Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 138 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Irmina rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 46631 z 12.01.2010

Sklep wybrałam w związku z dużym wyborem herbat i sprzedaża detaliczna Harney & Sons. Opinie mam bardzo dobra: szybka informacja zwrotna oraz szybka dostawa. Polecam

zakupy: Herbaty Harney&Sons oras Mighty Leaf; styczeń 2010

plusy: duży wybór, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 46331 z 06.01.2010

zasmakowalismy herbarty w restauracji i dlugo poszukiwalismy gdzie mozna ja kupic i wreszcie udalo sie znalezc sklep LibraCafe, ktory z pelna swiadomoscia polecam w 100%

zakupy: herbaty Harney&Sons; listopad 2009

plusy: doskonała komunikacja i informacja o przesyłkach

minusy: może cena produktów mogłaby być niższa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 46182 z 04.01.2010

Rewelacyjne herbaty

zakupy: Różne herbaty; wrzesień 2009

plusy: intuicyjna nawigacja

minusy: długie ładowanie się strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

super_glu rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 46181 z 04.01.2010

Duzy wybór wysokiej jakości herbat,zwłaszcz firmy Harney&Sons.Szkoda tylko ze tak mało zestawów upominkowych.Jakość i czas zamówienia super.

zakupy: Harney&Sons Paris; październik 2009

plusy: Duży wybór dobrych jakościowo herbat

minusy: Mała ilość zestawów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 45713 z 23.12.2009

Jestem pod dużym wrażeniem szybkiej (poniżej 24h!) dostawy w gorącym przedświątecznym okresie. Dziękuję za sprawną realizację zlecenia i fachowe porady. Zdecydowanie polecam ten sklep!

zakupy: Herbaty Harney & Sons, ML; grudzień 2009

plusy: Szybkość dostawy, fachowy sprzedawca

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek H. rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 45276 z 16.12.2009

Sklep wybrałem dość przypadkowo - chciałem kupić określony produkt i trafiłem akurat do tego sklepu. Moje oczekiwania zostały całkowicie spełnione. Cała transakcja od złożenia zamówienia do otrzymania przesyłki (płaciłem kartą kredytową) została zrealizowana w ciągu 40 godzin. Byłem informowany bez zwłoki i precyzyjnie o realizacji zamówienia (email i sms). Towar bez zastrzeżeń.Polecam.

zakupy: hebata Harney & Sons, czekolada pitna; grudzień 2009

plusy: szybka realizacja zamówienia, precyzyjna informacja

minusy: okna dialogowe wymagające sprawej obsługi myszki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 44826 z 09.12.2009

Super obsługa. towar wysłany bardzo szybko- dotarł do nas wdoskonałym stanie. POLECAM

zakupy: Czekoladowe fondue; grudzień 2009

plusy: Duży wybór oferowanych towarów, przystępne ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 44686 z 07.12.2009

Wybrałem ten sklep ponieważ był on jedynym , który w swoim asortymencie posiada hebratę Harney&Sons Hot Cinnamon Sunset , a którą miałem okazje wypić w kawiarni. Zdecydowanie polecam wszystkim sklep LibraCafe ponieważ jest świetnie zorganizowany. Zakupy są szybkie , sprawne , a dostarczony towar jest najwyższej jakości! Miło robić interesy z taką firmą!

zakupy: Herbata Harney&Sons Hot Cinnamon Sunset; grudzień 2009

plusy: sprawne działanie , szybki termin realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KASIAS rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 44481 z 04.12.2009

Polecam zakupy w Libra Cafe super profesjonalna obsługa klienta aż do dostarczenia towaru na miesjce.Stawiam najważszą ocenę!!!!

zakupy: herbata MightyLeaf; grudzień 2009

plusy: OBSŁUGA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mycha rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 44226 z 30.11.2009

W sklepie duży wybór interesującego mnie asortymentu,dostawa towaru szybka i sprawna, komunikacja z klientem bez zastrzeżeń (sms,maile). Naprawdę polecam ten sklep wszystkim tym,którzy lubią herbatę i lubią eksperymenty z nowymi smakami :-)

zakupy: Herbata Harney&Sons Hot Cinnamon Spice, Herbata Harney&Sons Holi; listopad 2009

plusy: dobra komunikacja z klientem,szybka dostawa towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnes rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 43753 z 20.11.2009

Expresowa wysyłka towaru.Herbaty najwyższej jakości.

zakupy: herbaty; listopad 2009

plusy: Wysoka jakość towaru i expresowa wysyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 42557 z 29.10.2009

sklep wybrałam przypadkowo, zależało mi na konkretnej herbacie. jestem bardzo miło zaskoczona szybkością realizacji mego zamówienia i szybkością dostawy.

zakupy: herbata; październik 2009

plusy: szybka realizacja zamówienia, towar świetnie zapakowany

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 42431 z 27.10.2009

Dzięki LibraCafe mogę delektować się najwspanialszą herbatą na świecie. Do herbaty czy kawy nie dodaję cukru, delektuję się czystym smakiem natury, ten komfort zapewnia mi LibraCafe. Cena jak na herbatę wysoka ale warto, warto, gorąco polecam wszystkim tym, którzy cenią jakość i smak. Moja ocena - perfekcja pod każdym względem !!!!!!!!!

zakupy: Herbata Mighty Leaf Organic Mint Melange; październik 2009

plusy: wyjątkowe produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annama rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 42002 z 19.10.2009

pięknie pachnące, cudownie smakującego herbaty, polecam wszystkim którzy szukają indywidualnego smaku herbaty - najlepiej spróbować opakowania gdzie są różne smaki - każdy jeden to rewelacja :)

zakupy: mighty leaf tea; październik 2009

plusy: rzadki asortyment

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr bańkowski rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 41288 z 05.10.2009

bardzo profesjonalnie,dostawa doskonała,brakuje informacji o ewentualnych rabatach podczas współpracy

zakupy: herbata; październik 2009

plusy: wybór i terminowość dostawy

minusy: brak info o polityce rabatowej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 40033 z 07.09.2009

Herbaty są bardzo smaczne i gorąco polecam. Czekolada natomiast jest wg mnie za gęsta, budyniowata.

zakupy: herbaty Harney & Sons; sierpień 2009

plusy: szybkość w realizowaniu zamówień.

minusy: jak do tej pory nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta Bartosz rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 39815 z 02.09.2009

Moja przygoda ze sklepem LibraCafe.pl dopiero się zaczęła. Na pewno będę stałym klientem, ponieważ moja rodzina uwielbia herbaty. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Przesyłka została dostarczona błyskawicznie. Serdecznie polecam!

zakupy: Herbaty Harney&Sons; wrzesień 2009

plusy: Szybka i rzetelna obsługa, asortyment

minusy: Brak kawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gw ELECTRO.pl rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 39172 z 17.08.2009

Bardzo sprawnie, wręcz zaskakująco sprawnie, wzorowo. Bardzo polecam i pozdrawiam załogę sklepu LibraCafe.pl

zakupy: cztery rodzane herbaty; sierpień 2009

plusy: błyskawiczny czas wysyłki i doręczenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MATRAS rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 38664 z 04.08.2009

szybko sprawnie POLECAM

zakupy: HERBATA; sierpień 2009

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

barakuda rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 38338 z 28.07.2009

szybka obsługa, szybka dostawa, szczegółowe informacje na temat zamówienia na bieżąco na maila i kom.Polecam

zakupy: herbata; lipiec 2009

plusy: informacje o dostawie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER