Profesjonalne kosmetyki, akcesoria i sprzęt do włosów
Sklep Lokikoki.pl

Kontakt

tel. 800 703 063
Bydgoszcz

Popularne produkty

Pielęgnacja włosów, Koloryzacja i rozjaśnianie, Akcesoria, Sprzęt elektryczny, Stylizacja włosów, Strefa fryzjera, Twarz i ciało, Dla mężczyzny, Makijaż, Trwała ondulacja

Popularne marki

Wella, Montibello, Kemon, Mila, Artego, Fox, Olivia garden, Comair, L'oréal professionnel, Londa, Gorgol, Davines, Moser, Mila technic, Chantal / prosalon

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Lokikoki.pl > Opinie klientów

Sklep Lokikoki.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.12.2009r i posiada 12 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Katarzyna rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 120885 z 01.05.2012

Wybór z uwagi na markę Davines, sklep jest super. Swietny kontakt, szybka wysyłka, super zapakowane produkty.

zakupy: Davines szampon i odżywka, maska; kwiecień 2012

plusy: marka Davines

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 104485 z 05.03.2012

To moje drugie zakupy i na pewno nie ostatnie. Błyskawiczna realizacja zamówienia, profesjonalne produkty, bardzo dobre ceny i jeszcze prezent... czego chcieć więcej? :)

zakupy: maski, balsamy i szampony do włosów; luty 2012

plusy: Profesjonalna obsługa klienta i szeroki asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola N. (yolly) rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 82825 z 21.08.2011

Rewelacyjny kontakt....szybka przesyłka...produkt świetnie zapakowany....a w środku gratisowe próbki...Prostownica ,którą zakupiłam...spełnia moje oczekiwania....jest rewelacyjna...warta swojej ceny;-) Sklep gorąco polecam....

zakupy: prostownica, płyn do wygładzania włosów, ; sierpień 2011

plusy: fachowość,szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 81822 z 02.08.2011

Solidny, godny polecenia sklep. Na pewno tu wrócę.

zakupy: Farby do włosów Milaton; sierpień 2011

plusy: Profesjonalne podejście do klienta (nowego).

minusy: Bez uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 79519 z 28.06.2011

Bogaty asortyment sklepu skłonił mnie do zrobienia w nim zakupów. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100 %

zakupy: Artego easy care dream repair szampon; czerwiec 2011

plusy: profesjonalizm, szybkość, przystępne ceny, super obsługa

minusy: sklep nie posiada wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwinek rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 76761 z 11.05.2011

Bardzo dobry sklep, bardzo łatwe poruszanie sie po serwisie, szybka wysyłka. Rewelacja. Życzyłabym sobie i wszystkim kupującym więcej takich sklepów w internecie :)

zakupy: maski i odzywki; maj 2011

plusy: szybka wysylka, latwy i logiczny serwis on line

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

helenka rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 74944 z 08.04.2011

Super towar w super!!!!!cenie.Towar i firma godna polecenia!!!!!!! Błyskawiczna przesyłka!

zakupy: Maska Mila do włosów; kwiecień 2011

plusy: Super towar, błyskawiczna przesyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 74756 z 05.04.2011

Pełny profesjonalizm. Bogata oferta towarów, korzystne ceny. Bezproblemowe zakupy i błyskawiczna dostawa. Towar oczywiście zgodny z zamówionym. Gorąco polecam ten sklep!

zakupy: Różne; kwiecień 2011

plusy: Sklep jest wspaniały, opis jak wyżej

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

helenka rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 71799 z 18.02.2011

Super towar w super cenach! Wspaniały kontakt! Błyskawiczna wysyłka!!! Bardzo polecam!!!!

zakupy: szampon i maska kokosowa do włosów; luty 2011

plusy: Towar atrakcyjna cena, wspaniały kontakt, wysyłka błysk

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halina rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 68921 z 07.01.2011

produkty są w naprawdę korzystnych cenach, Transakcja bardzo szybko (przez kuriera)zrealizowana. Polecaaam!!

zakupy: szampony, maseczki, jedwab; styczeń 2011

plusy: niska cena, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edzia rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 59775 z 26.08.2010

Witam. Polecam ten sklep internetowy w 100%.Jestem bardzo zadowolona.Towar w b.dobrym stanie oraz wszytkio sie zgadza.Obsługa b.miła.Powiadomienie o wysyłanym towarze dostaję smsem.Jak stały klient dostaje Prezent(gratis)do zakupów.Pozdrawiam

zakupy: Firma artego szampon nawilżający oraz ar; sierpień 2010

plusy: towar zgodny z zamówiniem oraz bardzo szybka przesyłka

minusy: zero wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 59044 z 12.08.2010

Profesjonalna obsługa, krótkie oczekiwanie na dostawę, rzetelna firma, polecam. W przyszłości będę korzystać z ofert.

zakupy: odżywka do włosów; sierpień 2010

plusy: rzetelność

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER