Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 214
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 216 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77494 z 25.05.2011

Wybrała ten sklep ponieważ sukienka bardzo mi się podobała a nigdzie indziej nie mogłam kupić niczego podobnego, cena również była dostępna a koszt przesyłki był nie drogi.

zakupy: SZYFONOWA SUKIENKA Z KOKARDĄ KARTES - ECRU nr 582; maj 2011

plusy: Dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolcia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77419 z 23.05.2011

Znalazłam poszukiwaną sukienkę pod względem rozmiaru i koloru tylko w tym sklepie.

zakupy: Sukienka; maj 2011

plusy: Szeroki asortyment

minusy: W zasadzie ok(jak na sklep internetowy)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lenana rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77198 z 19.05.2011

Polecam ten sklep! Dokonałam pierwszego na razie zakupu, ale na pewno jeszcze skorzystam. 1. Świetna jakość produktu. Wszystko zgodne z opisem, a powiedziałabym nawet, że sukienka wygląda dużo lepiej, niż na zdjęciu, czego się nie spodziewałam. 2. Świetny kontakt ze sprzedającym. 3. Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie.

zakupy: Romantyczna szyfonowa sukienka Kartes z paskiem ecri 578 -1; maj 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renata55 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 77012 z 16.05.2011

Obsługa sklepu Lejdi okazała pełny profesjonalizm w podejściu do klienta, przesyłka towaru w exxxxxpresowym tempie, jeste bardzo zadowolona i w pełni polecam ten sklep!

zakupy: Delikatna kobieca sukienka w kwiaty czerwona 643 -3; maj 2011

plusy: szybkość wysłania , profesjonane podejście do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 76929 z 14.05.2011

Bardzo bogata oferta, produkty zgodne z opisem i zdjęciem, dobra rozmiarówka. Bardzo dobry kontakt. a przede wszystkim wiarygodny sprzedawca .Ekstraszybka realizacja zamówień. Polecam w 100%

zakupy: sukienka; maj 2011

plusy: dobry kontakt i szybka realizacja zamówień

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 75773 z 21.04.2011

Ciekawa i bogata oferta. Przystępne ceny. Szybka realizacja zamówienia. jestem bardzo zadowolona goraco polecam.

zakupy: top NR 619-3; grudzień 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: wszystko mi sie podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 75458 z 16.04.2011

Płaszczyk idealnie pasuje. Wykonany z gatunkowego materiału. Wszystko zgodne z opisem. Dobry kontakt ze sprzedającym. Dostawa błyskawiczna. Polecam.

zakupy: Płaszczyk ze stójką NR 471; marzec 2011

plusy: kreatywność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 74965 z 08.04.2011

Bardzo profesjonalne podejście do klienta szybka transakcja i łatwość dokonywania zakupów. Towar zgodny z opisem:)

zakupy: Sukienka w kwiaty plisowana 713; kwiecień 2011

plusy: duży wybór sukienek, produkt zgodny z opisem!:)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MoNiKa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 74887 z 07.04.2011

Wybrałam ten sklep, ponieważ przyciągnął on moją uwagę ładnie zaprojektowaną stroną internetową. Sklep posiada szeroki wybór ładnych ubrań. Każda oferta jest dokładnie opisana, co najważniejsze są podane wymiary ubrań oferowanych na sprzedaż. Ceny w sklepie są przystępne. Możliwość uzyskania rabatu znacznie uatrakcyjnia zakupy w tym sklepie. Ubrania są podzielone na szczegółowe kategorie co pozwala na szybkie odnalezienie interesującej nas rzeczy. Transakcje dokonywane w lejdi sklep są godne polecenia. Zakupiony towar otrzymałam szybko i jak najbardziej jest on zgodny z opisem. Polecam serdecznie lejdi sklep.

zakupy: ŚLICZNA ELEGANCKA SUKIENKA STYL AZJA RÓŻOWA NR 134 -1; luty 2011

plusy: Szybka transakcja, dobry kontakt, ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 74149 z 25.03.2011

wybrałam ten sklep z powodu duzego wyboru ciuszkow i niskiej kwoty za wysylke (zagranica)

zakupy: 3 bluzki; marzec 2011

plusy: duzy wybor

minusy: nie przychodzi mi nic do glowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 73918 z 22.03.2011

Super sprawnie załatwione zamówienie od początku do końca

zakupy: Tunika dziana; marzec 2011

plusy: Sprawność działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magdalena rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 72689 z 02.03.2011

Sukienka piękna i taka jak w opisie, dostawa bardzo szybka, łatwy kontakt.

zakupy: sukienka; marzec 2011

plusy: zgodność towaru z opisem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adzusia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 72234 z 24.02.2011

Bardzo ladne ubrania za odpowiednia cene!!

zakupy: sukienka; luty 2011

plusy: latwa dostepnosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aliona rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 71643 z 17.02.2011

Towar zgodny z opisem.Bardzo ładne wykonanie.Osoba obdarowana,w 100% zadowolenia.Dziękuję i POLECAM!!!

zakupy: Bluzeczka z falbankami, Bluzeczka wiązana na szyje; luty 2011

plusy: wiele do wyboru

minusy: nie mają żadnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asi rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 70686 z 02.02.2011

Sklep jest bardzo fajny i polecam,przesyłka szybka i towar pierwsza klasa.

zakupy: sukienka; luty 2011

plusy: towar 100%

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hezkaa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 70530 z 31.01.2011

Wybor w sklepie wydawal mi sie atrakcyjny i w sumie sie nie pomylilam. Kupilam zupelnie w ciemno cztery bluzki i kazda lezy idealnie! Jakosc tez jest na poziomie. Ceny uwazam za bardzo konkurencyjne. Napewno jeszcze zrobie w lejdi.sklep.pl zakupy!

zakupy: bluzki; styczeń 2011

plusy: wybor, atrakcyjne ubrania, dobre ceny

minusy: nie zaobserwowalam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 70396 z 28.01.2011

Sklep zawiera naprawdę szeroką ofertę, szczególnie, jeśli chodzi o sukienki. Szukałam eleganckiej czarnej sukienki i znalazłam ja za przystępną cenę właśnie w tym sklepie. Polecam!

zakupy: sukienka ", mała czarna", ; styczeń 2011

plusy: dużu wybór towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brygida08 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 70267 z 27.01.2011

PERFEKCYJNA OBSŁUGA, BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM. 100% SATYSFAKCJI Z DOKONANEGO ZAKUPU ! DZIĘKUJĘ I Z PRZYJEMNOŚCIĄ POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Sukienka; styczeń 2011

plusy: Profesjonalizm, rzetelność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 69073 z 11.01.2011

Wybrałam tę sukienką i nie zawiodłam się. Sukienka jest bardzo ładna, elegancka i szykowna. Ładnie odszyta.Kupiłam też czółenka, które są takie jak na zdjęciu, bardzo ładne. Obsługa bardzo szybka a Pani, z którą rozmawiałam bardzo sympatyczna, miła i solidna.Polecam zakupy w w/w Sklepie. Alicja

zakupy: szyfonowa sukienka z żabotem, czółenka; styczeń 2011

plusy: miła, szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 68424 z 29.12.2010

Szukałam sukienki na studniówkę i właśnie w tym sklepie znalazłam taka o jakiej marzyłam. Polecam jak najbardziej.Sukienka okazała się jeszcze lepsza niż na zdjęciu . Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Sukienka; grudzień 2010

plusy: brak wad ;)

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER