Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 208
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 210 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Maria rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 264097 z 07.12.2013

Polecam dalej

zakupy: Eleganski komplet Mon 041; grudzień 2013

plusy: szybka odpowiedz dobry kontakt

minusy: wystko bylo w porzadku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 255341 z 30.10.2013

Znalazłam torebkę, której szukałam, błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Torebka; październik 2013

plusy: szeroka oferta i szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 251929 z 15.10.2013

dlugo szukalam,az znalazlam znakomity towar wlasnie w tym sklepie,dostawa blyskawiczna.solennie polecam

zakupy: torebka damska; październik 2013

plusy: szybkosc,zgodnosc z opisem towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 250705 z 09.10.2013

świetne sukienki, bardzo stylowe sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: sukienka; maj 2013

plusy: niesamowite sukienki

minusy: trochę wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylvia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 235289 z 06.08.2013

Fantastyczne suknie w niskich cenach! Z czystym sumieniem będę polecała ten sklep każdemu.

zakupy: suknia długa; sierpień 2013

plusy: dobra jakość, szybka realizacja zamówień.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jjus rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 232289 z 20.07.2013

Zainteresowała mnie oferta sklepu a dokładniej suknia ślubna w bardzo niskiej cenie. Sklep zarówno jak i produkt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania.

zakupy: suknia ślubna; lipiec 2013

plusy: towar świetnej jakości, szybka reakcja sprzedawcy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia G. rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 226977 z 24.06.2013

Przyciągnęło mnie zdjęcie pięknej sukni ślubnej i rozsądna cena - nie zawiodłam się. Suknia jest śliczna, idealnie dopasowana. Z czystym sumieniem polecam sklep :)

zakupy: Ślubna suknia z marszczonym biustem; czerwiec 2013

plusy: Szybka odpowiedź na zadawane pytania.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 215825 z 29.04.2013

Polecam ten sklep. towar zgodny z opisem, realizacja zamówienia bez zastrzeżeń. Wszysko super.

zakupy: sukienka; styczeń 2013

plusy: wszystko zgodne z opisem

minusy: jak na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 206502 z 19.03.2013

rozsadne ceny,dostawa prawidlowa,uprzejmy rozmowca przez telefon,ogolem otwarci na klijenta,jestem zadowolona

zakupy: sukienki; luty 2013

plusy: liczą się z klijentem

minusy: jeszcze nie zaobserowalam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELŻBIETA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 205454 z 13.03.2013

Ponownie dokonałam zakupu i nie zawiodłam się.

zakupy: sweter turkusowy; marzec 2013

plusy: Szybkość dostawy towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 203154 z 01.03.2013

sklep wybrałam ze względu na asortyment, wybór okazał się strzałem w dziesiątkę, szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep!

zakupy: sukienka, marka figl, numer M 003; luty 2013

plusy: terminowość dostawy

minusy: podczas transakcji nie było żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 203102 z 01.03.2013

Sklep godny polecenia, od zamówienia do doręczenia nie minął tydzień. Zamówiona sukienka i bluzeczka są rewelacyjne! Szkoda, że trafiłam na pojedyncze egzemplarze i nie mogłam zamówić koleżance. Przy niektórej odzieży zdecydowanie nie powinnien być umieszczany podpis "chwilowy brak towaru", ponieważ wprowadza się w błąd klientów, którzy mają nadzieję, że towar się pojawi.

zakupy: sukienka i bluzka; marzec 2013

plusy: W ciągu tygodnia złożyłam zamówienie i otrzymałam towar.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izo rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 200206 z 16.02.2013

niepowtarzalne wzory- niedostepne w innych sklepach

zakupy: sukienki; styczeń 2013

plusy: dopasowanie się do moich potrzeb

minusy: trochę za skąpe opisy produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 193233 z 16.01.2013

Super sklep, rzeczy oyginalne i bardzo dobrej jakości.

zakupy: sukienka; styczeń 2013

plusy: Bardzo szybka wysyłka towaru, dobry kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Parysada rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 192721 z 14.01.2013

Na sklep Lejdi.pl natknęłam się najzwyklejszym przypadkiem, poszukując nietuzinkowej sukienki na ważną rodzinną uroczystość. Sukienkę znalazłam, zachwyciłam się ofertą sklepu, a po dokonaniu zakupu miałam okazję zachwycać się nadal: profesjonalną obsługą, zgodnością zamówionej sukienki z opisem. to sklep, do którego z pewnością wrócę. Gorąco polecam!!!

zakupy: sukienka z żakietem, Mona 039; styczeń 2013

plusy: unikatowa oferta, przystępne ceny, znakomita obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 177573 z 22.11.2012

Szybko i sprawnie

zakupy: Zegarek; listopad 2012

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 163633 z 30.09.2012

ciekawy wybór sukienek w rewelacyjnej cenie ;-)

zakupy: sukienka; wrzesień 2012

plusy: miła obsługa, szybkość przesyłki

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 163477 z 29.09.2012

sklep "Lejdi" posiada w swoim asortymencie sukienki oryginalne i masz pewność, że będąc na jakimś evencie nie spotkasz innej kobiety w tej samej kreacji. Poza tym szybka wysyłka,

zakupy: sukienka; wrzesień 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia,towar taki jak w ofercie

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 125701 z 21.05.2012

Wybrałam ten sklep ze wzgledu na produkt w tym wypadku odzież damską, która przypadła mi do gustu. Miło bardzo zaskoczyła mnie obsługa klienta - poprostu rewelacyjna oraz na wysokim poziomie kulturalnym. Czuje się pewnie zamawiając w danym sklepie, bez rzadnych obaw i strachu przed niedostarczeniem do mnie danej przesyłki. Polecam dany sklep z czystym sumieniem!!!!!

zakupy: 3 sukienki; maj 2012

plusy: Bardzo dobra obsługa klienta

minusy: Na chwilę obecną brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 114025 z 06.04.2012

Wybrałam ten sklep, ponieważ potrzebna mi była jakaś ciekawa, elegancka sukienka lub komplet. W tym sklepie zauważyłam wiele gustownych, o ciekawych fasonach sukienek i kompletów. Nie przeglądałam innych towarów, ale mam zamiar to uczynić i na pewno wrócę do tego sklepu:). Zakupiłam tu sukienkę z żakietem ecru Mona 039. Wczoraj ją otrzymałam, jestem bardzo zadowolona. Jest to polski wyrób, co mnie zszokowało, bo często mi się zdarzało ostatnio trafiać na chińskie, niezbyt dobrze wykończone rzeczy. Polecam ten sklep z całą odpowiedzialnością...

zakupy: Sukienka z żakietem ecru Mona 039; kwiecień 2012

plusy: Wspaniała obsługa, dobry jakościowo towar

minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER