Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 138 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gabifer rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 416350 z 19.07.2017

Miałam przyjemność pić herbatę parzoną w takim dzbanku w kawiarni. Nazwa firmy widniała na spodzie. Poszukiwania w internecie wskazały na sklep Libra Cafe i b. szybko stałam się posiadaczką ślicznych i praktycznych dzbanuszków, w których parzona herbata smakuje wyjątkowo.

zakupy: Dzbanki: Stump FORLIFE 530 ml i 400ml; lipiec 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia. Świetnie logistyka ..

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 413386 z 01.06.2017

Jako jedyni sprzedają ziarnistą JBM coffee-:).. i piszą odręczne liściki do klientów. -:)

zakupy: Kawa JBM; czerwiec 2017

plusy: Paleta produkuowa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 413366 z 31.05.2017

Sklep wybrałam z polecenia zadowolonych klientów i jestem oczarowana jakością usługi i wspaniałymi ofertami.

zakupy: Herbaty; maj 2017

plusy: Jakość towaru, cena adekwatna do jakości, terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 361974 z 18.11.2015

Korzystam ze sklepu LibraCafe.pl już od kilku lat. Oferta kaw i herbat, która mi bardzo odpowiada. Serwis na najwyższym poziomie.

zakupy: kawa JBM; listopad 2015

plusy: oferta i serwis

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 358533 z 17.10.2015

Super kawa! Szybka wysyłka.

zakupy: Kawa JBM; październik 2015

plusy: Szybka wysyłka. Super kawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam Z. rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 355097 z 12.09.2015

Pozytywnie oceniam sklep i zakupy. Może trochę długi czas realizacji zamówienia od momentu wpłynięcia pieniędzy na konto sklepu ale wszystko mieści się w ogólnej normie.

zakupy: herbata; wrzesień 2015

plusy: Zgodność towaru z opisem, kontakt.

minusy: Czas realizacji zamówienia mógłby być krótszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 343041 z 20.05.2015

W sklepie LibraCafe kupuję już nie pierwszy raz i zawsze jest tak samo - szybka realizacja zamówienia, miła obsługa i towar najwyższej jakości. Serdecznie polecam!

zakupy: Kawa Goppion CSC Espresso; maj 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Bez wad : )

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaan rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 330797 z 10.02.2015

Szybko, sprawnie i na temat :-)

zakupy: Herbata; luty 2015

plusy: wyśmienite herbaty

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 324945 z 25.12.2014

Polecam :)

zakupy: Herbata; grudzień 2014

plusy: towar

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 323853 z 18.12.2014

W LibraCafe.pl kupuję systematycznie - świetny sklep, błyskawiczna obsługa i pyszna kawa.

zakupy: Goppion CSC Espresso Italiano; grudzień 2014

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, jakość towaru.

minusy: Dotychczas nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 302325 z 22.07.2014

Tutaj mogłam zamówić pyszną herbatę.

zakupy: Mighty Leaf; lipiec 2014

plusy: Szybka przesyłka i zakup bez zarzutu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Ciecierski rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 283265 z 19.03.2014

wspaniała obsługa, szybkie wysłanie zamówionego towaru , miły kontakt

zakupy: herbaty; marzec 2014

plusy: szybka doistawa

minusy: brak niektórych towarów w ofercie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cobraverde11 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 280049 z 27.02.2014

Dlatego , że bardzo lubię herbatę mighty leaf , a jest dostępna chyba tylko tutaj:) Sklep solidny, błyskawiczna realizacja zamówienia , dobra komunikacja .

zakupy: herbata; luty 2014

plusy: profesjonalizm i szybkość działania

minusy: jak dotąd nie stwierdzono :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bart rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 277229 z 12.02.2014

ze względu na dobrą kawę

zakupy: goppion cafe; luty 2014

plusy: szybka obsługa

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bmsz nie ma zdania o LibraCafe.pl opinia nr 275377 z 01.02.2014

Pracownicy są życzliwi i uprzejmi, ale dyrektor generalny wtrącił się do korespondencji gdy chciałem uzyskać szczegółowe informacje odnośnie trwałości herbaty i możliwości jej przechowywania. Uznał, że nie może przeznaczyć pracownika do korespondencji ze mną, a były to raptem trzy rozmowy telefoniczne i chyba pięć e-maili w ciągu całego miesiąca. Zatem moja ocena jest bardzo dobra odnośnie pracowników. Zdecydowanie negatywna odnośnie dyrektora generalnego. Co do produktów, to na razie neutralna.

zakupy: Earl Grey organic ML Boutique; styczeń 2014

plusy: uprzejma i życzliwa obsługa - poza dyrekrotem

minusy: dyrektor antykonsumencki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 274465 z 28.01.2014

Doskonały sklep. Zakupy robię już od dawna i zawsze jestem zadowolony!!!

zakupy: Herbata; styczeń 2014

plusy: Szybka i fachowa obsługa. Doskonała jakość towarów!

minusy: nie ma wad....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271809 z 14.01.2014

sklep w pełni spełnił moje oczekiwania: miły kontakt z obsługą i szybka przesyłka zakupionego towaru - czego chcieć więcej :-)

zakupy: herbata czarna earl grey organic i bombay czaj; styczeń 2014

plusy: profesjonalna i szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paulina rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271801 z 14.01.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania. Szybka realizacja zamówienia, herbaty najwyższej jakości przystępne cenowo.

zakupy: zielone i biała herbata z kolekcji ML; styczeń 2014

plusy: szybka realizacja wysyłki

minusy: brak rabatu przy kolejnych zamówieniach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271365 z 11.01.2014

Duży wybór doskonałej jakości herbat i kaw sprawił że wybrałam ten sklep, w pełni spełnił moje oczekiwania!

zakupy: herbaty Mighty leaf; styczeń 2014

plusy: duży wybór

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271137 z 10.01.2014

Wszystko w jak najlepszym porządku, herbatki przepyszne, szybka przesyłka.

zakupy: herbaty Mighty Leaf różne; styczeń 2014

plusy: mają trudno dostępny gdzie indziej towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER