Parasole i parasolki.
Sklep MiaDora.pl

Kontakt

tel. +48 695 332 601
Elbląg

Popularne produkty

PARASOLKI DAMSKIE SKŁADANE, PARASOLE JEDNOLITE, PARASOLE DAMSKIE DŁUGIE, PARASOLE ART i FOTO, FRYWOLITKI - biżuteria artystyczna, PARASOLKI DLA DZIECI, PARASOLE KWIATOWE

Popularne marki

Zest, Soake, Von lilienfeld, Galleria, Fare, Miadora, Impliva, Parasol, Bugzz, Kidorable, Inny, Doppler, Gremo, Rachael taylor, Coynes, Perletti, Ofess, Suprella

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 81
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

MiaDora.pl > Opinie klientów

Sklep MiaDora.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  87% - kontakt i obsługa

  87% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.03.2010r i posiada 81 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

K rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 400758 z 14.12.2016

Bardzo ładne produkty i dobrej jakości. Poza tym jestem podbudowana podejściem do reklamacji - uprzejmie.

zakupy: 3 parasole; grudzień 2016

plusy: Oferta, obsługa

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 400650 z 13.12.2016

Zakupiłem unikalny wzór parasola. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Kolejny będzie również w MiaDora.

zakupy: Parasol męski; grudzień 2016

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanda rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 331473 z 14.02.2015

Sklep oferuje do sprzedaży ciekawy asortyment parasoli. Wybrany przeze mnie towar spełnił moje oczekiwania zarówno pod względem ceny jak i jakości. Sprzedaż i dostawa przebiegły sprawnie.

zakupy: Parasolka damska; luty 2015

plusy: Duży wybór towarów

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 323181 z 15.12.2014

ma piękne parasolki, nigdzie takich nie widziałam

zakupy: Parasolki damskie składane; grudzień 2014

plusy: Przyjazny interfejs, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 323177 z 15.12.2014

znalazłam tu parasolkę jakiej szukałam

zakupy: parasolka; grudzień 2014

plusy: doskonały towar, duży wybór i szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wicia rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 323089 z 15.12.2014

Szybko i sprawnie dokonałam transakcji. Towar dotarł w wyznaczonym czasie. Sklep oferował duży wybór towarów po rozsądnych cenach.

zakupy: parasol; grudzień 2014

plusy: duży wybór towaru

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jorg rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 323049 z 14.12.2014

Sklep miał atrakcyjną cenę promocyjną na towar, który chciałem kupić.

zakupy: Parasolka damska; grudzień 2014

plusy: Szybka realizacja zamówień, atrakcyjne promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozena rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 323045 z 14.12.2014

wybór sklepu był przypadkowy - podczas akcji Darmowa dostawa. Szybka przesyłka, towar w pełni odpowiada opisowi. Wszystko super.

zakupy: parasol, wózki i bukiety z pieluszek; grudzień 2014

plusy: ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mateo rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 322573 z 11.12.2014

Posiadają produkt jako jedni z nielicznych sprzedawców w kraju, do tego w atrakcyjnej cenie!

zakupy: olejek; listopad 2014

plusy: kontakt, oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izara rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 322297 z 09.12.2014

Duży wybór b.ładne parasole.Tak.

zakupy: parasole; grudzień 2014

plusy: duży wybór,solidność

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta 1178 rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 319021 z 17.11.2014

Prezentowali ciekawe towary.

zakupy: parasole -2szt.; listopad 2014

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wandarybka rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 313621 z 05.10.2014

Chcialam spelnic marzenie kuzynki, ktora lubi motywy pawie, sama haftuje. Ucieszylam sie znajdujac ten wzor i natychmiast wyslalam jej parasolke. Bardzo sie spodobala. Spory wybor w Waszym sklepie, zagladam tam.Czy nie u Was kupilam parasolke w koty? juz nie pamietam. trudno wypowiadac sie o uzytkowaniu, bo zbyt krotki jest czas. " Na oko" wszystko jest OK. Czas dostarczenia, informacja o wedrowce zakupu do adresata rowniez.Dzeikuje.

zakupy: Parasolka skladana w pawie oczka.; wrzesień 2014

plusy: Duzy wybor, szybka dostawa

minusy: Nie zauwazylam jak dotad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

center3 rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 303657 z 31.07.2014

towar dobrej jakości w dobrej cenie

zakupy: parasol; lipiec 2014

plusy: towar dobrej jakości i w dobrej cenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia 27 rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 302865 z 25.07.2014

Znalazłam sklep przez wyszukiwarekę google Spełnił moje oczekiwnaia

zakupy: parasolka damska mała; lipiec 2014

plusy: Ciekawa oferta produktowa i konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolek-boberek rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 302773 z 24.07.2014

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z kolejnej zakupionej u Państwa parasolki, solidny, uczciwy sprzedawca, profesjonalnie traktujący klienta. Zdecydowanie polecam wszystkich jeszcze niezdecydowanych. Jedna służy mi już kilka lat, teraz zakupiłam kolejną oryginalną, niespotykaną parasolkę.

zakupy: parasolka; lipiec 2014

plusy: bardzo dobra jakoś towaru

minusy: nie wszystkie modele parasolek są od ręki dostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 297285 z 20.06.2014

Sklep ten ma duży wybór produktów. Jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Parasolka Przezroczysta Głęboka XXLBiała; maj 2014

plusy: szybki kontakt, rzetelna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GosiaW rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 295921 z 11.06.2014

Ofertę znalazłam w internecie.

zakupy: parasol damski składany; maj 2014

plusy: bogata oferta parasoli, których nie spotkałam gdzie indz

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martysc rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 294745 z 04.06.2014

Duży wybór, korzystne ceny i naprawdę ekspresowa realizacja zamówienia. Jestem zadowolona

zakupy: parasol męski składany; czerwiec 2014

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 291817 z 16.05.2014

Sklep posiada bogatą ofertę parasoli, które trudno zleźć w innych sklepach

zakupy: parasol; maj 2014

plusy: Bogara oferta, przejrzysty układ strony

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perła rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 291693 z 15.05.2014

Solidny sprzedawca. Rzetelny, szybki. Bardzo miła obsługa frontem do klienta.

zakupy: Parasole; maj 2014

plusy: Rzetelność, profesjonalizm, miła obsługa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER