 09.10.2013

świetne sukienki, bardzo stylowe sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: sukienka; maj 2013

plusy: niesamowite sukienki

minusy: trochę wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylvia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 235289 z 06.08.2013

Fantastyczne suknie w niskich cenach! Z czystym sumieniem będę polecała ten sklep każdemu.

zakupy: suknia długa; sierpień 2013

plusy: dobra jakość, szybka realizacja zamówień.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jjus rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 232289 z 20.07.2013

Zainteresowała mnie oferta sklepu a dokładniej suknia ślubna w bardzo niskiej cenie. Sklep zarówno jak i produkt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania.

zakupy: suknia ślubna; lipiec 2013

plusy: towar świetnej jakości, szybka reakcja sprzedawcy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia G. rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 226977 z 24.06.2013

Przyciągnęło mnie zdjęcie pięknej sukni ślubnej i rozsądna cena - nie zawiodłam się. Suknia jest śliczna, idealnie dopasowana. Z czystym sumieniem polecam sklep :)

zakupy: Ślubna suknia z marszczonym biustem; czerwiec 2013

plusy: Szybka odpowiedź na zadawane pytania.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 215825 z 29.04.2013

Polecam ten sklep. towar zgodny z opisem, realizacja zamówienia bez zastrzeżeń. Wszysko super.

zakupy: sukienka; styczeń 2013

plusy: wszystko zgodne z opisem

minusy: jak na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 206502 z 19.03.2013

rozsadne ceny,dostawa prawidlowa,uprzejmy rozmowca przez telefon,ogolem otwarci na klijenta,jestem zadowolona

zakupy: sukienki; luty 2013

plusy: liczą się z klijentem

minusy: jeszcze nie zaobserowalam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER