Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 144
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 145 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

basia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 133449 z 20.06.2012

Szukałam herbat Harney&Sons i dotarłam do tego sklepu. Zakupy zrobiłam po raz pierwszy, ale jestem mile zaskoczona profesjonalnym prowadzeniem klienta poprzez poszczególne etapy przesyłki. Na podkreślenie zasługuje także kulturalna obsługa kurierska. Żałuję tylko, że wiekszość moich herbatek Harney&Sons była już wyprzedana, ale jedną ulubioną dostałam i jedną na próbę, której nie znałam (zostanie kolejną ulubioną w kolekcji).

zakupy: Zakupiłam Citron Green i Black Tea with Mango Flavors.; czerwiec 2012

plusy: kontakt, szybka dostawa

minusy: wyprzedany asortyment herbat Harney&Sons

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ThaSoulz rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 93181 z 11.01.2012

Zamówienie dotarło, nie było z nim problemów. Jedyne co to poprosiłem o dostarczenie paczki w styczniu, została natomiast w styczniu wysłana i dotarła dopiero 9. No cóż nieporozumienia się zdarzają, zobaczymy jak pójdzie z następnym zamówieniem. Brak zastrzeżeń co do produktów (CHOĆ byłem przekonany że zamawiałem syrop amaretto, w mailach i w samym dostarczonym pakunku znajdował się syrop karmelowy, nie wiem czy to ja popełniłem błąd czy sklep, sprawdzę to przy następnym zamówieniu. Krzywda się nie stała bo syrop karmelowy smakuje bosko)

zakupy: Herbata Ginger Twist, syrop karmelowy; grudzień 2011

plusy: jakość produktów

minusy: dostępność produktów, ceny :(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hiolski rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 90069 z 07.12.2011

Obsługa niezwykle szybka i profesjonalna. Zamówiony towar otrzymałem drugiego dnia od złożenia zamówienia. Polecam z czystym sumieniem ten, sklep. Myślę, że w przyszłości także będę korzystał z jego usług.

zakupy: herbaty mighty leaf; grudzień 2011

plusy: rzetelność, terminowość dostaw

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 87006 z 27.10.2011

Wybrałam ten sklep bo y sprzedaje herbatę którą lubię i jestem bardzo zadowolona. Moje zamówienie zostało szybko zrealizowane mimo, że składałam zamówienie w weekend.

zakupy: Herbata; październik 2011

plusy: Szybka realizacja

minusy: NIe ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bunny Terminator rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 86542 z 20.10.2011

Posiadają w swojej ofercie wybór produktów o doskonałej jakości. Dokładająć do tego sprawność procesu płatności oraz szybką wysyłkę z wykorzystaniem pewnej firmy kurierskiej, pozostaje jedynie polecieć ten sklep.

zakupy: Herbata Harney&Sons Bangkok/Dragon Pearl; październik 2011

plusy: Wysokiej klasy produkty, szybka obsługa oraz realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jurek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 85839 z 10.10.2011

perfekcyjna transakcja

zakupy: herbaty; październik 2011

plusy: bardzo dobra obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 85149 z 29.09.2011

Sklep posiada unikatowe herbaty w tym pakowane osobno torebki z herbatą. mam nadzieję, że z czasem sklep poszerzy swoją ofertę herbat w torebkach o herbatę english afternoon. Błyskawiczna dostawa i miła i pomocna obsługa klienta:-)

zakupy: Herbata; wrzesień 2011

plusy: profesjonalna obsługa i rewelacyjny towar

minusy: min. zamówienie jest od 51 zł.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 84752 z 22.09.2011

Sklep godny polecenia, towar najlepszej jakosci, bardzo szybka przesylka, doskonaly kontakt.

zakupy: Herbata ML Boutique - Chamomile Citron; wrzesień 2011

plusy: Towar doskonalej jakosci

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DANKA rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 83121 z 25.08.2011

Na herbaty Mighty Leaf natknęłam się przypadkowo w kawiarni. Bardzo mi posmakowały i postanowiłam odszukać sprzedawcę. W internecie natrafiłam na sklep internetowy LibraCafe i ku mojemu miłemu zaskoczeniu profesjonalizm sprzedawcy spełnił moje oczekiwania. POLECAM ! Wspaniała herbata, profesjonalny sprzedawca ;-)

zakupy: Mighty Leaf tea; sierpień 2011

plusy: proste zamawianie, szybka i terminowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTRAS rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 82920 z 23.08.2011

Zupełnie świadomie odwiedziłem sklep,znając już smak oferowanych produktów.Polecam i sklep i oferowane produkty,bo ja będę wracał,to pewne....

zakupy: kawa, herbata; sierpień 2011

plusy: NADSPODZIEWANIE SZYBKO ISPRAWNIE

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWA rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 82345 z 11.08.2011

szukałam konkretnej herbaty u konkretnego producenta.

zakupy: mighty leaf; sierpień 2011

plusy: SZYBKOŚĆ REALIZACJI ZAMÓWIENIA

minusy: BRAK DO DEGUSTACJI PRÓBEK INNYCH TOWARÓW NP.HERBAT JAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 82134 z 08.08.2011

Niewiarygodnie smaczna herbata Mighty Leaf zielona herbata, polecam!!!! Ekspresowa przesłka.

zakupy: Mighty Leaf; sierpień 2011

plusy: duży wybór niespotykanych i luksusowych herbat

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 70956 z 07.02.2011

Sklep wybrałam ze wzgędu na herbaty Mighty leaf. Herbata przepyszna (moje 6-ścio letnie dziecko polubiło zieloną herbatę) , zadziwiająco szybka realizacja zamówienia. Polecam

zakupy: herbaty Mighty leaf; luty 2011

plusy: terminowość, wysoka jakość towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 68078 z 23.12.2010

Sklep wybrałem ze względu na zakup herbaty Mighty leaf. Wzorowa i precyzyjna obsługa jaka jest podczas transakcji ( ifno,sms, mail) powinna być wykładnikiem dla innych sklepów internetowych

zakupy: herbaty Mighty leaf; grudzień 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: oferowane ceny są cenami netto

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 67696 z 20.12.2010

Jako jedyny sklep w Polsce handluje herbatami harneysons, a właśnie jej poszukiwałam. Przesyłka dotarła niezwykle szybko. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

zakupy: Herbata Harney&Sons Hot Cinnamon Sunset; grudzień 2010

plusy: dużo informacji na temat herbat

minusy: można polepszyć opcje wyszukiwania danej herbaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanley rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 67309 z 15.12.2010

Poszukiwałem tej herbaty

zakupy: Mighty Tee; grudzień 2010

plusy: szybko i sprawnie towar super

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 66422 z 06.12.2010

Wybrałam ten sklep gdyz w zadnym innym nie ma takiej herbaty jakiej szukałam. Świetny kontakt z osobami ze sklepu internetowego oraz szybka wysyłka -polecam każdemu!!!

zakupy: organic breakfast, organic earl grey; grudzień 2010

plusy: Świetny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Panna M. rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 66364 z 06.12.2010

Szukałam sklepu, który sprzedawałby herbatę Hot Cinammon Spice firmy Harney & Sons, jako, że nie jest ona dostępna w "zwykłych" sklepach,a przynajmniej ja nie znalazłam. Cena była niższa po zamówieniu większej ilości puszek, realizacja bez zarzutów - nie tylko miałam potwierdzenia każdego ruchu na mejla ale także smsem! Kurier dostarczył przesyłkę w tempie błyskawicznym pomimo śniegu i problemów na drogach. Jednym słowem - sklep ma rewelacyjną obsługę! Czekam na powiększenie asortymentu!

zakupy: herbata Harney & Sons; grudzień 2010

plusy: szybka realizacja, możliwość śledzenia paczki

minusy: strona www mogłaby być bardziej przejrzysta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milthon rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 66088 z 02.12.2010

Ze względu na wybór herbat z firm, które mnie interesowały. ZNAKOMITA LOGISTYKA DZIAŁAŃ!!!! Mimo, iz od wielu lat kupuje w internecie rózne produkty to ten sklep wyróżnia się SZYBKOŚCIĄ (jedynie porównywalną do realizacji zamówień przez Amazon na terenie USA), KOMUNIKACJĄ. Dla mnie szok i REWELACJA!!!! Szkoda, że sprzedają tylko okreslony asortyment, a nie książki, ciuchy etc;)Wszytsko kupowałabym przez nich!

zakupy: Herbaty; grudzień 2010

plusy: SZYBKOŚĆ, KOMUNIKACJA, JAKOŚĆ TOWARU

minusy: BRAK MOGA BYĆ WZOREM DLA INNYCH

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 65631 z 25.11.2010

Ekskluzywne towary w przystępnej cenie. Profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam !!!!!!!!!!

zakupy: kawa, herbata; listopad 2010

plusy: towar wysokiej jakości, zachęcająca strona internetowa

minusy: Największą wadą tego sklepu jest jej BRAK :)))))))))))))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER