Wiatrówki oraz sprzęt do samoobrony i survivalu.
Sklep Militaria.pl

Kontakt

tel. 71 347 47 00
Wrocław

Popularne produkty

Morale Patch, Akcesoria, Repliki M16-M4, Przydatne drobiazgi, Pozostałe, Boker, CRKT, Inne, Elektryczne, Torby, Cold Steel, Low-Cap-Real-Cap-Mid-Cap, Szyny R.I.S.-R.A.S.-S.I.R.

Popularne marki

Umarex, Helikon, Mon, Bellona, Action sport games, Mil-tec, Crkt, Boker, Condor, Mil spec monkey, Maxpedition, Cold steel, Gfc, Texar, Kampfhund, Nite ize, 5.11 tactical

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 5
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 14
Podsumowanie

Militaria.pl > Opinie klientów

Sklep Militaria.pl - monitorowana jakość obsługi

  20% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 19 opinii klientów w tym 27% pozytywnych.

Wystaw opinię

CRISS nie poleca Militaria.pl opinia nr 419338 z 05.09.2017

FIRMA CZUJE SIĘ TAK WIELKA ŻE NIE JEST ZAINTERESOWANA ZADOWOLENIEM KLIENTA, A NAWET MA GO MÓWIĄC WPROST GDZIEŚ. NIE CHCĄ SPRZEDAĆ TOWARU KTÓRY JEST W SKLEPIE W POZNANIU. BO MOŻE KTOŚ PRZYJDZIE I CO WTEDY, A ŻE KLIENT JUŻ JEST TO NIE WAŻNE. BRAK JAKIEJKOLWIEK CHĘCI, ZA TO PEŁNA OLEWKA. O D R A D Z A M TĄ FIRMĘ SKLEP

zakupy: Rękawice Mechanix Vent; wrzesień 2017

plusy: nic

minusy: olewają klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga nie poleca Militaria.pl opinia nr 328077 z 19.01.2015

Wybrałam sklep ponieważ rekomendowali szybką wysyłkę i tak też było, jednak postanowiłam odstąpić od umowy, zwróciłam nienaruszony towar wraz z odstąpieniem od umowy i tu pojawiły się problemy. Obsługa posprzedażowa tragiczna klient to dla nich zło konieczne, na pytanie o zwrot pieniędzy ciągle zbywają i zasłaniają się księgowością i tak zostałam bez towaru i bez pieniędzy a pan z obsługi twierdzi że nie wie kiedy zwrócą pieniądze, mimo że towar dawno trafił do ponownej sprzedaży, totalnie nie polecam tego sklepu oszukują ludzi

zakupy: pistolet asg sp-01 shadow; styczeń 2015

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak zwrotu gotówki za zwrócony towar, kiepska obsługa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz nie poleca Militaria.pl opinia nr 325217 z 27.12.2014

Dobrze zaprojektowana strona internetowa. Wiatrowka Walther LGU Master nadeszla bez karty gwarancyjnej. Luneta Bushnell przyslana uzywana i uszkodzona.

zakupy: Walther LGU 4.5 mm, Luneta Bushnell; grudzień 2014

plusy: Dobra strona internetowa

minusy: Brak profesionalizmu, nieuczciwosc

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WPJ nie poleca Militaria.pl opinia nr 281061 z 05.03.2014

Kupowałem regularnie w sklepie Militaria. Rok temu kupiłem pistolet za 549 zł. Pistolet po roku zepsuł się 3 razy. Ponieważ minęła gwarancja musiałem zapłacić za naprawy. Pistolet po powrocie z naprawy psuł się po około 2 tygodniach używania całkowicie amatorskiego. Trzeci raz powrócił z naprawy nie naprawiony z adnotacją brak części i brak możliwości naprawy. Jak można sprzedawać towar, którego nie jest się w stanie naprawić? Jak można sprzedawać taki bubel za taka cenę? Złożyłem reklamację niezgodności z zawartą umową i zobaczymy czy sklep stanie na wysokości zadania???

zakupy: Pistolet gazowy Parabellum 08; kwiecień 2013

plusy: nie dotyczy

minusy: sprzedaż bubla i brak odpowiedzialności za towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz Koli rekomenduje Militaria.pl opinia nr 242421 z 04.09.2013

Wielokrotnie kupowałem w tym sklepie i zawsze obsługa była zadowalająca. Dobry kontakt, szybka wysyłka, towar nie uszkodzony, dobrze zabezpieczony. Ostatnio złożyłem reklamację na 2 multitoole Leatherman Mini Tool. Już po 4 dniach od wysyłki towaru do Militaria.pl zadzwonił do mnie pracownik sklepu i poinformował mnie, że dostanę zamienniki w postaci sprawnych Leathermanów Kick, ponieważ Mini Tool już nie jest dostępny, a Kick jest ich najblizszym odpowiednikiem. Po ok. 7 dniach od tej informacji zapukał do moich drzwi kurier i dostarczył 2 nowe Leathermany Kick. Była to najszybsza i najlepiej załatwiona reklamacja w moim życiu, gdzie w grę wchodziła wysyłka, czekanie, wymiana, wysyłka, całość nie przekroczyła 14 dni. Czasami w stacjonarnych sklepach czeka się do miesiąca. Super obsługa, mili, szybcy, rzeczowi! Tak trzymać :)

zakupy: victorinox, mag-lite, crossman, anics; wrzesień 2013

plusy: Szybkość, kultura sprzedawców, towar zgodny z opisem

minusy: niektóre artykuły zbyt drogie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Militaria.pl opinia nr 220897 z 25.05.2013

Duży wybór, niskie ceny. Do tego już są długo na rynku, więc zaufana firma. Nie zawiodłam się.

zakupy: wiatrówka, luneta; maj 2013

plusy: profesjonalizm i duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martin rekomenduje Militaria.pl opinia nr 218629 z 15.05.2013

Bardzo duży asortyment w przystępnych cenach. Szybka wysyłka. Do tego zniżki na kolejne zakupy przez Klub Stałego Klienta

zakupy: kurtka, wiatrówka; maj 2013

plusy: asortyment, ceny

minusy: mały wybór obuwia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HenrykWaligóra rekomenduje Militaria.pl opinia nr 196205 z 29.01.2013

Spory wybór towarów, wiele placówek, towar praktycznie zawsze dostępny. Dobre ceny i zaopatrzenie- tak, w pełni spełnił i spełnia moje oczekiwania.

zakupy: sprzęt militarny, odzież outdoor, noże, ; wrzesień 2012

plusy: zaopatrzenie, wybór, obsługa, ceny

minusy: oczekiwanie na przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fukker nie poleca Militaria.pl opinia nr 81606 z 29.07.2011

oSZUKALI mnie na hajs nie chcieli współpracować drogo nie wiem czemu kupiłem u nich ze wzgledu na przejrzysta strone i że kupowałem najtansza wiatrowke to nie patrzylem gdzie

zakupy: crsman 3576; lipiec 2011

plusy: przejrzysta strona

minusy: kłamcy, nie współpracują, drogo, uszukują

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bowek nie poleca Militaria.pl opinia nr 44063 z 26.11.2009

W odpowiedzi na pojawienie się komentarza. Z Militaria nikt do mnie nie dzwonił po oddaniu Leathermana do reklamacji w sklepie w Gdyni ( kontakt telefoniczny był ale przed oficjalną reklamacją, że mam go dostarczyć do najbliższego sklepu lub na mój koszt odesłać do Wrocławia). O przebieg mojej reklamacji musiałem się dopytywać kilkakrotnie drogą mailową, oczywiście nie było konkretnej odpowiedzi. Odpowiedzi na pytania o towar który chcemy zakupić przychodzą błyskawicznie, natomiast pytania "niewygodne" są przemilczane. Jak sam autor odpowiedzi z Militaria twierdzi, że reklamacja wydłużyła się z powodu oczekiwania na dostawę, co świadczy że mój Leatherman będzie wymieniony na nowy ( Firma Leatherman załatwia tak wszystkie reklamacje, mam potwierdzenie mailowe bezpośrednio z USA), więc co to za bonifikata w ramach przeprosin?!!!!! Z wypowiedzi dowiaduję się również, że towar zostanie wysłany na mój adres, dobry żart:) w tym miejscu zacytuje treść maila z dnia 23.11.09 "Wymieniony tool został w piątek wysłany do salonu w Gdyni, dzisiaj bądź najpóźniej jutro będzie gotowy do odbioru" . WIELKI NEGATYW DLA TEGO SKLEPU !!!!!

zakupy: Leatherman Charge ALX; październik 2009

plusy: Brak

minusy: opieszałość, ignorancja, same kłamstwa!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bowek nie poleca Militaria.pl opinia nr 43522 z 17.11.2009

Zakupiłem w militaria.pl Leathermana Charge. Przyszedł rozpakowany i ze śladami testowania. Po pewnym czasie okazało się że obluzowały się ostrza, napisałem do Leathermana i dostałem odpowiedz, że reklamacja będzie uwzględniona i mam zgłosić się do ich przedstawiciela www.militaria.pl. Od miesiąca słyszę że dostawa będzie za tydzień ponieważ nie mają obecnie tych modeli na stanie. W militaria nikt nie ma pojęcia kiedy dojdzie do nich przesyłka z USA i oszukują klientów podając różne terminy. Co do odpowiedzi na reklamację to napisano do mnie dopiero po przypomnieniu się że takowa została złożona. Jeżeli chodzi o podejście do klient który chce coś kupić potrafią zadzwonić po 10 minutach, jeżeli chodzi o odpowiedz na temat reklamacji nabierają wody w usta i olewają klientów. Nie polecam zakupów w MILITARIA.PL!!!!!

zakupy: Leatherman Charge ALX; październik 2009

plusy: jeżeli mają coś sprzedać to zrobią wszystko

minusy: jeżeli coś reklamujesz przestajesz dla nich istnieć

Odpowiedź sklepu 24.11.2009

Chciałbym sprostować opinie klienta. Jeśli chodzi o otrzymanie produktu ze śladami testowania to klient nie zgłosił tego ani w dniu otrzymania paczki ani przez około 2 tyg. użytkowania zanim nie odesłał produktu do serwisu. Jeśli chodzi o czas trwania reklamacji to klient był poinformowany telefonicznie o pozytywnym rozpatrzeniu jego reklamacji i informowaliśmy że czas tej reklamacji wydłuży się z powodu oczekiwania na dostawę. Niestety z przyczyn od nas niezależnych termin dostawy uległ znacznemu wydłużeniu za co przepraszamy. W ramach przeprosin obiecujemy wymienić produkt na nowy i odeślemy go do klienta na nasz koszt.

Odpowiedź Bowek 24.11.2009

Sprostowanie: Z Militaria nikt do mnie nie dzwonił po oddaniu Leathermana do reklamacji w sklepie w Gdyni ( kontakt telefoniczny był ale przed oficjalną reklamacją, że mam go dostarczyć do najbliższego sklepu lub na mój koszt odesłać do Wrocławia). O przebieg mojej reklamacji musiałem się dopytywać kilkakrotnie drogą mailową, oczywiście nie było konkretnej odpowiedzi. Odpowiedzi na pytania o towar który chcemy zakupić przychodzą błyskawicznie, natomiast pytania "niewygodne" są przemilczane. Jak sam autor odpowiedzi z Militaria twierdzi, że reklamacja wydłużyła się z powodu oczekiwania na dostawę, co świadczy że mój Leatherman będzie wymieniony na nowy ( Firma Leatherman załatwia tak wszystkie reklamacje, mam potwierdzenie mailowe bezpośrednio z USA), więc co to za bonifikata w ramach przeprosin??? Z wypowiedzi dowiaduję się również, że towar zostanie wysłany na mój adres:) w tym miejscu zacytuje treść maila z dnia 23.11.09 "Wymieniony tool został w piątek wysłany do salonu w Gdyni, dzisiaj bądź najpóźniej jutro będzie gotowy do odbioru" . WIELKI NEGATYW DLA TEGO SKLEPU !!!!! Na potwierdzenie moich słów przytaczam część korespondencji ze sklepem Militaria wraz z datami udzielanych mi odpowiedzi. Wysłane 03.11.09 "W dniu 17-10-2009 złożyłem reklamację (Nr K/41735) na Leathermana Charge ALX . Chciałbym uzyskać informacje na jakim etapie jest dana reklamacja." odpowiedz z Militaria 03.11.09 "Multitool jest ciągle w naszym serwisie, 7.11 upływa termin naprawy, wtedy powinno być wiadomo coś więcej."(21 dni zamiast 14 na rozpatrzenie reklamacji) 03.11.09 "A czy znany jest już termin dostawy nowych multitooli Leatherman?"03.11.09 "W połowie listopada powinny być, na pewno przed gorączką świątecznych zakupów będzie dostawa :)" 03.11.09"Korespondencję z Państwem rozpocząłem dnia 14.10. gdzie od Pana dostałem informację że mam multitoola oddać w salonie w Gdyni. Latherman został oddany 17.10 gdzie zostałem poinformowany, że najprawdopodobniej zostanie wymieniony w ciągu 14 dni na nowy ponieważ firma Leatherman w taki sposób właśnie załatwia reklamację, na potwierdzenie tego w załączniku przesyłam Panu maila, którego otrzymałem bezpośrednio z firmy Leatherman. 22.10 napisałem do Państwa czy wiadomo coś na temat dostawy od Pana otrzymałem informację,że w ciągu 14 dni powinna dotrzeć do Państwa przesyłka z towarem. Okres rozpatrzenia reklamacji w Państwa firmie to 14 dni. Dzisiaj mija 17 dzień a od Pana dowiaduję się że moja reklamacja będzie rozpatrywana 7.11 czyli po upływie 21 dni, a dodatkowo że termin dostawy przesuwa się ponownie o około 14 dni. Proszę o konkretne odpowiedzi na temat naprawy, lub podania terminu wymiany tak jak było sugerowane w liście od firmy Leatherman." 07.11.09 "Ponawiam moje zapytanie o reklamację, ponieważ nie udzielono mi żadnej odpowiedzi." 07.11.09 "Jak tylko dotrze do nas dostawa od firmy Leatherman wymienimy Panu tool'a i odeślemy na wskazany adres. Opóźnienia nie są winą naszej firmy, jak Pan już wie, wszystkie toole odsyłamy do USA, gdzie producent wymienia je na nowe. My po prostu czekamy aż tool trafi do nas, wtedy możemy go do Pana wysłać. Nie potrafię podać DOKŁADNEGO terminu dostawy, myślę jednak, że to kwestia tygodnia."Dziś jest 24.11.09 i nadal nie mam potwierdzenia że dotarł do Gdyni.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dudek nie poleca Militaria.pl opinia nr 20438 z 18.09.2008

W związku z pojawieniem się komentarza ze sklepu militaria.pl postanowiłem sprostować kilka nieprawidłowości zawartych w w/w komentarzu. To co sprzedali mi panowie ze sklepu militaria.pl jest zupełną tandetą i badziewiem. Czytając ich komentarz potwierdzają się moje słowa, że sprzęt jest co najwyżej do powieszenia na ścianie, a nie do strzelania. Drodzy panowie na miejsce strzelania trzeba też dojść. Jeżeli dołączacie do zestawu pas, znaczy to, że wskazane jest noszenie tego karabinu przewieszonego luźno przez ramię. Właśnie podczas najzwyklejszego marszu odpadła najpierw jedna lufa, a po kilku chwilach u mojego brata następna. Obie są złamane w tym samym miejscu. Ale lufy nie są jedyną przyczyną zwrotu towaru. Sprzęt strzela beznadziejnie (mniej niż 15 metrów zasięgu w linii prostej, trochę dalej jeżeli podniesiesz lufę- co wygląda jak zwykły deszcz ledwo dolatujących kulek). Kulki lecą bardzo wolno- spokojnie można je omijać stojąc 10 metrów dalej. To dziadostwo nie powinno kosztować więcej niż 100 zł. Podtrzymuję, że sklep jest przereklamowany i drogi. Za te same pieniądze znajdziecie drodzy użytkownicy dużo lepszy sprzęt w innych sklepach internetowych. Sklep militaria.pl jest nastawiony na zysk, a nie na zadowolenie klienta- co potwierdzają opinie w wielu serwisach opiniotwórczych. O gwarancji wspomniałem tylko przy okazji, ponieważ bardzo ciekawe są warunki w niej opisane. Gwarancja jakości jest prawdziwą gwarancją wtedy, kiedy drodzy panowie rozszerza ona prawa wynikające z powszechnie obowiązujących przepisów prawa. Ta nie dość, że nie rozszerza to wręcz zawęża. Przykład: pkt. 3 gwarancji informuje, iż koszty dostawy wadliwego sprzętu pokrywa użytkownik. Art. 8 pkt. 2 Ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego z dnia 27 lipca 2002 r. (Dz. U. 141 poz. 1176) jasno daje do zrozumienia, że koszty poniesione m. in. na dostarczenie sprzętu- sklep musi zwrócić). To taki przykładzik pokazujący, że gwarancja jest nic nieznaczącym świstkiem papieru, na który nie warto się powoływać. Wniosek: Przy reklamacji lepiej powołać się na ustawę- macie więcej praw. No i dochodzimy do punktu kulminacyjnego, dzięki któremu postanowiłem odpowiedzieć na komentarz sklepu. Militaria.pl oprócz tego, że sprzedaje tandetę, w akcie desperacji próbując zachować twarz posuwa się nawet do KŁAMSTWA. Jest to nadzwyczaj obrzydliwe. Otóż, informuję, że dane adresowe złożone przeze mnie przy zamówieniu były kompletne i nikt się ze mną nie kontaktował w celu ich uzupełnienia. Natomiast dnia 26.08.2008r. po godzinie 20.00 dostałem takiego oto e-maila: „Witam. Informuję, że zamówienie nr 307709 zostanie zrealizowane z kilkudniowym opóźnieniem, ze względu na przesunięcie ze sklepu zamówionego towaru. Z góry przepraszamy za przedłużony czas realizacji.” , a informację o tym, że wysyłają towar dostałem 28.08.2008r. o 17.31,- paczka dotarła dnia 29.08.2008r. Tak więc nie dość, że się spóźniają to jeszcze kłamią w żywe oczy ( mam na myśli kłamstwo dotyczące niekompletnych danych). Podsumowując: przez sklep militaria.pl straciłem 358 złotych. Karabiny leżą na strychu nieużywane. Czy o to wam chodziło panowie z militaria.pl? Ale co tam- target zrealizowany, więc kogo to interesuje. Kupiłem nową replikę w innym sklepie w podobnym przedziale cenowym, która spisuje się zupełnie inaczej. Odradzam kupowania w militaria.pl.

zakupy: Karabinek maszynowy AEG Kałasznikow (AP-E109); sierpień 2008

plusy: Nie ma

minusy: Tandeta, badziewie, kłamią w żywe oczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dudek nie poleca Militaria.pl opinia nr 20201 z 12.09.2008

Sklep beznadziejny. Towar przereklamowany i drogi. Kupiłem Karabiny AEG ( dwa takie same- dla mnie i dla brata), które rozpadły się po pierwszym strzelaniu ( opisane były jako bestseller-lol). Uszkodzene są w tym samym miejscu oba karabinki. Oczywiście zdarzają się różne fatalne produkty, więc myślalem, że po prostu oddadzą mi kasę za ten sprzęt. Niestety dosatłem pisemko, że uszkodzone są bo źle ich używałem ( najwidoczniej sprzęt AEG jest do wieszania na ścianie, a nie do strzelania) i na dodatek stwierdzili, że tracę z tego tytułu gwarancję ( a tu najśmieszniejsze jest to, że na gwarancji wypisane są atuty- które i tak przysługują Ci z mocy prawa). Mój koleś kupił w tym samym czasie sprzęt za taką samą kasę (200 zł) w innym sklepie, które w porównaniu z tym barachłem które dostałem normalnie strzela. Nie kupię w tym sklepie więcej nawet paczki kulek do ASG i wszystkim znajomym będe odradzał kupowanie w militaria.pl. Szukajcie innych sklepów w internecie, są lepsze i tańsze. Oceny: dostawa- oczywiście z opóźnieniem ( 24 h to ściema) oferta sklepu- fatalna, towar przereklamowany obsługa klieanta- fatalna, dzwoniłem kilka razy, nie byli w stanie nic mi powiedzieć, cały czas odsyłali mnie do późniejszych terminów- w końcu nawet nie poinformowali, że odsyłają mi sprzęt ( przyszło z zaskoczenia- tym bradziej, że prawie codziennie dzwoniłem do nich).

zakupy: Karabinek maszynowy AEG Kałasznikow; sierpień 2008

plusy: Nie ma

minusy: obsługa beznadziejna, sklep przereklamowany, tandeta

Odpowiedź sklepu 17.09.2008

Dwa karabinki AEG AP-E109 trafiły na nasz serwis 03.09.08, oba miały ułamane lufy. Klient dołaczył do paczki informację, że złamanie nastąpiło podczas marszu kiedy zahaczył o lufy. Zgodnie z punktem 9 karty gwarancyjnej wszelkie uszkodzenia mechaniczne z winy klienta nie są objęte gwarancją. Karabinki zostały odesłane 10.09. do klienta. Jeśli chodzi o terminowe doręczenie przesyłki to zamówienie zostało złożone 26.08 po godzinie 20:00, z powodu niekompletnych danych adresowych i konieczności skontaktowania się z klientem, paczka została wysłana 28.08. a doręczono ją 29.08.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wierzba nie poleca Militaria.pl opinia nr 1445 z 21.06.2006

Wciskają nieświadomym chiński chłam - tani i to jest najważniejsze. Nie mają kompletnie pojęcia broni pneumatycznej - omijajcie z daleka, stracone lub naprwdę źle wydane pieniądze !!! W Militaria nie kupuje się wiatrówek !!!

zakupy: Wiatrówka Magnum; 20.06.2006

plusy: nie znalazłem

minusy: chińska tandeta, szkoda każdej złotówki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Greg rekomenduje Militaria.pl opinia nr 1343 z 22.05.2006

Zamawiałem w tym sklepie już kilka produktów (m.in. pistolet Makarov, nóż i koszulkę) i za każdym razem otrzymywałem towar na czas, w idealnym stanie.

zakupy: Makarov; styczeń 2006

plusy: Bardzo bogata oferta, dobra jakość sprzętu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

osma nie poleca Militaria.pl opinia nr 1312 z 17.05.2006

Zrobiłem tam zakupy chyba ze dwa razy. Za pierwszym razem dostałem przedmiot 3x droższy niż zamówiłem. Ale jakoś to zniosłem ! Za drugim razem dostałem bubel, który trafił do kosza Teraz nawet nie chcę pamiętać, że taka firma istnieje ...

zakupy: buty, akcesoria; 2006 r.

plusy: brak

minusy: Mało kompetentna obsługa. Wciskanie towaru fatalnej jako...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Duce nie poleca Militaria.pl opinia nr 1302 z 17.05.2006

Jedyna misja sklepu to nabijanie kasy. Bez troski o klienta i rozwoj strzelectwa. Militaria prowadza nieuczciwa walke z konkurencja psujac rynek.

zakupy: śrut; 10.01.06

plusy: brak

minusy: pogarda dla klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

YaNkEs_69 nie poleca Militaria.pl opinia nr 1299 z 17.05.2006

Sklep sprzedaje chińską tandetę pod szyldem niemieckiej solidności. Gwarancja tylko na papierku. Wprowadzają w błąd klientów podając fałszywe dane dotyczące oferowanego asortymentu.

zakupy: Norconia B3; 2006-01-15

plusy: bogactwo chińskiej tandety

minusy: wprowadzanie w błąd klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kukart nie poleca Militaria.pl opinia nr 1251 z 07.05.2006

Kupiłem u nich pistolet na CO2. Odpadająca muszka, zacinający się magazynek jednym słowem szajs. Do tego jak wystrzela się połowę gazu śruty klinują się miedzy magazynkiem a lufą - nie da się ich wyciągnąć wszystko jest zablokowane, trzeba stukuac w pistolet albo go rozebrać. Lufa w środku była pordzewiała i na wlocie ktoś ją z tej rdzy drobnym papierem ściernym musiał przetrzeć. Sympatyczny sprzedawca w sklepie próbował wcisnąć mi jakiś olej do konserwacji broni palnej ciekawe PO CO?! przeciez to PLASTIK

zakupy: SKIF A3000; listopad 2005

plusy: chyba tylko jedna: beznadziejny personel który zniechęca...

minusy: beznadziejna obsługa, typowe odpowiedzi: "nie wiem&...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER