Kosmetyki do makijażu oraz pielęgnacji ciała i włosów.
Sklep MojeKosmetyki.pl

Kontakt

tel. 500 702 085
Plewiska k. Poznania

Popularne produkty

Pielęgnacja włosów, Pielęgnacja paznokci, Pielęgnacja twarzy, Zapachy do wnętrz, Makijaż, Pielęgnacja ciała, Akcesoria kosmetyczne, Zapachy dla kobiet, Dla dzieci

Popularne marki

Yankee candle, Alessandro, Helen seward, Kringle candle, Farouk systems, Kinetics, Artdeco, Revlon professional, Ziaja, Bielenda professional, Semilac, Dr irena eris

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 28
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 11
Podsumowanie

MojeKosmetyki.pl > Opinie klientów

Sklep MojeKosmetyki.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 39 opinii klientów w tym 72% pozytywnych.

Wystaw opinię

Renata nie poleca MojeKosmetyki.pl opinia nr 328201 z 20.01.2015

NIE POLECAM Otrzymałam ostatnio na maila newsletter od szanownego sklepu i tylko dzięki temu przypomniałam sobie, że nigdy nie otrzymałam zamówienia złożonego we wrześniu 2012 (przelew wykonałam od razu). Owszem po długim czasie oczekiwania na dwa zamówione kosmetyki kilka razy interweniowałam z zapytaniem o termin dostawy ale niestety za każdym razem był brak odpowiedzi. Co najśmieszniejsze po zalogowaniu w dniu dzisiejszym na swoje konto na stronie sklepu status mojej przesyłki widnieje jako: ODEBRANE. Być może miałam jakiegoś pecha ale wnioskując po innych komentarzach nie jestem jedyną osobą, która nigdy nie otrzymała swojego zamówienia ani zwrotu pieniędzy.

zakupy: Artdeco Compact Blusher - Magnetyczny Róż Pudrowy; styczeń 2015

plusy: Brak

minusy: Brak zamówionego towaru oraz zwrotu pieniędzy

Odpowiedź sklepu 22.01.2015

Działamy na rynku od 11 lat i zrealizowaliśmy tysiące zamówień. W tym czasie niejednokrotnie spotkaliśmy się z problemami związanymi z realizacja dostawy przez pocztę, natomiast nigdy nie pozostawialiśmy żadnego zgłoszenia bez odpowiedzi czy podjęcia działań mających na celu realizację dostawy. Oczywiście wszystkie zamówienia są przez nas na bieżąco realizowane, a w pojedynczych sytuacjach związanych z brakiem towaru niestety jesteśmy zmuszenie poinformować o niemożliwości realizacji zamówienia oraz dokonujemy zwrotu wpłaty. Zawsze można na naszych stronach sprawdzić stan realizacji zamówienia, chętnie też udzielamy wszelkich informacji mailowo lub telefonicznie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 326245 z 07.01.2015

Kupiłam ulubiony zapach tesori doriente, w sklepie dostepna cała liniia tych kosmetyków, od mydła po balsam :) Dostawa ekspresowa, paczuszka wysłana w dniu zamówienia. Polecam Emilka

zakupy: woda perfumowana, balasam do ciała, żel; grudzień 2014

plusy: Polecam

minusy: Brak wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota-Wrocław rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 312409 z 25.09.2014

sklep oferuje pełna gamę moich ulubionych kosmetyków lumene.

zakupy: podklad, puder sypki, baza pod cienie, ; lipiec 2014

plusy: szybka dostawa

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna G rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 311473 z 17.09.2014

Polecam sklep, doskonałe kosmetyki profesjonalne beauty concept. Bardzo pomocna obsługa i sympoatyczna obsluga. Ekspresowa wysyłka.

zakupy: Serum beauty concept, mezzoroler; sierpień 2014

plusy: doskonały wybór kosmetyków, kompetentna obsługa

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Finka rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 310773 z 13.09.2014

Polecam sklep. Dostawa szybka, produkty zapakowane w kartonik , dobrze zabezpieczone

zakupy: Plantur szampon, odżywka, ; lipiec 2014

plusy: Szeroki wybór, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika-Warszawa nie poleca MojeKosmetyki.pl opinia nr 305489 z 13.08.2014

Przestrzegam Państwa przed dokonywaniem zakupów w tym sklepie. 1) towar doszedł z dużym opóźnieniem 2) brak odpowiedzi na korespondencję mailową 3)niedotrzymywanie uzgodnień telefonicznych 4)towar okazał się właściwie przeterminowany 5)brak odpowiedzi na złożoną reklamację

zakupy: podkład do twrzy; sierpień 2014

plusy: obecność poszukiwanego towaru

minusy: przeterminowany towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Inga rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 296925 z 18.06.2014

Sklep oferuje moje ulubione kosmetyki tesori w bardzo konkurencyjnych cenach.

zakupy: kem do ciała, woda perfumowana, żel; maj 2014

plusy: moje ulubione kosmetyki w super cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gośka rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 296921 z 18.06.2014

Duży wybór moich ulubionych kosmetyków artdeco.

zakupy: Cienie artdeco, maskara bourjois, puder; kwiecień 2014

plusy: duży wybór cieni artdeco.

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antka rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 284537 z 26.03.2014

W styczniu zakupiłam olejki do masażu, doskonay wybór, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Olejki do masażu lavea, ; styczeń 2014

plusy: super wybór, miła kompetentna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stokrotka rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 284533 z 26.03.2014

Sklep ma w ofercie mój ulubiony szampon.Realizacja zamówienia trochę się przeciągnęła(zamawiałam większą Ilośc).

zakupy: Szampon, odżywka plantur; marzec 2014

plusy: wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 280753 z 04.03.2014

Polecam. w sklepie dostępne szampony, których długo szukałam w sklepach stacjonarnych i aptekach.

zakupy: Plantur szampon i odżywka; luty 2014

plusy: świetny wybór szamponów, miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agata29 rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 280737 z 04.03.2014

Duży wybór mydeł naturalnych.

zakupy: mydło szare, mydło z kwasem hialuronowy; styczeń 2014

plusy: duży wybór mydeł,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

John nie poleca MojeKosmetyki.pl opinia nr 280433 z 02.03.2014

Odrazdzam ten sklep! 1) Zamowilem towar i od razu zaplacilem. Po tygodniu pytam sie co z dostawa - zero odpowiedzi na maila. Dzownie - niestety ten towar nie jest dostepny i bedzie zwrot kasy. Ja rozumiem ze wiele sklepow sprzedaje nieistniejace na stanie produkty ale w takim ukladzie na poczatku po zlozeniu zamowienia najpierw czeka sie na potwierdzenie dostepnosci a nie od razu jestes proszony o wplate. A tu na dodatek nie zostalem poinformowany o tym od razu tylko jak sam musialem scigac telefonicznie 2) Wyslalem po tej rozmowy dane do przelewu. Po tygodniu znow pisze z pytaniem o status zwrotu. Zero odpowiedzi. Myslalem ze juz moge pozegnac sie z kasa. Dzownie kilka razy zanim udalo sie zlapac sprzedajacego i znow dostaje obietnice ze juz juz przelewaja. Minelo jeszcze kilka dni zanim dostalem zwrot

zakupy: kosmetyki; styczeń 2014

plusy: wizja tego ze sa malodostepne kosmetyki co bylo iluzja

minusy: brak kontaktu, brak produktow na stanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna nie poleca MojeKosmetyki.pl opinia nr 234521 z 01.08.2013

Nie polecam!!! Zamówienie złożyłam w lipcu, opłacone 18 lipca. Otrzymałam maile o przyjęciu zamówienia i opłaceniu i...na tym koniec. Brak dostawy, brak odpowiedzi na maile. telefony nie odpowiadają.

zakupy: cień, lakier; lipiec 2013

plusy: nic

minusy: brak dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SZG nie poleca MojeKosmetyki.pl opinia nr 191549 z 09.01.2013

Absolutnie nie polecam. Na realizację zamówienia czekałam niemal miesiąc. Przesyłka została wysłana po kilku ponagleniach i żądaniu zwrotu pieniędzy. Z 6 otrzymanych produktów 2 nie są zgodne z zamówieniem. Kiedy po raz pierwszy korzystałam z usług tego sklepu byłam bardzo zadowolona. Drugie zamówienie jest moim ostatnim.

zakupy: kosmetyki; grudzień 2012

plusy: brak

minusy: długi czas realizacji zamówienia, słaby kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 148601 z 04.08.2012

Doskonała , kompetentna , miła obsługa.Pani pomogła mi telefonicznie ustalić kolor podkaldu-co czesto w rozmowie bezposredniej stanowi problem.

zakupy: krem dermika, podkład lumene, maskara; lipiec 2012

plusy: Czas realizacji bardzo -ekspresowy, profesjonalizm.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Słomka rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 144241 z 24.07.2012

doskonała obsługa, kosmetyki w mojej ulubionej firmy w pełnej ofercie.Dostawa eskpresowa,(tu również pochwała dla poczty)

zakupy: maskara lumene, olejek do ciała lumene, ; lipiec 2012

plusy: szybka realizacja,doskonała obsługa,dobra jakosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irena rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 144205 z 24.07.2012

Polecam sklep.Szybka dostawa. kosmetyk dostałam na drugi dzień, bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem.

zakupy: odżywka do rzęs; lipiec 2012

plusy: szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

florka rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 121381 z 03.05.2012

Polecam , zostałam szybko poinformowana o braku jednego z zamówionych kosmetyków, przemiła Pani zaproponowała mi inną bazę pod makijaz.

zakupy: baza [pod makijaż artdeco, podkład, pom; kwiecień 2012

plusy: sympatyczna, kompetentna obsługa

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nika rekomenduje MojeKosmetyki.pl opinia nr 98125 z 13.02.2012

Sklep znalazłam zupełnie przypadkiem poszukując mydeł na wagę.Jestem bardzo zadowaolona z zakupów, bardzo dobre ceny, szybka dostawa, kosmetyki idealnie zabezpieczone na czas transportu

zakupy: Mydło africa, mydło winogronowe; styczeń 2012

plusy: szybkośc realizacji, duzy wybór

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER