Nowoczesne oświetlenie LED i automatyka domowa oraz energia alternatywna.
Sklep ModernHome.pl

Kontakt

tel. 801 003 026
Ostrołeka

Popularne produkty

Oświetlenie, Baterie słoneczne, Akumulatory, Promocje i wyprzedaże, Lampy solarne LED, Elektrownie słoneczne, Kategoria tymczasowa, Turbiny wiatrowe, Automatyka domowa

Popularne marki

Mh, Premium, Ep solar, , Toyama, Volt, Kanlux, Mhome, Mpl, Eks poland, Sungold, Canled, Km battery, Sma, Best, Amerisolar, Mean well, Risen energy

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 270
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

ModernHome.pl > Opinie klientów

Sklep ModernHome.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  93% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.07.2007r i posiada 273 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Janusz rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 360253 z 02.11.2015

Robię tam zakupy od lat i zawsze spotykam się z fachową obsługą, profesjonalnym doradztwem.

zakupy: listwy led, zasilacze, prostownikitp.; listopad 2015

plusy: fachowość obsługi, szybka wysyłka,

minusy: nie znam ani głównych, ani nie głównych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bodek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 360129 z 31.10.2015

Dostawa zgodnie z zamówieniem, szybko i bez problemów. Dostarczone produkty spełniają moje oczekiwania. Oferta atrakcyjna cenowo i asortymentowo.

zakupy: żarówki, zasilacz, taśma LED; październik 2015

plusy: ciekawy asortyment i atrakcyjny cenowo

minusy: nie zauważylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jop rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 359349 z 25.10.2015

tak

zakupy: Regulator ladownia; październik 2015

plusy: dobre doradztwo

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 356813 z 29.09.2015

Kupuje tam od 3 lat fotowoltanike na vany i kampery + akcesoria i gdybym nie był zadowolony to bym przestał :)

zakupy: panel moo, regulator, konektory, uchwyty; wrzesień 2015

plusy: szybko, miło i skutecznie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jansk rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 354949 z 11.09.2015

Bardzo szybka i sprawna obsługa ze strony Sprzedającego. Łatwy i miły kontakt. Polecam!!!!!!! :)

zakupy: Monokrystaliczna bateria, regulator ład; wrzesień 2015

plusy: Żarówka MR16 12 LED SMD - biała zimna

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sebastian4384 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 354429 z 06.09.2015

dobry towar i doskonałe ceny

zakupy: panel słoneczny; sierpień 2015

plusy: dobre ceny do jakości

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sebastian4384 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 353641 z 30.08.2015

miła obsługa i błyskawiczna wysyłka

zakupy: regulator ładowania; sierpień 2015

plusy: opis produktu

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grisza 181 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 352953 z 23.08.2015

Ma b. dobry towar w jeszcze lepszej cenie i bardzo solidny i rzetelny.

zakupy: Żarówki LED; sierpień 2015

plusy: bardzo dobry towar w doskonałej cenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JAN rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 351957 z 12.08.2015

Wszystko zgodne z zamówieniem POLECAM

zakupy: STEROWNIK LED RGB; sierpień 2015

plusy: Duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stopa75 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 351261 z 03.08.2015

Wybralem ten wlasnie sklep dlatego ze spelnia wszystkie moje wymogania .Solidna obsluga ,dobry kontakt, szybka dostawa.Zakupy zrobilem poraz kolejny.

zakupy: 2 baterje MH200w/12v Regulator ladowania; lipiec 2015

plusy: Solidnoś

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 350685 z 29.07.2015

szybko i sprawnie jestem bardzo zadowolony

zakupy: akumulator żelowy; lipiec 2015

plusy: szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moniak rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 347885 z 03.07.2015

Wybrałam ten sklep ze względu na bardzo przystępne ceny produktów które konkretnie mnie interesowały i nie zawiodłam się.

zakupy: taśma led, oprawy halogenowe; czerwiec 2015

plusy: cena,dobra komunikacja,expresowe wysyłki,doskonała jakoś

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 346861 z 24.06.2015

dobry kontakt, miła obsługa,bardzo szybka dostawa polecam

zakupy: zestaw fotowoltaniczny; czerwiec 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: brak 100% wszystkich towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

orko71 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 346773 z 23.06.2015

Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko, wszystko bez najmniejszej komplikacji. Towar zgodny z opisem.

zakupy: Zestaw solarny o mocy 100W na przyczepę kempingową; czerwiec 2015

plusy: PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO TRANSAKCJI

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 345937 z 16.06.2015

Profesjonalizm,najlepsza jakość,dostawa na jutro!

zakupy: panel słoneczny, przetwornica.; czerwiec 2015

plusy: terminowość i fachowość.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 341169 z 04.05.2015

wszystko w porządku,polecam

zakupy: zestaw solarny; maj 2015

plusy: sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kajando rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 337457 z 01.04.2015

Nie była to moja pierwsza transakcja, poprzednie były bez zarzutu dlatego nie miałem wątpliwości, ze i ta będzie wzorowa. No i się nie zawiodłem. Wszystko przebiegło jak trzeba.

zakupy: Żarówki LED, zasilacze do taśm LED.; kwiecień 2015

plusy: Pełny profesjonalizm

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wistel rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 333485 z 02.03.2015

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam wszystkim.

zakupy: Turbina wiatrowa Modern V-400; marzec 2015

plusy: profesjonalność

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 327949 z 19.01.2015

Dobra cena, krótki czas oczekiwania.

zakupy: Zestaw solarny; styczeń 2015

plusy: Łatwy kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 325233 z 28.12.2014

Błyskawiczna dostawa.

zakupy: Żarówka GU10 18LED 2835 SMD 6W - biała; grudzień 2014

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER