Artykuły wyposażenia mieszkań.
Sklep Lovely-home.pl

Kontakt

tel. 794 604 507
Lublin

Popularne produkty

Garderoba, Kuchnia, Dla dzieci, Weranda, Salon, Boże Narodzenie, Łazienka

Popularne marki

Bombay duck, Powell craft

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 19
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lovely-home.pl > Opinie klientów

Sklep Lovely-home.pl - monitorowana jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  50% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.03.2009r i posiada 20 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

gerti rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 360837 z 06.11.2015

zdecydowanie polecam

zakupy: kubek mustache; listopad 2015

plusy: miła szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emila nie poleca Lovely-home.pl opinia nr 341345 z 05.05.2015

Zakupiona torba została dostarczona z uszkodzonym uchem.Zgodnie z ustaleniamy mailowymi odesłałam ją i miałam dostać drugą. Niestety do dnia dzisiejszego( po 3 miasiacach) nie mam torby ani zwrotu pieniędzy. Brak kontaktu telefonicznego i mailowego.

zakupy: Bon Voyage Torba podróżna 40x20x30 cm; luty 2015

plusy: ładne towary

minusy: Brak realizacji uzgodnionej reklamacji.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 230205 z 10.07.2013

Kocham piękne rzeczy, a sklep oferuje bogaty ich wybór. Miseczki wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciu. Sklep w pełni spełnia moje oczekiwania.

zakupy: miseczki claire green gate; lipiec 2013

plusy: bardzo miła obsługa, sprawna dostawa, ciekawy asortyment

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 151665 z 16.08.2012

Bardzo jestem zadowolona, byłam informowana o stanie przesyłki itd:) Jestem bardzo zadowolona ze sklepu lovely-home:)Sklep spełnił moje oczekiwanie i chętnie zaglądam na stronę lovely-home:) Duży POZYTYW:)

zakupy: ręczniki; sierpień 2012

plusy: Profesjonalizm, szybka obsługa:)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madzia rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 126241 z 23.05.2012

zawsze mają cudne rzeczy w stylu retro, vintage, prowansalskim dla tych co kochają ten styl.

zakupy: kubki i łyżeczki cupcakes; maj 2012

plusy: słodkie i orginalne rzeczy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paula rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 100637 z 21.02.2012

Nie ma wielu takich sklepów z tak cudnymi dodatkami do romantycznych wnętrz. Przejrzysta strona, od razu można znaleźć to, czego się szuka.

zakupy: moskitiera; luty 2012

plusy: szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 94282 z 25.01.2012

w żadnym innym sklepie nie znalazłam wieszaka w tym kolorze, sklep ma przyjemną dla oka stronę internetową, atrakcyjną ofertę, obsługa klienta kulturalna i miła, super szybka dostawa

zakupy: wieszak Rose; styczeń 2012

plusy: miła obsługa, super szybka dostawa

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xxx rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 92543 z 03.01.2012

kupiłam poduszke ponieważ bardzo mi się podobała na zdjęciu. Jest bardzo ładna, jednak odbiega od zdjęcia pod względem kolorystyki (na zdjęciu kolory są bardziej nasycone) oraz wzorem (wybrałam wzór, na którym była klatka i ptaszek, niestety otrzymałam wzór bez tych motywów). Obsługa bardzo miła, a wysyłka ekspresowa.

zakupy: poduszka; styczeń 2012

plusy: dobry kontakt obsługi

minusy: nie do końca towar zgodny ze zdjęciem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madzia rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 91672 z 22.12.2011

ma fajne i słodkie rzeczy w stylu retro które mi bardzo się podobają

zakupy: patera buterrfly; grudzień 2011

plusy: fajne rzeczy, dobra jakość i rewelacyjna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AgnieszkaG rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 81913 z 03.08.2011

Uwielbiam ten sklepik, to już moje trzecie zakupy tutaj i na pewno nie ostatnie. Zawsze tak ciężko jest mi się zdecydować , bo najchętniej kupiłabym WSZYSTKO !!! Piękne rzeczy, super jakość, rewelacyjna obsługa i błyskawiczna przesyłka, na bieżąco informacja o statusie przesyłki. Nic tylko kupować, kupować i jeszcze raz kupować :)) Pozdrawiam.

zakupy: pojemniki na przyprawy, szczotka retro, ; sierpień 2011

plusy: Doskonała jakość, błyskawiczna przesyłka, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 78631 z 11.06.2011

bardzo szybka obsługa, towar zgodny z opisem i zdjęciem. Gorąco polecam ten sklep!!!!

zakupy: waga retro; czerwiec 2011

plusy: ciekawy towar, piękne rzeczy do domu

minusy: zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Balerina rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 70751 z 03.02.2011

Stronę poleciła mi koleżanka, ze względu na śliczne produkty dla "prawdziwej pani domu". Pięknie wykonane rzeczy, dobra jakość, cudne kolory. Szybka obsługa zlecenia, informacje o statusie zamówienia wysyłane mailem, szybka dostawa. Gorąco polecam.

zakupy: Kubek Fruity, Pudełko na przepisy; luty 2011

plusy: oryginalne, piękne produkty; szybka i rzetelna obsługa

minusy: wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jk rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 68355 z 28.12.2010

Jest inny kolorowy samo patrzenie wywołuje uśmiech na twarzy,a produkty są fantastyczne ,jakość zadowoli najbardziej wymagającą panią domu.Polecam wszystkim......

zakupy: kosze wiklinowe, talerze, ; grudzień 2010

plusy: towar super dostawa błyskawiczna

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agulina rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 66786 z 09.12.2010

Towar piękny, zgodny z opisem a dostawca bardzo solidny.Polecam

zakupy: porcelana, ozdoby; grudzień 2010

plusy: rzetelność, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AMDR rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 66719 z 09.12.2010

po raz kolejny zamówiłam przedmioty z lovely home i się NIE ZAWIODŁAM !!! podtrzymuję moją poprzednią opinią -SUPER RZECZY i solidny sprzedawca!!!

zakupy: ceramika butterfly; grudzień 2010

plusy: fajne rzeczy, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AMDR rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 66532 z 07.12.2010

MAJĄ FAJNE, ELEGANCKIE I STYLOWE RZECZY DO DOMU. OCZYWIŚCIE SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA, PACZKA Z RZECZAMI PRZYSZŁA BARDZO SZYBKO, PRZEDMIOTY BYŁY BARDZO DOBRZE ZABEZPIECZONE I NA PEWNO JESZCZE RAZ SKORZYSTAM Z TEGO SKLEPU. POLECAM!!!

zakupy: CERAMIKA Z SERII BUTERFLY DO KUCHNI.; listopad 2010

plusy: SZYBKOŚĆ, ATRAKCYJNE PRZEDMIOTY, ORGINALNOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nina rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 60241 z 03.09.2010

Sklep ma bardzo ciekawe produkty, których nigdzie się nie kupi.Bardzo lubię styl angielski, jest ciepły i romantyczny.Zakup spełnił całkowicie moje oczekiwania a nawet więcej, gdyż podpowiedziano mi istotną sprawę / dot.prezentu/ i dołaczono karteczkę - uroczą - z moim tekstem. Brawo dla właścicielki!

zakupy: segregator na przepisy kulinarne; sierpień 2010

plusy: produkty inne niż wszędzie

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nina rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 60109 z 01.09.2010

Wybrałam ten właśnie sklep, bo jako jedyny miał w swojej ofercie przepiękne ceramiczne gałki do szaf. Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Profesjonalnie zrealizowali moje zamówienie, nie mówiąc już o bardzo dobrym kontakcie mailowym i błyskawicznej przesyłce. Życzę sobie, by każdy sklep był tak fachowy i nastawiony na klienta. Dodatkowo w wakacje można było skorzystać z darmowej przesyłki!

zakupy: gałki do szafy; wrzesień 2010

plusy: profesjonalna obsługa klinta

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgorzata rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 35989 z 12.06.2009

Cudowne, bajkowe przedmioty, naadajace klimat i wywolujace usmiech np przy porannej kawie. Realizacja transakcji blyskawiczna, z pelnym profesjonalizmem.

zakupy: Cukiernica, Maselniczka, Maselniczka Fairy Cake; czerwiec 2009

plusy: profesjonalizm,szybkosc,kultura,przyjazna str.internet.

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GOSIA rekomenduje Lovely-home.pl opinia nr 35424 z 03.06.2009

rewelacja!!!! cudowne artykuły! realizacja zamówienia super błyskawiczna!!! zdecydowanie polecam!!! Jak fajnie, ze jest takie miejsce w sieci!!!! sklepikowi życzę samych sukcesów!!!

zakupy: szklane lampioniki, lampion na 2 świece; czerwiec 2009

plusy: PIĘKNE PRZEDMIOTY DO NASZYCH DOMÓW, BŁYSKAWICZNA REALIZA

minusy: NIE MA WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER