Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 143
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 144 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 64951 z 17.11.2010

Pełen profesjonalizm!!!przemiła obsługa,expresowa dostawa:-)herbata przepyszna:-):-):-)

zakupy: herbaty harney&sons; listopad 2010

plusy: profesjonalizm w każdym calu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał. D rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 64364 z 08.11.2010

Szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: Herabata 3 gatunki; listopad 2010

plusy: szeroki asortryment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 62757 z 12.10.2010

Na herbatę Harney&Sons trafiłam przypadkowo w kawiarni. Bardzo mi zasmakowała. W LibraCafe znalazłam tę, której szukałam, jak i również bogatą ofertę innych herbat. Kurier przywiózł herbatę już na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Płatność drogą internetową bez żadnych problemów.

zakupy: Herbata Harney&Sons Paris; październik 2010

plusy: Bogata oferta, szybkość realizacji zamówień.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 62366 z 07.10.2010

W LibraCafe znalazłem to czego szukałem w cenie akceptowalnej. Zaskoczony byłem bardzo pozytywnie szybkością realizacji zamówienia - to było ekspresowe, poza tym podobał mi się system powiadamiania o zmianach statusów zamówienia - otrzymywałem zarówno smsy jak i emaile. Jak wypiję herbatę pewnie wrócę zamówić kolejne :)

zakupy: herbaty różne rodzaje; październik 2010

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: oprogramowanie sklepu - użyteczność - łatwość nawigacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monica rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 62194 z 04.10.2010

Tylko tu znalazłam herbaty, które chciałam kupić.

zakupy: Mighty Leaf Orange Dulce i H&S Wedding; wrzesień 2010

plusy: asortyment, szybkość dostawy

minusy: ceny :(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 62186 z 04.10.2010

Sklep wybrałam ponieważ znalazłam tam ciekawe oferty. Towar otrzymałam bardzo szybko. Jakość i cena były zadowalające. Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Herbata; październik 2010

plusy: oferta i ceny

minusy: wad nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kalina85 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 61843 z 29.09.2010

Super sprzedawca, towar szybko do mnie dotarł plus przepyszna herbata ;)

zakupy: Czarna Herbata; wrzesień 2010

plusy: profesjonalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

siekierka rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 60907 z 14.09.2010

Poszukiwalam herbaty konkretnej marki 'Mighty leaf', ktora pilam w uroczym Dworze w Lisewie wypoczywajac na polnocy Polski.

zakupy: Herbaty 'Mighty leaf' oraz kawy; wrzesień 2010

plusy: przyjazne strony, spora oferta, szybkosc i terminowosc

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cialak rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 60894 z 14.09.2010

Znalazłam w nim herbatę, która mnie interesowała

zakupy: Mighty Leaf; wrzesień 2010

plusy: sprawna transakcja, możliwość płatności kartą kredytową

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin R rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 59133 z 13.08.2010

Wybrałem ten sklep ponieważ posiadają w swej ofercie jedną z najlepszych herbat jakie dane było mi pić w swoim życiu. Dostawa bardzo szybka. Towar idealny. Pozdrawiam. Wrócę do Was niebawem.

zakupy: Harney&Sons - herbatki cynamowna i mango; sierpień 2010

plusy: Dobry produkt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agu76 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 58462 z 02.08.2010

blyskawiczna dostawa, super zapakowane, a a co najwazniejsze herbaty są wyborne

zakupy: herbata; sierpień 2010

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZG rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 57505 z 14.07.2010

Przedmiot zgodny z opisem, szybka wysyłka, doskonała komunikacja!

zakupy: Herbata; lipiec 2010

plusy: Oferta

minusy: bd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jswat rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 57486 z 14.07.2010

Szczerze polecam. Produkt, dostawa, kontakt - na najwyższym poziomie

zakupy: herbata; lipiec 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnteK rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 55586 z 09.06.2010

Bezproblemowy kontakt, wspaniały asortyment i bardzo dobre ceny. W 100% polecam

zakupy: Herbaty Harney&Sons: Bankok + Paris; czerwiec 2010

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia + duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 53930 z 13.05.2010

Sklep wybrałem ponieważ oferuje trudno dostępne na polskim rynku produkty. Polecam wszystkim ten sklep, pełna i rzetelna pomoc.

zakupy: 1923; maj 2010

plusy: Rzetelność i komunikacja z klijentem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

contoda rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 51164 z 30.03.2010

Szukałam dobrych syropów do kawy i jest o.k.

zakupy: syropy, czekolady do picia, herbata; marzec 2010

plusy: Profesjonalna obsługa,bieżące informacje o przesyłce

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

obtyk rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 51148 z 30.03.2010

Czas, łatwość obsługi, wygląd sklepu, zapakowanie towaru. POLECAM

zakupy: kawa herbata czekolada; marzec 2010

plusy: wszystko

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 50315 z 16.03.2010

Znakmity kontakt, znakomity towar, jasna obsługa, szybka przesyłka = dobre wrażenie na temat Sprzedawcy. Dziękuję i do zobaczenia wkrótce.

zakupy: herbata z verbeną; marzec 2010

plusy: Terminowość, zgodność towaru z ofertą

minusy: Brak :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 50072 z 12.03.2010

Stona internetowa jest jasna.sklep poleciła mi koleżanka,której robiłyśmy z koleżankami prezent w postaci pysznych herbatek.realizacja towaru i przesyłka błyskawiczna!

zakupy: herbatki; marzec 2010

plusy: dostępność towaru i szybka realizacja

minusy: niektóre wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 49563 z 04.03.2010

Jestem bardzo zadowolona z zakupów (jedyną wadą są wysokie ceny produków), strona internetowa czytelna, przesyłka błyskawiczna, herbaty pyszne.

zakupy: Herbaty; marzec 2010

plusy: jakość produkótw, czytelna strona inter.

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER