Odzież młodzieżowa damska i męska.
Sklep Mikolaj-shop.com

Kontakt

tel. 602 804 136
Warszawa

Popularne produkty

ODZIEZ DAMSKA, WARSAW Hard Rock, STARBUCKS POLAND, SONY, KRAKOW Hard Rock Cafe, ODZIEZ MĘSKA, HARD ROCK MEN, Telefony i Akcesoria komórkowe, SPORT i TURYSTYKA

Popularne marki

Trendhouse, Hrc warsaw, Starbucks, Sony, Hrc krakow, Doładowania, Dagrod, , Canon, Hard rock cafe, Nikon, Duolife, Hrc budapest, Koss, Kingston, Visen, Sennheiser

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 160
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Mikolaj-shop.com > Opinie klientów

Sklep Mikolaj-shop.com świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.10.2008r i posiada 163 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ryszard rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 418474 z 21.08.2017

Pełen szacunek za zaangażowanie w celu zadowolenia klienta.Z takim sprzedawcą to przyjemność robić interesy.

zakupy: Kurtka-wiatrówka; sierpień 2017

plusy: Zaangażowanie

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 323885 z 18.12.2014

Kupiłem to, co gdzie indziej nie było dostępne. Usługa godna polecenia.

zakupy: Kabel do aparatu fotograficznego.; grudzień 2014

plusy: Tak jak powinno być wszędzie jako standard.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 305253 z 12.08.2014

Dobry kontakt,szybka obsługai realizacja zamównienia

zakupy: SONY Bateria NP-FH50 akumulator do BC-TRP BC-TRV; czerwiec 2014

plusy: dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 295097 z 06.06.2014

Bardzo dobra cena towaru, jestem bardzo zadowolony. POLECAM.

zakupy: Akumulatorek do aparatu; czerwiec 2014

plusy: Cena, kontakt, profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bobi rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 290513 z 08.05.2014

ponieważ ma przystępne ceny .szybka realizacja

zakupy: bateria do aparatu Sony; maj 2014

plusy: wiarygodność

minusy: 3 maja był zamknięty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ikslawok59 rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 281089 z 06.03.2014

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka,dobra cena,towar zgodny z opisem jednym słowem perfekcyjnie.Polecam!!!

zakupy: sony np-bg1; marzec 2014

plusy: super sklep profesjonalna obsługa poprostu perfekt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AFS rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 272301 z 16.01.2014

Ciekawe produkty, a także szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Starbucks Mug Siren; grudzień 2013

plusy: Ciekawe produkty

minusy: NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 270709 z 08.01.2014

dobry sklep inter.polecam innym kup.dobry kontakt ze sklepem.! ps; szybka wysylka produ.

zakupy: sluchawki sony mdr-v700dj dla dj-ow.; styczeń 2014

plusy: zalatwienie konkretnego produktu na czas.!

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WLODZIMIERZ rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 249353 z 04.10.2013

WYBRALEM SKLEP PRZYPADKOWO ,BEZ NICZYJEJ REKOMENDACJI. NIE ZAWIODLEM SIE .RZETELNIE ,UCZCIWIE,TERMINOWO I PROFESJONALNIE Z PELNYM PRZEKONANIEM MOGE POLECICKAZDEMU TEN SKLEP .

zakupy: bluzka HARD ROCK CAFE WARSAW; październik 2013

plusy: UCZCIWOSC,TERMINOWOSC,RZETELNOSC

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczyslaw rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 243445 z 10.09.2013

dobra oferta, szybka i bezproblemowa realizacja - oczekiwania całkowicie spełnione

zakupy: ładowarka SONY; sierpień 2013

plusy: j.w.

minusy: brak gwarancji na zakupiony towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczyslaw rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 238173 z 19.08.2013

szybkość, profesjonalizm, niezawodność i niska cena - te słowa najwierniej oddają poziom usługi

zakupy: ładowarka SONY; sierpień 2013

plusy: obiektywna porada telefoniczna, ułatwiajaca dobry wybór

minusy: nie miałem okazji doświadczyć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 229441 z 05.07.2013

Umożliwił mi złożenie zamówienia i odbiór towaru w ciągu jednego dnia.

zakupy: Kawa; lipiec 2013

plusy: Było tak jak powinno być

minusy: Nie zauważyłem żadnych mankamentów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazyna2 rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 214165 z 23.04.2013

Szybka przesyłka zamówionego towaru.

zakupy: tenisówki; kwiecień 2013

plusy: Szybka przesyłka zamówionego towaru.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 212085 z 12.04.2013

cena

zakupy: Canon Bateria BP-511A BP-511 Akumulator do 50D 40D 30D; kwiecień 2013

plusy: Raczej rekomenduję tego sprzedawcę bez zastrzeżeń

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 204510 z 09.03.2013

Zamowilem 2 akumulatorki sony do mojego DSC H9, Towar oryginalny w blistrze i dobrze zapakowany, Bateria jak narazie jest wlozona do aparatu, ale juz niedlugo beda pierwsze zdjecia ktore zasilą aparat nowym akumulatorkiem ;-) Zamiennikow ten aparat nie toleruje i po uruchomieniu pokazuje info, ze bateria jest nie kompatybilna i wyłącza sie. Wiec tylko ori akumulatorki musza być a w tym sklepie są napewno.

zakupy: 2 baterie Sony NP-GF1; marzec 2013

plusy: dobry kontakt ze sprzedawcą i szybka dostawa towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzta rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 203354 z 03.03.2013

W tym sklepie znalazłam interesujący mnie produkt, a mianowicie kubek termiczny z możliwością wymiany wzoru w środku obudowy. Produkt został dostarczony szybko, jest bez uszkodzeń i wygląda tak samo jak na zdjęciu. Jak się sprawuje okaże się po kilkukrotnym użyciu. Także sklep spełnia moje oczekiwania i na razie nie mam nic do zarzucenia.

zakupy: kubek termiczny; marzec 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 202774 z 28.02.2013

posiada towary unikalne w systemach sprzedaży internetowej

zakupy: ładowarka sony; luty 2013

plusy: szybko i na temat

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZP rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 198538 z 09.02.2013

Szybki, dobry kontakt, korzystne i elastyczne opcje wysyłki i płatności, szybka wysyłka i dobrze zabezpiecznona paczka. POLECAM WSZYSTKIM !!!

zakupy: karty; luty 2013

plusy: Elastyczne opcje dostawy i płatności, dobry kontakt

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alex rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 191037 z 08.01.2013

fajny kontakt, szybka dostawa, polecam!

zakupy: VISA Prepaid; grudzień 2012

plusy: towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

polcia67 rekomenduje Mikolaj-shop.com opinia nr 190253 z 04.01.2013

Bardzo miły kontakt, towar zgodny z opisem...w 100% polecam!!!!

zakupy: słuchawki SONY; styczeń 2013

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER