Włoska odzież biznesowa dla Panów.
Sklep MensWear.pl

Kontakt

tel. 61 642 71 88
Suchy Las

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 50
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

MensWear.pl > Opinie klientów

Sklep MensWear.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.05.2008r i posiada 50 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

sobbertson rekomenduje MensWear.pl opinia nr 61543 z 24.09.2010

Bardzo dobry wybór koszul taliowanych w dobrej cenie. Towar dociera bardzio szybko, elegancko zapakowany. Koszula bardzo dobrej jakości w porównaniu do wiodącego producenta koszul w Polsce nie odpadaja z niej guziki. Lepiej skrojona, przez co leży zdecydowanie lepiej. Polecam.

zakupy: koszula, krawat, skarpety; wrzesień 2010

plusy: towar dobrej jakości

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kagaw rekomenduje MensWear.pl opinia nr 61376 z 21.09.2010

Doskonały kontakt. Zamówienie złożone w niedziele wieczór, w poniedziałek rano telefon. Doprecyzowanie dotyczyło rozmiarów koszul, gdyż były nieco inaczej oznakowane. Potwierdziłem wybór i już następnego dnia odebrałem koszule. Bardzo dobre gatunkowo, prawdziwe włoskie kołnierzyki :-) Jak najbardziej zachęcam i polecam.

zakupy: Koszule; wrzesień 2010

plusy: Czas reakcji i dbałość o Klienta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje MensWear.pl opinia nr 61351 z 21.09.2010

Bardzo szybka przesyłka zamówionego towaru. Koszule w sklepie są ładne, eleganckie, modne - bardzo przyjemne w noszeniu.

zakupy: Koszule.; wrzesień 2010

plusy: Jakość towaru.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

major rekomenduje MensWear.pl opinia nr 60928 z 14.09.2010

bardzo ciekawe i eleganckie koszule taliowane, bardzo dobra jakosc, szybka wysylka

zakupy: koszula niebieska na spinki; sierpień 2010

plusy: duzy wybor i szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasso33 rekomenduje MensWear.pl opinia nr 58613 z 04.08.2010

witam!!! bardzo polecam wszystkim osobom ten sklep towar w 1000% jest zgodny z opisem , koszule bardzo eleganckie wygodne w noszeniu kazda osoba znajdzie swój rozmiar , miła i fachowa obsługa bardzo dbająca o klienta super szybka wysyłka . Osobom szczupłym polecam koszule slim-fit i napewno spełnią ich wymagania moge powiedziec to ze swojego doswiadczenia.

zakupy: koszula Bianco Operato; lipiec 2010

plusy: towar na wysokim poziomie,obsługa super ,

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yaro rekomenduje MensWear.pl opinia nr 57994 z 23.07.2010

Mój ponowny zakpu w menswear.pl: 2 koszule slim-fit w promocji. Jestem b. zadowolony bo miałem duże trudności ze znalezieniem sklepu oferującego koszule na moją (szczupłą) sylwetkę. Koszule świetnej jakości i z nietypowych materiałów.

zakupy: 2 koszule casual w promocji; lipiec 2010

plusy: szybkość realizacji zamówienia, ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje MensWear.pl opinia nr 56913 z 02.07.2010

Znakomita jakość odzieży. Profesjonalne zapakowana. Szybka dostawa. Niskie koszty obsługi zamówienia. To skłoniło mnie do ponownego zakupu w okresie chyba 5-7 dni.

zakupy: Skarpety wizytowe czarne. Włoskie.; czerwiec 2010

plusy: Oferowanie wysublimowanej elegancji za rozadna kase

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje MensWear.pl opinia nr 54959 z 28.05.2010

Informację o sklepie znalazłem w serwisie goldenline.pl. Do zakupów internetowych podszedłem nieco sceptycznie, ale wszelkie moje obawy rozwiały się w chwili otworzenia zamówionej paczki. Doskonała jakość koszul, modne kroje, świetny kontakt ze sprzedawcą. Polecam wszystkim ceniącym sobie jakość ubrań, w szczególności tym wciąż nieprzekonanym do zakupów przez internet.

zakupy: 4 koszule formalne Iannalfo & Sgariglia; maj 2010

plusy: jakość, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WB rekomenduje MensWear.pl opinia nr 53758 z 11.05.2010

Sklep oferuje towary wysokiej jakosci - ta wysoka jakość jest nie jako mottem sklepu.

zakupy: koszule, krawaty, akcesoria; maj 2010

plusy: Towary i szybkosc realizacji zamowienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje MensWear.pl opinia nr 53342 z 04.05.2010

Obsługa profesjonalna. Towary wysokiej jakości.Sklep godny polecenia.

zakupy: koszula; kwiecień 2010

plusy: doskonała obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slaw rekomenduje MensWear.pl opinia nr 52619 z 22.04.2010

W pełni spełnił moje oczekiwania, transakcja bez zarzutu

zakupy: koszule; kwiecień 2010

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

trekker200 rekomenduje MensWear.pl opinia nr 52398 z 19.04.2010

Sklep godny polecenia. Towar wysokiej jakości, obsługa bardzo profesjonalna ukierunkowana na zadowolenie klienta. Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.

zakupy: Koszula biała Bianco Armaturato M21 N° 300 Slim-Fit; kwiecień 2010

plusy: obsługa i dobry asortyment

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

raf34 rekomenduje MensWear.pl opinia nr 52024 z 15.04.2010

Polecam zakupy w MensWear.pl Dobra cena, obsługa i jakość asortymentu!

zakupy: koszule krawaty bielizna; kwiecień 2010

plusy: obsługa cena jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lukasz rekomenduje MensWear.pl opinia nr 47611 z 29.01.2010

Ciekawa oferta wyróżniających się koszul, duży wybór koszul taliowanych. Kupowałem tutaj po raz pierwszy i cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Mogę polecić ten sklep.

zakupy: Koszula Nero (casual); styczeń 2010

plusy: duży wybór taliowanych koszul slim/fit, nietypowy design

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZbiBar rekomenduje MensWear.pl opinia nr 46948 z 18.01.2010

Ponownie dokonałem zakupów w "menswear". Tym razem kupiłem dwa bardzo eleganckie krawaty (brązowo-fioletowy w paski oraz popielaty w paski). Oba krawaty po zawiązaniu węzła "Saint Andrew" wyglądają bardzo efektownie i świetnie się komponują z szeroką gamą kolorów i odcieni koszul. Dostawa błyskawiczna (w dwa dni). Miła niespodzianka.Wylosowałem 50% rabat przy kolejnych zakupach ! :-) Same plusy!!!

zakupy: Dwa jedwabne krawaty; styczeń 2010

plusy: Jakość i solidność

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje MensWear.pl opinia nr 46677 z 12.01.2010

To mój kolejny i udany zakup w tym sklepie. Koszula, którą nabyłam ma modny wzór i jest bardzo dobra gatunkowo. Obsługa sklepu - wzorcowa. Dziękuję i polecam.

zakupy: Koszula czarna Operato Nero M06 N° 10 Slim-Fit; styczeń 2010

plusy: oferta, jakość i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje MensWear.pl opinia nr 46418 z 07.01.2010

Wśród sklepów internetowych tylko ten posiada włoskie, wysokogatunkowe koszule i pełny asortyment z najmodniejszym wzornictwem. Sama strona jest przejżysta i zawiera cenne informacje, dzięki czemu mogłem wybrać dobry produkt. Obsługa sklepu to profesjonaliści, którzy z szacunkiem podchodzą do klienta odpowiadając na każdy mail i rozwiewając wszelkie wątpliwości. Poza tym ceny jak na luksusowe koszule są również do zaakceptowania. W przyszłości będę korzystać z tego sklepu.

zakupy: Koszula niebieska Rigato Celeste M19 N°; grudzień 2009

plusy: dobre gatunkowo koszule oraz profesjonalna obsługa

minusy: mógłby zawierać w swojej ofercie spinki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuźka rekomenduje MensWear.pl opinia nr 46406 z 07.01.2010

Witam:) kupiłam dla męża koszulę niebieską Bianco e Celeste oraz krawat. Wraz z mężem byliśmy mile zaskoczeni jakością towaru. Bez problemu uzyskałam również informacje dotyczące rozmiaru. Będę częsciej odwiedzała ten właśnie sklep. Serdecznie polecam.

zakupy: koszula, krawat; styczeń 2010

plusy: świetna jakość towaru i dobry kontakt z klientami

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje MensWear.pl opinia nr 46343 z 06.01.2010

Kupiłam mężowi koszulę i krawat pod choinkę:)świetna jakość, dobra cena czego chcieć więcej? A tu masz, zdziwko.....przesyłka była gratis:D oby więcej takich promocji i pomyslowych sprzedawców na naszym rynku:)

zakupy: koszula i krawat; styczeń 2010

plusy: szybka wysyłka i świetna jakość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czech1959 rekomenduje MensWear.pl opinia nr 45282 z 17.12.2009

kupowalem w menswear kilka koszul i musze przyznac ze jestem zadowolony-dobre materialy oraz fajny kroj w moim przypadku slim-fit pochwala nalezy sie tez za szybka realizacje zamowienia

zakupy: koszula; grudzień 2009

plusy: dobry towar szybka realizacja

minusy: zbyt maly wybor koszul

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER