Parasole i parasolki.
Sklep MiaDora.pl

Kontakt

tel. +48 695 332 601
Elbląg

Popularne produkty

PARASOLKI DAMSKIE SKŁADANE, PARASOLE JEDNOLITE, FRYWOLITKI - biżuteria artystyczna, PARASOLE DAMSKIE DŁUGIE, PARASOLE ART i FOTO, PARASOLKI KWIATY, PARASOLE Z FILTREM UV

Popularne marki

Zest, Von lilienfeld, Soake, Miadora, Fare, Impliva, Galleria, Parasol, Coynes, Inny, Gremo, Ofess, Kidorable, Perletti, Doppler, M&p, Stephen joseph, Chanos

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 81
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

MiaDora.pl > Opinie klientów

Sklep MiaDora.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.03.2010r i posiada 81 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

K rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 400758 z 14.12.2016

Bardzo ładne produkty i dobrej jakości. Poza tym jestem podbudowana podejściem do reklamacji - uprzejmie.

zakupy: 3 parasole; grudzień 2016

plusy: Oferta, obsługa

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 400650 z 13.12.2016

Zakupiłem unikalny wzór parasola. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Kolejny będzie również w MiaDora.

zakupy: Parasol męski; grudzień 2016

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanda rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 331473 z 14.02.2015

Sklep oferuje do sprzedaży ciekawy asortyment parasoli. Wybrany przeze mnie towar spełnił moje oczekiwania zarówno pod względem ceny jak i jakości. Sprzedaż i dostawa przebiegły sprawnie.

zakupy: Parasolka damska; luty 2015

plusy: Duży wybór towarów

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 323181 z 15.12.2014

ma piękne parasolki, nigdzie takich nie widziałam

zakupy: Parasolki damskie składane; grudzień 2014

plusy: Przyjazny interfejs, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 323177 z 15.12.2014

znalazłam tu parasolkę jakiej szukałam

zakupy: parasolka; grudzień 2014

plusy: doskonały towar, duży wybór i szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wicia rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 323089 z 15.12.2014

Szybko i sprawnie dokonałam transakcji. Towar dotarł w wyznaczonym czasie. Sklep oferował duży wybór towarów po rozsądnych cenach.

zakupy: parasol; grudzień 2014

plusy: duży wybór towaru

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jorg rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 323049 z 14.12.2014

Sklep miał atrakcyjną cenę promocyjną na towar, który chciałem kupić.

zakupy: Parasolka damska; grudzień 2014

plusy: Szybka realizacja zamówień, atrakcyjne promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozena rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 323045 z 14.12.2014

wybór sklepu był przypadkowy - podczas akcji Darmowa dostawa. Szybka przesyłka, towar w pełni odpowiada opisowi. Wszystko super.

zakupy: parasol, wózki i bukiety z pieluszek; grudzień 2014

plusy: ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mateo rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 322573 z 11.12.2014

Posiadają produkt jako jedni z nielicznych sprzedawców w kraju, do tego w atrakcyjnej cenie!

zakupy: olejek; listopad 2014

plusy: kontakt, oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izara rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 322297 z 09.12.2014

Duży wybór b.ładne parasole.Tak.

zakupy: parasole; grudzień 2014

plusy: duży wybór,solidność

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta 1178 rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 319021 z 17.11.2014

Prezentowali ciekawe towary.

zakupy: parasole -2szt.; listopad 2014

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wandarybka rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 313621 z 05.10.2014

Chcialam spelnic marzenie kuzynki, ktora lubi motywy pawie, sama haftuje. Ucieszylam sie znajdujac ten wzor i natychmiast wyslalam jej parasolke. Bardzo sie spodobala. Spory wybor w Waszym sklepie, zagladam tam.Czy nie u Was kupilam parasolke w koty? juz nie pamietam. trudno wypowiadac sie o uzytkowaniu, bo zbyt krotki jest czas. " Na oko" wszystko jest OK. Czas dostarczenia, informacja o wedrowce zakupu do adresata rowniez.Dzeikuje.

zakupy: Parasolka skladana w pawie oczka.; wrzesień 2014

plusy: Duzy wybor, szybka dostawa

minusy: Nie zauwazylam jak dotad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

center3 rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 303657 z 31.07.2014

towar dobrej jakości w dobrej cenie

zakupy: parasol; lipiec 2014

plusy: towar dobrej jakości i w dobrej cenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia 27 rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 302865 z 25.07.2014

Znalazłam sklep przez wyszukiwarekę google Spełnił moje oczekiwnaia

zakupy: parasolka damska mała; lipiec 2014

plusy: Ciekawa oferta produktowa i konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolek-boberek rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 302773 z 24.07.2014

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z kolejnej zakupionej u Państwa parasolki, solidny, uczciwy sprzedawca, profesjonalnie traktujący klienta. Zdecydowanie polecam wszystkich jeszcze niezdecydowanych. Jedna służy mi już kilka lat, teraz zakupiłam kolejną oryginalną, niespotykaną parasolkę.

zakupy: parasolka; lipiec 2014

plusy: bardzo dobra jakoś towaru

minusy: nie wszystkie modele parasolek są od ręki dostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 297285 z 20.06.2014

Sklep ten ma duży wybór produktów. Jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Parasolka Przezroczysta Głęboka XXLBiała; maj 2014

plusy: szybki kontakt, rzetelna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GosiaW rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 295921 z 11.06.2014

Ofertę znalazłam w internecie.

zakupy: parasol damski składany; maj 2014

plusy: bogata oferta parasoli, których nie spotkałam gdzie indz

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martysc rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 294745 z 04.06.2014

Duży wybór, korzystne ceny i naprawdę ekspresowa realizacja zamówienia. Jestem zadowolona

zakupy: parasol męski składany; czerwiec 2014

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 291817 z 16.05.2014

Sklep posiada bogatą ofertę parasoli, które trudno zleźć w innych sklepach

zakupy: parasol; maj 2014

plusy: Bogara oferta, przejrzysty układ strony

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Perła rekomenduje MiaDora.pl opinia nr 291693 z 15.05.2014

Solidny sprzedawca. Rzetelny, szybki. Bardzo miła obsługa frontem do klienta.

zakupy: Parasole; maj 2014

plusy: Rzetelność, profesjonalizm, miła obsługa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER