Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 145
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 146 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 436922 z 27.06.2018

Super herbata i kawa! Błyskawiczna dostawa.

zakupy: herbata, kawa; czerwiec 2018

plusy: bardzo dobra jakść towaru, błyskawiczna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 435758 z 04.06.2018

Serdecznie polecam, profesjonalna obsługa, szybka dostawa, produkty pyszne. Sklep wart polecenia. Na pewno jeszcze skorzystam nie raz z zamówienia w sklepie LibraCafe.

zakupy: kawa i herbata; maj 2018

plusy: terminowość realizacji zamówienia oraz profesjonalna obs

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 434810 z 15.05.2018

Sklep jako jeden z niewielu z polskich herbaciarni online, posiada markę herbat Harney & Sons. Herbaty bardzo wydajne i niesamowicie smaczne. Cena niższa niż u konkurencji. Szybka wysyłka. Subtelny miły akcent w postaci odręcznie napisanego miłego słowa umieszczony w paczce.

zakupy: Herbata Erl Grey Supreme oraz pakiet próbek herbat.; maj 2018

plusy: Cena i dostępność trudno dostępnych marek herbat.

minusy: Przydałyby się próbki wszystkich herbat ale to drobiazg.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 432538 z 03.04.2018

Kupuje herbatę Hot Cynamon w LibraCafe od 8 lat. Super sklep

zakupy: Herbata; kwiecień 2018

plusy: Szybko, sprawnie i na czas

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonia_ss rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 430586 z 01.03.2018

Bardzo dobra gatunkowa herbata. Expresowa wysyłka

zakupy: herbata organic Bangkok; luty 2018

plusy: jakość, smak

minusy: cena mogłaby być niższa ;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 428550 z 29.01.2018

bardzo dobra jakość towaru, dobre ceny

zakupy: kawa Goppion; styczeń 2018

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 427206 z 09.01.2018

Wybrałam ten sklep ze względu na towar który poszukiwałam i właśnie tu go znalazłam. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

zakupy: Herbaty; styczeń 2018

plusy: Duży asortyment.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pdre rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 426438 z 25.12.2017

Szybka, sprawna i miła obsługa!

zakupy: Herbaty; grudzień 2017

plusy: Jw

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ann rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 420826 z 30.09.2017

Szybko, sprawnie! polecam

zakupy: herbaty Harney&Sons; sierpień 2017

plusy: terminowość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 413386 z 01.06.2017

Jako jedyni sprzedają ziarnistą JBM coffee-:).. i piszą odręczne liściki do klientów. -:)

zakupy: Kawa JBM; czerwiec 2017

plusy: Paleta produkuowa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 413366 z 31.05.2017

Sklep wybrałam z polecenia zadowolonych klientów i jestem oczarowana jakością usługi i wspaniałymi ofertami.

zakupy: Herbaty; maj 2017

plusy: Jakość towaru, cena adekwatna do jakości, terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 361974 z 18.11.2015

Korzystam ze sklepu LibraCafe.pl już od kilku lat. Oferta kaw i herbat, która mi bardzo odpowiada. Serwis na najwyższym poziomie.

zakupy: kawa JBM; listopad 2015

plusy: oferta i serwis

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 358533 z 17.10.2015

Super kawa! Szybka wysyłka.

zakupy: Kawa JBM; październik 2015

plusy: Szybka wysyłka. Super kawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam Z. rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 355097 z 12.09.2015

Pozytywnie oceniam sklep i zakupy. Może trochę długi czas realizacji zamówienia od momentu wpłynięcia pieniędzy na konto sklepu ale wszystko mieści się w ogólnej normie.

zakupy: herbata; wrzesień 2015

plusy: Zgodność towaru z opisem, kontakt.

minusy: Czas realizacji zamówienia mógłby być krótszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 343041 z 20.05.2015

W sklepie LibraCafe kupuję już nie pierwszy raz i zawsze jest tak samo - szybka realizacja zamówienia, miła obsługa i towar najwyższej jakości. Serdecznie polecam!

zakupy: Kawa Goppion CSC Espresso; maj 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Bez wad : )

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaan rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 330797 z 10.02.2015

Szybko, sprawnie i na temat :-)

zakupy: Herbata; luty 2015

plusy: wyśmienite herbaty

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 324945 z 25.12.2014

Polecam :)

zakupy: Herbata; grudzień 2014

plusy: towar

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 323853 z 18.12.2014

W LibraCafe.pl kupuję systematycznie - świetny sklep, błyskawiczna obsługa i pyszna kawa.

zakupy: Goppion CSC Espresso Italiano; grudzień 2014

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, jakość towaru.

minusy: Dotychczas nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 302325 z 22.07.2014

Tutaj mogłam zamówić pyszną herbatę.

zakupy: Mighty Leaf; lipiec 2014

plusy: Szybka przesyłka i zakup bez zarzutu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Ciecierski rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 283265 z 19.03.2014

wspaniała obsługa, szybkie wysłanie zamówionego towaru , miły kontakt

zakupy: herbaty; marzec 2014

plusy: szybka doistawa

minusy: brak niektórych towarów w ofercie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER