Włoska odzież biznesowa dla Panów.
Sklep MensWear.pl

Kontakt

tel. 61 642 71 88
Suchy Las

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 50
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

MensWear.pl > Opinie klientów

Sklep MensWear.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.05.2008r i posiada 50 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

sonia79 rekomenduje MensWear.pl opinia nr 44373 z 02.12.2009

Kupiłam białą koszule Iannalfo&Sgariglia i biale slipki Perofil dla męża - bardzo dobra jakość i błyskawiczna wysyłka. Polecam ten sklep.

zakupy: koszula Iannalfo&Sgariglia, slipy; grudzień 2009

plusy: szybka wysyłka, wysokiej jakości rzeczy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje MensWear.pl opinia nr 44259 z 01.12.2009

Duży wybór koszul, koszula taliowana, ładny materiał i bardzo dobrze leży. Szybka wysyłka i dobry kontakt tel./mailowy. Polecam.

zakupy: Koszula biała Bianco Gold; listopad 2009

plusy: duży wybór, ładne koszule

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje MensWear.pl opinia nr 44018 z 25.11.2009

Udany zakup, koszula bardzo dobrej jakości o świetnym kroju, obsługa klienta wzorcowa.Dziękuję i polecam.

zakupy: Koszula niebieska Fantasia Dalia M07 N° 2909/4 Slim-fit; listopad 2009

plusy: oferta, jakość i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZbiBar rekomenduje MensWear.pl opinia nr 42279 z 23.10.2009

Kupowałem tu ostatnio: Czarny klasyczny pasek męski Koszulę czarną Poplin Nero Jedwabny krawat kremowy Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Towar badzo dobrej jakości , profesjonalnie zapakowany do przesyłki. Bardzo szybka realizacja . Miły kontakt mailowy. Planuję dalsze zakupy.

zakupy: Pasek, koszula, krawat; październik 2009

plusy: Jakość i solidność

minusy: Mały wybór koszul w ciemniejszej tonacji (np.bordowe)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DAGMARA rekomenduje MensWear.pl opinia nr 42246 z 22.10.2009

SZUKAŁAM KRAWATU I W TYM SKLEPIE MI SIĘ SPODOBAŁ, TOWAR SUPER !!!!!!

zakupy: KRAWAT, PASEK; wrzesień 2009

plusy: TOWAR BARDZO DOBRY GATUNKOWO,DUŻY WYBÓR

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje MensWear.pl opinia nr 40133 z 09.09.2009

Szybko, sprawnie, w dobrej cenie. Kupiłem tam pierwszy raz i nie zawiodłem się! Świetne włoskie koszule, dobra bawełna, bardzo dobrze się układają i dobrze wyglądają nawet po kilku godzinach chodzenia. Będę wracał tam na zakupy

zakupy: Koszula biała Bianco Armaturato M21; wrzesień 2009

plusy: świetne produkty, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje MensWear.pl opinia nr 39013 z 12.08.2009

Zakup przebiegł bardzo sprawnie, chętnie wracam do tego sklepu ponieważ oferują towar najwyższej jakości - koszule nawet po wielu praniach wyglądają świetnie.

zakupy: Koszula czarna Operato Nero M06 N° 10 Slim-Fit; sierpień 2009

plusy: sprawnosc obsługi, stylowa kolekcja,

minusy: osobiscie nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Signorelli rekomenduje MensWear.pl opinia nr 28300 z 14.02.2009

Towar najwyższej jakości. Doskonały kontakt. Realizacja w terminie. Polecam!

zakupy: koszula (kolejna); luty 2009

plusy: Jakość i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje MensWear.pl opinia nr 27653 z 04.02.2009

Świetny kontakt, miła obsługa, towar zgodny z opisem - wysokiej jakości. Gorąco polecam.

zakupy: Koszula; luty 2009

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margo rekomenduje MensWear.pl opinia nr 24433 z 10.12.2008

koszula dotarła szczęśliwie kurierem, jako, że do 15grudnia jest promocja (0zł przesyłka). Mężowi również bardzo się podoba. Dziękuję za miły kontakt telefoniczny i mailowy. Będę polecać ten sklep znajomym

zakupy: koszula Rosa M01 N° 38/5; grudzień 2008

plusy: jakość koszul

minusy: dość wysoka cena /no, ale za jakość się płaci/

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER