Książki serwisowe i instrukcje obsługi samochodu oraz samochodowe poradniki serwisowe.
Sklep MOTODANE

Kontakt

tel. 606 630773
Pionki

Popularne produkty

KSIĄŻKI OBCOJĘZYCZNE, INSTRUKCJA NAPRAW SAMOCHODU, SERIE WYDAWNICZE, PODRĘCZNIKI SZKOLNE I AKADEMICKIE, SCHEMATY ELEKTRYCZNE SAMOCHODÓW, DIAGNOSTYKA I NAPRAWA

Popularne marki

Haynes, Wydawnictwo wkł, Autoelektro, Kabe, Instalator polski, Wydawnictwo auto, Helion, Wydawnictwa naukowo-techniczne, Wydawnictwo zp grupa, Motomarketing, Buk rower

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 136
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

MOTODANE > Opinie klientów

Sklep MOTODANE - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.09.2008r i posiada 136 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

F.I. Zam.526 rekomenduje MOTODANE opinia nr 327137 z 13.01.2015

Produkt zgodny z opisem.Profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: AutoElektro; styczeń 2015

plusy: dobry kontakt z klientem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje MOTODANE opinia nr 92195 z 29.12.2011

Znalazłem tego sprzedawcę w wyszukiwarce. Sprzedawca spełnił moje oczekiwanie.Szybka i bezproblemowa dostawa.Pełny profesjonalizm.

zakupy: Miesięcznik Autoelektro; grudzień 2011

plusy: Duży wybór.Szybka obsługa.

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje MOTODANE opinia nr 90896 z 15.12.2011

Pełny profesjonalizm!

zakupy: Poradniki serwisowe; grudzień 2011

plusy: Bogata oferta,szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje MOTODANE opinia nr 90134 z 07.12.2011

atrakcyjna cena, sprawna i profesjonalna wysyłka, towar w pełni zgodny z opisem

zakupy: książka Haynes ford connect; grudzień 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje MOTODANE opinia nr 88197 z 15.11.2011

Znalazłem sklep w wyszukiwarce. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: HONDA JAZZ (2002-2006) - instrukcja napraw Haynes; listopad 2011

plusy: Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzy rekomenduje MOTODANE opinia nr 87509 z 06.11.2011

Bo znam wydawnictwo Heynes'a

zakupy: instr. obsługi BMW R1100; listopad 2011

plusy: terminowość, jakość

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje MOTODANE opinia nr 86668 z 21.10.2011

Bardzo dobry kontakt. Dobre ceny. Szybka przesyłka.

zakupy: Haynes Audi A4; październik 2011

plusy: oferta i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje MOTODANE opinia nr 86042 z 12.10.2011

Bo sklep posiada interesujacy mnie asortyment oraz kolejny raz realizacja zamówienia była wzorowa.

zakupy: AUDI A3. SAM NAPRAWIAM, AUDI A3 Haynes; październik 2011

plusy: asortyment i obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje MOTODANE opinia nr 85176 z 29.09.2011

Duży wybór fachowej literatury.Przystępne ceny.

zakupy: Układy wtryskowe; wrzesień 2011

plusy: Super kontakt,błyskawiczna przesyłka.

minusy: ---------------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Woytek rekomenduje MOTODANE opinia nr 84976 z 26.09.2011

Zdecydowała cena sprzedazy towaru

zakupy: Ksiazka; wrzesień 2011

plusy: Komunikacja-informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej M. rekomenduje MOTODANE opinia nr 84170 z 11.09.2011

Dostępność fachowej literatury trudno dostępnej na naszym rynku ,atrakcyjna cena.

zakupy: honda 125/150 scooters; wrzesień 2011

plusy: szybki kontakt i wysyłka profesjonalnie zapakowana

minusy: brak rażących wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaszo rekomenduje MOTODANE opinia nr 83388 z 29.08.2011

Bardzo szeroka oferta literatury motoryzacyjnej - również zagranicznej. Łatwość wyszukania interesującej pozycji. Szybka obsługa.

zakupy: CITROEN XSARA PICASSO - Haynes; sierpień 2011

plusy: Możliwość zakupu literatury zagranicznej

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy P.. rekomenduje MOTODANE opinia nr 83040 z 24.08.2011

Bardzo atrakcyjna niska cena. Profesjonalne podejście do klienta. Zamówiony towar zgodny z opisem,solidnie zapakowany i szybko wysłany.Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Instrukcja napraw Haynes - Nissan Micra; sierpień 2011

plusy: Atrakcyjna cena. Młly kontakt.

minusy: Nie mam żadnych uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje MOTODANE opinia nr 81858 z 02.08.2011

Sklep wybrałem ponieważ cena produktu była wyjątkowo atrakcyjna. Jestem w pełni zadowolony z obsługi.

zakupy: Instrukcja napraw - Toyota Rav4; sierpień 2011

plusy: Szybkość dostarczenia, profesjonala obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej Jarymkie rekomenduje MOTODANE opinia nr 81546 z 28.07.2011

Szybko, wygodnie i bez kłopotów w dobrej cenie

zakupy: książka obsługi JEEP LIBERTY; lipiec 2011

plusy: terminowość i szybkość obsługi

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kormant rekomenduje MOTODANE opinia nr 81255 z 23.07.2011

Dobra oferta cenowa w stosunku do oferowanego towaru.

zakupy: Citroen C5 wydawnictwa HAYNES; lipiec 2011

plusy: Rzetelność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje MOTODANE opinia nr 80477 z 12.07.2011

Bardzo dobra cena, niższa niż u konkurencji, szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. POLECAM !!!

zakupy: Haynes Ford Focus 2001; lipiec 2011

plusy: ceny

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebkovic rekomenduje MOTODANE opinia nr 79984 z 05.07.2011

Tak szybkiej wysyłki nie widziałem nigdy, wieli pozytyw-kolejne zakupy napewno w tym skepie:)

zakupy: Książki motoryzacyjne-poradniki; lipiec 2011

plusy: szybkość, zgodność towaru z opisem

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

plobi rekomenduje MOTODANE opinia nr 79935 z 05.07.2011

Jestem zadwolony z zakupu. Świetny kontakt, szybka wysyłka - sklep godny polecenia.

zakupy: Łączenie tworzyw sztucznych ....; lipiec 2011

plusy: dobry asortyment, szybka wysyłka, info o etapie wysyłki

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje MOTODANE opinia nr 79347 z 24.06.2011

Dłuższy czas poszukiwałem potrzebnego mi podręcznika i tu znalazłem - DZIĘKUJĘ

zakupy: Książka warsztatowa Chrysler PT Cruiser; czerwiec 2011

plusy: właściwa wiedza-kompetencje i dobre terminy dostawy

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER