Meble ogrodowe, biurowe oraz domowe.
Sklep Meble.ogrodowe.net

Kontakt

tel. 801 011 786
Warszawa

Popularne produkty

Meble ogrodowe, Meble pokojowe, Meble biurowe, Meble dziecięce, Dekoracje ścienne, Wyposażenie wnętrz, Nowoczesny design

Popularne marki

Ism

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Meble.ogrodowe.net > Opinie klientów

Sklep Meble.ogrodowe.net - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.03.2008r i posiada 17 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 65699 z 26.11.2010

Szukałam stołu bankietowego składanego na każda okazję do ukrycia w pokoju a wystawiania tylko w razie potrzeby.Znalazłam w internecie.Jestem zadowolona ze stołu i szybkości dostawy

zakupy: stół bankietowy; listopad 2010

plusy: szybkośc dostawy

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin nie poleca Meble.ogrodowe.net opinia nr 60660 z 10.09.2010

Według firmy naroznik uzytkuje sie patrząć na niego nie siedzi sie ,nie lezy tylko stawia i patrzy na niego

zakupy: naroznik ratan; lipiec 2010

plusy: nie ma

minusy: wszystko to problem co chce sie załatwic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 56530 z 26.06.2010

przypadek , mieli to co chciałem i po najnizszej cenie

zakupy: zestaw -stolik ogrodowy i krzesła; czerwiec 2010

plusy: szybka realizacja

minusy: koniecznosc przelewu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cromo rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 45272 z 16.12.2009

Bardzo szybka i profesjonalna obsluga klienta koncowego. Szybko, terminowo i fachowo :) Pozdrawiam

zakupy: meble; grudzień 2009

plusy: Szybko, prosto, skutecznie, terminowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 41659 z 10.10.2009

Sprawna i profesjonalna obsługa. Transport szybki i niedrogi.Towar dobrze wykonany.Polecam gorąco !

zakupy: Krzesła ogrodowe MAJA; wrzesień 2009

plusy: Terminowość i profesjonalizm

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

s.k. rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 40272 z 11.09.2009

Polecam !!!!! Sprawna szybka i zgodna z ofertą realizacja zamówienia.

zakupy: Brokay; wrzesień 2009

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PSerbinski rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 39663 z 28.08.2009

Rzetelny kontakt i szybka przesyłka. Polecam!!!!

zakupy: Fotel wiszący; sierpień 2009

plusy: Terminowość i profesjonalizm

minusy: Nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Wilk rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 38986 z 11.08.2009

Sprawna i profesjonalna obsługa.Szybka dostawa .Godni polecenia

zakupy: Meble ogrodowe; lipiec 2009

plusy: Szybka realizacja,towar odpowiadał moim oczekiwaniom

minusy: nie ma takiej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radosław rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 38072 z 22.07.2009

Jestem bardzo zadowolony z zakupu, towar dobrze wykonany, bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam gorąco !

zakupy: Zestaw mebli balkonowych; lipiec 2009

plusy: szybkość działania, kontakt z obsługą

minusy: wszystko spoko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doti rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 37867 z 17.07.2009

Szybko i sprawnie, dobry kontakt z działem Obsługi Klienta.

zakupy: zestaw mebli ogrodowych; lipiec 2009

plusy: sprawna obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy Kasperek rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 36580 z 23.06.2009

Wszystko OK i zgodnie z przekazywanymi informacjami.

zakupy: Zestaw mebli ogrodowych; czerwiec 2009

plusy: wsparcie sprzedaży

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darek.l rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 34360 z 15.05.2009

kupiłem tutaj zestaw (stół i 6 krzeseł), zamówienie zostało zrealizowane rzetelnie, bez żadnych problemów/opóźnień, meble też nienaruszone, polecam

zakupy: zestaw (stół i 6 krzeseł); kwiecień 2009

plusy: rzetelność

minusy: nie zauważyłem takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta Ząbek rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 33502 z 28.04.2009

szybko, grzecznie, bez problemów, terminowo. Same superlatywy!

zakupy: stół i dwie ławki; kwiecień 2009

plusy: dostałam to co zamawiałam, w terminie, bez usterek

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugenia rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 15840 z 21.05.2008

Eugenia z Pomorza Szybki kontakt potwierdzający zamówienie Brak kontaktu przed dostawą Dostawa w terminie

zakupy: zgodne z ofertą; maj 2008

plusy: solidność- zainteresowanie czy zamówienie dotarło

minusy: brak kontaktu przed dostawą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela Misiło rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 15645 z 15.05.2008

Jestem absolutnie zadowolona z dokonanych zakupów. Meble sa dokładnie takie jakich sie spodziewałam. Poza tym obsługa była fantastyczna i zainteresowana transakcją. Dostawa szybka i niekłopotliwa.Polecam znajomym.

zakupy: zestaw mebli ogrodowych; maj 2008

plusy: Zainteresowanie klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrew1605 rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 15484 z 12.05.2008

Prosty formularz zamówienia, potwierdzenie w 24h, szybka dostawa.

zakupy: 2 komplety stołów i krzesła; maj 2008

plusy: Prosta i szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irek z Pomorza rekomenduje Meble.ogrodowe.net opinia nr 15162 z 27.04.2008

Sprawna i profesjonalna obsługa. Szybka dostawa.

zakupy: meble ogrodowe.; kwiecień 2008

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER