Profesjonalne kosmetyki, akcesoria i sprzęt do włosów
Sklep Lokikoki.pl

Kontakt

tel. 800 703 063
Bydgoszcz

Popularne produkty

Pielęgnacja włosów, Akcesoria, Koloryzacja i rozjaśnianie, Sprzęt elektryczny, Strefa fryzjera, Stylizacja włosów, Twarz i ciało, Dla mężczyzny, Pęsety, Akcesoria do zabiegu henny

Popularne marki

Montibello, Kemon, Mila, Olivia garden, Artego, Comair, Moser, L'oréal professionnel, Mila technic, Fox, Gorgol, Davines, Londa, Montibello skin care

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Lokikoki.pl > Opinie klientów

Sklep Lokikoki.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.12.2009r i posiada 12 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Katarzyna rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 120885 z 01.05.2012

Wybór z uwagi na markę Davines, sklep jest super. Swietny kontakt, szybka wysyłka, super zapakowane produkty.

zakupy: Davines szampon i odżywka, maska; kwiecień 2012

plusy: marka Davines

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 104485 z 05.03.2012

To moje drugie zakupy i na pewno nie ostatnie. Błyskawiczna realizacja zamówienia, profesjonalne produkty, bardzo dobre ceny i jeszcze prezent... czego chcieć więcej? :)

zakupy: maski, balsamy i szampony do włosów; luty 2012

plusy: Profesjonalna obsługa klienta i szeroki asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola N. (yolly) rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 82825 z 21.08.2011

Rewelacyjny kontakt....szybka przesyłka...produkt świetnie zapakowany....a w środku gratisowe próbki...Prostownica ,którą zakupiłam...spełnia moje oczekiwania....jest rewelacyjna...warta swojej ceny;-) Sklep gorąco polecam....

zakupy: prostownica, płyn do wygładzania włosów, ; sierpień 2011

plusy: fachowość,szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 81822 z 02.08.2011

Solidny, godny polecenia sklep. Na pewno tu wrócę.

zakupy: Farby do włosów Milaton; sierpień 2011

plusy: Profesjonalne podejście do klienta (nowego).

minusy: Bez uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 79519 z 28.06.2011

Bogaty asortyment sklepu skłonił mnie do zrobienia w nim zakupów. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100 %

zakupy: Artego easy care dream repair szampon; czerwiec 2011

plusy: profesjonalizm, szybkość, przystępne ceny, super obsługa

minusy: sklep nie posiada wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwinek rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 76761 z 11.05.2011

Bardzo dobry sklep, bardzo łatwe poruszanie sie po serwisie, szybka wysyłka. Rewelacja. Życzyłabym sobie i wszystkim kupującym więcej takich sklepów w internecie :)

zakupy: maski i odzywki; maj 2011

plusy: szybka wysylka, latwy i logiczny serwis on line

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

helenka rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 74944 z 08.04.2011

Super towar w super!!!!!cenie.Towar i firma godna polecenia!!!!!!! Błyskawiczna przesyłka!

zakupy: Maska Mila do włosów; kwiecień 2011

plusy: Super towar, błyskawiczna przesyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 74756 z 05.04.2011

Pełny profesjonalizm. Bogata oferta towarów, korzystne ceny. Bezproblemowe zakupy i błyskawiczna dostawa. Towar oczywiście zgodny z zamówionym. Gorąco polecam ten sklep!

zakupy: Różne; kwiecień 2011

plusy: Sklep jest wspaniały, opis jak wyżej

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

helenka rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 71799 z 18.02.2011

Super towar w super cenach! Wspaniały kontakt! Błyskawiczna wysyłka!!! Bardzo polecam!!!!

zakupy: szampon i maska kokosowa do włosów; luty 2011

plusy: Towar atrakcyjna cena, wspaniały kontakt, wysyłka błysk

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halina rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 68921 z 07.01.2011

produkty są w naprawdę korzystnych cenach, Transakcja bardzo szybko (przez kuriera)zrealizowana. Polecaaam!!

zakupy: szampony, maseczki, jedwab; styczeń 2011

plusy: niska cena, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edzia rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 59775 z 26.08.2010

Witam. Polecam ten sklep internetowy w 100%.Jestem bardzo zadowolona.Towar w b.dobrym stanie oraz wszytkio sie zgadza.Obsługa b.miła.Powiadomienie o wysyłanym towarze dostaję smsem.Jak stały klient dostaje Prezent(gratis)do zakupów.Pozdrawiam

zakupy: Firma artego szampon nawilżający oraz ar; sierpień 2010

plusy: towar zgodny z zamówiniem oraz bardzo szybka przesyłka

minusy: zero wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Lokikoki.pl opinia nr 59044 z 12.08.2010

Profesjonalna obsługa, krótkie oczekiwanie na dostawę, rzetelna firma, polecam. W przyszłości będę korzystać z ofert.

zakupy: odżywka do włosów; sierpień 2010

plusy: rzetelność

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER