Odzież dziecięca i młodzieżowa oraz ubranka dla niemowlaków.
Sklep Modne-Dziecko.pl

Kontakt

tel. 504 183 306
Kleosin

Popularne produkty

Kategorie

Popularne marki

Mariquita, Almar, Carter's, Bellvit, Happy kids, Hac@hac, Scorpio poland, Bambarillo, Birko, Befado, Emma, Ohm and emmy, Tup tup, Nannette, Red fly, Lef2, Gymboree

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 33
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Modne-Dziecko.pl > Opinie klientów

Sklep Modne-Dziecko.pl - monitorowana jakość obsługi

  60% - kontakt i obsługa

  40% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.11.2006r i posiada 35 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anka nie ma zdania o Modne-Dziecko.pl opinia nr 330481 z 06.02.2015

Sklep wybrany za w miarę przystępne ceny. I na tym się kończy. Zamówienie było realizowane ponad 2 tygodnie, w międzyczasie tylko informacja na e-m przyszła, że jest w trakcie realizacji. Zero wyjaśnień dlaczego tak długo trwa realizacja. Gdybym potrzebowała rzeczy "od ręki" moje dziecko nie miałoby się w co ubrać ;-) Paczka przyszła kompletna, natomiast jedna z bluzek od razu nie nadaje się do niczego- popsuło się zapięcie. Nie mam zamiaru tego reklamować i psuć sobie nerwów, natomiast na pewno w tym sklepie nie zamówię już niczego- produkt raczej nie jest polski mimo, że na metce taka informacja widnieje. Zamawiałam też wyprawkę w innych sklepach dla mojego Maluszka i rzeczy wydają mi się lepsze jakościowo.

zakupy: ubranka; styczeń 2015

plusy: ceny

minusy: średni kontakt z klientem, opóźnienia w dostawie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 286189 z 07.04.2014

Sklep poleciła mi znajoma. Towar bardzo dobrej jakość, i bardzo miła obsługa.

zakupy: body i i rampersik; kwiecień 2014

plusy: Jakość i terminowość wysyłki

minusy: njie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 278897 z 21.02.2014

Wybrałam ten sklep ponieważ jest w nim towar, który mnie zainteresował i który w rzeczywistości okazał się taki jak na zdjęciu. Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko.

zakupy: Komplet chłopięcy; luty 2014

plusy: super towar, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 216037 z 30.04.2013

ponieważ oferował tanie i ładne piżamki polskiego producenta

zakupy: piżamki i szorty dla dziewczynki; kwiecień 2013

plusy: doskonałe wywiązanie się z zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 210429 z 05.04.2013

Sklep wybrałam ze względu na dostępność produktu oraz dogodną cenę. Produkt wart był wydanych pieniędzy. Rzetelna i szybka obsługa sprawiły, że kontakt z firmą był niezwykle miły.

zakupy: Koszulka niemowlęca; kwiecień 2013

plusy: Szybka i rzetelna obsługa

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucy1301 rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 184941 z 15.12.2012

W pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: śpiworek zimowy niemowlęcy; grudzień 2012

plusy: Dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 184829 z 15.12.2012

wybrałam ten sklep dlatego że interesujący mnie towar był tam najtańszy.

zakupy: Spodnie dziecięce zimowe; grudzień 2012

plusy: bezproblemowy kontakt telefoniczny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

benia_k6 rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 183521 z 12.12.2012

sklep godny polecenia, towar zgodny z opisem, dodry kontakt, szybka wysyłka, miła obsługa,

zakupy: body dziecięce, pajac, półśpiochy; grudzień 2012

plusy: szybka wysyłka, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 181405 z 06.12.2012

Transakcja bardzo udana. Towar zgodny opisem i oczekiwaniami. Błyskawiczna wysyłka. Kontakt bez żadnych problemów. Polecam!

zakupy: Kurtka zimowa MARIQUITA OPEN ROAD r.92-98 (92); grudzień 2012

plusy: ciekawy towar, niska cena przesyłki, szybkość transakcji

minusy: mała wada to brak możliwości zapłaty kartą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 170845 z 29.10.2012

Towar jak najbardziej zgodny z prezentowanym, dobrej jakości. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: Błękitne bluzki Tweety; październik 2012

plusy: Dobry towar, świetny kontakt z panią Elżbietą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 170705 z 28.10.2012

Transakcja przebiegła sprawnie i szybko ; produkty były zgodne z oczekiwaniami, o korzystnych cenach . Polecam z uwagi na duży wybór ubranek dziecięcych - różnych firm i w różnych rozmiarach.

zakupy: kurtka zimowa dziecięca; październik 2012

plusy: duży wybór odzieży dziecięcej w korzystnych cenach

minusy: brak ładnego zapakowania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Babcia Ala rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 168657 z 18.10.2012

Kupuję w tym sklepie kolejny raz i jestem bardzo zadowolona. A najbardziej podoba mi się to, że mogłam porozmawiać z p.Elżbietą, która doradzała, wyjaśniała a nawet zmierzyła to co chciałam kupić dla wnucząt. Bardzo dziękuje.

zakupy: ubranka dla wnuczat; październik 2012

plusy: dobre oferty, dobre ceny i dla mnie b.ważne kontakt tele

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

patrycja rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 148893 z 06.08.2012

Kolejne udane zakupy w tym sklepie

zakupy: komplet Nannette; sierpień 2012

plusy: bardzo dobra jakość ubranek i niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 145049 z 26.07.2012

wszystko jak najbardziej w porządku.. polecam..

zakupy: paputy; lipiec 2012

plusy: szybkosc

minusy: koszt wysylki wiekszy od ceny towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia_1990 rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 130729 z 10.06.2012

niskie ceny, fajne produkty

zakupy: body dziecięce; czerwiec 2012

plusy: bardzo miła obsługa, dobra jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 124705 z 17.05.2012

Dobrej jakości ubranka

zakupy: body carters; maj 2012

plusy: Dobra jakość ubranek, niskie ceny, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika nie poleca Modne-Dziecko.pl opinia nr 90483 z 12.12.2011

Dokonałam zakupu w tym sklepie w Dzień darmowej Dostawy. Tego samego dnia towar został opłacony, a zamówienie trafiło "do realizacji" dopiero po 2 dniach. Po 4 kolejnych dniach napisałam do sklepu po info, co jest przyczyną zwłoki w wysyłce. Następnego dnia sklep wysłał suchego maila, że towar wysłano. Drążyłam temat i dopiero po kilku godzinach zdecydowano się odpowiedzieć, że zwłoka wynikła z dużej ilości zamówień, które wpłynęły tego samego dnia co moje. Jednocześnie zawarto informację, że nie dostanę przesyłki kurierskiej, którą wybrałam:( Uważam, że jest to podejście bardzo nieprofesjonalne. Klienta nie powinno interesować, jaki nawał pracy ma sklep. Zamówienia powinny być realizowane tak, jak mówi o tym Regulamin. Pomijam, że sklep sam z siebie nie poczuł się, by przeprosić za zwłokę. Dopiero moje maile spowodowały, że zamówienie zrealizowano. Nie będę komentować zmiany rodzaju przesyłki - pocztą polską zamiast kurierem:( Nie polecam sklepu. Dodatkowo spodnie, które zamówiłam dla syna okazały się granatowe, a nie fioletowe, jak wynikało z opisu. To wszystko powoduje, że sklepowi należy się negatyw, zamiast nawet neutrala.

zakupy: spodnie HAPPY KIDS fioletowe rozmiar 134; listopad 2011

plusy: żadnych

minusy: zero kontaktu, zamiana rodzaju wysyłki, towar niezgodny

Odpowiedź sklepu 13.12.2011

Dziękuję za uwagi, które na pewno pomogą nam w podniesieniu jakości obsługi klienta, jednakże z wieloma z nich nie mogę się zgodzić. Zgodnie z regulaminem sklepu, który jest udostępniony dla wszystkich kupujących: "Zamówiony towar wysyłamy pocztą lub na życzenie klienta przesyłką kurierską w ciągu trzech-pięciu dni roboczych od daty zamówienia..." Czas wysyłki jest uzależniony - jak w tym przypadku - szczególnie od ilości złożonych zamówień. Zamówienie zostało wysłane w terminie (pięć dni roboczych i dwa dni wolne, które nie są wliczane do dni roboczych) - także ocena negatywna w tym przypadku jest według mnie nieuzasadniona. Informacja "sucha" o realizacji zamówienia była wiadomością systemową i wysyłana jest automatem po uzyskaniu statusu zamówienia "ZREALIZOWANE". Po zakończeniu procesu wysyłek odpowiadamy na pytania klientów w kolejności od otrzymania wiadomości. Klientka swoją wiadomość napisała po godzinach pracy sklepu - tj.06.12.2011 o godz.19.42, dlatego też odpowiedź uzyskała w następnym dniu roboczym. Przepraszam za brak informacji odnośnie zmiany sposobu realizacji wysyłki, priorytetem dla było wysłanie przesyłki w terminie. Przesyłkę wysłaliśmy przesyłką listową priorytetową w dobrej wierze i w jak najlepszych intencjach. Kolor produktu, który Klientka zamówiła był zgodny z opisem - spodnie są w kolorze fioletowym, co możemy potwierdzić zdjęciem. Zamówiony przez Klientkę towar pochodził z oferty wyprzedażowej i ten sam produkt który był fotografowany został wysłany, ponieważ była to pojedyncza sztuka w naszym magazynie. Nie posiadaliśmy tego produktu w kolorze granatowym. Każdy Klient ma prawo (zgodnie z regulaminem) do reklamowania towaru, który nie odpowiada opisowi oraz ma prawo do zwrotu towaru który nie spełnia jego oczekiwań w ciągu 30 dni. W przypadku otrzymania wiadomości o niezadowoleniu z towaru zostały by podjęte kroki rozwiązania sytuacji w sposób satysfakcjonujący obie strony. Jeszcze raz przepraszam za zmianę sposobu wysyłki i w dalszym ciągu jesteśmy gotowi do podjęcia kroków, które usatysfakcjonują Klienta.

Odpowiedź Monika 13.12.2011

Ja też mogę poświadczyć zdjęciami, jaki kolor ma wysłany do mnie towar. Przemyślę kwestię zwrotu / reklamacji. "Po zakończeniu procesu wysyłek odpowiadamy na pytania klientów" - dlaczego dopiero po wysyłkach? Gdyby pytanie dotyczyło kwestii istotnej dla Klienta i mającej znaczenie jeszcze przed wysyłką, Państwo mimo to by nie odpowiedzieli wcześniej niż przed wysłaniem? Istna paranoja:) "Przesyłkę wysłaliśmy przesyłką listową priorytetową w dobrej wierze i w jak najlepszych intencjach" - co to ma do rzeczy?:) Wybrałam kuriera i intencje sklepu nijak nie powinny mnie interesować! Regulamin DDD mówi wprost, że nieuzasadnione jest wysyłanie towaru sposobem wybranym przez sklep. Tego typu praktyki skłaniają do zawiadomienia Organizatora akcji DDD. Dziękuję za odpowiedź na moją ocenę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 89291 z 29.11.2011

Strona sklepu internetowego bardzo czytelna, ceny niskie, a co najważniejsze - fachowa i miła obsługa Pani Elżbiety, z którą można zawsze dojść do porozumienia i która pomoże i doradzi nawet w najbardziej skomplikowanych tematach.

zakupy: bluzki; listopad 2011

plusy: dużo wyprzedaży

minusy: wady systemu komputerowego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 86255 z 15.10.2011

Sklep oferuje bardzo przystępne ceny, otrzymane ubranka okazały się ładniejsze niż na zdjęciach :)

zakupy: ubranka dziecięce; październik 2011

plusy: cena do jakości, szybka realizacja

minusy: dość długo zamówienie miało status "niezapłacone&qu...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Modne-Dziecko.pl opinia nr 85190 z 29.09.2011

Wybrałam ten sklep, ponieważ proponuje dokładnie takie produkty, jakich poszukiwałam (kaftaniki bez kołnierzyków, koszulki na napki). Do tego niskie, korzystne ceny i pewny polski producent. Spodobało mi się, że w przypadku awarii serwera i braku możliwości wysłania e-maila, Pani skontaktowała się ze mną przez telefon, by poinformować o szczegółach przesyłki.

zakupy: koszulki, kaftaniki; wrzesień 2011

plusy: niskie ceny, dobry towar i kontakt

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER