Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 144
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 145 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

bart rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 277229 z 12.02.2014

ze względu na dobrą kawę

zakupy: goppion cafe; luty 2014

plusy: szybka obsługa

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bmsz nie ma zdania o LibraCafe.pl opinia nr 275377 z 01.02.2014

Pracownicy są życzliwi i uprzejmi, ale dyrektor generalny wtrącił się do korespondencji gdy chciałem uzyskać szczegółowe informacje odnośnie trwałości herbaty i możliwości jej przechowywania. Uznał, że nie może przeznaczyć pracownika do korespondencji ze mną, a były to raptem trzy rozmowy telefoniczne i chyba pięć e-maili w ciągu całego miesiąca. Zatem moja ocena jest bardzo dobra odnośnie pracowników. Zdecydowanie negatywna odnośnie dyrektora generalnego. Co do produktów, to na razie neutralna.

zakupy: Earl Grey organic ML Boutique; styczeń 2014

plusy: uprzejma i życzliwa obsługa - poza dyrekrotem

minusy: dyrektor antykonsumencki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 274465 z 28.01.2014

Doskonały sklep. Zakupy robię już od dawna i zawsze jestem zadowolony!!!

zakupy: Herbata; styczeń 2014

plusy: Szybka i fachowa obsługa. Doskonała jakość towarów!

minusy: nie ma wad....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271809 z 14.01.2014

sklep w pełni spełnił moje oczekiwania: miły kontakt z obsługą i szybka przesyłka zakupionego towaru - czego chcieć więcej :-)

zakupy: herbata czarna earl grey organic i bombay czaj; styczeń 2014

plusy: profesjonalna i szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paulina rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271801 z 14.01.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania. Szybka realizacja zamówienia, herbaty najwyższej jakości przystępne cenowo.

zakupy: zielone i biała herbata z kolekcji ML; styczeń 2014

plusy: szybka realizacja wysyłki

minusy: brak rabatu przy kolejnych zamówieniach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271365 z 11.01.2014

Duży wybór doskonałej jakości herbat i kaw sprawił że wybrałam ten sklep, w pełni spełnił moje oczekiwania!

zakupy: herbaty Mighty leaf; styczeń 2014

plusy: duży wybór

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 271137 z 10.01.2014

Wszystko w jak najlepszym porządku, herbatki przepyszne, szybka przesyłka.

zakupy: herbaty Mighty Leaf różne; styczeń 2014

plusy: mają trudno dostępny gdzie indziej towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 270229 z 06.01.2014

Super kawa (JBM,CSC )

zakupy: Kawa Goppion JBM; grudzień 2013

plusy: szybka wysylka, super kawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 269145 z 28.12.2013

Bo tu jest moja ulubiona herbata!

zakupy: Herbata Mighty Leaf; grudzień 2013

plusy: Czas realizacji, super jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

inessa32 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 207778 z 24.03.2013

Pyszna kawa, wygodne zakupy, szybka dostawa. W kawie Goppion rozsmakowałam się we Włoszech i nie sądziłam, że tak łatwo mogę dostać ją w Polsce. Polecam gorąco zakupy w Libra Cafe:)

zakupy: kawa JaBlMo Goppion; marzec 2013

plusy: wysokiej jakości towar, szybka dostawa

minusy: nie wszystkie kawą są dostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

H rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 197846 z 06.02.2013

Miałam okazję spróbować gdzieś herbaty, zasmakowała mi, więc poszukałam, zamówiłam, dostałam przesyłkę i jestem bardzo zadowolona. I z zakupu i z przebiegu transakcji.

zakupy: herbaty; luty 2013

plusy: szybka przesyłka

minusy: sposób prezentacji produktów - trochę musiałam szukać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

loccos75 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 192849 z 15.01.2013

Rewelacja

zakupy: herbta; styczeń 2013

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P. rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 188049 z 26.12.2012

świetna oferta herbat. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami

zakupy: Ml Boutique- Orange Jasmine; grudzień 2012

plusy: fachowa obsługa, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 180881 z 04.12.2012

szukalam herbaty, ktora pilam na urlopie, coprawda nie ma jej osobno tylko wraz z innymi, ale jest ok.

zakupy: mieszanka zielonych herbat, biale; grudzień 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: brak wielu herbat, no i drogo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michal rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 175893 z 16.11.2012

poniewaz dlatego ze spodobałmi sie smak tych herbat,ale mały wybor

zakupy: herbata zielona i czarna; listopad 2012

plusy: dopbra jakosc tych herbat

minusy: drogo i mały wybor sypanych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzejW rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 173513 z 08.11.2012

Szukałem herbaty którą dostałem z USA.Byli jedynym dystrybutorem.Dobrze zrobiłem,są super.

zakupy: Mighty Leaf Orange Dulce, Mighty Leaf VaMighty Leaf Rainforest M; listopad 2012

plusy: terminowość dostawy,super towar.

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

babimami1 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 156405 z 03.09.2012

będąc na urlopie piłam herbatę o wyjątkowym smaku, uroczo podaną, zainteresowałam się co to takiego i kto ją produkuje, trafiłam do Waszej firmy, i tak to wszyscy moi przyjaciele w prezencie dostali zestaw herbat kupionych w Waszym sklepie

zakupy: herbata; sierpień 2012

plusy: opis produktu, krótki czas i terminowość dostawy

minusy: brak niektórych produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 154433 z 28.08.2012

wybrałam ten sklep ponieważ dysponował poszukiwanym przez mnie asortymentem. Spełnił on moje oczekiwania jako nabywcy.

zakupy: herbata; sierpień 2012

plusy: kontakt i szybka informacja

minusy: nie ma całego asortymentu, który widać na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 153941 z 25.08.2012

Herbata zjawiskowa, wyjątkowa, opakowania eleganckie, dostawa bardzo szybka. Z miłą chęcią tu wrócę:)

zakupy: Mieszanka herbat Mighty Leaf, opakowania; sierpień 2012

plusy: szybkość dostawy, oferowany asortyment

minusy: dostawa od 51 zł

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KatarzynaCZ rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 149913 z 09.08.2012

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie LibraCafe. Przesyłka dotarla w ekspresowym tempie. Towar jest zgodny z opisem. To na pewno nie będą moje ostatnie zakupy w tym sklepie :)

zakupy: Herbata jaśminowa; sierpień 2012

plusy: Możliwość szybkiego znalezienia produktu

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER