Meteoryty.
Sklep Meteoryty.sklepna5.pl

Kontakt

tel.
b/d

Popularne produkty

TEKTYTY, METEORYTY ŻELAZNE (Syderyty), Pudełka i stojaki do meteorytów, METEORYTY KAMIENNE (Aerolity), METEORYTY ŻELAZNO-KAMIENNE (syderolity), Biżuteria z tektytami

Popularne marki

Nieznany

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 9
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Meteoryty.sklepna5.pl > Opinie klientów

Sklep Meteoryty.sklepna5.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.11.2010r i posiada 9 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aneta rekomenduje Meteoryty.sklepna5.pl opinia nr 416826 z 26.07.2017

Polecam! Okaz piękny

zakupy: Sikhote Alin; lipiec 2017

plusy: Zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Meteoryty.sklepna5.pl opinia nr 201166 z 20.02.2013

Jestem bardzo zadowolony. Błyskawiczna wysyłka, okazy dobrze opisane i sfotografowane, sympatyczny kontakt mailowy. Podoba mi się przejrzysta i funkcjonalna szata graficzna sklepu. Na uwagę zasługuje oferta dodatkowa, jak biżuteria meteorytowa, pudełka na okazy, tarcze oraz informacje i porady dla kolekcjonerów.

zakupy: Sikhote Alin, tektyt oraz pudełka; luty 2013

plusy: szybka i rzetelna obsługa, wygoda i przejrzystość sklepu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Meteoryty.sklepna5.pl opinia nr 200322 z 17.02.2013

Witam serdecznie. Jestem miłośnikiem i pasjonatem meteorytów, moja przygoda z meteorytami trwa już 8 lat. Z przyjemnością zaglądam na stronę sklepu i wciąż czekam na nowe meteoryty. To już mój 4 zakup w sklepiku meteorytowym. Przesyłka zawsze dotarła do mnie w ekspresowym tempie (na drugi dzień od zakupu).

zakupy: Mołdawit, NWA869; luty 2013

plusy: profesjonalizm, rzetelność i fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Meteoryty.sklepna5.pl opinia nr 197589 z 05.02.2013

To już kolejny zakup w tym sklepie - na pewnio nie ostatni. Rzetelny, rzeczowy i po prostu miły sprzedawca.

zakupy: Meteoryt; luty 2013

plusy: Miła i rzeczowa obsługa, szybka wysyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Meteoryty.sklepna5.pl opinia nr 172149 z 03.11.2012

Jestem bardzo zadowolony. Okaz ładniejszy niż na zdjęciu. Realizacja zamówienia w 2 dni. Polecam ten sklep.

zakupy: Meteoryty; listopad 2012

plusy: szybkość, przejrzystość zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Baran rekomenduje Meteoryty.sklepna5.pl opinia nr 156873 z 05.09.2012

Zdecydowanie jak dla mnie jest to najlepszy sklep, wzorowy sprzedawca, miły kontakt, meteoryty opisane i sprzedawane z godnie opisem, wysyłka też pozytywna. Polecam. Pozdrawiam.

zakupy: Meteoryty; wrzesień 2012

plusy: Bardzo dobra opinia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Polako45 rekomenduje Meteoryty.sklepna5.pl opinia nr 92285 z 30.12.2011

Zdecydowanie polecam. Proces zakupu przejrzysty. Szybka realizacja zamówienia. Dobry i miły kontakt. Właściciel szczegółowo odpowada na zadane pytania, nawet po zakupie.

zakupy: Canyon Diablo; grudzień 2011

plusy: Miła i rzeczowa obsługa, szybka wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Meteoryty.sklepna5.pl opinia nr 89075 z 25.11.2011

Rzetelny i rzeczowo podchodzący do transakcji sprzedawca. Znakomity kontakt.

zakupy: Sikhote Alin; listopad 2011

plusy: rzetelność, doskonały kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Meteoryty.sklepna5.pl opinia nr 85114 z 28.09.2011

Meteoryt dobrze opisany. Bardzo szybka wysyłka. Miły kontakt.

zakupy: Sikhote Alin; wrzesień 2011

plusy: Obsługa, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER