Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 138 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Patryk rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 84752 z 22.09.2011

Sklep godny polecenia, towar najlepszej jakosci, bardzo szybka przesylka, doskonaly kontakt.

zakupy: Herbata ML Boutique - Chamomile Citron; wrzesień 2011

plusy: Towar doskonalej jakosci

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DANKA rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 83121 z 25.08.2011

Na herbaty Mighty Leaf natknęłam się przypadkowo w kawiarni. Bardzo mi posmakowały i postanowiłam odszukać sprzedawcę. W internecie natrafiłam na sklep internetowy LibraCafe i ku mojemu miłemu zaskoczeniu profesjonalizm sprzedawcy spełnił moje oczekiwania. POLECAM ! Wspaniała herbata, profesjonalny sprzedawca ;-)

zakupy: Mighty Leaf tea; sierpień 2011

plusy: proste zamawianie, szybka i terminowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTRAS rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 82920 z 23.08.2011

Zupełnie świadomie odwiedziłem sklep,znając już smak oferowanych produktów.Polecam i sklep i oferowane produkty,bo ja będę wracał,to pewne....

zakupy: kawa, herbata; sierpień 2011

plusy: NADSPODZIEWANIE SZYBKO ISPRAWNIE

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWA rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 82345 z 11.08.2011

szukałam konkretnej herbaty u konkretnego producenta.

zakupy: mighty leaf; sierpień 2011

plusy: SZYBKOŚĆ REALIZACJI ZAMÓWIENIA

minusy: BRAK DO DEGUSTACJI PRÓBEK INNYCH TOWARÓW NP.HERBAT JAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 82134 z 08.08.2011

Niewiarygodnie smaczna herbata Mighty Leaf zielona herbata, polecam!!!! Ekspresowa przesłka.

zakupy: Mighty Leaf; sierpień 2011

plusy: duży wybór niespotykanych i luksusowych herbat

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 70956 z 07.02.2011

Sklep wybrałam ze wzgędu na herbaty Mighty leaf. Herbata przepyszna (moje 6-ścio letnie dziecko polubiło zieloną herbatę) , zadziwiająco szybka realizacja zamówienia. Polecam

zakupy: herbaty Mighty leaf; luty 2011

plusy: terminowość, wysoka jakość towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 68078 z 23.12.2010

Sklep wybrałem ze względu na zakup herbaty Mighty leaf. Wzorowa i precyzyjna obsługa jaka jest podczas transakcji ( ifno,sms, mail) powinna być wykładnikiem dla innych sklepów internetowych

zakupy: herbaty Mighty leaf; grudzień 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: oferowane ceny są cenami netto

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 67696 z 20.12.2010

Jako jedyny sklep w Polsce handluje herbatami harneysons, a właśnie jej poszukiwałam. Przesyłka dotarła niezwykle szybko. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

zakupy: Herbata Harney&Sons Hot Cinnamon Sunset; grudzień 2010

plusy: dużo informacji na temat herbat

minusy: można polepszyć opcje wyszukiwania danej herbaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanley rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 67309 z 15.12.2010

Poszukiwałem tej herbaty

zakupy: Mighty Tee; grudzień 2010

plusy: szybko i sprawnie towar super

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 66422 z 06.12.2010

Wybrałam ten sklep gdyz w zadnym innym nie ma takiej herbaty jakiej szukałam. Świetny kontakt z osobami ze sklepu internetowego oraz szybka wysyłka -polecam każdemu!!!

zakupy: organic breakfast, organic earl grey; grudzień 2010

plusy: Świetny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Panna M. rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 66364 z 06.12.2010

Szukałam sklepu, który sprzedawałby herbatę Hot Cinammon Spice firmy Harney & Sons, jako, że nie jest ona dostępna w "zwykłych" sklepach,a przynajmniej ja nie znalazłam. Cena była niższa po zamówieniu większej ilości puszek, realizacja bez zarzutów - nie tylko miałam potwierdzenia każdego ruchu na mejla ale także smsem! Kurier dostarczył przesyłkę w tempie błyskawicznym pomimo śniegu i problemów na drogach. Jednym słowem - sklep ma rewelacyjną obsługę! Czekam na powiększenie asortymentu!

zakupy: herbata Harney & Sons; grudzień 2010

plusy: szybka realizacja, możliwość śledzenia paczki

minusy: strona www mogłaby być bardziej przejrzysta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milthon rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 66088 z 02.12.2010

Ze względu na wybór herbat z firm, które mnie interesowały. ZNAKOMITA LOGISTYKA DZIAŁAŃ!!!! Mimo, iz od wielu lat kupuje w internecie rózne produkty to ten sklep wyróżnia się SZYBKOŚCIĄ (jedynie porównywalną do realizacji zamówień przez Amazon na terenie USA), KOMUNIKACJĄ. Dla mnie szok i REWELACJA!!!! Szkoda, że sprzedają tylko okreslony asortyment, a nie książki, ciuchy etc;)Wszytsko kupowałabym przez nich!

zakupy: Herbaty; grudzień 2010

plusy: SZYBKOŚĆ, KOMUNIKACJA, JAKOŚĆ TOWARU

minusy: BRAK MOGA BYĆ WZOREM DLA INNYCH

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 65631 z 25.11.2010

Ekskluzywne towary w przystępnej cenie. Profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam !!!!!!!!!!

zakupy: kawa, herbata; listopad 2010

plusy: towar wysokiej jakości, zachęcająca strona internetowa

minusy: Największą wadą tego sklepu jest jej BRAK :)))))))))))))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klikyyy rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 65306 z 22.11.2010

Odwiedzam Go po raz kolejny.

zakupy: Herbata cynamonowa; listopad 2010

plusy: Pełen profesjonalizm Duży asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 64951 z 17.11.2010

Pełen profesjonalizm!!!przemiła obsługa,expresowa dostawa:-)herbata przepyszna:-):-):-)

zakupy: herbaty harney&sons; listopad 2010

plusy: profesjonalizm w każdym calu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał. D rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 64364 z 08.11.2010

Szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: Herabata 3 gatunki; listopad 2010

plusy: szeroki asortryment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 62757 z 12.10.2010

Na herbatę Harney&Sons trafiłam przypadkowo w kawiarni. Bardzo mi zasmakowała. W LibraCafe znalazłam tę, której szukałam, jak i również bogatą ofertę innych herbat. Kurier przywiózł herbatę już na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Płatność drogą internetową bez żadnych problemów.

zakupy: Herbata Harney&Sons Paris; październik 2010

plusy: Bogata oferta, szybkość realizacji zamówień.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 62366 z 07.10.2010

W LibraCafe znalazłem to czego szukałem w cenie akceptowalnej. Zaskoczony byłem bardzo pozytywnie szybkością realizacji zamówienia - to było ekspresowe, poza tym podobał mi się system powiadamiania o zmianach statusów zamówienia - otrzymywałem zarówno smsy jak i emaile. Jak wypiję herbatę pewnie wrócę zamówić kolejne :)

zakupy: herbaty różne rodzaje; październik 2010

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: oprogramowanie sklepu - użyteczność - łatwość nawigacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monica rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 62194 z 04.10.2010

Tylko tu znalazłam herbaty, które chciałam kupić.

zakupy: Mighty Leaf Orange Dulce i H&S Wedding; wrzesień 2010

plusy: asortyment, szybkość dostawy

minusy: ceny :(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 62186 z 04.10.2010

Sklep wybrałam ponieważ znalazłam tam ciekawe oferty. Towar otrzymałam bardzo szybko. Jakość i cena były zadowalające. Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Herbata; październik 2010

plusy: oferta i ceny

minusy: wad nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER