Artykuły do dekoracji wnętrz i pomysły na prezenty w magicznym stylu Gothic Fantasy.
Sklep LunaMarket.pl

Kontakt

tel. 696218630
Kożuchów

Popularne produkty

Biżuteria, Kadzidła i podstawki, Figury i figurki, Kielichy, kufle i kubki, Obrazy i plakaty, ♦ Smoki, Świeczniki, ♦ Czaszki i Szkielety, Karty, Kalendarze

Popularne marki

, Gf, Danilo, Close, Lunamarket, Galeria plakatu, Galeria

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 36
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LunaMarket.pl > Opinie klientów

Sklep LunaMarket.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 31.01.2010r i posiada 36 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Vivica rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 397750 z 14.11.2016

szukałam pomysłu na prezent tak na :ostatnią chwilę" wszystko dojechało na czas, są wspaniali :-)))

zakupy: Zegar smok w zbroi; listopad 2016

plusy: ekspresowa wysyłka, dobry kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiedźma rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 323693 z 17.12.2014

Jest w gotyckim klimacie jak i ja :) Piękny i ciekawy asortyment. Przystępne ceny, dokładny opis oferowanych towarów. Łatwy interfejs sklepu, szybka dostawa, informacje o paczce - mailem na bieżąco. Serdecznie polecam i nieraz zrobię tam jeszcze zakupy. Moi znajomi również polecają w 100%

zakupy: Kadzidełka; grudzień 2014

plusy: Ciekawy asortyment i klimat.

minusy: Za dużo ślicznych rzeczy, które chciałoby się mieć :P

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 318573 z 13.11.2014

Super gadżety. Szybka przesyłka. Polecam ten sklep.

zakupy: skarbonka, otwieracz; listopad 2014

plusy: szybko,sprawnie,dobrze zapakowane,orginalny prezent

minusy: moglo by byc wiecej gadzetow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 266761 z 17.12.2013

Sklep totalnie w moich klimatach. Dużo ciekawych i oryginalnych gadżetów. Z pewnością tu się jeszcze zaopatrzę :) Przesyłka bardzo dobrze opakowana, błyskawiczna realizacja zmówienia.

zakupy: kubek, kadzidełka; grudzień 2013

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 262917 z 03.12.2013

Bardzo ciekawy sklep.Kupione przedmioty są super wykonane,starannie i estetycznie,wysyłka błyskawiczna.Polecam.

zakupy: Świecznik, kubek, zegar; listopad 2013

plusy: oferowane przedmioty i szybka wysyłka

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daria rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 256473 z 07.11.2013

Super towar,dobrej jakości w dobrej cenie

zakupy: podstawka pod kadzidło smok, kubek; listopad 2013

plusy: ciekawy asortyment,dobra jakość

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 252309 z 17.10.2013

szukałam artykułów ze smokami i ten sklep w pełni spełnił moje wymagania :) mają bardzo dużo ciekawych rzeczy w rozsądnych cenach :)

zakupy: Fioletowy Smok na czaszce; październik 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: jak na razie żadnych nie zauważyłam ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 239461 z 24.08.2013

Już od dawna obserwowałam ten sklep, potem o nim zapomniałam. Jakiś czas temu przypomniałam sobie o sklepie ze smoczymi figurkami- a smoki to coś, co uwielbia mój chłopak. Przeglądając asortyment i mając kilka groszy w kieszeni nie mogłam się powstrzymać przed zakupami. Zegar smok był dla mnie zagwozdką techniczna, jak w ogolę włożyć tam baterie? Jednak powoli to rozpracowałam. Jest tak prześliczny że nie mam zamiaru się z nim rozstawać. Początkowo miał to być prezent dla chłopaka, ale skoro i tak mamy razem zamieszkać... ;) Smoczy Duch jest obłędny. I ogromny. Detale wprost powalają. Zachwycił mnie. Podstawki dłonie zombie- a właściwie raczki- są przeurocze. Róże już siedzą w zielonej butelce (po winku;). Niestety mnie nie zniewoliły, ale co czarne róże- to czarne róże. Te zielone listki nieco tandetne- może gdyby lepszy materiał?.. I tak jest to must have- w moim przypadku. Laska Wampir była dla mnie największym szokiem- jest po prostu... przerażająca. I zachwycająca. Przeszłam się z nią i och, to sama przyjemność mieć coś takiego. Chłopak z pewnością się ucieszy. Paczka zapakowana tak, że nie ma możliwości, by cokolwiek się zniszczyło. Bardzo miła obsługa mnie w tej kwestii musiała uspokoić i cóż, mówili prawdę ;) Zamówienie przyszło na drugi dzień, po zaksięgowaniu wpłaty. Jestem szalenie zadowolona i z pewnością kupię tam więcej rzeczy.

zakupy: Smoczy Duch, laska Czaszka Wampira; sierpień 2013

plusy: wymieniłam w opini

minusy: mógłby być większy wybór w asortymencie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamia rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 217893 z 10.05.2013

Uwielbiam mroczne klimaty. Zamówiłam przepiękne dwa kielichy, świecznik Dziada Borowego zadowolonego;) - super świeci w ciemności (oczka na zielono, a z głowy widać poświatę, super to wygląda), świecznik Czterech Gargulców- są urocze! Ale najpiękniejszy i najbardziej urzekający jest wielki świecznik Szarego Smoka siedzącego - cudo!!! Zakochałam się w nim:) Przesyłka dotarła bardzo szybko. Wszystko jest piękne , a obsługa firmy bardzo sympatyczna:) Na pewno zamówię jeszcze nie jeden produkt z tej strony:) W przyszłym miesiącu zamówię jeszcze jednego Dziada Borowego i świecznik Smoczego Ducha, bo wygląda super:) Polecam!!!

zakupy: Kielichy i świeczniki; maj 2013

plusy: przyjmują reklamacje jeśli towar ulegnie uszkodzeniu

minusy: nie mają konkurencji;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula P. rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 215205 z 26.04.2013

Wybrałam ten sklep, ponieważ tylko tutaj można dostać mroczne gadżety. Zdarzyło mi się juz tu zrobić zakupy kilka razy i zawsze jestem zadowolona. a jako stała klientka mogę liczyć na drobne gratisy, co tym bardziej podnosi mi poziom zachwytu podczas otwierania paczek :)

zakupy: gotycki świecznik; kwiecień 2013

plusy: fajne i oryginalne drobiazgi na prezenty

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

b.kemilk rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 187049 z 21.12.2012

Jedyny taki sklep internetowy z takim asortymentem z rozsądnymi cenami

zakupy: świecznik; grudzień 2012

plusy: bardzo szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 164189 z 02.10.2012

Bardzo ciekawy asortyment , niespotykane nigdzie indziej przedmioty . Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Świecznik ", Smoczy Duch ", ; wrzesień 2012

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 163681 z 01.10.2012

Dla mnie wszystko super, towar dotarł szybko i jest całkowicie zgodny z opisem. Miał to być prezent i przyznam, że bardzo się podobał. Na pewno jeszcze zrobię tu zakupy.

zakupy: podstawka do kadzideł; wrzesień 2012

plusy: wyraźne zdjęcia towaru, szybka dostawa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 142733 z 19.07.2012

Rewelacja! Jestem zachwycona! Kupiłam prześliczną lampę w kształcie siedzącego smoka i po prostu ją uwielbiam. Przesyłka była doskonale zabezpieczona. Dziękuję i pozdrawiam miłą obsługę sklepu :)

zakupy: lampa smok; lipiec 2012

plusy: piękny i niespotykany towar

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 120385 z 27.04.2012

Ładna figura, bardzo dokładnie wykonana .świetnie dostroi mój pokój, sklep profesjonalny . Na bank zrobię kolejny zakup w tym sklepie .

zakupy: gotycki gragulec figura 39cm; kwiecień 2012

plusy: profesjonalny sklep

minusy: trochę mało towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 92806 z 06.01.2012

Witam. Zamówiłam świecznik i popielniczkę. To prezenty dla mojej przyszłej synowej. Zarówno ona jak i ja kochamy się w smokach, maszkaronach i innych tego typu "przystojniakach":) Okazało się, że nie ma na stanie popielniczki jaką wybrałam, więc pracownik sklepu skontaktował się ze mną telefonicznie, czy może być trochę inna w zastępstwie. Oczywiście zgodziłam się. Obsługa sklepu jest bardzo kulturalna i sympatyczna. Cieszy mnie ich troska o klienta i zamówienie. Paczkę otrzymałam w tempie błyskawicznym. Bardzo starannie zapakowaną. Z pewnością polecę ten sklep każdemu.

zakupy: popielniczka i świecznik; styczeń 2012

plusy: kultura, troska o klienta i przesyłkę, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Acerola rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 91390 z 20.12.2011

Sklep ma klimatyczny, unikalny asortyment i bardzo podoba mi się, że swoimi produktami nie wybiega poza temat wiodący. Te zamówione przeze mnie nie tylko spełniły oczekiwania, ale i zaparły dech w piersi - prezentują się wspaniale!

zakupy: Smoczy zegar, świecznik Smoczy Duch; grudzień 2011

plusy: Najwyższa jakość produktów, unikalny asortyment;

minusy: Brak;

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WJ rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 86842 z 25.10.2011

Jest to jedyny sklep jaki udało mi się znaleźć z tego rodzaju asortymentem w klimacie fantasy/gothic. Dodatkowo profesjonalna i miła obsługa. Bardzo dobry kontakt mailowy. Świetnie zapakowany towar co minimalizuje potencjalne uszkodzenia. Jestem w pełni zadowolony z dokonanych zakupów (zapewne nie ostatnich). Polecam

zakupy: zegar, poduszka, świecznik; październik 2011

plusy: bardzo dobry kontakt i profesjonalna obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sskorpionka Jola rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 85474 z 04.10.2011

Sklep ten wybrałam dlatego, ponieważ w całym polskim Internecie tylko tu znalazłam gargulca potrzebnego mi do szczęscia! Towar bardzo dobry, doskonały pomysł z aż kilkoma fotkami prezentującymi dany przedmiot, wyczerpujące opisy przedmiotów, bezbłędny kontakt e-mailowy ze sklepem, wysyłka bez zwłoki zaraz po przyjęciu wpłaty, wyborne zabezpieczenie wysyłanych towarów; po prostu solidny sklep z profesjonalnym podejściem do klienta.

zakupy: gargulec (czyli figura demona) + jasiek; październik 2011

plusy: wymieniłam w opinii

minusy: wkrótce błagać będę o NIE korzystanie z kuriera K-EX

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje LunaMarket.pl opinia nr 85064 z 28.09.2011

Na stronę trafiłam przypadkiem szukając czegoś na prezent i wybór okazał się strzałem w 10tkę :) Polecam, bo towar fajny i bardzo oryginalny, przesyłka szybka i sprawna, nie mam zastrzeżeń.

zakupy: świecznik; wrzesień 2011

plusy: ciekawy towar

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER