Nowoczesne oświetlenie LED i automatyka domowa oraz energia alternatywna.
Sklep ModernHome.pl

Kontakt

tel. 801 003 026
Ostrołeka

Popularne produkty

Oświetlenie, Baterie słoneczne, Akumulatory, Promocje i wyprzedaże, Lampy solarne LED, Elektrownie słoneczne, Kategoria tymczasowa, Turbiny wiatrowe, Automatyka domowa

Popularne marki

Mh, Premium, Ep solar, , Toyama, Volt, Kanlux, Mhome, Mpl, Eks poland, Sungold, Canled, Km battery, Sma, Best, Amerisolar, Mean well, Risen energy

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 271
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

ModernHome.pl > Opinie klientów

Sklep ModernHome.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.07.2007r i posiada 274 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mirek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 123597 z 13.05.2012

bardzo polecam szybka i sprawna obsługa, towar zgodny z opisem.Bardzo duzy plus

zakupy: bateria solarowa + regulator; maj 2012

plusy: spzrwnosc obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hatsan1 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 122729 z 09.05.2012

Bo ma ceny konkurencyjne, łatwy kontakt i szybka wysyłka.

zakupy: Bateria słoneczna 30 W + Regulator; maj 2012

plusy: ceny konkurencyjne, szybka wysyłka, dobry kontakt

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janpach rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 121869 z 07.05.2012

Świetna obsługa, bardzo dobry kontakt. Jednym zdaniem - tylko ten sklep.

zakupy: Panele solarne do kampera i żarówki led.; kwiecień 2012

plusy: Szybkość realizacji i fachowość.

minusy: Ja nie znalazłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 120809 z 30.04.2012

Przeczytałem o modernhome.pl na "ciekawnik.pl"i dokonałem kilku satysfakcjonujących zakupów.

zakupy: Oswietlenie LED.; kwiecień 2012

plusy: Wzorowy kontakt i bezproblemowe nieliczne reklamacje.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 119325 z 24.04.2012

Jestem klientem tego sklepu dłuższy czas-a to chyba coś znaczy

zakupy: solar 30W +regulator; kwiecień 2012

plusy: Szybka reakcja obsługi i kontakt,towar zgodny z ofertą

minusy: brak negatywnych doświadczeń w kontaktach ze sklepem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek163 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 119121 z 24.04.2012

mila i zetelna obsluga szybka dostawa duzy wybor polecam

zakupy: komplet konektorow mc4; kwiecień 2012

plusy: dokladny opis towarow

minusy: niezauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 118777 z 23.04.2012

Spośród kilkunastu sklepów dostarczających elementy oświetlenia opartego na LED, sklep ModernHome ma najniższe ceny i bardzo szeroki asortyment. Dodatkowo przekonałem się, że dostarcza towar super szybko. Polecam ten Sklep.

zakupy: Żarówki LED 12V; kwiecień 2012

plusy: bardzo szeroki asortyment, niskie ceny, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogdan rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 118761 z 23.04.2012

Miła obsługa przesyłka szybko dotarła

zakupy: przełącznik tyrbiny wiatrowej STOP; kwiecień 2012

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tadeo54 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 118701 z 23.04.2012

Wybrałem ten sklep, ponieważ oferował potrzebny mi produkt w niższej cenie niż pozostałe sklepy i krótki termin realizacji. Realizacja nastąpiła w terminie umówionym a dostarczony towar, dobrej jakości /sprawny/.

zakupy: baterie słoneczne 50W + regulatory; kwiecień 2012

plusy: dobry kontakt z obsługą

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mano rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 116901 z 17.04.2012

Kupiłem już kilka produktów i uważam ten sklep za Bardzo Dobry Polecam wszystkim ten sklep

zakupy: http://www.modernhome.pl/product-pol-186http://www.modernhome.pl; kwiecień 2012

plusy: Bardzo dobry kontakt

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sebastian rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 116457 z 15.04.2012

Niskie ceny, szybka dostawa

zakupy: zasilacz LED, taśma LED; kwiecień 2012

plusy: konkurencyjne ceny, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof S. rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 116389 z 14.04.2012

Duży wybór towaru w atrakcyjnych cenach. Profesjonalna obsługa klienta. Szybka dostawa zamówionego towaru. Zakupiony towar jest dobrej jakości.

zakupy: Sufitowa oprawa kwadratowa, ruchoma - matowy nikiel + GNIAZDO GU; kwiecień 2012

plusy: Dobry kontakt, szybka dostawa, zabezpieczenie przesyłki

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 116061 z 13.04.2012

DUŻY POZYTYW !!!!! BARDZO DOBRY KONTAKT !!!! Towar zgodny z opisem Bardzo szybka wysyłka POLECAM GORĄCO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Żarówka GU10 24 LED SMD - biała chłodna; listopad 2011

plusy: Jakosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dgr11 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 114653 z 09.04.2012

rzetelny i uczciwy kontrahent polecam

zakupy: żarówki led, taśmy ledowe; listopad 2011

plusy: uczciwość rzetelność

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kalinin rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 112825 z 02.04.2012

profesjonalny sklep

zakupy: tasma ledowa wodoodporna; kwiecień 2012

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 109457 z 21.03.2012

Towar zgodny z oczekiwaniami, bardzo korzystne ceny, ekspresowa przesyłka. POLECAM i na pewno jeszcze skorzystam :)

zakupy: taśma led, łączniki do taśmy led; marzec 2012

plusy: szybkość działania, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 108917 z 19.03.2012

Ceny konkurencyjne, sprawna obsługa, natychmiastowa reakcja po zgłoszeniu pomyłki. Polecam z czystym sumieniem zakupy w tym sklepie. Pozdrawiam obsługę ,,,

zakupy: Panel słoneczny 20W + regulator led 3A; marzec 2012

plusy: Cena + obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vicks rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 108601 z 17.03.2012

Szybka realizacja, towar dobrze zapakowany, konkurencyjne ceny i dobrze działająca strona internetowa, co w polskich sklepach internetowych nie jest regułą. Niezły sklep, by tanio kupić np. taśmy ledowe z zasilaczami

zakupy: taśmy ledowe i zasilacze; marzec 2012

plusy: szybka dostawa, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcobos rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 106077 z 10.03.2012

towar zgodny z opisem wszystko w jak najlepszym porzadku przesylka dotarla na drugi dzien polecamten sklep

zakupy: ledy transformator zarowki gu 10; marzec 2012

plusy: szybkosc obslugi pomocne wskazowk w doborze towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 105937 z 09.03.2012

Kolejne zakupy w modernhome.pl i kolejny raz jestem w pełni zadowolony! Towar pierwsza klasa zgodny z opisem, dostawa w wyznaczonym terminie. Polecam każdemu. :)

zakupy: Monokrystaliczna bateria słoneczna MH20; luty 2012

plusy: Szybko, solidnie i tanio!

minusy: nie zauważyłem wad - trzeba coś napisać tu :(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER