Sprzęt RTV marki Sony i Sharp
Sklep Matrixmedia.pl

Kontakt

tel. 801 003 395
Poznań

Popularne produkty

AGD, Telewizory i RTV, Kino Domowe, AGD do zabudowy, Telefony, Foto, Komponenty Hi-Fi, Apple, Kärcher, Komputery, Nawigacja samochodowa, Walentynki, Outlet, Konsole

Popularne marki

Sony, Samsung, Miele, Bosch, Apple, Karcher, Canton, Siemens, Onkyo, Denon, Garmin, Garett, Marantz, Dali, Klipsch, Yamaha, Beko, Meliconi, Quadral, Boston acoustics

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Matrixmedia.pl > Opinie klientów

Sklep Matrixmedia.pl - monitorowana jakość obsługi

  20% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  20% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.12.2008r i posiada 12 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

Klient nie poleca Matrixmedia.pl opinia nr 343409 z 23.05.2015

Odradzam zakupów w firmie Matrix Media Sp. z o.o. Reklamacja pralki to jakaś katastrofa: rozmowa z panią od reklamacji to jedna wielka walka z manipulacją, totalna kpina, probują uniknąć odpowiedzialności na wszelkie możliwe sposoby, nie wywiązują się z ustaleń, zastraszają sądem! Tak się nie traktuje klienta! ODRADZAM

zakupy: Pralka; czerwiec 2014

plusy: Brak

minusy: Obsługa klienta!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewelina25poznan rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 196337 z 30.01.2013

Zdecydowanie ze względu na cenę oraz opinie o sklepie. Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania, możliwość bardzo szybkiego odbioru w punkcie odbioru osobistego w Poznaniu (swoją drogą obsługa przemiła), a produkt jest rewelacyjny.

zakupy: Electrolux EHT 70835; styczeń 2013

plusy: kontakt, obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia, 10

minusy: nie zauważyłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 127669 z 29.05.2012

Firma godna polecenia. Atrakcyjna cena, szybka realizacja zamówienia - dostawa towaru następnego dnia po dokonaniu wpłaty, zawartość przesyłki sprawdzona w obecności kuriera. Telewizor działa bez zarzutu. Szybko, rzetelnie, profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Telewizor SONY KDL-22CX32D; maj 2012

plusy: Profesjonalizm, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cma rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 90452 z 11.12.2011

Atrakcyjna cena, pozytywne opinie. Wszystko się potwierdziło, jestem zadowolony z zakupu.

zakupy: piekarnik do zabudowy; grudzień 2011

plusy: cena, kontakt, szybkość wysyłki.

minusy: nie zauważyłem takich.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 79398 z 25.06.2011

ponieważ posiadał interesujący mnie towar a do tego w najniższej cenie. Zlecenie wykonano bardzo szybko i sprawnie!!!

zakupy: telewizor i bluray; czerwiec 2011

plusy: niska cena i szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doris rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 77773 z 30.05.2011

Interesująca cenowo oferta. Wybrałam ten bo produkt był dostępny od ręki

zakupy: KLD26EX320; maj 2011

plusy: szybkość i posiadanie na stanie towaru reklamowanego

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MIROSŁAW rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 70910 z 06.02.2011

MIELI W OFERCIE MODUŁ KTÓREGOBEZSKUTECZNIE SZUKAŁEM W SKLEPACH TRADYCYJNYCH A NA DODATEK MIELI NAJLEPSZĄ CENĘ.ZAMÓWIENIE PRZYJĘTE I POTWIERDZONE BŁYSKAWICZNIE.PROBLEMY ZWIĄZANE ZE ZMIANĄ CENY ROZWIĄZANE TELEFONICZNIE PRZEZ DZIAŁ OBSŁUGI KLIENTA.FACHOWA POMOC PRZY ŚCIĄGANIU POLSKIEJ NAKŁADKI NA PROGRAM DO INSTALACJI NA KOMPUTERZE. POLECAM! SOLIDNA I PROFESJONALNA FIRMA

zakupy: MODUŁ SONY GPS-CS3KA; sierpień 2010

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: NA RAZIE BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

reneta rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 70041 z 24.01.2011

Miły kontakt. Błyskawiczna, dobrze zabezpieczona przesyłka, która dotarła w ciągu 24 godzin od wpłaty należności na konto. Towar zgodny z opisem, wysoka jakość w niskiej cenie. Polecam rzetelny i profesjonalny sklep internetowy.

zakupy: kamera Sony + torba Sony; styczeń 2011

plusy: Rzetelność i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 68406 z 29.12.2010

bardza atrakcyjna cena i profesjonalna obsluga klienta

zakupy: Walkman SONY NWZ-A846; grudzień 2010

plusy: cena i kontak z dzialem obslgi klienta

minusy: nie mam zlych doswiadczen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławomir rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 64097 z 03.11.2010

POLECAM,SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA,MIŁA OBSŁUGA.CENY KONKURENCYJNE.BEZPŁATNY ODBIÓR OSOBISTY .

zakupy: sony 32ex301; listopad 2010

plusy: SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

minusy: NIE STWIERDZIŁEM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ojgen rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 45837 z 25.12.2009

Bardzo dobra komunikacja,bardzo dobra cena i szybka przesyłka. Jestem b.zadowolony.

zakupy: Sony CMT DH 70 SWR; grudzień 2009

plusy: Konkurencyjne ceny ,dobry kontakt,szybka wysyłka.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 36401 z 19.06.2009

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Towar doszedł cało i bezproblemowo. Polecam!

zakupy: Filtry polar, ochronny, szary 37 mm Sony; maj 2009

plusy: Moje akcesoria były tu wówczas najtańsze na rynku

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER