Oryginalne prezenty i gadżety oraz upominki na każdą okazje.
Sklep MinisterstwoGadzetow.com

Kontakt

tel. 32 284 48 65
Katowice

Popularne produkty

STYL ŻYCIA, PREZENTY, GADŻETY, ZABAWKI, SURVIVAL, WSZYSTKIE, HI-TECH, Prezenty dla niego, Do Biura

Popularne marki

Prezenty i gadżety

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 91
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

MinisterstwoGadzetow.com > Opinie klientów

Sklep MinisterstwoGadzetow.com - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.10.2006r i posiada 91 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

OK rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 133645 z 20.06.2012

Duży wybór ciekawych rzeczy. Bezproblemowe zakupy. Błyskawiczna dostawa. Ogólnie wszystko gra :)

zakupy: Różne; czerwiec 2012

plusy: Duży wybór ciekawych rzeczy. Bezproblemowe zakupy. Błysk...

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mamamg rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 68022 z 23.12.2010

Po przypadkowo przeczytanej reklamie gazetowej weszłam pod podany adres i dzięki temu mogłam zakupić prezenty dla osób, z którymi zawsze mam kłopoty w okresie świątecznym. Jestem pewna, że to nie ostatnia moja wizyta w tym sklepie. W dodatku przesyłka błyskawiczna i doskonały kontakt !!

zakupy: podgrzewane kapcie, uwięziona butelka, e; grudzień 2010

plusy: Swietny kontakt, szybka wysyłka, duży wybór produktów

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 65568 z 25.11.2010

Duży wybór ciekawych zabawek i gadżetów. Dobra prezentacja oferownych towarów.

zakupy: Robosapien, stylofon; listopad 2010

plusy: Prosta obsługa i terminowa dostawa, darmowa przesyłka

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lukas rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 65012 z 17.11.2010

Cóż wybrałem zakupy w tym sklepie gdyż polecił mi go znajomy i nie zawiodłem się, obsługa na bardzo wysokim poziomie, porada nawet przez GG no i towar pierwsza klasa.Polecam!

zakupy: Zegar XP3 ultra, echo bot; listopad 2010

plusy: obsługa, terminowość dostawy, bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 54331 z 19.05.2010

Bardzo szeroki wybór zaskakujących prezentów i ciekawych gadżetów. Profesjonalna obsluga i bardzo szybka wysyłka. Wszystkie produkty dotarły w ekspresowym tempie (w dodatku w okresie przedświątecznym).

zakupy: Walczący dziadkowie, Szalik, kosmetyczka; grudzień 2009

plusy: Bardzo duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof K. rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 53517 z 07.05.2010

Polecam zakupy w sklepie Ministerstwo Gadżetów. Ciekawa oferta, bardzo dobra jakość obsługi klienta i błyskawiczna dostawa zakupionych rzeczy.

zakupy: Zegar binarny; kwiecień 2010

plusy: Ciekawa oferta, błyskawiczna przesyłka

minusy: Nie ma wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz M. rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 53108 z 29.04.2010

W sklepie pozytywnie zaskakuje przede wszystkim miła oraz konkretna obsługa. Dostarczany towar jest bardzo dobrze zapakowany oraz zabezpieczony przed uszkodzeniem podczas transportu. Wysyłany towar jest zgodny z opisami na stronie www. Na żywo wygląda równie dobrze oraz jest wysokiej jakości. Godne polecenia są produkty nieposiadane jeszcze przez inne sklepy gadżetowe w Polsce. No i oczywiście ceny są przystępne w porównaniu ze sklepami konkurencyjnymi. Dlatego właśnie ministerstwogadzetow.com to mój ulubiony sklep gadżetowy oraz dostawca "rozwiązań prezentowych" na różnorakie okazje :)

zakupy: powerball, robosapien, nawigacja toaleto; kwiecień 2010

plusy: Unikalne towary, dobre ceny, fantastyczna obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna B. rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 45931 z 28.12.2009

b. polecam, bardzo sprawna obsługa tuż przed Świętami, życzliwość i pomoc ze strony sprzedawcy fajne, ciekawe prezenty, błyskawiczna dostawa, pozdrawiam

zakupy: ...; grudzień 2009

plusy: błyskawiczna realizacja dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

az100 rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 44747 z 08.12.2009

Szukałem 2 konkretnych rzeczy zamówionych przez syna, które znalazł w innym sklepie ale jedna z nich nie była tam dostępna. MG miało obie pozycje w ofercie choć w nieco wyższej cenie za to dostępne natychmiast. Zaskoczyła mnie sprawność działania i to w okresie przedświątecznym. Zamówienie złożyłem ok. 10 rano w poniedziałek i jednocześnie zleciłem przelew elektroniczny na rachunek sklepu. O 15:37 otrzymałem informację, że zamówienie jest w trakcie realizacji a o 16:32, że zostało wysłane (UPS). We wtorek ok.12 otrzymałem przesyłkę zgodną z zamówieniem. Nigdy wcześniej nie spotkałem się w sklepach internetowych z tak sprawną realizacją zamówienia - i to niezbyt wygórowanej wartości.

zakupy: Roboramię + głośnik MyTunes; grudzień 2009

plusy: informowanie przez sklep o postępie realizacji zamówień

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazy rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 42207 z 21.10.2009

znalazłam w sklepie głośnik, którego szukałam w innych wcześniej znanych mi sklepach ze śmiesznymi gadźetami, błyskawiczny kontakt i natychmiastowa przesyłka dopełniły szczęścia:)

zakupy: Głośnik MP3 MyTunes; październik 2009

plusy: same:)

minusy: zero:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kulka rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 40257 z 11.09.2009

100% profesionalizm. Nie byłem pewien czy pieniądze doszły z przelewu. Zadzwoniłem i coś okazło? Nie tylko dostałem błyskawiczna odpowiedz ale pan obsługujący mnie udzielił mi pomocy łącząc moje zamówienia i obniżajac tym samym koszt przesyłki.

zakupy: gorace seduszko, roślina mięsożerna; wrzesień 2009

plusy: PROFESIONALIZM, TERMINOWOŚĆ, WYSOKA JAKOŚĆ TOWARÓW !!

minusy: WADY?? Jakie wady?? Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 38995 z 11.08.2009

Bardzo szybka przesyłka,i profesjonalnie zapakowany towar, tak by się nie uszkodził w transporcie. Kontakt z obsługą sklepu wprost rewelacyjny, bardzo miły i bezproblemowy. Towary w 100% zgodne z opisem na stronie sklepu. Szczerze Polecam tego sprzedawcę!

zakupy: Żelowa kąpiel, Magiczna kula, itd...; sierpień 2009

plusy: Profesjonalizm, terminowość i zgodność towaru z ofertą

minusy: Żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magne rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 35106 z 28.05.2009

Wielki pozytyw! Jestem bardzo zadowolona - prezent dotarł błyskawicznie, pełen profesjonalizm, szczerze wszystkim polecam!

zakupy: pozytywka What a wonderful world; maj 2009

plusy: błyskawiczna przesyłka, świetna jakość towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jihad rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 25995 z 08.01.2009

szybko, latwy kontakt ze sklepem w razie klopotow lub zastrzezen, szybka pomoc

zakupy: rozne; styczeń 2009

plusy: szybka wysylka,duzy asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka Polak rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 24536 z 11.12.2008

Świetna firma. Zamawiałam biurowy mini ekspres do kawy. Towar pierwsza klasa jak najbardziej zgodny z opisem. Do tego świetny kontakt, profesjonalna realizacja zamówienia i szybciutka wysyłka. Nie pozostaje nic innego jak gorąco polecić :)!!!!!

zakupy: biurowy mini ekspres do kawy; grudzień 2008

plusy: szybkość, profesjonalizm, produkty dobrej jakości

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 24400 z 09.12.2008

Prawdziwe Ministerstwo Sprawnej i Szybkiej Obsługi. Zamówienie złożylem w niedzielę wieczorem a we wtorek paczka czekała na mnie w domu. Wszystko zgodne z opisem i doskonale spakowane. Prawdziwi mistrzowie obsługi internetowej.

zakupy: kilka gadżetów; grudzień 2008

plusy: przewyższa oczekiwania klientów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yoopca rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 22520 z 07.11.2008

samochodzik super się prowadzi, jest wygodny i wygląda fantastycznie ;] do tego odrobina wyobraźni i można się poczuć jak na torze wyścigowym ;d krótko mówiąc.. fantastyczna myszka ;)

zakupy: myszka rajdiwa tuscan; listopad 2008

plusy: szybkość

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kurpi93 rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 21673 z 21.10.2008

Perfekcyjnie, profesjonalnie i na najwyższym poziomie. Polecam i sama jeszcze do Ministerstwa wrócę.

zakupy: Zamek na komputer; październik 2008

plusy: Perfekcja w każdym calu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Greg rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 17066 z 30.06.2008

Polecam w 100%

zakupy: Ładowarka słoneczna; czerwiec 2008

plusy: komunikacja

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lena rekomenduje MinisterstwoGadzetow.com opinia nr 16588 z 15.06.2008

Pełen profesjonalizm, towar doskonale zapakowany, dostawa ekspresowa, przy tym sklep świetny, zabawne opisy, aż miło robić tam zakupy i jaki rewelacyjny asortyment :))) Super!!

zakupy: zakochane kubki; czerwiec 2008

plusy: profesjonalizm, pomysłowość

minusy: sklep nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER