Nowoczesne oświetlenie LED i automatyka domowa oraz energia alternatywna.
Sklep ModernHome.pl

Kontakt

tel. 801 003 026
Ostrołeka

Popularne produkty

Oświetlenie, Baterie słoneczne, Akumulatory, Elektrownie słoneczne, Lampy solarne LED, Kategoria tymczasowa, Turbiny wiatrowe, Automatyka domowa

Popularne marki

Mh, Premium, Ep solar, , Toyama, Volt, Eks poland, Kanlux, Canled, Mhome, Mpl, Km battery, Xdisc, Risen energy, Sma, Best, Aidpol, Lumiax, Mean well, Eco-led, Amerisolar

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 269
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

ModernHome.pl > Opinie klientów

Sklep ModernHome.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.07.2007r i posiada 271 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Rafał rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 425518 z 08.12.2017

Kiedyś już kupowałem w tym sklepie i byłem zadowolony.Teraz też jestem zadowolony.Towar otrzymałem bardzo szybko i był dobrej jakości zgodnie z opisem.Polecam tego sprzedawcę

zakupy: części montażowe do paneli słonecznych, wcześniej panel słone; grudzień 2017

plusy: Nowoczesne podejście do klienta.

minusy: wszystko dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 424458 z 23.11.2017

Jako jedyni mieli w ofercie panel jaki był mi potrzebny.Muszę przyznać, że po raz pierwszy spotkałam się z tak profesjonalną internetową firmą.Podejście do kupującego na najwyższym poziomie.Doskonały kontakt ze sklepem.Towar wysokiej jakości, przesyłka wręcz błyskawiczna.Natychmiast dokonałam drugiego zakupu.Będę częściej zaglądała.Pozdrawiam cały personel.

zakupy: Panel elastyczny PREMIUM 160W; listopad 2017

plusy: Handlowcy przez duże H

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 415782 z 10.07.2017

Zakupy w tym sklepie zrobiłem po raz pierwszy, kupiłem zestaw solarny, zgłosiłem reklamację, która została pozytywnie uwzględniona. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i podejścia do klienta.

zakupy: Zestaw: bateria słoneczna 20W + regulator 5A; czerwiec 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr Kraśnik rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 412166 z 18.05.2017

Długo szukałem zestawu baterii słonecznej z regulatorem.Pewnego razu Google wskazało mi stronę ModernHome.pl. Jakież było moje zdziwienie, gdy tam znalazłem zestaw o większej mocy i lepszym regulatorem za cenę niewiele wyższą niż upatrzony wcześniej na allegro słabszy zestaw. Kupiłem bez wahania. Zestaw świetnie działa.Towar dostałem po 3 dniach od zakupu,koszt przesyłki niewielki.Jestem bardzo zadowolony i przed następnym zakupem zacznę szukanie na ModernHome.pl. Polecam wszystkim

zakupy: Zestaw: bateria słoneczna 30W + regulator 5A; maj 2017

plusy: wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 409370 z 07.04.2017

Jest to jedyny sklep w którym dokonałem zakupu poszukiwanego produktu bez żadnych problemów. Pełna informacja o produkcie.

zakupy: bateria słoneczna elastyczna; kwiecień 2017

plusy: Przejrzysta, pełna oferta towarów

minusy: nie stwierdziłem żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 406522 z 26.02.2017

Kupuje od lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Terminowo, rzetelna informacja, ceny bardzo atrakcyjne.

zakupy: Panele słoneczne, listwy led, zasilacze, prostownikitp., ; luty 2017

plusy: rzetelność obsługi, atrakcyjne ceny, terminowość

minusy: nie znam ani głównych, ani nie głównych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 403266 z 14.01.2017

Atrakcyjne ceny, duży asortyment produktów

zakupy: Polikrystaliczna bateria słoneczna Risen 20W; styczeń 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miro rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 402706 z 07.01.2017

profesjonalne doradztwo, dobra oferta, miła obsługa ... POLECAM

zakupy: czujnik temperatury, kabel transmisyjny; grudzień 2016

plusy: miła obsługa, bogata oferta, przystępna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 391126 z 17.08.2016

Dostawa zgodnie z zamówieniem, szybko i bez problemów. Dostarczone produkty spełniają moje oczekiwania

zakupy: Monokrystaliczna bateria słoneczna MH200 - 200W 12V; sierpień 2016

plusy: pozytywne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 387510 z 03.07.2016

Dlaczego?jeśli coś dobrze działa trzeci raz z kolei to poco zmieniać.

zakupy: , przetwornica.; lipiec 2016

plusy: solidność

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pogo rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 383418 z 21.05.2016

Sklep wybrałem całkiem przypadkiem, no może przeważyła czytelna strona sklepu i opis produktów. Nie jest to mój pierwszy zakup, za każdym razem jestem w pełni usatysfakcjonowany! Zamówione produkty szybko przesyłane i fachowo zabezpieczone. Jeśli w przyszłości będę coś potrzebował z tej branży - na pewno skorzystam z ModernHome. Wad nie widzę. Polecam sklep jak najbardziej!

zakupy: regulator ładowania; maj 2016

plusy: Szeroki asortyment, dokładne informacje o produktach.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zenon rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 381398 z 29.04.2016

Sklep wybrałem czytając opinie, lampy super,montaż bardzo fachowy

zakupy: Lampy solarne Dekor; kwiecień 2016

plusy: Dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr4206 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 377102 z 21.03.2016

Polecam wszystkim ten sklep.Fachowe doradztwo,bardzo jeszcze raz polecam. Bardzo szybka przesyłka.

zakupy: Panel fotowoltaniczny 160W 12V wraz z regulatorem; marzec 2016

plusy: Fachowość

minusy: żadne wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 372230 z 08.02.2016

W jednym dniu zamówiłem na drugi towar był u m nie

zakupy: regulator; luty 2016

plusy: szybkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomiko rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 372226 z 08.02.2016

Dobre ceny

zakupy: Regulator ładowania; luty 2016

plusy: Szybka dostawa

minusy: NIe stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 365974 z 15.12.2015

Cena nie była wygórowana , brakowało jednego elementu mojego zamówienia lecz po nadejściu na magazyn natychmiastowa wysyłka--gratis--.Ten sklep zakupione przedmioty 1-go grudnia wysyłał za fre!

zakupy: Zestaw :bateria słoneczna 12V 100W + regulatorr ładowania; grudzień 2015

plusy: kontakt,zgodność towaru z opisem,opakowanie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 364414 z 06.12.2015

od kilku lat kupuje w ModernHome i nigdy się nie zawiodłem P O L E C A M

zakupy: http://www.modernhome.pl/product-pol-3377-Sufitowa-oprawa-ruchom; grudzień 2015

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan S-K rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 362742 z 24.11.2015

Dobra obsługa i dobre ceny

zakupy: Tracer 4210 40 A, bateria 50w 2 szt. regulator LS1024RP 10A; listopad 2015

plusy: Dobre towary

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 360253 z 02.11.2015

Robię tam zakupy od lat i zawsze spotykam się z fachową obsługą, profesjonalnym doradztwem.

zakupy: listwy led, zasilacze, prostownikitp.; listopad 2015

plusy: fachowość obsługi, szybka wysyłka,

minusy: nie znam ani głównych, ani nie głównych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bodek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 360129 z 31.10.2015

Dostawa zgodnie z zamówieniem, szybko i bez problemów. Dostarczone produkty spełniają moje oczekiwania. Oferta atrakcyjna cenowo i asortymentowo.

zakupy: żarówki, zasilacz, taśma LED; październik 2015

plusy: ciekawy asortyment i atrakcyjny cenowo

minusy: nie zauważylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER