Gadżety oraz pamiątki dla kibiców.
Sklep Moda-mix.pl

Kontakt

tel. 733220607
Warszawa

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 15
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Moda-mix.pl > Opinie klientów

Sklep Moda-mix.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.03.2010r i posiada 15 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

PS rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 407038 z 04.03.2017

Swietna sprawa.

zakupy: koszulka; marzec 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 139249 z 10.07.2012

Bardzo duży wybór towarów. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Zamówiony towar spełnił moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam.

zakupy: bluzki; lipiec 2012

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia, eleganckie opakowani

minusy: nic do zarzucenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PS rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 110557 z 24.03.2012

Jest OK.

zakupy: Koszulka; marzec 2012

plusy: Solidny sklep.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula S. rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 71453 z 14.02.2011

serdecznie polecam , bardzo miła obsługa, sprawna dostawa, dobra jakoś towaru

zakupy: komplet sportowy; luty 2011

plusy: bardzo miła obsługa, sprawna dostawa, dobra jakoś towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ladrok rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 66847 z 10.12.2010

Kiedyś szukałem kompletu piłkarskiego dla chrześniaka. Informację o sklepie znalazłem w internecie. Produkty oferowane przez sklep są bardzo dobrej jakości, ceny rewelacyjne. Chrześniak jest zawsze zadowolony :-) Zakupy robiłem już trzy razy i nigdy się nie zawiodłem. Dostawa ekspresowa. Szczerze polecam.

zakupy: komplet piłkarski ", Ronaldo", ; grudzień 2010

plusy: jakość/cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

boby675 rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 60767 z 11.09.2010

berdzo dobray kontakt ,szybka dostawa i duza profesjonalna pomoc przy zakupach.duzy wybor towarow

zakupy: buty pilkarskie; wrzesień 2010

plusy: mila ,fachowa obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 60752 z 11.09.2010

Bardzo dobry sklep.

zakupy: Trabka; wrzesień 2010

plusy: Same plusy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olaf rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 60439 z 06.09.2010

Duzy wybor towaru, atrakcyjne ceny, szybki kontakt i fachowa pomoc.

zakupy: Koszulka; sierpień 2010

plusy: Ogolnie dobry sklep

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 59940 z 29.08.2010

Sklep Moda-mix.pl mogę polecić w 100%. Szybka obsługa, miła konsultacja. Wszystko przygotowane i obsługiwanie z niesamowitą dokładnością i profesjonalizmem.

zakupy: Koszulka; lipiec 2010

plusy: Profesjonalizm

minusy: BRAK!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ja rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 59378 z 19.08.2010

Jak najbardziej OK !!!

zakupy: Piłka; sierpień 2010

plusy: Łatwosc komunikacji.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tibidabo73 rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 57939 z 22.07.2010

sklep rewelacja!!! olbrzymi wybór wzorów i rozmiarów, szybka wysyłka, można tez samemu odebrać w centrum Pragi (Warszawa), bardzo miły sprzedawca, polecam fanom i nie tylko !

zakupy: zestaw bramkarski + piłka i czapeczka; lipiec 2010

plusy: szybka wysyłka, olbrzymi wybór wzorów wszystkie rozmiary

minusy: brak !!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad Wiecz rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 57897 z 21.07.2010

Wyjątkowo szybka i miła obsługa sklepu. Co najważniejsze terminowa. Bardzo wysoki profesjonalizm. Ogólnie serdecznie Polecam !!!

zakupy: Spodeski i kilka koszulek; czerwiec 2010

plusy: Terminowość i Jakość

minusy: Ja osobiście nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 57891 z 21.07.2010

Sklep Moda-mix.pl jest sponsorem serwisu efifa.pl. Wywiązuje się z tej roli doskonale. Świetny kontakt, szybka obsłucha, ja osobiście zastrzeżeń nie mam, nawet tych najmniejszych :)

zakupy: Akcesoria sportowe; lipiec 2010

plusy: Fachowa obsługa

minusy: nie stwierdzono :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 57890 z 21.07.2010

Bardzo doby sklep - polecam wszystkim kibicom !!!

zakupy: Komplet bramkarski; lipiec 2010

plusy: Dobra komunikacja, przystępne ceny, miła obsługa

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient rekomenduje Moda-mix.pl opinia nr 51449 z 04.04.2010

Profesjonalna obsluga, spory wybor towaru na miejscu w sklepie.

zakupy: Koszulka; marzec 2010

plusy: Bardzo sympatyczna obsluga.

minusy: Nie znalazlam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER