Materiały eksploatacyjne do drukarek.
Sklep Multikom.pl

Kontakt

tel. 523213510
Bydgoszcz

Popularne produkty

MAT. EKSPLOATACYJNE, URZĄDZENIA DRUKUJĄCE, AKCESORIA

Popularne marki

Hewlett packard, Lexmark, Xerox, Epson, Oki, Konica minolta, Canon, Multikom, Brother, Samsung, Kyocera, Sharp, Tallygenicom, Panasonic, Philips, International paper

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 20
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Multikom.pl > Opinie klientów

Sklep Multikom.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.06.2011r i posiada 20 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Arek rekomenduje Multikom.pl opinia nr 229841 z 09.07.2013

Atrakcyjna cena, świetny kontakt , błyskawiczna dostawa

zakupy: toner; lipiec 2013

plusy: atrakcyjna cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Multikom.pl opinia nr 199654 z 14.02.2013

Ofertę znalazłem w porównywarce internetowej. Zakupiony towar (toner do faxu) dotarł błyskawicznie, zgodny z zamówieniem. Kontakt telefoniczny miły i sprawny. Polecam zakupy u tego sprzedawcy.

zakupy: toner do faxu Philips; styczeń 2013

plusy: zaufanie do kontrahentów

minusy: brak negatywnych odczuć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PC-EXPERT rekomenduje Multikom.pl opinia nr 199606 z 14.02.2013

Ponieważ posiadał zamawiany towar i miał przystępną cenę na niego. Obsługa była szybka, sprawna i z informacją na bieżąco. Polecam!

zakupy: Atrament HP 301XL; styczeń 2013

plusy: dobry kontakt z obsługą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Multikom.pl opinia nr 129357 z 04.06.2012

Oryginalne i najtańsze tusze i tonery

zakupy: Toner Canon FX-10 i toner Sharp AR020T; maj 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julian rekomenduje Multikom.pl opinia nr 122129 z 07.05.2012

Dobra cena i jakość produktu w stosunku do konkurencji

zakupy: tusz do drukarki hp; kwiecień 2012

plusy: Zgodność oferowanegp towaru z dostawą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ernest rekomenduje Multikom.pl opinia nr 122033 z 07.05.2012

Posiadali rzadki produkt

zakupy: Papier 280g/m3 i 100g/m3; maj 2012

plusy: Ciekawe oferty produktów

minusy: słaby kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Multikom.pl opinia nr 116445 z 15.04.2012

Towar zgodny z opisem -dostawa expresowa polecam- no i ta cena zdecydowanie na każdą kieszeń.

zakupy: tusz; marzec 2012

plusy: szybkość dostarczenia towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Multikom.pl opinia nr 112005 z 29.03.2012

wybór losowy - towar zgodnie z opisem bardzo dobry

zakupy: drukarka hp 3000; marzec 2012

plusy: łatwość zakupu, bardzo dobra informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Naj rekomenduje Multikom.pl opinia nr 108309 z 16.03.2012

wybrałem korzystną cenę. Transakcja przebiegała sprawnie. Dobry kontakt.

zakupy: Tusze do drukarki; marzec 2012

plusy: Dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amy rekomenduje Multikom.pl opinia nr 95789 z 06.02.2012

towar byl dostepny od reki, w dobrej cenie

zakupy: Nagrzewnica do drukarki OKI C5540 MFP; styczeń 2012

plusy: b.dobry kontakt z obsluga sklepu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Multikom.pl opinia nr 92734 z 05.01.2012

Sklep jak najbardziej godny polecenia. Profesjonalna obsługa + kompetencja = obustronne zadowolenie. Multi polecam :)

zakupy: Cart. Epson R200/300 Multipack; styczeń 2012

plusy: szybkość, kompetencja

minusy: wszystko mi się podobało.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Multikom.pl opinia nr 90714 z 14.12.2011

Bardzo dobra jakość zakupinego towaru

zakupy: Papier do druku; grudzień 2011

plusy: Zgodność towaru z ofertą

minusy: Dostawa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Multikom.pl opinia nr 88696 z 21.11.2011

Ekspresowa realizacja zamówienia, dobre ceny.

zakupy: drukarka hp 2055dn; listopad 2011

plusy: fachowe doradztwo, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Multikom.pl opinia nr 87340 z 03.11.2011

Fachowa obsługa, niskie ceny, profesjonalne podejście do klienta, krótki termin realizacji zamówienia, dobry i miły kontakt, kompetentni pracownicy. POLECAM!!!

zakupy: tonery oraz tusze do drukarek; listopad 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zagorscy.pl rekomenduje Multikom.pl opinia nr 86355 z 18.10.2011

Blisko, szybko i tanio :)

zakupy: toner do drukarki samsung; październik 2011

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pizza rekomenduje Multikom.pl opinia nr 86351 z 18.10.2011

Dobra oferta, dobre ceny, dobry kontakt ze sprzedającym w razie watpliwości, jeżeli czegoś nie mają w ofercie to staraja się ściągnąć.

zakupy: CANON CLI 5BK; październik 2011

plusy: Błyskawiczne działanie, kontrola nad stanem zamówienia

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga Sz. rekomenduje Multikom.pl opinia nr 81953 z 04.08.2011

Korzystna oferta i bardzo dobra obsługa oraz fachowe porady. Oby więcej takich sklepów!

zakupy: materiały eksploatacyjne; lipiec 2011

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Multikom.pl opinia nr 81595 z 29.07.2011

Szybka realizacja, dobra cena i błyskawiczna realizacja, czego jeszcze chcieć więcej?

zakupy: TK-110 do Kyocera FS920; lipiec 2011

plusy: przejrzysta struktura, łatwe wyszukiwanie

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Multikom.pl opinia nr 81519 z 28.07.2011

Zaskoczyli mnie dobrą ceną, mam nadziję, że nie jednorazowo. Miła obsługa i szybka wysyłka. Bardzo prawdopodobne, że dokonam tu następnych zakupów :)

zakupy: toner; lipiec 2011

plusy: konkurencyjna cena

minusy: jeszcze nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Błażi rekomenduje Multikom.pl opinia nr 80463 z 12.07.2011

Wybrałem bo mieli dobrą cenę za toner a do tego darmową wysyłkę! Towar otrzymany błyskawicznie i 100% jak w opisie.

zakupy: toner samsung; lipiec 2011

plusy: darmowa wysyłka już od 200zł

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER