Nowoczesne oświetlenie LED i automatyka domowa oraz energia alternatywna.
Sklep ModernHome.pl

Kontakt

tel. 801 003 026
Ostrołeka

Popularne produkty

Oświetlenie, Baterie słoneczne, Akumulatory, Promocje i wyprzedaże, Lampy solarne LED, Elektrownie słoneczne, Kategoria tymczasowa, Turbiny wiatrowe, Automatyka domowa

Popularne marki

Mh, Premium, Ep solar, , Toyama, Volt, Kanlux, Mhome, Mpl, Eks poland, Sungold, Canled, Km battery, Sma, Best, Amerisolar, Mean well, Risen energy

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 271
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

ModernHome.pl > Opinie klientów

Sklep ModernHome.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  92% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.07.2007r i posiada 275 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

zbycho rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 199994 z 15.02.2013

Tak, spełnia moje oczekiwania

zakupy: zestaw baterii słonecznych, kontr. RGB; luty 2013

plusy: rzetelność

minusy: braki w magazynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 198918 z 12.02.2013

Bardzo, bardzo szybka wysyłka i wszystko zgodne z zamówieniem! Dla mnie to ważne więc bardzo polecam!!

zakupy: Zestaw do oświetlenia LED; luty 2013

plusy: Szybkość reakcji i kontakt

minusy: na razie nie zaobserwowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alexjan684 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 197209 z 04.02.2013

Polecam z pełną odpowiedzialnością , towar jest najwyższej jakości i szybka realizacja zamówienia.Obsługa sklepu w pełni oddana klientowi doradztwem i uprzejmościa

zakupy: Baterie słoneczne, regulator, taśmy LED.; styczeń 2013

plusy: Jakośc towaru, szybkośc dostawy, uprzejmość

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marqs rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 193973 z 19.01.2013

Tanio, kupowalem tam wczesniej, wszystko zgodne ze specyfikacja

zakupy: tasma led, zasilacz; styczeń 2013

plusy: szybko, dobrze, tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek S. rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 192729 z 14.01.2013

Sprzedawca godny zaufania, terminowa realizacja zamówienia (1 dzień), towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: Taśma LED, Zasilacz do LED, Moduł LED; styczeń 2013

plusy: Terminowaość i zgodność towaru

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Norbert rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 192601 z 14.01.2013

Duży wybór i bardzo przejrzyste warunki transakcji.

zakupy: Regulator LS1024RP 10A 12/24V; styczeń 2013

plusy: Znakomicie prezentowany towar, błyskawiczna transakcja

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysiek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 190729 z 06.01.2013

super sklep towar zgodny z opisem profesjonalna obsługa szybka wysyłka

zakupy: zasilacze do zarówek led; styczeń 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paweł rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 189645 z 02.01.2013

Był jedynym sklepem gdzie znalazłem poszukiwany produkt.

zakupy: sterownik led rgb-dźwiekowy; grudzień 2012

plusy: asortyment

minusy: mało innych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzychu5508 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 187477 z 22.12.2012

wybrałem ten sklep przez przypadek poszukiwałem sklepu z oświetleniem led i trafiłem na ModernHome i nie żałuje czego dowodem jest to że zamawiałem towary dwa razy i myślę że będę stałym klientem obsługa sklepu bardzo profesjonalna szybka wysyłka towar taki jak chciałem kontakt super bardzo polecam ten sklep

zakupy: taśmy led i akcesoria; grudzień 2012

plusy: dobry kontakt profesjonalizm towar taki jak na zamówienu

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 187041 z 21.12.2012

Zamówienie w okresie przedświątecznym w niedzielę - przesyłki spodziewałem się najwcześniej w styczniu. W poniedziałek telefon, że z tego co zamówiłem nie uda mi się złożyć oświetlenia, bo o kilka militerów szerokości się nie zgadzają. Pani się wypytała, co chcę osiągnąć, na czym mi zależy, po czym od ręki zmieniła moje zamówienie, by się zgadzało. Mało tego - dostałem zwrot części kasy, bo się okazało, że sam wybrałem droższy towar (ale nie pasujący) oraz we wtorek (następnego dnia! w okresie przedświątecznym) już go miałem u siebie.

zakupy: taśmy led, profile do taśm i inne; grudzień 2012

plusy: szybkość, kontakt, profesjonalizm

minusy: bark

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 184981 z 15.12.2012

Dokonałem drugiego zakupu w tym sklepie i muszę przyznać, że jakość żarówki LED E27 3.8W barwa ciepła przewyższyła moje oczekiwania. Barwa światła nie odbiega od tradycyjnej żarówki z matowym szkłem. Szybka wysyłka towar był na drugi dzień do odebrania na poczcie.

zakupy: żarówka E27 LED 3.8 W dookólna bez szybk; grudzień 2012

plusy: Jak dla mnie same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cichajec rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 183773 z 12.12.2012

zakupy przebiegały sprawnie i fachowo

zakupy: ***; grudzień 2012

plusy: 888

minusy: 000

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 182925 z 10.12.2012

Dobra cena, profesjonalna obsługa

zakupy: żarówki ledowe; grudzień 2012

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stan rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 182173 z 08.12.2012

Sprawdzona i solidna firma,szybka dostawa,towar dobrej jakości i w niskiej cenie polecam

zakupy: Żarówka G4 27 LED 5050 - biała chłodna; grudzień 2012

plusy: bezpieczne zakupy,szybka realizacja dobry towar

minusy: by nie zapeszać do tej pory jest dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 182169 z 08.12.2012

Posiada duży asortyment towarów, sprawną obsługę i bezproblemowy kontakt. Kupowałem wiele razy i nigdy nie było żadnych problemów. Polecam tego Sprzedawcę.

zakupy: Żarówki LED.; grudzień 2012

plusy: Dobry asortyment, sprawna obsługa i pewność kontaktu.

minusy: Chwilowo nieznane.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 182149 z 08.12.2012

Towar dobrej jakości,miła obsługa,szybka dostawa.Polecam ten sklep.

zakupy: Wąż świetlny, kabel zasilający.; grudzień 2012

plusy: Szybka dostawa,towar dobrej jakosc.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edward rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 182121 z 08.12.2012

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Dobry kontakt, błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany.

zakupy: Regulator do panela slonecznego.; grudzień 2012

plusy: Informacja o towarze, błyskawiczna wysyłka

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szusz rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 178601 z 27.11.2012

Dobre ceny i szybka dostawa

zakupy: zestaw z listwą LED; listopad 2012

plusy: szybka dostawa i niskie ceny

minusy: wyświetlanie niedostępnych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawel45 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 176345 z 19.11.2012

Sklep wybrałem szukając w necie żarówek. Ceny wydały mi się sensowne. Potem okazało się, że towar został wysłany błyskawicznie i że jest w porządku. W sumie bardzo udana transakcja. Zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: żarówki; listopad 2012

plusy: błyskawiczna wysyłka

minusy: wad nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SP7THR rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 176121 z 18.11.2012

Jest najlepszy na rynku.

zakupy: Żarówka MR16 230V 24 LED SMD - biała ciepła (szkło); listopad 2012

plusy: Perfekcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER