Części, akcesoria i odzież motocyklowa.
Sklep Motorus.pl

Kontakt

tel. (22) 722-01-45
Warszawa

Popularne produkty

UKŁAD NAPĘDOWY-Zębatki tylne, UKŁAD HAMULCOWY-Klocki hamulcowe, UKŁAD NAPĘDOWY-ZESTAWY napędowe, UKŁAD NAPĘDOWY-Zębatki przednie, SILNIK-SPRZĘGŁA, ZAWIESZENIE-AMORTYZATORY TYŁ

Popularne marki

Afam, Prox, Wilbers, Hyperpro, Ebc brakes, Esjot, Givi, Jt, All balls, Athena, Trw lucas, Vesrah, D.i.d, Sbs, Sw-motech, Kappa, Braking, Eibach, Sunstar, Brembo

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 47
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Motorus.pl > Opinie klientów

Sklep Motorus.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.08.2012r i posiada 47 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Grzesiek R. rekomenduje Motorus.pl opinia nr 282945 z 18.03.2014

Sa to moje pierwsze zakupy w Motorus.pl poszukiwalem Tlumikow Two Brothers do mojej Hayabusy i znalazlem w super cenie,mimo ze okres realizacji zamowienia z USA jest ok 30 dni,to firma Motorus zmiescila sie w tym czasie i jestem zaskoczony tak szybka realizacja,profesjonalizmem i mila obsluga.Polecam wszystkim zakupy w tej firmie ,pelen profesjonalizm,mila obsluga naprawde sprawilo ze niebawem beda kolejne zakupy w tej firmie...Dziekuje , Pozdrawiam i polecam w 1000%

zakupy: Two Brothers carbon exhaust; luty 2014

plusy: Czas realizacji zamowienia,zgodnosc towaru,mila obsluga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

net_world rekomenduje Motorus.pl opinia nr 276529 z 08.02.2014

Wszystko w najlepszym porządeczku. Dobry kontakt, cena i wogóle - POLECAM!

zakupy: Szyba MRA ORYG. SUZUKI GSX 650F PRZYCIEM; luty 2014

plusy: dobry kontakt i dobre ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Motorus.pl opinia nr 276329 z 07.02.2014

Gorąco polecam ten sklep...charakteryzuje się rzetelnym podejściem do klienta...bardzo miła obsługa...merytoryczne podejście do zagadnienia...super

zakupy: GIVI V47 TECH kufer centralny; luty 2014

plusy: konkurencyjne ceny, rzetelna obsługa, super kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Crosstourer rekomenduje Motorus.pl opinia nr 275297 z 31.01.2014

Robię już od paru lat zakupy jestem jednym z pierwszych klientów tego sklepu internetowym i jestem zadowolony w 100 %, po pierwsze wspaniały kontakt z obsługą, ludzie się znają naprawdę na motocyklach i nie żałuje że posłuchałem się ich rat przy wyborze. W 2013 r. zamówiłem za przedpłatą i przelałem im kilka tysięcy złoty bo ściągali dla mnie specjalnie nie standardowa rozmiarówka kombinezonu tj. HELDa Hakuna Matata (kurtkę Hakuna i spodnie Matata) i kask LAZER Monaco Window Pure Carbon i trzymałem go teraz na dniach tj 30.01.2014r. bo takie są realia w Polsce i od razu zostałem poinformowany, że tak będzie, poczekałem i mam. Mogę dodać że choć jest to SKLEP INTERNETOWY to zajechałem i mieli całą rozmiarówkę butów Daytona (kupiłem od ręki), to samo dotyczy ubiór motocyklowy firmy HELD (do przymierzenia cała rozmiarówka) i kasków firmy LAZER. Jeśli się „pali”, to potrafią ściągną nawet towar tego samego dnia. Dla czego wracam do sklepu motorus.pl, bo mają najlepsza cena na polskim rynku, bo jest to największy sklep internetowy w branży motocyklowej (sprawcie sami), i współpracuje z forum dedykowanemu mojemu motorowi: www.honda-crosstourer.pl . Polecam w 100% kupuje tam od lat, a prowadza tą firmę ludzie z pasją do dwóch kulek.

zakupy: HELD Hakuna Matata, LAZER Monaco Carbon; styczeń 2014

plusy: Solidnoś, uczćiwość i niskie ceny

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BFG Suspension rekomenduje Motorus.pl opinia nr 272857 z 20.01.2014

Przede wszystkim ultra szybka realizacja. Miałem nagłe zapotrzebowanie na oleje Silkolene pro RSF. Motorus zorganizował je w ten sam dzień! Przesyłka dotarła tak szybko jak to możliwe. Polecam każdemu kto lubi szybką realizację (szczególnie w sytuacjach awaryjnych) orazi przemiłą obsługę.

zakupy: Oleje Silkolene pro RSF; styczeń 2014

plusy: Terminowość i jakość obsługi.

minusy: Nie mają siedziby obok mojego warszatu. ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Motorus.pl opinia nr 268369 z 23.12.2013

Wybrałem Motorus.pl ze względu na niską cenę uszczelniaczy Ariete. Zależnie od modelu jest niemal 2 razy taniej niż u konkurencji! Super kontakt, bardzo miła obsługa i możliwość dogadania się co do formy przesyłki. Dostawa błyskawiczna. "Spełnił moje oczekiwania?" To mało powiedziane :) . Naprawdę polecam, bardzo solidna firma!

zakupy: Uszczelniacze ARI011; grudzień 2013

plusy: Niska cena, świetny kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Motorus.pl opinia nr 262753 z 03.12.2013

Świetna cena butów i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Miałem wątpliwości czy da się kupić buty przez internet, bez mierzenia, ale dzięki poradom sprzedawcy nie było z tym problemu:) Polecam!

zakupy: Buty Daytona JOURNEY XCR GORE-TEX; czerwiec 2013

plusy: świetny kontakt, konkurencyjne ceny, dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Motorus.pl opinia nr 260305 z 22.11.2013

Poszukiwałem szyby do mojej tyle co zakupionej Shadow i w internecie trafiłem na MOTORUS.pl. Uderzyła mnie cena, bo bije konkurencje, świetna komunikacja i profesjonalizm. Akurat mój zakup wymagał czasu i cierpliwości, bo długa droga od producenta z Włoch, ale w kraju już poszło błyskawicznie :) Gorąco polecam! MOTORUS.PL to dobra marka!

zakupy: Szyba Givi A41N; listopad 2013

plusy: Jakość obsługi, dobry kontakt, terminowość, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dober rekomenduje Motorus.pl opinia nr 212473 z 16.04.2013

Asortyment, terminowosc, niskie ceny, fachowe doradztwo

zakupy: uchwyt GPS, uchwyt halogenow, szyba; kwiecień 2013

plusy: atrakcyjne ceny, fachowe doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Motorus.pl opinia nr 211813 z 11.04.2013

Dobre ceny, miła obsługa, szybka realizacja.

zakupy: Świece do motocykla, nadkole tylne PUIG; kwiecień 2013

plusy: niskie ceny, dobra obsługa

minusy: towar głównie na zamówienie, mało towaru na stanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nemook rekomenduje Motorus.pl opinia nr 211697 z 11.04.2013

Sklep jako jedyny miał kompletny i odpowiadający mi produkt. Dodatkowo sklep sprawdzony i polecony przez kolegów. Miły kontakt, szybka i profesjonalna obsługa. Oby więcej było takich sklepów z tak fachowym podejściem.

zakupy: Szyba MRA Custom; kwiecień 2013

plusy: Ceny, Kontakt, Terminowość, Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marulin rekomenduje Motorus.pl opinia nr 208478 z 27.03.2013

Do sklepu trafiłem przez forum v-strom. Sprzedawca służy pomocą i wiedzą. Szybki termin realizacji i atrakcyjne ceny. Transakcja bez uwag. Szczerze polecam!

zakupy: buty Gaerne adventure; marzec 2013

plusy: terminowość, kontakt,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Motorus.pl opinia nr 206486 z 19.03.2013

Rewelacyjne ceny, bardzo dobry kontakt , towar zgodny z oczekiwaniem.

zakupy: Sprzeglo, olej; luty 2013

plusy: Ceny, kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gumiś639 rekomenduje Motorus.pl opinia nr 205918 z 15.03.2013

Wybrałem Sklep Motorus.pl ponieważ zawsze mam dobry kontakt ze sprzedawcom zawsze odpisuje na moje e-maile nawet jak niema czegoś na sklepie to szybko stara się to załatwić,towar bardzo dobrej jakości w dobrych cenach:) dostarczony szybko pod wskazany adresik,robie zakupy w tym sklepie już od trzech lat i z czystym sumieniem moge go polecić znajomym i nie tylko znajomym :) Przy większych zakupach są rabaciki.

zakupy: sprężyny, panewki, olej, wyświetlacz biegów; marzec 2013

plusy: solidność i zgodność z opisem towaru,dobre ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwester rekomenduje Motorus.pl opinia nr 191757 z 10.01.2013

Towar,którego szukałem był dostępny tylko w tym sklepie.Oczekiwania spełnił w 100%

zakupy: Givi E115F; styczeń 2013

plusy: kontakt,termin dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Motorus.pl opinia nr 186341 z 19.12.2012

Ceny duzo nizsze niz w innnych sklepach. Swietny kontakt mailowy. Blyskawiczna wysylka. Czego mozna chciec wiecej.

zakupy: Olej Ipone, filtr oleju; grudzień 2012

plusy: Bogata oferta, dobre ceny, szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam aw-aw rekomenduje Motorus.pl opinia nr 181581 z 06.12.2012

W sklepie Motorus.pl zakupiłem już wiele przedmiotów. Z transakcji jestem bardzo zadowolony. Polecam ten sklep. Bardzo miła obsługa jak i szybkość realizacji na wysokim poziomie. Żadnych problemów. Zajrzę tam napewno jeszcze nie raz. Pozdrawiam.

zakupy: Doposażenie turystyczne do DL650; grudzień 2012

plusy: Dobre ceny, super realizacja, szeroka oferta

minusy: Wad na razie nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rimmaj rekomenduje Motorus.pl opinia nr 181085 z 05.12.2012

Miał w ofercie to, czego poszukiwałem.

zakupy: stelaż do bocznych kufrów VT750S; grudzień 2012

plusy: bardzo dobry kontakt

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Motorus.pl opinia nr 180417 z 03.12.2012

Oferował części jakie potrzebowałem. Spełnił moje oczekiwania informując rzetelnie o towarach, udzielając pomocy w złożeniu zamówienia.

zakupy: części do kufra centralnego GIVI; grudzień 2012

plusy: rzetelna informacja o towarach, bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SUZANA rekomenduje Motorus.pl opinia nr 180117 z 01.12.2012

polecam wszystkim!!! rzeczowe załatwienie sprawy, fachowa obsługa, dostarczony towar 100 % zgodny z zamówieniem

zakupy: SW-MOTECH HPS.05.159.100 centralna podstawka SUZUKI DL1000 V-Str; listopad 2012

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER