Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 138 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona Z. rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 38312 z 27.07.2009

Moje zamowienie zostalo zrealizowane blyskawicznie. Herbata wspaniala! Na pewno wroce do tego sklepu i na pewno bede polecac strone przyjaciolom. Dziekuje!

zakupy: Herbaty-biala i Earl Grey; lipiec 2009

plusy: szybkosc i dobry towar

minusy: wszystko bylo ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 38210 z 24.07.2009

Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Odbiór towaru na drugi dzień.Gorąco POLECAM!!!!

zakupy: Herbata owocowa; lipiec 2009

plusy: bardzo dobra obsługa i kontakt,cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JG rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 38036 z 21.07.2009

Bardzo szybko, sprawnie, pełna informacja na każdym etapie realizacji zamówienia. Jedynym minusem brak możliwości przesłania zwykłą drogą pocztową, co zwiększa koszty.

zakupy: Herbata; lipiec 2009

plusy: prawie wszystko

minusy: cena + cena przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 37638 z 14.07.2009

Zamówienie zrealizowane perfekcyjnie, polecam

zakupy: herbata; lipiec 2009

plusy: zakup bezproblemowy

minusy: brak możliwości degustacji przed wyborem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adaM rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 36850 z 29.06.2009

Gorąco polecam! Nie tylko sprzedawcę ale również produkty ;)

zakupy: Herbaty; czerwiec 2009

plusy: łatwość nawigacji po stronie, opis produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 36612 z 24.06.2009

Zakupy w sklepie LibraCafe.pl to prawdziwa przyjemność bez wychodzenia z domu. Rewelacyjnie szybka obsługa, bieżąca możliwość monitorowania przesyłki smsem. Zdecydowanie polecam ! ;-)

zakupy: herabaty; czerwiec 2009

plusy: doskonała informacja o towarze, rewelacyjny czas realiza

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.Diks rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 36603 z 24.06.2009

Realizacja szybka i bez zastrzeżeń, informacja o stanie zamówienia na bieżąco.Polecam!

zakupy: herbaty Harney&Sons; czerwiec 2009

plusy: ciekawa oferta, rzetelność obsługi

minusy: chętnie odwiedziłabym "prawdziwy"sklep

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika Nawojczyk rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 36488 z 22.06.2009

Jestem bardzo zadowolona z jakości towaru i szybkosci dostawy.

zakupy: herbaty; czerwiec 2009

plusy: szybkość dostawy,pełen monitoring, wysoka jakość towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 36126 z 16.06.2009

Idealny kontakt , szybka realizacja, produkty wysokiej jakosci,Zdecydowanie polecam!

zakupy: Herbata; czerwiec 2009

plusy: Duży wybor artykolow, doskonaly opis poszczegolnych arty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kiciaa170 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 35905 z 10.06.2009

Gorąco polecam! Szybka obsługa, świetna komunikacja i towar bez zastrzezen!!!

zakupy: Syropy; czerwiec 2009

plusy: komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lida rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 34109 z 12.05.2009

perfekcyjna obsługa klienta

zakupy: herbata; maj 2009

plusy: wysokiej jakości towar, rewelacyjna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 32040 z 01.04.2009

Bardzo szybka i sprawna obsluga, pełen profesjonalizm! gratuluje!

zakupy: herbata dragon pearl, saszetka SPA; kwiecień 2009

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 31629 z 25.03.2009

Szybka realizacja. Świetne herbaty. Polecam!

zakupy: Herbaty Mighty Leaf; marzec 2009

plusy: asortyment, komunikacja o zamówieniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 31582 z 24.03.2009

Transakcja przeprowadzona bardzo profesjonalnie, świetna komunikacja z kilentami, polecam!

zakupy: herbaty; marzec 2009

plusy: obsługa klienta, terminowość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr ławiński rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 31287 z 19.03.2009

wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecam

zakupy: herbaty; marzec 2009

plusy: szybkość i sprawność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katmandu rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 30378 z 07.03.2009

szybko i bezproblemowo

zakupy: herbata Harney & Sons; marzec 2009

plusy: oferta

minusy: wysokie koszty dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Leśniewski rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 28205 z 12.02.2009

sklep działa bez zarzutu, szybka informacja o stanie zamówienia, dostarczenie zgodne z zamówieniem i w umówionym czasie, dodatkowo obsługa bardzo miła w trakcie rozmowy telefonicznej, serdecznie polecam

zakupy: Caraibe, Pomegranate Oolong, Pan Asia; luty 2009

plusy: fachowość, asortyment, rzetelność

minusy: nie znalazłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 27740 z 06.02.2009

Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność, szybka realizacja, szybka dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem, informacja o przebiegu dostawy. Gorąco polecam.

zakupy: Herbaty; luty 2009

plusy: szybka realizacja, monitorowanie przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 27241 z 28.01.2009

Zakupy w LibraCafe to ogromna przyjemnosc- fantastyczna obsluga, natychmiastowe potwierdzenie zakupow i blyskawiczna informacja o statusie przesylki. Dostawa w ekspresowym czasie. Najwyzszej klasy profesjonalizm, goraco polecam!

zakupy: herbata; styczeń 2009

plusy: szybka obsluga, monitoring przesylki

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 27231 z 28.01.2009

bardzo szybko, profesjonalnie. Polecam

zakupy: herbaty; styczeń 2009

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER