Sprzęt RTV marki Sony i Sharp
Sklep Matrixmedia.pl

Kontakt

tel. 801 003 395
Poznań

Popularne produkty

Kino Domowe, AGD, Telewizory i RTV, AGD do zabudowy, Foto, Komponenty Hi-Fi, Apple, Telefony, Kärcher, Komputery, Nawigacja samochodowa, Outlet, Konsole, Urządzenia Fitness - Outdoor

Popularne marki

Sony, Samsung, Miele, Bosch, Apple, Karcher, Yamaha, Canton, Onkyo, Siemens, Denon, Garmin, Garett, Marantz, Dali, Klipsch, Beko, Quadral, Meliconi, Wharfedale

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Matrixmedia.pl > Opinie klientów

Sklep Matrixmedia.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  60% - kontakt i obsługa

  60% - terminowość realizacji zamówienia

  60% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.12.2008r i posiada 13 opinii klientów w tym 93% pozytywnych.

Wystaw opinię

Konrad rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 399018 z 29.11.2016

Cześć, ja zamawiałem w Matrix Media lodówkę z Samsunga. Nie znałem tego sklepu, ale cenę mieli najniższą, więc się zdecydowałem. Trochę się bałem, bo wybrałem model side by side, a to już sprzęt sporej wielkości. Nie wiedziałem, jak będzie wyglądał transport i czy dadzą radę mi to wnieść na 5 piąte piętro w bloku. Na szczęście szybko po zamówieniu zadzwonili do mnie ludzie ze sklepu, żeby ustalić wszystkie szczegóły. Dostawę dostałem za darmo oczywiście. Po dwóch dniach lodówka była już u mnie w mieszkaniu bez żadnej ryski. Została wniesiona i podłączona. Bardzo mnie też cieszyło, że mają takie rozsądne warunku gwarancyjne. W razie problemów nie będę musiał odsyłać sprzętu do Matrix Media – wystarczy lokalny oddział Samsunga. Polecam sprawdzać promocję w tym sklepie, bo naprawdę często można u nich trafić na prawdziwy hit. U mnie cała rodzina jest zadowolona z faktu, że kupiliśmy tak dużą lodówkę i nie zrujnowaliśmy domowego budżetu.

zakupy: Lodówka SAMSUNG RH57H90707F; listopad 2016

plusy: szybka obsługa,niska cena, dobra gwarancja

minusy: nie zauwazyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient nie poleca Matrixmedia.pl opinia nr 343409 z 23.05.2015

Odradzam zakupów w firmie Matrix Media Sp. z o.o. Reklamacja pralki to jakaś katastrofa: rozmowa z panią od reklamacji to jedna wielka walka z manipulacją, totalna kpina, probują uniknąć odpowiedzialności na wszelkie możliwe sposoby, nie wywiązują się z ustaleń, zastraszają sądem! Tak się nie traktuje klienta! ODRADZAM

zakupy: Pralka; czerwiec 2014

plusy: Brak

minusy: Obsługa klienta!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewelina25poznan rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 196337 z 30.01.2013

Zdecydowanie ze względu na cenę oraz opinie o sklepie. Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania, możliwość bardzo szybkiego odbioru w punkcie odbioru osobistego w Poznaniu (swoją drogą obsługa przemiła), a produkt jest rewelacyjny.

zakupy: Electrolux EHT 70835; styczeń 2013

plusy: kontakt, obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia, 10

minusy: nie zauważyłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 127669 z 29.05.2012

Firma godna polecenia. Atrakcyjna cena, szybka realizacja zamówienia - dostawa towaru następnego dnia po dokonaniu wpłaty, zawartość przesyłki sprawdzona w obecności kuriera. Telewizor działa bez zarzutu. Szybko, rzetelnie, profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Telewizor SONY KDL-22CX32D; maj 2012

plusy: Profesjonalizm, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cma rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 90452 z 11.12.2011

Atrakcyjna cena, pozytywne opinie. Wszystko się potwierdziło, jestem zadowolony z zakupu.

zakupy: piekarnik do zabudowy; grudzień 2011

plusy: cena, kontakt, szybkość wysyłki.

minusy: nie zauważyłem takich.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 79398 z 25.06.2011

ponieważ posiadał interesujący mnie towar a do tego w najniższej cenie. Zlecenie wykonano bardzo szybko i sprawnie!!!

zakupy: telewizor i bluray; czerwiec 2011

plusy: niska cena i szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doris rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 77773 z 30.05.2011

Interesująca cenowo oferta. Wybrałam ten bo produkt był dostępny od ręki

zakupy: KLD26EX320; maj 2011

plusy: szybkość i posiadanie na stanie towaru reklamowanego

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MIROSŁAW rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 70910 z 06.02.2011

MIELI W OFERCIE MODUŁ KTÓREGOBEZSKUTECZNIE SZUKAŁEM W SKLEPACH TRADYCYJNYCH A NA DODATEK MIELI NAJLEPSZĄ CENĘ.ZAMÓWIENIE PRZYJĘTE I POTWIERDZONE BŁYSKAWICZNIE.PROBLEMY ZWIĄZANE ZE ZMIANĄ CENY ROZWIĄZANE TELEFONICZNIE PRZEZ DZIAŁ OBSŁUGI KLIENTA.FACHOWA POMOC PRZY ŚCIĄGANIU POLSKIEJ NAKŁADKI NA PROGRAM DO INSTALACJI NA KOMPUTERZE. POLECAM! SOLIDNA I PROFESJONALNA FIRMA

zakupy: MODUŁ SONY GPS-CS3KA; sierpień 2010

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: NA RAZIE BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

reneta rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 70041 z 24.01.2011

Miły kontakt. Błyskawiczna, dobrze zabezpieczona przesyłka, która dotarła w ciągu 24 godzin od wpłaty należności na konto. Towar zgodny z opisem, wysoka jakość w niskiej cenie. Polecam rzetelny i profesjonalny sklep internetowy.

zakupy: kamera Sony + torba Sony; styczeń 2011

plusy: Rzetelność i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 68406 z 29.12.2010

bardza atrakcyjna cena i profesjonalna obsluga klienta

zakupy: Walkman SONY NWZ-A846; grudzień 2010

plusy: cena i kontak z dzialem obslgi klienta

minusy: nie mam zlych doswiadczen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławomir rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 64097 z 03.11.2010

POLECAM,SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA,MIŁA OBSŁUGA.CENY KONKURENCYJNE.BEZPŁATNY ODBIÓR OSOBISTY .

zakupy: sony 32ex301; listopad 2010

plusy: SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

minusy: NIE STWIERDZIŁEM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ojgen rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 45837 z 25.12.2009

Bardzo dobra komunikacja,bardzo dobra cena i szybka przesyłka. Jestem b.zadowolony.

zakupy: Sony CMT DH 70 SWR; grudzień 2009

plusy: Konkurencyjne ceny ,dobry kontakt,szybka wysyłka.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Matrixmedia.pl opinia nr 36401 z 19.06.2009

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Towar doszedł cało i bezproblemowo. Polecam!

zakupy: Filtry polar, ochronny, szary 37 mm Sony; maj 2009

plusy: Moje akcesoria były tu wówczas najtańsze na rynku

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER