Włoska odzież biznesowa dla Panów.
Sklep MensWear.pl

Kontakt

tel. 61 642 71 88
Suchy Las

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 50
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

MensWear.pl > Opinie klientów

Sklep MensWear.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.05.2008r i posiada 50 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

tomasz rekomenduje MensWear.pl opinia nr 101569 z 23.02.2012

mają najlepsze jakosciowo koszule i super dopasowane

zakupy: koszula; luty 2012

plusy: bardzo dobry opis towaru no i marka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mnemotechnik rekomenduje MensWear.pl opinia nr 89590 z 01.12.2011

Szczegółowa prezentacja asortymentu, komentarz na temat właściwego doboru rozmiarów. Naturalnie cena konkurencyjna wobec sklepów "naziemnych".

zakupy: koszule; listopad 2011

plusy: profesjonalizm, szeroki asortyment, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lozano rekomenduje MensWear.pl opinia nr 88514 z 19.11.2011

Dobra obsługa,szybka dostawa,zapakowane umiejetnie.

zakupy: koszula; listopad 2011

plusy: kompetencja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje MensWear.pl opinia nr 85980 z 11.10.2011

dobra oferta koszul męskich

zakupy: koszula; wrzesień 2011

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje MensWear.pl opinia nr 84119 z 09.09.2011

zdecydowałem się na zakupy w MensWear.pl bowiem nigdzie nie mogłem znaleźć koszuli typu slim żeby była dobrze dopasowana. Ale teraz po zakupie dwóch koszul w MensWear jestem zadowolony z nich i ciesze się że nie mogłem ich gdzie indziej kupić przez co trafiłem na tą stronę. Polecam innym zakup tutaj. Towar pierwszej jakości, obsługa profesjonalna a przesyłka szybka.

zakupy: koszula; wrzesień 2011

plusy: szczegółowy opis towaru, dobre zdjęcia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola K. rekomenduje MensWear.pl opinia nr 81697 z 31.07.2011

Duży wybór ciekawych koszul. Szukałam oryginalnego prezentu i ten sklep spełnił moje oczekiwania. Szybka wysyłka i bardzo elegancka i dobra gatunkowo koszula (slim-fit).

zakupy: Koszula niebieska Celeste Armaturato; lipiec 2011

plusy: duży wybór koszul, szybka wysyłka

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje MensWear.pl opinia nr 77884 z 31.05.2011

- profesjonalna obsługa - solidne koszule (zarówno materiały, dodatki, fason jak i wykonanie) polecam

zakupy: koszule; maj 2011

plusy: obsługa, jakość

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

VaduZ rekomenduje MensWear.pl opinia nr 77863 z 31.05.2011

Duży wybór koszul slim fit i dobra cena w promocji.

zakupy: 2 koszule slim fit; maj 2011

plusy: Ciekawa oferta i szybka dostawa.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje MensWear.pl opinia nr 74148 z 25.03.2011

Towarwbardzodobrymgatunku,realizacjazamówieniaBŁYSKAWICZNA!!!

zakupy: 3krawaty, spinki do makietów; luty 2011

plusy: Bardzo atrakcyjny towar i w przystępnej cenie.

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje MensWear.pl opinia nr 74068 z 24.03.2011

Bardzo dobra jakość produktów, szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt mejlowy. Polecam.

zakupy: bielizna; marzec 2011

plusy: Wiarygodność

minusy: Zbyt mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje MensWear.pl opinia nr 69583 z 18.01.2011

Bardzo udzane zakupy koszula taka jak chciałem bardzo wysoka jakość materiału

zakupy: koszula męska; styczeń 2011

plusy: towar jest wysokiej jakości

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje MensWear.pl opinia nr 69006 z 10.01.2011

szukałam koszul slim- nie wszystkie sklepy oferują ten rozmiar- a w menswear był.

zakupy: koszula męska; grudzień 2010

plusy: był poszukiwany fason (-:

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kareng rekomenduje MensWear.pl opinia nr 67636 z 19.12.2010

kupiłam w sklepie męski pasek, nie mam żadnych zastrzeżen do towaru, ani do usługi, wszystko zostało załatwione szybko i bez problemu. szczerze polecam

zakupy: pasek; grudzień 2010

plusy: terminowość usługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje MensWear.pl opinia nr 67298 z 15.12.2010

Szczerze polecam ten sklep. Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Koszule; grudzień 2010

plusy: Szczerze polecam ten sklep. Towar zgodny z opisem. Szybk...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje MensWear.pl opinia nr 67179 z 14.12.2010

Komptentna obsługa, świetne gatunkowo produkty w szerokiej gamie rozmiarów. Gorąco polecam!!

zakupy: koszule; grudzień 2010

plusy: Same zalety

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidka rekomenduje MensWear.pl opinia nr 66269 z 04.12.2010

Szczerze polecam ten sklep. Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: koszula; grudzień 2010

plusy: wysoka jakość oferowanego towaru

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klaudia rekomenduje MensWear.pl opinia nr 65019 z 17.11.2010

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwanie. Wysoka jakość oferowanych produktów, bogata gama kolorystyczna jak i fasonów, no i przede wszystkim dostępność nietypowych rozmiarów. Błyskawiczna przesyłka. Na pewno wkrótce skorzystam właśnie z tego sklepu!!!

zakupy: koszule; listopad 2010

plusy: duży wybór, perfekcyjna transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam_gory rekomenduje MensWear.pl opinia nr 64916 z 17.11.2010

Wyjatkowa kolekcja bez wychodzenia z domu, szybka i sprawna realizacja.Robi wrazenie.Polecam.

zakupy: koszula; listopad 2010

plusy: swietna jakosc, oryginalne wzornictwo, bez wychodzenia z

minusy: jednak w zamian za to ceny nie sa najnizsze...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam_gory rekomenduje MensWear.pl opinia nr 63087 z 18.10.2010

Super kolekcja - swietna jakosc i wzory, zupelnie cos odmiennego niz w sklepach. Do tego bardzo sprawna i szybka realizacja.Polecam.

zakupy: koszule wloskie; październik 2010

plusy: nietypowe wzory koszul

minusy: ceny nie sa najnizsze...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gregor rekomenduje MensWear.pl opinia nr 62181 z 04.10.2010

Szukałem koszul na wieczór - trudno znaleźć satysfakcjonujący dla mnie wybór w sklepach ze względu na mój wzrost - zaciekawiły mnie te koszule slim-fit z dobrych tkanin - wybór okazał się strzałem w 10tkę! Szybka realizacja zamówienia i 100% zadowolenie z zakupu (nie powiem pochlebiają powtarzane pytania: "skąd masz takie fajne koszule":) - ostatnio zaryzykowałem i kupiłem też pierwszą koszulę na dzień - wybór trudniejszy bo jednak obawiałem się dopasowania - jednak wszystko gra - będę tu wracał regularnie!

zakupy: koszule; październik 2010

plusy: jakość oferowanych towarów

minusy: wszystko mi się podoba!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER