Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 138 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kalina85 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 61843 z 29.09.2010

Super sprzedawca, towar szybko do mnie dotarł plus przepyszna herbata ;)

zakupy: Czarna Herbata; wrzesień 2010

plusy: profesjonalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

siekierka rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 60907 z 14.09.2010

Poszukiwalam herbaty konkretnej marki 'Mighty leaf', ktora pilam w uroczym Dworze w Lisewie wypoczywajac na polnocy Polski.

zakupy: Herbaty 'Mighty leaf' oraz kawy; wrzesień 2010

plusy: przyjazne strony, spora oferta, szybkosc i terminowosc

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cialak rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 60894 z 14.09.2010

Znalazłam w nim herbatę, która mnie interesowała

zakupy: Mighty Leaf; wrzesień 2010

plusy: sprawna transakcja, możliwość płatności kartą kredytową

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin R rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 59133 z 13.08.2010

Wybrałem ten sklep ponieważ posiadają w swej ofercie jedną z najlepszych herbat jakie dane było mi pić w swoim życiu. Dostawa bardzo szybka. Towar idealny. Pozdrawiam. Wrócę do Was niebawem.

zakupy: Harney&Sons - herbatki cynamowna i mango; sierpień 2010

plusy: Dobry produkt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agu76 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 58462 z 02.08.2010

blyskawiczna dostawa, super zapakowane, a a co najwazniejsze herbaty są wyborne

zakupy: herbata; sierpień 2010

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZG rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 57505 z 14.07.2010

Przedmiot zgodny z opisem, szybka wysyłka, doskonała komunikacja!

zakupy: Herbata; lipiec 2010

plusy: Oferta

minusy: bd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jswat rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 57486 z 14.07.2010

Szczerze polecam. Produkt, dostawa, kontakt - na najwyższym poziomie

zakupy: herbata; lipiec 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnteK rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 55586 z 09.06.2010

Bezproblemowy kontakt, wspaniały asortyment i bardzo dobre ceny. W 100% polecam

zakupy: Herbaty Harney&Sons: Bankok + Paris; czerwiec 2010

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia + duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 53930 z 13.05.2010

Sklep wybrałem ponieważ oferuje trudno dostępne na polskim rynku produkty. Polecam wszystkim ten sklep, pełna i rzetelna pomoc.

zakupy: 1923; maj 2010

plusy: Rzetelność i komunikacja z klijentem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

contoda rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 51164 z 30.03.2010

Szukałam dobrych syropów do kawy i jest o.k.

zakupy: syropy, czekolady do picia, herbata; marzec 2010

plusy: Profesjonalna obsługa,bieżące informacje o przesyłce

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

obtyk rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 51148 z 30.03.2010

Czas, łatwość obsługi, wygląd sklepu, zapakowanie towaru. POLECAM

zakupy: kawa herbata czekolada; marzec 2010

plusy: wszystko

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 50315 z 16.03.2010

Znakmity kontakt, znakomity towar, jasna obsługa, szybka przesyłka = dobre wrażenie na temat Sprzedawcy. Dziękuję i do zobaczenia wkrótce.

zakupy: herbata z verbeną; marzec 2010

plusy: Terminowość, zgodność towaru z ofertą

minusy: Brak :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 50072 z 12.03.2010

Stona internetowa jest jasna.sklep poleciła mi koleżanka,której robiłyśmy z koleżankami prezent w postaci pysznych herbatek.realizacja towaru i przesyłka błyskawiczna!

zakupy: herbatki; marzec 2010

plusy: dostępność towaru i szybka realizacja

minusy: niektóre wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 49563 z 04.03.2010

Jestem bardzo zadowolona z zakupów (jedyną wadą są wysokie ceny produków), strona internetowa czytelna, przesyłka błyskawiczna, herbaty pyszne.

zakupy: Herbaty; marzec 2010

plusy: jakość produkótw, czytelna strona inter.

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Maj rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 49142 z 25.02.2010

Jak najbardziej sprzedawca godny polecenia. Profesjonalne podejście do sprzedaży, u nich najważniejszy jest klient, który jest o (dosłownie) wszystkim informowany na bieżąco. A przesyłka wręcz expresowa :) Napewno będziemy współpracować dalej!

zakupy: syropy 1883; luty 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: drogawe koszty przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bardaew rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 48479 z 15.02.2010

Bogata oferta. Obsługa świetna, 100% gwarancji i satysfakcji

zakupy: herbata; luty 2010

plusy: super oferta, extra obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 47322 z 25.01.2010

Wybrałam ten sklep ponieważ tylko tu mogłam kupić to, czego szukałam. Zamówiony towar został dostarczony następnego dnia po dokonaniu zapłaty.

zakupy: Herbaty Mighty leaf; styczeń 2010

plusy: Unikalna oferta

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 47178 z 21.01.2010

Rewelacyjne produkty, przemiła obsługa. Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Mogę teraz delektować się swoją ulubioną, zieloną herbatą :)

zakupy: herbaty; grudzień 2009

plusy: świetny towar, miła obsługa, ekspresowa dostawa :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nieprzezroczysta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 47000 z 18.01.2010

Poszukiwałam określonego producenta herbaty. Znalazłam w LibraCafe.pl Zamówiłam i po dwóch dniach miałam w domu. Cały czas byłam informowana SMS lub mailem o pozycji mojego zamówienia a potem paczki. Szybkość dostawy i obsługa przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona i żałuje, że mam ograniczone możliwości picia herbaty. Polecam znajomym.

zakupy: herbaty; styczeń 2010

plusy: szybkość dostawy i monotematyczność

minusy: trochę błądziłam po stronie internetowej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemo rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 46896 z 16.01.2010

Kawa doskonałej jakości. Niezwykle profesjonalne podejście do handlu i do klienta. Wszystko przebiega bardzo sprawnie, na dodatek informacje o stanie zamówienia przekazywane na bieżąco. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Kawa Goppion Caffe; grudzień 2009

plusy: Doskonałej jakości towar

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER