Nowoczesne i stylowe meble.
Sklep Meblestar

Kontakt

tel. +48730037300
Pleszew

Popularne produkty

Meble systemowe, Narożniki, Zestawy mebli do kuchni, Sofy i kanapy, Komody, Zestawy mebli do sypialni, Szafy i garderoby, Meble dla młodzieży, Fotele, Zestawy mebli 321

Popularne marki

Layman, Meblar, Helvetia, Wersal, Jurek, Bell divani, Pamil-meb, Meblosiek, Karol meble, Chojmex, Stolar, Verdi collezione, Lupus, Hubertus, Materasso, Vivaldii

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 36
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Meblestar > Opinie klientów

Sklep Meblestar - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.01.2014r i posiada 36 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

basia rekomenduje Meblestar opinia nr 396678 z 01.11.2016

meble starannie wykonane,jestem zadowolona z zakupu i sprawnej transakcji

zakupy: sypialnia DUBLIN śliwa+czerń; listopad 2016

plusy: wszystko zgodne z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basia rekomenduje Meblestar opinia nr 396674 z 01.11.2016

meble starannie wykonane ,szybka dostawa ,jestem pod wrażeniem i będę u nich zamawiać

zakupy: sypialnia DUBLIN śliwa+czerń; październik 2016

plusy: wszystko zgodne z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Meblestar opinia nr 345349 z 11.06.2015

Jestem pod wielkim wrażeniem sprawności przeprowadzenia transakcji, czas oczekiwania wyniósł 24 dni od daty wpłącenia zaliczki. Meble wypoczynkowe Agata nie tylko są komfortowe ale i wspaniale się prezentują. Polecam!!!

zakupy: zestaw Agata 321; czerwiec 2015

plusy: jakość mebli, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Meblestar opinia nr 342941 z 19.05.2015

Witam serdecznie, z przyjemnością wystawiam opinię pozytywną sklepowi MEBLESTAR. Zakupiony zestaw wypoczynkowy nie odbiega od zapewnień konsultantów, jest komfortowy oraz starannie wykonany. Zero uwag do współpracy, każdy z etapów transakcji przeprowadzony wzorowo. Czas oczekiwania w granicach 25 dni, uroki mebli tapicerowanych. Pozdrawiam.

zakupy: Zestaw Enzo 3+1 ekoskóra; maj 2015

plusy: jakość mebli, cena, profesjonalna obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

albert rekomenduje Meblestar opinia nr 342477 z 15.05.2015

wspaniały narożnik, doskonale się prezentuje w moim mieszkaniu, jestem zachwycony z dokonanego wyboru, materiał obiciowy jest solidny i przyjemny w dotyku, polecam!!!

zakupy: narożnik agata; maj 2015

plusy: wspaniała jakość w dobrej cenie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Meblestar opinia nr 341709 z 08.05.2015

super sklep, bardzo duży wybór najróżniejszych mebli, jestem zadowolona z przeprowadzonej transakcji, zakupiona meblościanka roma nie tylko jest praktyczna ale i super wygląda, polecam gorąco zarówno meble jak i sklep, ja jestem zadowolona z naszej współpracy

zakupy: meblościanka i komoda roma; maj 2015

plusy: dobra cena, szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Manuela rekomenduje Meblestar opinia nr 341353 z 05.05.2015

Sklep zasługuje na pochwałę, realizacja mojego zamówienia została przeprowadzona błyskawicznie. Sypialnia Florencja po złożeniu prezentuje się fantastycznie, nic nie brakowało w przesyłkach. Sklep warty uwagi. Polecam!!!

zakupy: Sypialnia Florencja; maj 2015

plusy: jakość, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anitalak85 rekomenduje Meblestar opinia nr 340273 z 24.04.2015

wczoraj otrzymałam meble systemowe flavo, jestem zadowolona z zakupionych mebli, są prześliczne i nie dużo kosztowały, polecam !!!

zakupy: meble flavo; kwiecień 2015

plusy: cena, jakość mebli

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Meblestar opinia nr 340121 z 23.04.2015

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania, fachowe podejście do klienta oraz doradztwo. Zakupiony narożnik Mediolan w obiciu z tkaniny plamoodpornej porto to jest to czego szukaliśmy. Jestem zadowolony zarówno z narożnika jak i transakcji. Polecam!

zakupy: Narożnik Mediolan; kwiecień 2015

plusy: jakość, cena, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Meblestar opinia nr 339049 z 16.04.2015

Witam, jestem bardzo zadowolona z współpracy ze sklepem meblestar.pl . Transakcja przebiegła w miłej atmosferze, uzyskałam przed zakupem bardzo wyczerpujące informacje. Nakupiony narożnik Bardot jest boski. Gorąco polecam zarówno współpracę ze sklepem jak i narożnik.

zakupy: Naorżnik Bardot z ekoskóry; kwiecień 2015

plusy: kontakt, jakość, profesjonalizn

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antonina rekomenduje Meblestar opinia nr 317681 z 05.11.2014

Dzień dobry, miałam przyjemność skorzystać z oferty tego sklepu internetowego, ogólnie mam dobre odczucia. Panowie z obsługi telefonicznej mili i pomocni, kurier pomógł mi wnieść paczki do mieszkania, komoda po zmontowaniu wygląda świetnie oraz jest praktyczna. Polecam!

zakupy: komoda Inez; listopad 2014

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Meblestar opinia nr 317677 z 05.11.2014

Zakupione łóżko Vivien doskonale sprawdza się w naszym mieszkaniu, jest starannie wykonane z dużą dbałością o szczegóły, materac którego wybór doradził nam Pan ze sklepu jest mega komfortowy. Sklep z dużą dbałością podchodzi do klienta. Polecam!

zakupy: łóżko Vivien; listopad 2014

plusy: cena, jakość, staranność wykonania

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Meblestar opinia nr 314709 z 13.10.2014

Sprawny przebieg transakcji, zakupione łóżko Claro świetnie się prezentuje, jest komfortowe i wygodne, to co mówił Pan konsultant w pełni pokrywa się z rzeczywistością! POLECAM!!!

zakupy: Łóżko Claro; październik 2014

plusy: jakość, cena, czas oczekiwania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Meblestar opinia nr 314661 z 13.10.2014

Zakupiony narożnik Belvedere jest zgodny z zapewnieniami Pana ze sklepu, transakcja przebiegła wręcz wzorowo.... Polecam.

zakupy: narożnik Belvedere; październik 2014

plusy: jakość, cena, sprawność działania

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jasiek rekomenduje Meblestar opinia nr 313197 z 01.10.2014

Sklep jak najbardziej godny polecenia, zakupiona meblościanka Ulm, świetnie się prezentuje, jest starannie wykonana oraz praktyczna, myślę, że posłuży nam przez lata, pozdrawiam!!!

zakupy: paolina12@spoko.pl; październik 2014

plusy: cena, jakość, tania wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DANUTA rekomenduje Meblestar opinia nr 313177 z 01.10.2014

SKLEP NA PIĄTKĘ! ZAKUPIONY NAROŻNIK TAPICEROWANY ENZO W PEŁNI SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA, JEST STARANNIE WYKONANY, ŚWIETNIE SIĘPREZENTUJE, I CO JEST ISTOTNE JEST KOMFORTOWY, GORĄCO POLECAM TEN SKLEP Z MEBLAMI WSZYSTKI NIE ZDECYDOWANYM, MIŁY PAN KIEROWCA POMÓGŁ MI WNIEŚĆ MEBLE DO MIESZKANIA. POLECAM GORĄCO!!!

zakupy: NAROŻNIK ENZO; październik 2014

plusy: CENA, JAKOŚĆ, TANIA DOSTAWA

minusy: DŁUGI TERMIN REALIZACJI

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A. rekomenduje Meblestar opinia nr 312465 z 25.09.2014

Dzień dobry, jakiś czas temu miałam przyjemność skorzystać z promocji oferowanej przez ten sklep i zakupiłam kanapę Davos, muszę przyznać że w dość okazyjnej cenie. Kanapa jest wręcz świetnia - solidnie wykonana, ma komfortowe siedzisko. Nie ma się wręcz do czego doczepić. Sklep doradziła mi znajoma i absolutnie nie żałuję tego zakupu. Polecam. ;)

zakupy: Kanapa Davos; wrzesień 2014

plusy: cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

;) rekomenduje Meblestar opinia nr 312445 z 25.09.2014

Uważam, że sklep jest godny polecenie, można w nim znaleźć wiele mebli na każdą kieszeń, kupowałem tutaj już 4 razy, i nigdy nie było komplikacji, no może po za jednym razem kiedy na narożnik tapicerowany czekaliśmy blisko 4 tygodni.

zakupy: meble systemowe, narożnik tapicerowany; wrzesień 2014

plusy: cena

minusy: czas oczekiwania długi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stasia33 rekomenduje Meblestar opinia nr 312437 z 25.09.2014

Witam, również miałam okazję korzystać z oferty tego sklepu zakupione meble Cezar w pełni spełniają moje wymagania jeżeli chodzi o wygląd jak i wykonanie, z uwag które rzucają się w oczy to czas oczekiwania, dla mnie zdecydowanie za długi....

zakupy: meble Cezar; wrzesień 2014

plusy: cena, jakość, obsługa

minusy: terminowość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LENA rekomenduje Meblestar opinia nr 312433 z 25.09.2014

SKLEP JAK NAJBARDZIEJ GODNY POLECENIA ZAKUPIŁAM W NIM ŚLICZNE ŁÓŻKO FLORENCJA, MEBEL W PEŁNI ZGODNY Z OPISEM, DOTARŁ W USTALONYM TERMINE, POLECAM!!!

zakupy: ŁÓŻKO FLORENCJA; wrzesień 2014

plusy: CENA, JAKOŚĆ

minusy: CZAS OCZEKIWANIA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER