Akcesoria fotograficzne i wideo oraz studio fotograficzne
Sklep Mitoya

Kontakt

tel. (22) 295 12 04
Warszawa

Popularne marki

Mitoya

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 56
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Mitoya > Opinie klientów

Sklep Mitoya - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.06.2008r i posiada 56 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Darci rekomenduje Mitoya opinia nr 398266 z 19.11.2016

Bardzo dobra jakość obsługi! Dokładnie zabezpieczony towar na czas transportu przy niskiej cenie wysyłki. Czas oczekiwania na paczkę jest również na najwyższym poziomie. Zdecydowanie POLECAM!

zakupy: Akcesoria foto-wideo; kwiecień 2016

plusy: Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, niskie ceny

minusy: Do tej pory nie zauważyłem takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje Mitoya opinia nr 380730 z 23.04.2016

tak spełnił moje oczekiwania 100 procent poztyw

zakupy: EF CANON MUSZLA OCZNA 350D 400D 450D 500D 600D WAW; kwiecień 2016

plusy: szybkość wysyłki czas dostarczenia

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kori-Art rekomenduje Mitoya opinia nr 376318 z 14.03.2016

Szybka przesyłka, towar bardzo dobrze zabezpieczony i szeroki wybór asortymentu. Polecam wszystkim.

zakupy: Softbox ośmiokątny OCTA 90cm; marzec 2016

plusy: duży asortyment, szybka wysyłka, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radekkk rekomenduje Mitoya opinia nr 367726 z 29.12.2015

Bardzo dobry towar w przystępnej cenie

zakupy: Mikrofon boya; sierpień 2015

plusy: Bardzo dobre ceny i towar wysokiej jakości

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Mitoya opinia nr 362702 z 23.11.2015

Sklep bardzo profesjonalny - obsługa Klienta bez zarzutu. Przez telefon uzyskałem wyczerpujące informacje i doradzono mi w sposób kompetentny, następnie błyskawicznie wysłano towar. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Akcesoria do lamp blyskowych; listopad 2015

plusy: profesjonalne doradztwo

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Mitoya opinia nr 361862 z 17.11.2015

Bardzo starannie wybrana oferta w przyzwoitych cenach.

zakupy: Statyw; wrzesień 2015

plusy: Przejrzysty katalog, fajna oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

berez_com_pl rekomenduje Mitoya opinia nr 353737 z 31.08.2015

Gdy potrzebujesz akcesoria to wybór jest prosty - Mitoya. Jestem w pełni usatysfakcjonowany

zakupy: Dyfuzor 80, parasolka; sierpień 2015

plusy: Szeroki wybór akcesoriów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slapi19 rekomenduje Mitoya opinia nr 343261 z 22.05.2015

Tanio, szybko i terminowo. Podjąłem ryzyko i się opłaciło. Nie wszystko co tanie jest złe, Mitoya to solidna firma, godna polecenia.

zakupy: System COKIN P, adapter, osłona, filtr; maj 2015

plusy: tanio, terminowo, solidny towar

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Mitoya opinia nr 333381 z 01.03.2015

Wybrałem ten sklep z powodu konkurencyjnych cen oraz dobrych wcześniejszych opinii.Szybka obsługa,dobrze zapakowana przesyłka dotarła w oktesie 48 godzin

zakupy: Osłony p/słoneczne obiektywów, filtryUF; luty 2015

plusy: rzetelność

minusy: jeszce nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Charleslie rekomenduje Mitoya opinia nr 326993 z 12.01.2015

Niska cena, dobra obsługa- nic dodać nic ująć (Polecam)

zakupy: lapma yn560; listopad 2014

plusy: Dobray kontakt, Szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Mitoya opinia nr 295425 z 09.06.2014

Bardzo dobre ceny produktów, dostępność towaru zgodna z informacją na stronie sklepu. Bardzo szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony, niski koszt przesyłki.

zakupy: Zestaw reporterski, parasolka srebrna; maj 2014

plusy: ceny, łatwe wyszukiwanie produktów, aktualne stany

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Mitoya opinia nr 289457 z 30.04.2014

-Najtańszy towar na rynku -Miła i kompleksowa obsługa (GG) -szybka i w normalnych kosztach przesyłka

zakupy: Lampa YN-560III; kwiecień 2014

plusy: Nie wystarczy czasu aby wymieniać zalet :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irzinek rekomenduje Mitoya opinia nr 288985 z 28.04.2014

Szybko, dobrze i tanio

zakupy: Lampa błyskowa YN-560 III Speedlite; kwiecień 2014

plusy: Szybkość, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefan rekomenduje Mitoya opinia nr 284569 z 27.03.2014

Szybka przesyłka - zawartość ok - całość super

zakupy: adapter M42, osłona tulipan, filtr UV; marzec 2014

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xrosse rekomenduje Mitoya opinia nr 281661 z 11.03.2014

Wybrałam ten sklep, ponieważ wydawał się być profesjonalny. Znalazłam stronę sklepu w internecie. Dodatkowo zawsze inaczej patrzę, jeśli firma prowadzi także sklep stacjonarny. Mam pewność, że nie zostanę oszukana.

zakupy: Filtr UV, Lampa Błyskowa; grudzień 2013

plusy: Ekspresowa wysyłka, towar bardzo dobry

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Mitoya opinia nr 278153 z 18.02.2014

Nie pierwszy raz robiłem tu zakupy, można podsumować ich pracę jednym słowem: PROFESJONALIZM. Podczas zakupów - szybko sprawnie i na temat. Obsługa gwarancyjna perfekcyjnie działa, a to jednak rzadkość w tych czasach. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i polecam. Sam na pewno będę korzystał dalej z usług.

zakupy: lampa, zestaw studyjny, pierścienie, itd; grudzień 2013

plusy: profesjonalizm w obsłudze klienta.

minusy: wady? w tym sklepie nie ma czegoś takiego. :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

torvus rekomenduje Mitoya opinia nr 275121 z 30.01.2014

Nie mam nic do zarzucenia. Bardzo miło, sprawnie, profesjonalnie i tanio ;)

zakupy: karty sd i inne akcesoria; styczeń 2014

plusy: dobra jakość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawek rekomenduje Mitoya opinia nr 246941 z 26.09.2013

Sklep godny polecenia! Zawsze dostępna większość towaru. Bardzo miła obsługa, która zawsze doradzi i dobierze najlepszy sprzęt za przystępną cenę.

zakupy: Futerał podwodny do aparatu i akcesoria; kwiecień 2013

plusy: załoga, ceny, punkt odbioru osobistego

minusy: brak droższych akcesoriów fotograficznych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Mitoya opinia nr 244605 z 16.09.2013

Duży wybór asortymentu ,atrakcyjne ceny oraz szybka realizacja zamówienia .Polecam!!!

zakupy: osłona obiektywu TULIPAN LS58; sierpień 2013

plusy: Duży wybór ,niskie ceny,szybka i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Mitoya opinia nr 233821 z 29.07.2013

W sklepie kupiłem profesjonalną kaburę do aparatu fotograficznego Neuwa NE 7116. Obsługa sklepu bardzo miła. Pani telefonicznie sprawdziła mi dokładne wymiary wewnętrzne i odpowiedziała fachowo na zadane pytania. Poza tym ceny w sklepie są atrakcyjne. Przesyłka kurierem na drugi dzień od wpłaty na konto. Polecam ten sklep nie tylko amatorom fotografii.

zakupy: Profesjonalna kabura Neuwa NE7116; lipiec 2013

plusy: Komunikatywność, fachowa obsługa,profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER