Sprzęt biurowy i komputerowy oraz prezentacyjny.
Sklep MarWiz.pl

Kontakt

tel. 23 661 31 98
Płońsk

Popularne produkty

Ekrany projekcyjne, Oprogramowanie, Niszczarki dokumentów, Projektory, Architektura miejska, Bindownice, Gabloty informacyjne, Tablice suchościeralne, Laminatory

Popularne marki

Kauber, Avers, Microsoft, Nobo, Argo, Wallner, Procity, Vitincom, Hitachi, Avtek, Rexel, , Vivitek, Gbc, Viewsonic, Safescan, Casio, Master look, Adobe, C&c

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

MarWiz.pl > Opinie klientów

Sklep MarWiz.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.07.2009r i posiada 13 opinii klientów w tym 93% pozytywnych.

Wystaw opinię

vagabond rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 314577 z 12.10.2014

Świetna obsługa klienta, nie mogę wyobrazić sobie lepszej :) Cały proces zwrotu towaru całkowicie bezproblemowy, uznana rękojmia. Rzadko wystawiam opinie, ale tu podpisuję się obydwiema rękami pod poleceniem tej firmy :)

zakupy: ekran do projektora; wrzesień 2014

plusy: obsługa klienta, uznanie rękkojmi

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mojalala nie poleca MarWiz.pl opinia nr 81889 z 03.08.2011

Wybrałem ten sklep bo miał najniższą cenę przedmiotu który mnie interesował. Żałuję teraz że wybrałem ten sklep ze względu na to że jest zerowa szansa kontakt telefoniczny ze sklepem,za każdą próbą dodzwonienia się ciągle się słyszy to samo z automatycznej sekretarki "wszyscy konsultanci są zajęci" próbowałem w sumie 6 razy się dodzwonić,zostaje tylko mail a w mailu jak to w mailu panuje zasada papier wszystko przyjmie to nie to samo so rozmowa przez telefon by najmniej dla mnie.Ale najgorsze w tym sklepie jest to że okłamują klientów pisząc w statusie zamówienia że już zostało wysłane a w rzeczywistości NIE,o liście przewozowym z firmy kurierskiej w którym można śledzić przesyłkę też można zapomnieć,czekam na przesyłkę 5 dzień i nie wiem ile jeszcze poczekam,absolutnie nie polecam tego sklepu,wniosek jest prosty najtańsza oferta nie oznacza najlepszej.

zakupy: Microsoft Windows Vista Home Premium OEM 32-bit PL 1-pack DVD; sierpień 2011

plusy: cena

minusy: nie terminowość,kontakt i obsługa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 62085 z 01.10.2010

Jestem zadowolona z zakupu, polecam wszystkim ten sklep

zakupy: niszczarka; wrzesień 2010

plusy: obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 43314 z 13.11.2009

wszystko super i na temat, genialna firma

zakupy: projektor z uchwytem i tablica; listopad 2009

plusy: wszechstronnosc, super cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 43249 z 12.11.2009

Bardzo dobry kontakt.Towar odebrałem osobiście w sklepie w tym samym dniu w którym zamówiłem.Wszystko sprawnie i szybko.

zakupy: komputer, windows, office; listopad 2009

plusy: super sklep, rewelacyjne ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia B. rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 43166 z 10.11.2009

Towar dotarl b.szybko,dobrze zapakowany,produkt nalepszej klasy,polecam wszystkim i dziekuje za przesyłkę.

zakupy: Projektor; listopad 2009

plusy: cena, cena, cena!

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 43109 z 09.11.2009

Wybralem ten sklep poniewaz jest autoryzowanym dealerem sprzetu, ktory chcialem zakupic. Jestem zadowolony z dokonanego zakupu, wiec moge polecic ten sklep innym.

zakupy: laminator, drukarka; listopad 2009

plusy: autoryzowany dealer, obsluga pierwsza klasa

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grabos rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 43050 z 06.11.2009

naprawde swietne ceny i towar rewelacja do tego przemila obsluga

zakupy: oprogramowanie microsoft; listopad 2009

plusy: towar, cena, obsluga, szybkosc, konkretnosc,

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Konopacki rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 42494 z 28.10.2009

Towar dostałem na drugi dzień, więc bardzo szybko, stąd jestem naprawdę zadowolony

zakupy: Gablota informacyjna; wrzesień 2009

plusy: dobry kontakt,szybkość w realizacji w ustalonym terminie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena K. rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 42492 z 28.10.2009

Sklep na 6+ szybki, konkretny naprawde nie ma sie do czego przyczepic

zakupy: wizualizer, uchwyt do projektora; październik 2009

plusy: szybkość, skuteczność, dogadanie się

minusy: hm nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk Zdunowski rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 41331 z 05.10.2009

Bardzo miła obsługa, wzorowa pomoc w doborze i ustaleniu szczegółów, jestem zadowolony, stąd ten komentarz.

zakupy: Tablice interaktywne; październik 2009

plusy: Obsługa, pomoc w doborze, szybkość

minusy: chyba nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil M. rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 38794 z 07.08.2009

Towar otrzymałem błyskawicznie, wszystko w jak najlepszym porządku.

zakupy: Niszczarki; sierpień 2009

plusy: szybkość, miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł K. rekomenduje MarWiz.pl opinia nr 37854 z 17.07.2009

Jestem w pełni zadowolony! Szybka dostawa, kontakt pierwsza klasa.

zakupy: Komputer; lipiec 2009

plusy: Konkretnosc

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER