Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 144
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 145 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

annama rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 42002 z 19.10.2009

pięknie pachnące, cudownie smakującego herbaty, polecam wszystkim którzy szukają indywidualnego smaku herbaty - najlepiej spróbować opakowania gdzie są różne smaki - każdy jeden to rewelacja :)

zakupy: mighty leaf tea; październik 2009

plusy: rzadki asortyment

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr bańkowski rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 41288 z 05.10.2009

bardzo profesjonalnie,dostawa doskonała,brakuje informacji o ewentualnych rabatach podczas współpracy

zakupy: herbata; październik 2009

plusy: wybór i terminowość dostawy

minusy: brak info o polityce rabatowej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 40033 z 07.09.2009

Herbaty są bardzo smaczne i gorąco polecam. Czekolada natomiast jest wg mnie za gęsta, budyniowata.

zakupy: herbaty Harney & Sons; sierpień 2009

plusy: szybkość w realizowaniu zamówień.

minusy: jak do tej pory nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta Bartosz rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 39815 z 02.09.2009

Moja przygoda ze sklepem LibraCafe.pl dopiero się zaczęła. Na pewno będę stałym klientem, ponieważ moja rodzina uwielbia herbaty. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Przesyłka została dostarczona błyskawicznie. Serdecznie polecam!

zakupy: Herbaty Harney&Sons; wrzesień 2009

plusy: Szybka i rzetelna obsługa, asortyment

minusy: Brak kawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gw ELECTRO.pl rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 39172 z 17.08.2009

Bardzo sprawnie, wręcz zaskakująco sprawnie, wzorowo. Bardzo polecam i pozdrawiam załogę sklepu LibraCafe.pl

zakupy: cztery rodzane herbaty; sierpień 2009

plusy: błyskawiczny czas wysyłki i doręczenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MATRAS rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 38664 z 04.08.2009

szybko sprawnie POLECAM

zakupy: HERBATA; sierpień 2009

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

barakuda rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 38338 z 28.07.2009

szybka obsługa, szybka dostawa, szczegółowe informacje na temat zamówienia na bieżąco na maila i kom.Polecam

zakupy: herbata; lipiec 2009

plusy: informacje o dostawie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona Z. rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 38312 z 27.07.2009

Moje zamowienie zostalo zrealizowane blyskawicznie. Herbata wspaniala! Na pewno wroce do tego sklepu i na pewno bede polecac strone przyjaciolom. Dziekuje!

zakupy: Herbaty-biala i Earl Grey; lipiec 2009

plusy: szybkosc i dobry towar

minusy: wszystko bylo ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 38210 z 24.07.2009

Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Odbiór towaru na drugi dzień.Gorąco POLECAM!!!!

zakupy: Herbata owocowa; lipiec 2009

plusy: bardzo dobra obsługa i kontakt,cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JG rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 38036 z 21.07.2009

Bardzo szybko, sprawnie, pełna informacja na każdym etapie realizacji zamówienia. Jedynym minusem brak możliwości przesłania zwykłą drogą pocztową, co zwiększa koszty.

zakupy: Herbata; lipiec 2009

plusy: prawie wszystko

minusy: cena + cena przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 37638 z 14.07.2009

Zamówienie zrealizowane perfekcyjnie, polecam

zakupy: herbata; lipiec 2009

plusy: zakup bezproblemowy

minusy: brak możliwości degustacji przed wyborem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adaM rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 36850 z 29.06.2009

Gorąco polecam! Nie tylko sprzedawcę ale również produkty ;)

zakupy: Herbaty; czerwiec 2009

plusy: łatwość nawigacji po stronie, opis produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 36612 z 24.06.2009

Zakupy w sklepie LibraCafe.pl to prawdziwa przyjemność bez wychodzenia z domu. Rewelacyjnie szybka obsługa, bieżąca możliwość monitorowania przesyłki smsem. Zdecydowanie polecam ! ;-)

zakupy: herabaty; czerwiec 2009

plusy: doskonała informacja o towarze, rewelacyjny czas realiza

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.Diks rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 36603 z 24.06.2009

Realizacja szybka i bez zastrzeżeń, informacja o stanie zamówienia na bieżąco.Polecam!

zakupy: herbaty Harney&Sons; czerwiec 2009

plusy: ciekawa oferta, rzetelność obsługi

minusy: chętnie odwiedziłabym "prawdziwy"sklep

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika Nawojczyk rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 36488 z 22.06.2009

Jestem bardzo zadowolona z jakości towaru i szybkosci dostawy.

zakupy: herbaty; czerwiec 2009

plusy: szybkość dostawy,pełen monitoring, wysoka jakość towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 36126 z 16.06.2009

Idealny kontakt , szybka realizacja, produkty wysokiej jakosci,Zdecydowanie polecam!

zakupy: Herbata; czerwiec 2009

plusy: Duży wybor artykolow, doskonaly opis poszczegolnych arty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kiciaa170 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 35905 z 10.06.2009

Gorąco polecam! Szybka obsługa, świetna komunikacja i towar bez zastrzezen!!!

zakupy: Syropy; czerwiec 2009

plusy: komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lida rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 34109 z 12.05.2009

perfekcyjna obsługa klienta

zakupy: herbata; maj 2009

plusy: wysokiej jakości towar, rewelacyjna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 32040 z 01.04.2009

Bardzo szybka i sprawna obsluga, pełen profesjonalizm! gratuluje!

zakupy: herbata dragon pearl, saszetka SPA; kwiecień 2009

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 31629 z 25.03.2009

Szybka realizacja. Świetne herbaty. Polecam!

zakupy: Herbaty Mighty Leaf; marzec 2009

plusy: asortyment, komunikacja o zamówieniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER