Nowoczesne oświetlenie LED i automatyka domowa oraz energia alternatywna.
Sklep ModernHome.pl

Kontakt

tel. 801 003 026
Ostrołeka

Popularne produkty

Oświetlenie, Baterie słoneczne, Akumulatory, Promocje i wyprzedaże, Lampy solarne LED, Elektrownie słoneczne, Kategoria tymczasowa, Turbiny wiatrowe, Automatyka domowa

Popularne marki

Mh, Premium, Ep solar, , Toyama, Volt, Kanlux, Mhome, Mpl, Eks poland, Sungold, Canled, Km battery, Sma, Best, Amerisolar, Mean well, Risen energy

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 270
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

ModernHome.pl > Opinie klientów

Sklep ModernHome.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  93% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.07.2007r i posiada 273 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zbigniew rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 325185 z 27.12.2014

Solidna - bardzo! - obsługa. Zamówienie zrealizowane na czas mimo okresu świątecznego!!!!!!!!!!! Oczekiwania moje spełnione!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Zarówki LED; grudzień 2014

plusy: Solidność!!!!!!!!!!!!!!!!

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz Janusz rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 323765 z 17.12.2014

Procedura transakcji przebiegła wzorowo, bez najmniejszych uwag.

zakupy: Żarówki LED, zasilacze do taśm LED.; listopad 2014

plusy: Rzetelność i profesjonalizm.

minusy: Nie wychwyciłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 323105 z 15.12.2014

Nie moje pierwsze zakupy w tym sklepie obsługa bardzo szybka i towar zawsze zgodny z opisem

zakupy: Oświetlenie; grudzień 2014

plusy: Szybkość realizacji i dobry przepływ informacji o towarz

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 321857 z 07.12.2014

Interesują mnie baterie słoneczne a w sklepie ModernHome ceny są bardzo dobre. Dostawa bardzo szybka, towar dobrze zapakowany, z gwarancją.

zakupy: Polikrystaliczna bateria słoneczna MH10; grudzień 2014

plusy: terminowość dostawy, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 319517 z 21.11.2014

Solidna firma i dostawa

zakupy: Żarówki led i oprawy; listopad 2014

plusy: Czas realizacji

minusy: Powiększyć asortyment led

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gac rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 318121 z 09.11.2014

kupowałem poprzednio kilka lat temu i ostatnio, szybka dostawa, dobrze zapakowana, bez problemów, towar dobrej jakości,

zakupy: ostatnio żarówki ledowe; listopad 2014

plusy: przejżyste propozycje,towar dobrej jakości,błysk.dostawa

minusy: na obecną chwilę nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 318101 z 08.11.2014

Produkty jak w opisie.Terminowa dostawa .Pełny profesjonalizm .zdecydowanie polecam.

zakupy: Żarówka E14 36led dookólna 5, 5W biała c; listopad 2014

plusy: Jasna przejrzysta oferta wysokiej jakości produktów.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 316589 z 28.10.2014

Dostępność i sprawność realizacji zamówienia.

zakupy: Węże ledowe i akcesoria do węży.; październik 2014

plusy: dostępność

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbyszek nie poleca ModernHome.pl opinia nr 311906 z 22.09.2014

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEGO SKLEPU, ponieważ upycha noname' owy szajs. Zarówki LED E27 7W, które zakupiłem w ilości 5 szt. mają zadeklarowaną żywotnośc 50000 h. Po jednym dniu jedna wystrzeliła z wielkim hukiem wysadzając bezpieczniki, druga padła na drugi dzień (po cichutku bez eksplozji). Totalna porażka. Takiego towaru nie powinno się wogóle sprowadzać do kraju, bo to po prostu śmieci, które jeszcze trzeba będzie zutylizować, no ale jak sie chce mieć dużą przebitkę...Tylko daleko to się w ten sposób nie zajedzie, czego tej firmie życzę.

zakupy: Żarówka E27 14 LED SMD 7W biała ciepła; wrzesień 2014

plusy: żadne

minusy: handluje towarem beznadziejnej jakości tzw. "no nam...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 300869 z 14.07.2014

Obsługa jest OK.

zakupy: Regulator Tracer; czerwiec 2014

plusy: rozległy asortyment w dobrych cenach

minusy: utrudniony kontakt z fachowcem od fotowoltaiki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomaszek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 298677 z 29.06.2014

Wybrałem ten sklep bo: 1. ceny O.K. 2. udzielili mi porad technicznych Po zakupie przyjęli zwrot mocowań bez zastrzeżeń mino, że to ja źle zwymiarowałem swoje pola mocowań Zwrot pieniędzy nastąpił błyskawicznie

zakupy: Zestaw: bateria słoneczna 50W + regulato; czerwiec 2014

plusy: profesjonalne doradztwo techniczne

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TOMEK rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 297293 z 20.06.2014

Niska cena dobre opinie. w 100% jestem zadowolony i POLECAM!!

zakupy: Zestaw Listwa 150 LED RGB + zasilacz + sterownik; czerwiec 2014

plusy: Szybko i bez problemów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldi742 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 296745 z 17.06.2014

Super kontrahent. Niskie ceny, szybka wysyłka, wysoka jakość produktów. Bardzo polecam.

zakupy: Taśma LED biała ciepła, Zasilacz 12V; czerwiec 2014

plusy: Zgodnosc opisu z produktem, ceny, jakosc prodoktow.

minusy: Nie ma zadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 295253 z 08.06.2014

Witam! Sklep ten wybrałem ponieważ było w nim to co chciałem, i życzyłbym sobie więcej TAKICH sklepów. pozdrawiam Józef

zakupy: kpl. konektorów MC4, oświetlacz zew. LED; czerwiec 2014

plusy: zaznaczyłem je.

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

djalvin83 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 292193 z 19.05.2014

Wybrałem ten sklep ponieważ to jest moje drugie ( i nie ostatnie) zamówienie z którego jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim. Towar zgodny z opisem ,szybka realizacja oraz wysyłka. Pozdrawiam.

zakupy: Żarówka GU10 24 LED SMD - biała chłodna; maj 2014

plusy: Super jakość , doskonały kontakt , szybka wysylka

minusy: jak na razie wszystko jest na plus :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 290973 z 12.05.2014

Towar 100% godny polecenia i zgodny z opisem szybka realizacja zamówienia. Zrobiłem następne zakupy w tym sklepie i jestem zadowolony.

zakupy: Oprawy kwadratowe z ruchomym środkiem; maj 2014

plusy: Szybkość realizacji i dobry przepływ informacji o towarz

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MGosia rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 290877 z 11.05.2014

Sklep oferuje towary po bardzo przystępnej cenie i dużym asortymencie. Błyskawiczna wysyłka :) ! towar w 100% zgodny z oczekiwaniami i parametrami podawanymi w ofecie.

zakupy: Zasilacz LED 12 V 30 W; kwiecień 2014

plusy: szybkość realizacji, ceny, jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bronek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 288821 z 26.04.2014

posiadał to czego szukałem za rozsądna cenę

zakupy: panele solarne elastyczne wraz zakcesori; kwiecień 2014

plusy: fachwy kontakt szybka obsluga

minusy: niezauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karola rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 286357 z 08.04.2014

Jestem zadowolona z zakupu. Atrakcyjne ceny, bardzo szybka wysyłka. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: oprawy, pasek led, żarówki, zasilacz; kwiecień 2014

plusy: dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

prologo rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 286237 z 07.04.2014

Duży asortyment i możliwość uzyskania szczegółowej porady technicznej. Szybka wysyłka zamówionych przedmiotów

zakupy: bAterie 10W, regulatory, przetwornice; kwiecień 2014

plusy: fachowa informacja przed zakupem

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER