Części zamienne do maszyn rolniczych.
Sklep MojePole.pl

Kontakt

tel. + 48 692 336 466
Grudziądz

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 41
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

MojePole.pl > Opinie klientów

Sklep MojePole.pl - monitorowana jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.04.2008r i posiada 43 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kris rekomenduje MojePole.pl opinia nr 381194 z 27.04.2016

Sklep znalazłem przypadkiem, ale po zakupach szczerze polecam. Towar dobrej jakości, ekspresowa realizacja zamówienia.

zakupy: części do pługa; kwiecień 2016

plusy: Obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vvvv nie ma zdania o MojePole.pl opinia nr 371462 z 01.02.2016

Wybrałem sklep bo były dobre ceny

zakupy: lemiesze, dłuta, redlice, podcinacze; styczeń 2016

plusy: w miarę łatwy wyrób towaru

minusy: mało katalogów części maszyn

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

emilyo rekomenduje MojePole.pl opinia nr 367938 z 30.12.2015

Towar Oryginalny cena korzystna

zakupy: lemiesze do xls; grudzień 2015

plusy: ceny dostępność towaru i kontakt email

minusy: brak od razu po zakupie kopletnych danych do przelewu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje MojePole.pl opinia nr 353549 z 28.08.2015

Sprawna obsługa ,życzliwość ,dobra komunikacja i dbałość o klienta

zakupy: Dłuta i lemiesze do pługa; sierpień 2015

plusy: uczciwośc i rzetelność,jak nie odbiorą telefonu to oddzw

minusy: Czasem nie odbierają telefonu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bromar rekomenduje MojePole.pl opinia nr 324893 z 24.12.2014

Niskie ceny oryginalnych części.

zakupy: lemiesze i pierś odkladnicy; grudzień 2014

plusy: Konkurencyjne ceny

minusy: Mało wygodne dokonywanie przelewu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beniu33 rekomenduje MojePole.pl opinia nr 320293 z 27.11.2014

Dobre ceny, dobrze załatwiona reklamacja, towar firmowy

zakupy: Lemiesze; listopad 2014

plusy: Firmowy towar

minusy: Błąd przy pakowaniu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P@ul rekomenduje MojePole.pl opinia nr 308645 z 01.09.2014

Wybrałem ten sklep ponieważ w chwili zakupu oferował interesujące mnie części w najniższej cenie.

zakupy: Skrzydła do pługa; sierpień 2014

plusy: Przyjazne ceny i dobry kontakt.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malina5623 rekomenduje MojePole.pl opinia nr 302681 z 24.07.2014

wygoda w kupowaniu szybka dostawa

zakupy: części do maszyn rolniczych; lipiec 2014

plusy: zakupy z domu

minusy: koszt wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

archi rekomenduje MojePole.pl opinia nr 283733 z 22.03.2014

z polecenia innego klienta, w pełni spełnia oczekiwania

zakupy: lemesze; marzec 2014

plusy: szybkość dostawy

minusy: kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje MojePole.pl opinia nr 278585 z 19.02.2014

Witam. Polecam wszystkim sklep Mojepole. Szukałem koła kopiującego do pługa i w pewnym momencie trafiłem pod właściwy adres. Obsługa w sklepie jest bardzo profesjonalna. Po wyczerpujących informacjach odnośnie potrzebnych elementów, skompletowano wszystkie części i wysłano do mnie kurierem. Wysyłka również była ekspresowa. Polecam sklep, tym którzy chcą kupić oryginalne i bardzo dobre jakościowo części w super cenach!!!!!!

zakupy: Elementy koła kopiującego do IBISA; luty 2014

plusy: Nic dodać, nic ująć- po prostu profesjonalizm

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KGor rekomenduje MojePole.pl opinia nr 235153 z 06.08.2013

dobre ceny i ciekawa oferta

zakupy: odkładnica rura; sierpień 2013

plusy: szybka i sprawna realizacja zakupu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje MojePole.pl opinia nr 203174 z 02.03.2013

Oryginalne części w przystępnej cenie i dobry opis towaru.

zakupy: Lemiesze, płozy, skrzydło odkładni.; luty 2013

plusy: szybki kontakt

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje MojePole.pl opinia nr 117685 z 19.04.2012

To jedyny sklep w internecie, który oferował to czego szukałem od długiego czasu. Jestem jak najbardziej zadowolony z obsługi i terminu dostawy. Gorąco polecam :)

zakupy: lemiesz przedpłużka; marzec 2012

plusy: fachowa obsługa

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zielony rekomenduje MojePole.pl opinia nr 112209 z 30.03.2012

Wszystko ok, nie mogłem znależć części w katalogu dołączonym do agregatu, sprzedawca pomógł mi znależć odpowiednie części, polecam

zakupy: Części do agregatu; marzec 2012

plusy: szybki kontakt

minusy: zrobiłem tylko jeden zakup, narazie nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz rekomenduje MojePole.pl opinia nr 109509 z 21.03.2012

Oryginalne części i w przystępnych cenach.

zakupy: Lemiesze z dłutem IBIS; marzec 2012

plusy: Oryginalne części, przystępne ceny, miły kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje MojePole.pl opinia nr 104657 z 06.03.2012

Polecam zakupy w sklepie Moje Pole, poszukiwałem elementu konstrukcyjnego do Pługa IBIS LS (noga tylnego koła kopiującego) nigdzie nie mogłem dostać tego elementu,gdyż nikt nie chciał się tego podjąć, a wyżej wymieniona firma zajęła się sprawą i dopięliśmy transakcji z zadowoleniem dla obu stron.

zakupy: Elementy robocze, elementy konstrukcyjne; luty 2012

plusy: szybki kontakt, zaangażowane sprzedającego

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje MojePole.pl opinia nr 103561 z 01.03.2012

Sklep posiada bogaty asortyment i naprawdę dobre ceny. Jak najbardziej polecam!

zakupy: Lemiesze, dłuta; luty 2012

plusy: Cena, termin realizacji, jakoś produktów

minusy: jak dla mnie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje MojePole.pl opinia nr 89574 z 01.12.2011

dobra cena fachowa obsługa

zakupy: czesci zmienne do pługa; grudzień 2011

plusy: fachowosć

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje MojePole.pl opinia nr 85615 z 06.10.2011

Dużo taniej niż w sklepie tania przesyłka pozdrawiam.

zakupy: Lemiesze Unia Grundziąc; październik 2011

plusy: Orginalne tanie części

minusy: Trochę za długo trwała przesyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beniu33 rekomenduje MojePole.pl opinia nr 73007 z 08.03.2011

Bo mają oryginalne części

zakupy: Belka do Ibisa; marzec 2011

plusy: Szybka reakcja i wysyłka

minusy: ??????

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER