Książki.
Sklep Literacka.pl

Kontakt

tel.
b/d

Popularne produkty

Nauka, Literatura dziecięca i młodzieżowa, lektury, Zabawki, Beletrystyka, Poradniki, albumy, atlasy, leksykony, Podręczniki, Religia, Artykuły szkolne, papiernicze, biurowe

Popularne marki

Wydawnictwo naukowe pwn, Wydawnictwo olesiejuk, , Olesiejuk, Egmont, Cambridge university press, Wolters kluwer polska, Zielona sowa, Helion, Muza, Bellona, Trefl

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 113
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Literacka.pl > Opinie klientów

Sklep Literacka.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.05.2009r i posiada 115 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomasz rekomenduje Literacka.pl opinia nr 415574 z 06.07.2017

Bo jest tanio

zakupy: xplore team; lipiec 2017

plusy: Odbiór w innym miejscu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata W. rekomenduje Literacka.pl opinia nr 381038 z 26.04.2016

Robię tu zakupy regularnie. Konkurencyjne ceny, bardzo miła i fachowa obsługa i blisko domu. Moja ulubiona księgarnia. Polecam!

zakupy: Mistrz wiedzy; kwiecień 2016

plusy: Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt, miła obsługa

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Literacka.pl opinia nr 361338 z 12.11.2015

Rewelacyjna obsługa, bardzo niskie ceny. Regularnie kupuję zarówno książki jak i gry puzzle. Serdecznie polecam!

zakupy: Książki, puzzle, gry; listopad 2015

plusy: niskie ceny, odbiór osobisty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Literacka.pl opinia nr 346153 z 18.06.2015

Zakupy w księgarni Loteracka.pl robie już od kilku lat. Przekonały mnie do tej księgarni: - bardzo przystępne ceny, - sprawny i szybki proces internetowego zakupu, - możliwość osobistego odbioru książki na terenie Krakowa. Obecnie przybyło kilka miejsc osobistego odbioru. - miła i sympatyczna obsługa., - księgarnia spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Ksiązki; czerwiec 2015

plusy: bardzo przystępne ceny książek

minusy: godziny osobistego odbioru w punkcie na ul. Przybyszewsk

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Literacka.pl opinia nr 333661 z 03.03.2015

Sklep po raz pierwszy wybrałem z powodu rewelacyjnych cen oraz możliwości odbioru osobistego w różnych punktach odbioru w Krakowie. W przypadku kolekcjonera komiksów różnica na poziomie 30% ceny "rynkowej" to spora różnica, zwłaszcza jeśli kolekcja liczy sobie kilkanaście tomów.

zakupy: Książki, komiksy; marzec 2015

plusy: CENY!!! szeroki asortyment, jakość obsługi.

minusy: czasami, ALE TYLKO CZASAMI szybkość realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotrek rekomenduje Literacka.pl opinia nr 327049 z 12.01.2015

71985

zakupy: Komiksy; styczeń 2015

plusy: tanio i solidnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna W. rekomenduje Literacka.pl opinia nr 315197 z 16.10.2014

Pierwszy raz złożyłam zamówienie w literacka.pl, ponieważ tylko tam były dostępne książki, które mnie interesowały. Było to zamówienie na ostatnią chwilę - spóźniony prezent urodzinowy - z prośbą o szybką realizację. Literacka.pl zadziałała perfekcyjnie, książki genialnie opakowane (solidne pudełko, woreczki z powietrzem zabezpieczające itd) przyszły na drugi dzień w idealnym stanie. Kontakt ze sklepem na każdym kroku świetny. To zespół profesjonalistów. Serdecznie polecam.

zakupy: wszystkie tomy Jadowskiej :); październik 2014

plusy: Obsługa klienta, Rzetelność, Konkurencyjne ceny

minusy: nie ma takich rzeczy :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AW rekomenduje Literacka.pl opinia nr 314641 z 13.10.2014

Wszystko w porządku, jest ok

zakupy: Książka; październik 2014

plusy: sprawność

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joan rekomenduje Literacka.pl opinia nr 303101 z 28.07.2014

Poszukiwałam konkretnego towaru, możliwego do odbioru w Krakowie.Tak,spełnił moje oczekiwania.Towar zgodny z opisem, z załączonym wydrukiem zamówienia i paragonem.

zakupy: Kucyk My Little Pony; lipiec 2014

plusy: szybki kontakt, odbiór osobisty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Literacka.pl opinia nr 300701 z 11.07.2014

Duży wybór książek w niskich cenach

zakupy: książki; lipiec 2014

plusy: szybki czas realizacji zamówienia, niskie ceny książek

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

padre rekomenduje Literacka.pl opinia nr 300445 z 10.07.2014

Bardzo dobra cena, szybka dostawa. Kontakt nie wiem, nie był potrzebny:) Bardzo duży plus dla księgarni, polecam.

zakupy: Książki; lipiec 2014

plusy: Cena, dostawa

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KonradKr rekomenduje Literacka.pl opinia nr 299385 z 03.07.2014

Szybka realizacja, przystępne ceny, szeroki wybór dostępnych tytułów książek.

zakupy: Książki; lipiec 2014

plusy: duża oferta, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Literacka.pl opinia nr 298221 z 26.06.2014

Sklep oferuje super promocje. Posiada ogromną ofertę i szanuje klienta. Przesyłki realizowane są bardzo szybko.Odpisują na maile. Polecam

zakupy: 27 książek ", Kot Simona", ; czerwiec 2014

plusy: Pod każdym względem super!!!

minusy: Nic nie jest złe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wito rekomenduje Literacka.pl opinia nr 297257 z 20.06.2014

Ze względu na cenę, jakość obsługi, szybkość realizacji zamówienia, łatwość zakupów, czytelność strony, szeroki wybór asortymentu!

zakupy: Książki; czerwiec 2014

plusy: cena, szeroki wybór asortymentu, kotakt.

minusy: małe zdjęcia poglądowe, mogłoby ich też być więcej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Allycja rekomenduje Literacka.pl opinia nr 288333 z 23.04.2014

Jest bardzo tani! Dobra i jasna komunikacja!

zakupy: Książka; kwiecień 2014

plusy: Tanio, dobra komunikacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Literacka.pl opinia nr 271201 z 10.01.2014

Świetna oferta, ceny konkurencyjne, sprawna obsługa uaktualniająca na bieżąco status zamówienia, szybka wręcz natychmiastowa wysyłka. Bardzo polecam miłośnikom książek, a księgarni dziękuje za miłą i bezproblemową transakcję.

zakupy: ksiązki; styczeń 2014

plusy: konkurencyjne ceny, sprawna obsługa, szybka wysyłka

minusy: nie odnotowałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Literacka.pl opinia nr 267929 z 20.12.2013

Stosunkowo niskie ceny, szeroki wybór, szybka dostawa.

zakupy: książka; grudzień 2013

plusy: szeroki wybór

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tymotek rekomenduje Literacka.pl opinia nr 265609 z 12.12.2013

Szybko, tanio, z doskonałym podejściem do klienta. Same plusy!

zakupy: Komiksy; grudzień 2013

plusy: konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kruchy rekomenduje Literacka.pl opinia nr 265097 z 11.12.2013

Kolejny zakup, świetna realizacja, możliwość dogadania oferty, świetny choć oszczędny kontakt, polecam

zakupy: Ksiązki; grudzień 2013

plusy: Cena, jakość, terminowość

minusy: nie zawsze mają to czego chcę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Literacka.pl opinia nr 257997 z 14.11.2013

Najlepsza księgarnia!!! Super ceny!!!Miła obsługa!!! Świetny wybór książek! REWELACJA !!! Wszyscy znajomi, kupują tylko w Literackiej.pl !!! Polecam!!! Polecam!!! Polecam!!!!

zakupy: Książki; listopad 2013

plusy: Ceny!!! Wybór oferty!!! Profesjonalizm! itd.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER