Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 138 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anka rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 26583 z 17.01.2009

Jestem urzeczona szybkością i jakością wykonania zamówienia. Polecam serdecznie!

zakupy: herbaty, likier barmański; styczeń 2009

plusy: szybkość, profesjonalizm

minusy: nie miałabym nic przeciw rozszerzeniu asortymentu ;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz olszowy rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 26054 z 09.01.2009

zamówienie zrealizowane wzorowo.termin 2 dni.szkoda tylko,ze asortyment towarów jest ograniczony do herbaty i likierów

zakupy: herbata syropy; styczeń 2009

plusy: dobry produkt

minusy: mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Pender rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 26050 z 09.01.2009

Profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Jako klient czuję olbrzymie zadowolenie i przyjemność z jej finalizacji. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu Libracafe.

zakupy: herbaty HARNEY&SONS; styczeń 2009

plusy: kompetencja, profesjonalizm, rzetelność

minusy: nie mam takiej wiedzy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza S-N rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 26005 z 08.01.2009

jestem zachwycona smakami herbat oferowanych przez firmę Harney&Sons. W zakresie kontaktu ze sklepem internetowym - podobnie: pełny profesjonalizm, błyskawiczna informacja o stanie realizacji zamówienia (w tym o dokonanym doręczeniu!) i równie błyskawiczna dostawa. Dziękuję!

zakupy: herbaty Harney&Sons; styczeń 2009

plusy: przejrzystość informacji i szybkie tempo realizacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał Urbańczyk rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 24999 z 18.12.2008

Super sklep! Super herbaty!!! Gorąco polecam wszystkim smakoszom! Wspaniały pomysł na prezent –każdy będzie zadowolony! Kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie, szybka informacja i pewna dostawa!

zakupy: herbaty; grudzień 2008

plusy: doskonały towar, wspaniała obsługa -od poczatku do końca

minusy: ceny;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 24637 z 12.12.2008

Przepysznie, luksusowo, profesjonalnie, terminowo i bezproblemowo. Polecam w 100%!

zakupy: Hebraty Harney&Sons; grudzień 2008

plusy: Świetna i szybka obsługa, doskonałe towary

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oziewicz Sławomi rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 24558 z 11.12.2008

Szybka i rzeczowa obsługa, każdego dnia byłem informowany co dzieje sie z zamówieniem. POLECAM !!

zakupy: 3 gat. herbat; grudzień 2008

plusy: szybka wysyłka, fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 24144 z 05.12.2008

Świetna, miła i sprawna usługa, towar praktycznie od razu w domu.

zakupy: Herbaty; grudzień 2008

plusy: Obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rejent rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 23939 z 02.12.2008

Jestem zachwycona zarówno obsługą jak i formą kontaktu.

zakupy: herbaty; grudzień 2008

plusy: kontaktowaść, kwalifikacje i kompetencje personelu

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mjędrzejewska rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 23583 z 26.11.2008

superszybko, profesjonalnie, na każdym etapie wiadomo co się dzieje z zamówieniem. Polecam!

zakupy: herbata Harney and Sons; listopad 2008

plusy: szybkość dostarczenia przesyłki

minusy: nie mogłam zapłacić przelewem z mojego banku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga Wacławik rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 23410 z 24.11.2008

Pełen profesjonalizm - bardzo szybko, towar doskonałej jakości. Polecam.

zakupy: herbaty H&S; listopad 2008

plusy: szybkość, informowanie o etapie realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lodzermensch rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 23184 z 20.11.2008

Szybko, sprawnie i bez problemów. MOzna płacić karta kredytową i wszystkimi metodami płatności online. Herbaty są niesamowite. Polecam Hot Cinnamon Spice na zimowe wieczory.

zakupy: Herbata Harney & Son Hot Cinnamon Spice; listopad 2008

plusy: asortyment ktorego nie ma gdzie indziej

minusy: ze nie ma go u mnie pod blokiem ;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AgnieszkaF. rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 23050 z 18.11.2008

Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona szybkością realizacji mojego zamówienia- to po pierwsze. Po drugie - ogromny plus należy się za bardzo dokładne informacje na temat kolejnych etapów realizacji zamówienia, etapów wysłania paczki oraz jej dostarczenia. Po trzecie - paczka zapakowana bardzo profesjonalnie - prawdopodobieństwo uszkodzenia towaru w czasie transportu zredukowane do minimum. I wreszcie po czwarte - towar odpowiada opisom i nie jest uszkodzony. Podsumowując - Sklep oferuje usługi na bardzo wysokoim poziomie i zasługuje na najwyższe pochwały. Jestem naprawde usatysfakcjonowana taką obsługą i zakupionym towarem. Jedyny mały minusik jaki mogłabym dać to koszty transportu... są troche wysokie, niestety.

zakupy: herbata Harney&sons, syrop Irish cream; listopad 2008

plusy: profesjonalizm, wysoki standard usług,

minusy: koszty przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 22830 z 13.11.2008

Świetne zakupy, fantastyczna herbata, expresowa przesyłka. Bardzo dobry kontakt on line i email-owy:)

zakupy: 2 herbaty harney&soons, syrop do kawy; listopad 2008

plusy: komunikacja, herbata w detalu, 10% zniżki:)

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 22743 z 12.11.2008

Szybko i sprawnie. Zamówienie dotarło bez problemów. polecam.

zakupy: Syropy do kawy, herbata Harney&Sons; listopad 2008

plusy: asortyment, możliwość sledzenia przesyłki

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 22412 z 05.11.2008

Bardzo miła i pomocna obsługa. Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie. Towar dostardczony bardzo szybko. Serdecznie dziękuję za miłą współpracę :-) Polecam.

zakupy: syropy do kawy; październik 2008

plusy: możliwość kontaktu z obsługą podczas zakupów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MD rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 22408 z 05.11.2008

Wieczorem w poniedziałek zamówiłem, dziś w środę delektuję się smakiem wspaniałej herbaty. W każdym momencie zamówienia widać na jakim etapie jest realizacja. Polecam!

zakupy: Herbata Harney&Sons - Hot Cinnamon Spice; listopad 2008

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 22291 z 04.11.2008

Szybka wysyłka. A jakie herbaty !!!

zakupy: Harney&Sons - Hot Cinnamon Spice, Paris; październik 2008

plusy: szybka wysylka, sms z numerem przesylki, produkty

minusy: brak wysylki za pobraniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER