Materiały wykończeniowe i akcesoria do podłóg.
Sklep Melagu.pl

Kontakt

tel. +48 32 763 24 22
Bytom

Popularne produkty

Podłogi, Schody, Sztukateria

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 38
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Melagu.pl > Opinie klientów

Sklep Melagu.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.01.2010r i posiada 38 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marta rekomenduje Melagu.pl opinia nr 318305 z 11.11.2014

Sklep i towar godne polecenia. Bardzo dobra jakość za rosądną cenę

zakupy: Panel Rhapsody Originals lacquer Xtreme; październik 2014

plusy: szybkość realizacji, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Melagu.pl opinia nr 318269 z 11.11.2014

Odpowiadała mi cena i możliwość odbioru własnego w pobliżu miejsca zamieszkania.

zakupy: Protektor Koncentrat Barlinek; wrzesień 2014

plusy: Właściwe traktowanie klienta

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SP rekomenduje Melagu.pl opinia nr 318241 z 10.11.2014

Spełnił wszystkie oczekiwania na 100 % - sprostał wszelkim przeciwnością - POLECAM Dobrego sprzedawcę ocenia się nie przez sprzedany towar a głównie przez pomyślnie załatwioną reklamację

zakupy: deska barlinek; marzec 2014

plusy: stoi po stronie klienta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław rekomenduje Melagu.pl opinia nr 318205 z 10.11.2014

Duży wybór towarów,ceny niższe niż w innym sklepie,szybka dostawa,jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Listwy; czerwiec 2014

plusy: niskie ceny

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gapiotrek rekomenduje Melagu.pl opinia nr 195153 z 24.01.2013

Duży wybór, dobra cena.

zakupy: listwy dekoracyjne; styczeń 2013

plusy: świetny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Melagu.pl opinia nr 189769 z 03.01.2013

Najtańsza oferta. Jestem zadowolony.

zakupy: listwy ORAC; lipiec 2012

plusy: Tanio i szybko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Melagu.pl opinia nr 176489 z 19.11.2012

Mają najlepsze ceny

zakupy: Sztukateria Orac; wrzesień 2012

plusy: Wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Melagu.pl opinia nr 176329 z 19.11.2012

duży asotryment

zakupy: listwy styropianowe; sierpień 2012

plusy: zamówienie zrealizowane od ręki, towar jak w ofercie

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Melagu.pl opinia nr 176325 z 19.11.2012

Profesjonalizm. Zależy im na kliencie. Bardzo profesjonalna obsługa, wyczerpujące i rzeczowe odpowiedzi(służą doradztwem). Natychmiastowa wysyłka dobrze zabezpieczonego towaru. SAME PLUSY. Polecam.

zakupy: deska barlinecka Askania piccolo; listopad 2012

plusy: Pełny profesjonalizm, fachowe DORADZTWO.

minusy: Nie znalazłem minusów.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Melagu.pl opinia nr 176221 z 18.11.2012

Dobry kontakt i termin realizacji zamówienia.

zakupy: ARKE CIVIK ZINK D.140 KĄPIEL CYNKOWA H305 cm; sierpień 2012

plusy: Oferował co chciałem.

minusy: nie zastanawiałem się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Melagu.pl opinia nr 95645 z 05.02.2012

Sklep ma atrakcyjne ceny. Towar jest zgodny z opisem strony, bez wad i dotarł szybko.

zakupy: Baterie umywalkowe Ferro; styczeń 2012

plusy: Dobry kontakt, szybka odpowiedź na pytania. Krótki czas

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Melagu.pl opinia nr 94530 z 28.01.2012

Oferowany towar w niższej cenie niż w sklepach stacjonarnych i oczywiście o tej samej wysokiej jakości. Przesyłka błyskawiczna. Kontakt telefoniczny z działem sprzedaży bardzo miły i profesjonalny.

zakupy: CX124 - Listwa gzymsowa 2m - ORAC AxxentDecoFix PRO 310ml klej d; styczeń 2012

plusy: bardzo dobry kontakt, blyskawiczna przesyłka,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Melagu.pl opinia nr 94503 z 28.01.2012

Dobra cena. Dobre opinie o sklepie.

zakupy: Bateria łazienkowa Ferro; luty 2011

plusy: Dobre ceny.

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

azaz rekomenduje Melagu.pl opinia nr 94497 z 27.01.2012

Wszystko ok. Polecam

zakupy: Deska Barlinecka; luty 2011

plusy: Fachowa obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danuta rekomenduje Melagu.pl opinia nr 94467 z 27.01.2012

Dobra oferta, szybka dostawa

zakupy: srodki pielegnacyjne do podlog drewniany; styczeń 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Melagu.pl opinia nr 94463 z 27.01.2012

Sklep jako jeden z niewielu posiadał produkt którego szukałam i dostałam go szybko i pod same drzwi. Czego chcieć więcej...

zakupy: bateria łazienkowa, zlew; grudzień 2011

plusy: dobre zaopatrzenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kskiba41 rekomenduje Melagu.pl opinia nr 93098 z 10.01.2012

Super sprzedawca

zakupy: listwy dekoracyjne; marzec 2011

plusy: profesjonalny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gustocfg rekomenduje Melagu.pl opinia nr 87442 z 04.11.2011

Sklep oferuje bardzo duży asortyment artykułów po dobrych cenach. Profesjonalizm sprzedawcy dopełnia pozytywne wrażenie o sklepie. Dobry kontakt i szybka wysyłka zakupionych towarów

zakupy: Baterie Ferro; czerwiec 2011

plusy: cena, kontakt, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Melagu.pl opinia nr 87365 z 03.11.2011

Polecam sklep - wszystko sprawnie , szybko i bez jakichkolwiek problemów i oczywiście jest najtańszy w porównaniu z innymi sklepami.

zakupy: zlew Alveus; październik 2011

plusy: niskie ceny

minusy: dla mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryswit rekomenduje Melagu.pl opinia nr 87259 z 02.11.2011

dobre ceny szybka realizacja

zakupy: listwy NMC; listopad 2011

plusy: termin , cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER