Zegarki
Sklep LuxTime.pl

Kontakt

tel. 32 888 50 50
Katowice

Popularne produkty

Pozostałe Zegarki, Zegarki Męskie, Zegarki Damskie, SG, Zegarki Casio, Zegarki Seiko, Zegarki Citizen, Zegarki Calvin Klein, Zegarki Atlantic, Biżuteria, Paski Hirsch

Popularne marki

Casio, Timex, Calvin klein, Citizen, Seiko, Fossil, Danish design, Lorus, Guess, Certina, Doxa, Tag heuer, Atlantic, Ingersoll, Michael kors, Ice watch, Longines

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

LuxTime.pl > Opinie klientów

Sklep LuxTime.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.05.2010r i posiada 12 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

janmar41 rekomenduje LuxTime.pl opinia nr 244777 z 17.09.2013

Sklep bardzo solidny.obsługa profesjonalna i bardzo uprzejma.Polecam.

zakupy: zegarek Ingersoll IN 1619 BK; wrzesień 2013

plusy: solidnosć i profesjonalizm

minusy: niezauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Max rekomenduje LuxTime.pl opinia nr 203786 z 06.03.2013

Otrzymałem towar zgodny z zamówieniem. Bardzo solidnie i bezpiecznie zapakowany. Zegarek dyskretnie i delikatnie, przez pracowników podładowany i ustawiony na właściwą godzinę ale ze wszystkimi firmowymi zabezpieczeniami (folie, nalepki itp), bez nawet najmniejszych oznak używania lub eksponowania. Autentyczność nie wzbudza zastrzeżeń. Trochę długi czas oczekiwania. W moim przypadku to aż całych 16 dni. Konkurencja robi to znacznie szybciej ale w końcu zegarki to nie bułki i na niektóre niszowe modele warto poczekać.

zakupy: Seiko Solar Chronograph; marzec 2013

plusy: Spora oferta.

minusy: Długa realizacja zamówienia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje LuxTime.pl opinia nr 132177 z 15.06.2012

Polecam wszystkim sklep luxtime. Zamówienie zostało zrealizowane w ustalonym terminie, towar zgodny z opisem na stronie.

zakupy: Zegarek Raymond Weil Othello; maj 2012

plusy: dobra obsługa, konkurencyjne ceny

minusy: ------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Filip Krystosiak nie poleca LuxTime.pl opinia nr 104041 z 03.03.2012

Ceny wzięte z księżyca! Zegarki droższe o 300-400 dolarów w porównaniu z innymi sajtami.

zakupy: Za drogo; marzec 2012

plusy: Nic

minusy: Za drogo!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Seb rekomenduje LuxTime.pl opinia nr 67676 z 20.12.2010

W ubiegłym miesiacu kupiłem Zegarek OMEGA SPEEDMASTER THE LEGEND w LuxTime. Świetny produkt dla fana Formuły 1! Zegarek został dostarczony w idealnym stanie, w orginalnym opakowaniu i na czas. Zanim dokonałem zakupu w LuxTime, porównywałem ceny z innymi sklepami i oferta LuxTime przebiła je wszystkie. Nie należy sie martwić o bezpieczeństwo płatności przez internet w tym sklepie. Płatność kartą na stronie LuxTime jest bardzo bezpieczna.

zakupy: OMEGA SPEEDMASTER THE LEGEND; listopad 2010

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje LuxTime.pl opinia nr 67675 z 20.12.2010

Kupiłam w sklepie internetowym LuxTime Zegarek GUCCI 112 TWIRL LADIES YA112504. Nie ma żadnych wąrpliwości, ze zegarek jest orginalny, a płatność w dolarach, ani przesyłka do Stanow nie były żadnym problemem. Na moje pytania do działu obsługi klienta otrzymałam bardzo szybką odpowiedż. Poleciłam ten sklep wielu znajomym w Stanach i cześć z nich skorzystała z oferty LuxTime i była równie usatysfakcjonowana.

zakupy: GUCCI 112 TWIRL LADIES YA112504; grudzień 2010

plusy: Doskonały wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje LuxTime.pl opinia nr 63449 z 24.10.2010

Wybrałam ten sklep przez przypadek, ale jestem w pełni usatysfakcjonowana. Zegareczek dokładnie taki jak w opisie, przesyłka przyszła na czas, a na dodatek przez telefon otrzymałam wszelkie potrzebne informacje. Bardziej fachowe niż w salonie!! Polecam wszystkim niezdecydowanym bo to pewny zakup. No i dużo taniej:)

zakupy: Zegarek Oris; październik 2010

plusy: fachowość o obsłudze i rzetelność opinii

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje LuxTime.pl opinia nr 63031 z 18.10.2010

Przyznam miałam obawy kupując drogi zegarek przez internet...czy aby towar był w rzeczywistości oryginalny i nowy. Przesyłka doszła za tydzien a zegarek SUPER: 100% oryginalny, nowiutki i przesyłka dobrze zabezpieczona. Aby tylko wszystkie moje zakupy internetowe tak szły. Znajomym i rodzinie gorąca polecam LuxTime!

zakupy: GUCCI SIGNORIA; wrzesień 2010

plusy: Super Ceny, Oryginalny/ Nowy Towar, Szybja Obsluga

minusy: Brak...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OleOlek rekomenduje LuxTime.pl opinia nr 58084 z 25.07.2010

Wybrałem ich tylko z powodu ceny. Podsumowując po wszystkim było OK - zegarek, box, manual etc.

zakupy: Zegarek Omega Seamaster; lipiec 2010

plusy: Topowe zegarki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DavidPL rekomenduje LuxTime.pl opinia nr 57841 z 20.07.2010

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100 procentach a wybrałem go dlatego, że najkorzystniej wypadł w porównywarkach cen

zakupy: Zegarek Tag Heuer Monaco; lipiec 2010

plusy: świetna obsługa, dziecinnie proste zamówienie i płatność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olo1971 rekomenduje LuxTime.pl opinia nr 57172 z 08.07.2010

Do zakupu skloniła mnie niska cena oraz rekomendacja znajomego. Opłacało się, transakcja i towar bez zarzutu

zakupy: Longines Conquest; czerwiec 2010

plusy: Cena, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martin71 rekomenduje LuxTime.pl opinia nr 56003 z 17.06.2010

Z pewną dozą wątpliwości podchodziłem do zakupu w tym sklepie, które zniknęły calkowicie po otrzymaniu przesylki z zegarkiem. Wszystko w jak najlepszym porządku tzn. zegarek, opakowanie, dokumentacja, zabezpieczenie przesyłki. POLECAM !

zakupy: Zegarek TAG HEUER LINK CALIBRE 16 CJF2115.BA0594; czerwiec 2010

plusy: Atrakcyjne ceny, przejrzysty system składania zamówień

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER