Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 143
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 144 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

bmsz nie ma zdania o LibraCafe.pl opinia nr 275377 z 01.02.2014

Pracownicy są życzliwi i uprzejmi, ale dyrektor generalny wtrącił się do korespondencji gdy chciałem uzyskać szczegółowe informacje odnośnie trwałości herbaty i możliwości jej przechowywania. Uznał, że nie może przeznaczyć pracownika do korespondencji ze mną, a były to raptem trzy rozmowy telefoniczne i chyba pięć e-maili w ciągu całego miesiąca. Zatem moja ocena jest bardzo dobra odnośnie pracowników. Zdecydowanie negatywna odnośnie dyrektora generalnego. Co do produktów, to na razie neutralna.

zakupy: Earl Grey organic ML Boutique; styczeń 2014

plusy: uprzejma i życzliwa obsługa - poza dyrekrotem

minusy: dyrektor antykonsumencki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 274465 z 28.01.2014

Doskonały sklep. Zakupy robię już od dawna i zawsze jestem zadowolony!!!

zakupy: Herbata; styczeń 2014

plusy: Szybka i fachowa obsługa. Doskonała jakość towarów!

minusy: nie ma wad....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271809 z 14.01.2014

sklep w pełni spełnił moje oczekiwania: miły kontakt z obsługą i szybka przesyłka zakupionego towaru - czego chcieć więcej :-)

zakupy: herbata czarna earl grey organic i bombay czaj; styczeń 2014

plusy: profesjonalna i szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paulina rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271801 z 14.01.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania. Szybka realizacja zamówienia, herbaty najwyższej jakości przystępne cenowo.

zakupy: zielone i biała herbata z kolekcji ML; styczeń 2014

plusy: szybka realizacja wysyłki

minusy: brak rabatu przy kolejnych zamówieniach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271365 z 11.01.2014

Duży wybór doskonałej jakości herbat i kaw sprawił że wybrałam ten sklep, w pełni spełnił moje oczekiwania!

zakupy: herbaty Mighty leaf; styczeń 2014

plusy: duży wybór

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271137 z 10.01.2014

Wszystko w jak najlepszym porządku, herbatki przepyszne, szybka przesyłka.

zakupy: herbaty Mighty Leaf różne; styczeń 2014

plusy: mają trudno dostępny gdzie indziej towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 270229 z 06.01.2014

Super kawa (JBM,CSC )

zakupy: Kawa Goppion JBM; grudzień 2013

plusy: szybka wysylka, super kawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 269145 z 28.12.2013

Bo tu jest moja ulubiona herbata!

zakupy: Herbata Mighty Leaf; grudzień 2013

plusy: Czas realizacji, super jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

inessa32 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 207778 z 24.03.2013

Pyszna kawa, wygodne zakupy, szybka dostawa. W kawie Goppion rozsmakowałam się we Włoszech i nie sądziłam, że tak łatwo mogę dostać ją w Polsce. Polecam gorąco zakupy w Libra Cafe:)

zakupy: kawa JaBlMo Goppion; marzec 2013

plusy: wysokiej jakości towar, szybka dostawa

minusy: nie wszystkie kawą są dostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

H rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 197846 z 06.02.2013

Miałam okazję spróbować gdzieś herbaty, zasmakowała mi, więc poszukałam, zamówiłam, dostałam przesyłkę i jestem bardzo zadowolona. I z zakupu i z przebiegu transakcji.

zakupy: herbaty; luty 2013

plusy: szybka przesyłka

minusy: sposób prezentacji produktów - trochę musiałam szukać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

loccos75 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 192849 z 15.01.2013

Rewelacja

zakupy: herbta; styczeń 2013

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P. rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 188049 z 26.12.2012

świetna oferta herbat. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami

zakupy: Ml Boutique- Orange Jasmine; grudzień 2012

plusy: fachowa obsługa, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 180881 z 04.12.2012

szukalam herbaty, ktora pilam na urlopie, coprawda nie ma jej osobno tylko wraz z innymi, ale jest ok.

zakupy: mieszanka zielonych herbat, biale; grudzień 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: brak wielu herbat, no i drogo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michal rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 175893 z 16.11.2012

poniewaz dlatego ze spodobałmi sie smak tych herbat,ale mały wybor

zakupy: herbata zielona i czarna; listopad 2012

plusy: dopbra jakosc tych herbat

minusy: drogo i mały wybor sypanych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzejW rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 173513 z 08.11.2012

Szukałem herbaty którą dostałem z USA.Byli jedynym dystrybutorem.Dobrze zrobiłem,są super.

zakupy: Mighty Leaf Orange Dulce, Mighty Leaf VaMighty Leaf Rainforest M; listopad 2012

plusy: terminowość dostawy,super towar.

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

babimami1 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 156405 z 03.09.2012

będąc na urlopie piłam herbatę o wyjątkowym smaku, uroczo podaną, zainteresowałam się co to takiego i kto ją produkuje, trafiłam do Waszej firmy, i tak to wszyscy moi przyjaciele w prezencie dostali zestaw herbat kupionych w Waszym sklepie

zakupy: herbata; sierpień 2012

plusy: opis produktu, krótki czas i terminowość dostawy

minusy: brak niektórych produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 154433 z 28.08.2012

wybrałam ten sklep ponieważ dysponował poszukiwanym przez mnie asortymentem. Spełnił on moje oczekiwania jako nabywcy.

zakupy: herbata; sierpień 2012

plusy: kontakt i szybka informacja

minusy: nie ma całego asortymentu, który widać na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 153941 z 25.08.2012

Herbata zjawiskowa, wyjątkowa, opakowania eleganckie, dostawa bardzo szybka. Z miłą chęcią tu wrócę:)

zakupy: Mieszanka herbat Mighty Leaf, opakowania; sierpień 2012

plusy: szybkość dostawy, oferowany asortyment

minusy: dostawa od 51 zł

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KatarzynaCZ rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 149913 z 09.08.2012

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie LibraCafe. Przesyłka dotarla w ekspresowym tempie. Towar jest zgodny z opisem. To na pewno nie będą moje ostatnie zakupy w tym sklepie :)

zakupy: Herbata jaśminowa; sierpień 2012

plusy: Możliwość szybkiego znalezienia produktu

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 133449 z 20.06.2012

Szukałam herbat Harney&Sons i dotarłam do tego sklepu. Zakupy zrobiłam po raz pierwszy, ale jestem mile zaskoczona profesjonalnym prowadzeniem klienta poprzez poszczególne etapy przesyłki. Na podkreślenie zasługuje także kulturalna obsługa kurierska. Żałuję tylko, że wiekszość moich herbatek Harney&Sons była już wyprzedana, ale jedną ulubioną dostałam i jedną na próbę, której nie znałam (zostanie kolejną ulubioną w kolekcji).

zakupy: Zakupiłam Citron Green i Black Tea with Mango Flavors.; czerwiec 2012

plusy: kontakt, szybka dostawa

minusy: wyprzedany asortyment herbat Harney&Sons

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER