Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 147
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 148 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

LiS rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 429906 z 19.02.2018

Najniższa cena

zakupy: Herbaty Harney & soon; luty 2018

plusy: Szybka wysylka, atrakcyjna cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 428550 z 29.01.2018

bardzo dobra jakość towaru, dobre ceny

zakupy: kawa Goppion; styczeń 2018

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 428546 z 29.01.2018

Jako jeden z niewielu ma w swojej ofercie fantastyczne filiżanki firmy ACME.

zakupy: Filiżanki ACME; styczeń 2018

plusy: szybka wysyłka zamówienia

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 427206 z 09.01.2018

Wybrałam ten sklep ze względu na towar który poszukiwałam i właśnie tu go znalazłam. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

zakupy: Herbaty; styczeń 2018

plusy: Duży asortyment.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 426890 z 03.01.2018

Szybka realizacja zamówienia! Polecam

zakupy: herbata; styczeń 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 426530 z 28.12.2017

Sklep wybrałam ze względu na kawy posiadane w ofercie. Sklep spełnia oczekiwania w 100%

zakupy: kawa; grudzień 2017

plusy: szybka dostawa

minusy: póki co brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 426514 z 28.12.2017

Dostępność towaru

zakupy: Herbata White Orchard; grudzień 2017

plusy: Dostępność towaru i czas realizacji

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pdre rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 426438 z 25.12.2017

Szybka, sprawna i miła obsługa!

zakupy: Herbaty; grudzień 2017

plusy: Jw

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 425402 z 07.12.2017

Sklep pierwsze klasa Kupiłem tu kawę Aroma Espresso Bar - najtaniej ze wszystkich dostępnych sklepów internetowych. Dostawa błyskawiczna kawę kupiłem we wtorek o 11 a w środę o 13 już piłem ją :D Polecam gorąco.

zakupy: Aroma Espresso Bar; grudzień 2017

plusy: Szybka realizacja zakupu

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 425174 z 04.12.2017

Oferowal produkt ktorego poszukiwałam i wszystko poszło sprawnie

zakupy: Herbaty; grudzień 2017

plusy: Zamowienie dotarło szybko

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ann rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 420826 z 30.09.2017

Szybko, sprawnie! polecam

zakupy: herbaty Harney&Sons; sierpień 2017

plusy: terminowość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 413386 z 01.06.2017

Jako jedyni sprzedają ziarnistą JBM coffee-:).. i piszą odręczne liściki do klientów. -:)

zakupy: Kawa JBM; czerwiec 2017

plusy: Paleta produkuowa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 413366 z 31.05.2017

Sklep wybrałam z polecenia zadowolonych klientów i jestem oczarowana jakością usługi i wspaniałymi ofertami.

zakupy: Herbaty; maj 2017

plusy: Jakość towaru, cena adekwatna do jakości, terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 361974 z 18.11.2015

Korzystam ze sklepu LibraCafe.pl już od kilku lat. Oferta kaw i herbat, która mi bardzo odpowiada. Serwis na najwyższym poziomie.

zakupy: kawa JBM; listopad 2015

plusy: oferta i serwis

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 358533 z 17.10.2015

Super kawa! Szybka wysyłka.

zakupy: Kawa JBM; październik 2015

plusy: Szybka wysyłka. Super kawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam Z. rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 355097 z 12.09.2015

Pozytywnie oceniam sklep i zakupy. Może trochę długi czas realizacji zamówienia od momentu wpłynięcia pieniędzy na konto sklepu ale wszystko mieści się w ogólnej normie.

zakupy: herbata; wrzesień 2015

plusy: Zgodność towaru z opisem, kontakt.

minusy: Czas realizacji zamówienia mógłby być krótszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 343041 z 20.05.2015

W sklepie LibraCafe kupuję już nie pierwszy raz i zawsze jest tak samo - szybka realizacja zamówienia, miła obsługa i towar najwyższej jakości. Serdecznie polecam!

zakupy: Kawa Goppion CSC Espresso; maj 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Bez wad : )

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaan rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 330797 z 10.02.2015

Szybko, sprawnie i na temat :-)

zakupy: Herbata; luty 2015

plusy: wyśmienite herbaty

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 324945 z 25.12.2014

Polecam :)

zakupy: Herbata; grudzień 2014

plusy: towar

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 323853 z 18.12.2014

W LibraCafe.pl kupuję systematycznie - świetny sklep, błyskawiczna obsługa i pyszna kawa.

zakupy: Goppion CSC Espresso Italiano; grudzień 2014

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, jakość towaru.

minusy: Dotychczas nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER