Bielizna damska i męska marki Triumph. W ofercie również szlafroki i bielizna do spania.
Sklep Luxbielizna.pl

Kontakt

tel. 23 672 54 39
Ciechanów

Popularne produkty

Popularne marki

Triumph

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Luxbielizna.pl > Opinie klientów

Sklep Luxbielizna.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.09.2007r i posiada 16 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Blanka rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 327877 z 18.01.2015

Polecam ten sklep . Szukałam konkretnej koszulki , w sklepach już nie było mojego rozmiaru . Doskonały kontakt ze sprzedawcą ,ekspresowa przesyłka bez dodatkowych kosztów , towar ładnie zapakowany.

zakupy: Koszulka nocna Triumph Amourette; styczeń 2015

plusy: szybkość transakcji ,obsługa ,darmowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zadowolony rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 181593 z 06.12.2012

Trafiłem na ten sklep przez przypadek. I miłe zaskoczenie - profesjonalna obsługa, pomocna, pozytywnie nastawiona do klienta. Realizacja zamówień ekspresowa. Towar najwyższej jakości.

zakupy: slipy sloggi men; listopad 2012

plusy: szybkość realizacji zamówień, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 156377 z 03.09.2012

Wybrałam ten sklep z uwagi na dużą gamę oferowanych produktów. Towar bardzo dobrej jakości dobrze zapakowany, bardzo szybka wysyłka.

zakupy: Stringi i stanik Trimph'a; wrzesień 2012

plusy: Szybka obsługa, bez problemowość, dobre ceny

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

avicky rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 147297 z 01.08.2012

wybór sklepu- kwestia przypadku, szukałam konkretnego modelu stroju- transakcja- mega giga zadowolenie: zakup późnym popołudniem, towar dostarczony następnego dnia rano, zero kosztów przesyłki, miły gratis, bardzo łatwy kontakt @ i telefoniczny ze sprzedąjącym. Serdecznie polecam.

zakupy: strój kąpielowy Venus 2 TPD; sierpień 2012

plusy: rzetelność, ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: brak jakichkolwiek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zimowa rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 145629 z 27.07.2012

Doskonały sklep. Tu znalazłam kostium, którego nie było już nigdzie. Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka. Towar jak najbardziej zgodny z opisem. Do przesyłki prezencik, za który bardzo dziękuję :) Na pewno wrócę do tego sklepu na następne zakupy. POLECAM

zakupy: Kostium kąpielowy Allusion SH OP; lipiec 2012

plusy: kontakt, szybka przesyłka, doskonała cena

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 132721 z 18.06.2012

Tylko w tym sklepie znalazłam poszukiwany model pareo, w dodatku w atrakcyjnej cenie. Kupiłam, zapłaciłam i po prostu za chwilę miałam towar w ręku. SZYBKO, KONKRETNIE, SUPER KONTAKT-SKLEP NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE!!! Polecam !!!

zakupy: ", Sloggi Swim Black Magic Pareo", ; czerwiec 2012

plusy: uczciwy, konkretny, szybka realizacja zamówienia

minusy: BRAK BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 130021 z 06.06.2012

Sklep oferował poszukiwany produkt - biustonosz triumph w atrakcyjnej cenie. Obsługa wysoce profesjonalna. Polecam!

zakupy: biustonosz triumph; czerwiec 2012

plusy: Bardzo dobry kontakt i błyskawiczna przesyłka.

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 122101 z 07.05.2012

Super sprzedawca Polecam!!! Towar ładnie zapakowany.

zakupy: biustonosz triumph aqua; kwiecień 2012

plusy: doskonały kontakt,zgodność towaru z ofertą , cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 82644 z 17.08.2011

Znalazlam sklep w wyszukiwarce szukając konkretnej piżamy .Polecam Wszystkim - towar zgodny z opisem , świetna cena, błyskawiczna przesyłka pięknie zapakowana, dodatkowo nie taki drobny upominek :)

zakupy: piżama Fun 10332 PW; sierpień 2011

plusy: bogata oferta, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 76345 z 04.05.2011

Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, doskonały kontakt, przesyłka błyskawiczna.Sprzedawca spełnił moje oczekiwania. Polecam wymagającym klientom.

zakupy: Kostium kąpielowy; kwiecień 2011

plusy: Bogata oferta, świetny kontakt, szybka wysyłka

minusy: Mógłby być dokładniejszy opis towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marley rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 69278 z 13.01.2011

Polecam zakupy w tym sklepie. Expresowa przesyłka, towar najwyższej jakości , pięknie zapakowany. To na pewno nie ostatni zakup w luxbielizna. Przesyłka spełniła całkowicie wszystkie moja wymagania.

zakupy: sloggi; styczeń 2011

plusy: szybka przesyłka, towar ok :)

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janek i zosia rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 51969 z 14.04.2010

są rzetelni

zakupy: bielizna; marzec 2010

plusy: rzetelność i uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 51211 z 30.03.2010

Sklep znalazłam przypadkowo w Internecie szukając konkretnego kostiumu kapielowego. Wybrałam ten sklep, ponieważ w jasny sposób przedstawial ofertę ( rozmiary, kolory) a także miał konkurencyjną cenę. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania - przesyłka nadeszla następnego dnia od zlożenia zamowienia i do tego z prezentem !

zakupy: kostium kąpielowy; marzec 2010

plusy: szybkość, dokładność, miły kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 34471 z 17.05.2009

transakcja bezpoblemowa, super kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam gorąco !!!

zakupy: kostium kąpielowy ", Mood TW 09", ; maj 2009

plusy: szybkość transakcji, miła i fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KASIA F. rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 30491 z 09.03.2009

PRZEMIŁA, FACHOWA OBSŁUGA, REWELACYJNY KONTAKT, TOWAR W 100% ZGODNY Z OPISEM, BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA. Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ POLECIĆ WSPÓŁPRACĘ. POZDRAWIAM WŁAŚCICIELA :)

zakupy: INTENSE PASSION WHP; marzec 2009

plusy: UPRZEJMOŚĆ, FACHOWOŚĆ, BOGATA OFERTA

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pomidor11 rekomenduje Luxbielizna.pl opinia nr 25170 z 20.12.2008

Bardzo miłe i profesjonalne podejście do klienta, błyskawiczna realizacja zamówienia a sama bielizna przepiękna!

zakupy: triumph Velvet Passion Hipster i WHP; grudzień 2008

plusy: profesjonalna obsługa, szeroka oferta

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER