Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 211
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 213 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Martyna Kozioł rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 272517 z 17.01.2014

Ponieważ mieli bardzo duży wybór sukien wieczorowych. Suknia, którą zakupiłam okazała się ładniejsza i wyższej jakości niż sądziłam: http://www.lejdi-sklep.pl/index.php?p4299,klasyczna-suknia-z-drapowaniem-mon-128a Jestem pod wrażeniem. POLECAM

zakupy: Klasyczna Suknia z drapowaniem; styczeń 2014

plusy: Duży wybór, dobra jakość, bardzo dobre ceny

minusy: Zdjęcia nie oddają bardzo dobrej jakości towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BarbaraM rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 270933 z 09.01.2014

Bardzo piękny i ciekawy asortyment,super szybka wysyłka polecam!

zakupy: Torebka; styczeń 2014

plusy: super asortyment

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwetta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 266461 z 16.12.2013

Ciekawy towar!Miła obsługa!

zakupy: Tunika; grudzień 2013

plusy: szybka miła obsługa !Towar,ciekawy!

minusy: Mało rozmiarów xL

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 264097 z 07.12.2013

Polecam dalej

zakupy: Eleganski komplet Mon 041; grudzień 2013

plusy: szybka odpowiedz dobry kontakt

minusy: wystko bylo w porzadku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 255341 z 30.10.2013

Znalazłam torebkę, której szukałam, błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Torebka; październik 2013

plusy: szeroka oferta i szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 251929 z 15.10.2013

dlugo szukalam,az znalazlam znakomity towar wlasnie w tym sklepie,dostawa blyskawiczna.solennie polecam

zakupy: torebka damska; październik 2013

plusy: szybkosc,zgodnosc z opisem towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 250705 z 09.10.2013

świetne sukienki, bardzo stylowe sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: sukienka; maj 2013

plusy: niesamowite sukienki

minusy: trochę wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylvia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 235289 z 06.08.2013

Fantastyczne suknie w niskich cenach! Z czystym sumieniem będę polecała ten sklep każdemu.

zakupy: suknia długa; sierpień 2013

plusy: dobra jakość, szybka realizacja zamówień.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jjus rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 232289 z 20.07.2013

Zainteresowała mnie oferta sklepu a dokładniej suknia ślubna w bardzo niskiej cenie. Sklep zarówno jak i produkt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania.

zakupy: suknia ślubna; lipiec 2013

plusy: towar świetnej jakości, szybka reakcja sprzedawcy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia G. rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 226977 z 24.06.2013

Przyciągnęło mnie zdjęcie pięknej sukni ślubnej i rozsądna cena - nie zawiodłam się. Suknia jest śliczna, idealnie dopasowana. Z czystym sumieniem polecam sklep :)

zakupy: Ślubna suknia z marszczonym biustem; czerwiec 2013

plusy: Szybka odpowiedź na zadawane pytania.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 215825 z 29.04.2013

Polecam ten sklep. towar zgodny z opisem, realizacja zamówienia bez zastrzeżeń. Wszysko super.

zakupy: sukienka; styczeń 2013

plusy: wszystko zgodne z opisem

minusy: jak na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 206502 z 19.03.2013

rozsadne ceny,dostawa prawidlowa,uprzejmy rozmowca przez telefon,ogolem otwarci na klijenta,jestem zadowolona

zakupy: sukienki; luty 2013

plusy: liczą się z klijentem

minusy: jeszcze nie zaobserowalam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELŻBIETA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 205454 z 13.03.2013

Ponownie dokonałam zakupu i nie zawiodłam się.

zakupy: sweter turkusowy; marzec 2013

plusy: Szybkość dostawy towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 203154 z 01.03.2013

sklep wybrałam ze względu na asortyment, wybór okazał się strzałem w dziesiątkę, szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep!

zakupy: sukienka, marka figl, numer M 003; luty 2013

plusy: terminowość dostawy

minusy: podczas transakcji nie było żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 203102 z 01.03.2013

Sklep godny polecenia, od zamówienia do doręczenia nie minął tydzień. Zamówiona sukienka i bluzeczka są rewelacyjne! Szkoda, że trafiłam na pojedyncze egzemplarze i nie mogłam zamówić koleżance. Przy niektórej odzieży zdecydowanie nie powinnien być umieszczany podpis "chwilowy brak towaru", ponieważ wprowadza się w błąd klientów, którzy mają nadzieję, że towar się pojawi.

zakupy: sukienka i bluzka; marzec 2013

plusy: W ciągu tygodnia złożyłam zamówienie i otrzymałam towar.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izo rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 200206 z 16.02.2013

niepowtarzalne wzory- niedostepne w innych sklepach

zakupy: sukienki; styczeń 2013

plusy: dopasowanie się do moich potrzeb

minusy: trochę za skąpe opisy produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 193233 z 16.01.2013

Super sklep, rzeczy oyginalne i bardzo dobrej jakości.

zakupy: sukienka; styczeń 2013

plusy: Bardzo szybka wysyłka towaru, dobry kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Parysada rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 192721 z 14.01.2013

Na sklep Lejdi.pl natknęłam się najzwyklejszym przypadkiem, poszukując nietuzinkowej sukienki na ważną rodzinną uroczystość. Sukienkę znalazłam, zachwyciłam się ofertą sklepu, a po dokonaniu zakupu miałam okazję zachwycać się nadal: profesjonalną obsługą, zgodnością zamówionej sukienki z opisem. to sklep, do którego z pewnością wrócę. Gorąco polecam!!!

zakupy: sukienka z żakietem, Mona 039; styczeń 2013

plusy: unikatowa oferta, przystępne ceny, znakomita obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 177573 z 22.11.2012

Szybko i sprawnie

zakupy: Zegarek; listopad 2012

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 163633 z 30.09.2012

ciekawy wybór sukienek w rewelacyjnej cenie ;-)

zakupy: sukienka; wrzesień 2012

plusy: miła obsługa, szybkość przesyłki

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER