Perfumy i wody toaletowe.
Sklep MultiPerfumeria.pl

Kontakt

tel. 801 00 95 18
Marki

Popularne produkty

Perfumy dla kobiet, Kategoria tymczasowa, Perfumy dla mężczyzn, Makijaż, Pielęgnacja ciała, Testery, Perfumy unisex, zestaw kosmetyków, Kupony podarunkowe, opakowanie ozdobne

Popularne marki

Macrovita, Clinique, L'oreal paris, Garnier, Calvin klein, Maybelline, Burberry, Lancome, Estee lauder, Bioaroma, Max factor, Revlon, Collistar, Bourjois paris

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 20
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

MultiPerfumeria.pl > Opinie klientów

Sklep MultiPerfumeria.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.11.2009r i posiada 20 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iza rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 56575 z 27.06.2010

Na bieżąco na emailu i sms status zamówienia, szybka dostawa, serdecznie polecam.

zakupy: Burberry Touch Men; czerwiec 2010

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 53866 z 12.05.2010

Szybko, sprawnie, dobry towar. Polecam

zakupy: Davidoff Cool Water; maj 2010

plusy: szybko

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 53785 z 11.05.2010

Szybkość dostawy to wielki plus dla Multiperfumerii. Niecałe 24h. Poza tym cała transakcja na3wysokim poziomie. Polecam

zakupy: Dolce&Gabbana Pour Homme; maj 2010

plusy: szybkość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 53084 z 29.04.2010

Konkurencyjne ceny, szybkość realizacji, dużo pozytywnych opinii w sieci

zakupy: Perfumy DKNY Men; kwiecień 2010

plusy: Cena, szybkość, świetny kontakt (powiadomienia SMS!)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 52416 z 19.04.2010

Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam

zakupy: Calvin Klein Man; kwiecień 2010

plusy: miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 52415 z 19.04.2010

Bardzo sprawna transakcja, szybki kontakt, towar bez zastrzeżeń.

zakupy: Hugo Boss Hugo XX; kwiecień 2010

plusy: cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamikadze rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 52290 z 17.04.2010

Perfumy oryginalne, ceny konkurencyjne, obsługa i realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Dziękuję Serdecznie.

zakupy: Zegna Intenso; kwiecień 2010

plusy: oryginalny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 48457 z 14.02.2010

Nigdy mnie nie zawiedli .Perfumy pierwsza klasa !!! Bardzo szeroki wybór !!! POLECAM !

zakupy: Lacoste Essential; luty 2010

plusy: mila obsługa,szybka przesyłka,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 48435 z 14.02.2010

Cóż mogę napisać. Tanio, szybko i przyjemnie. Zapach bardzo ładny, trzyma długo, a to dla mnie bardzo ważne. Nie raz już kupowałem podróbki za parę złoty taniej i po 2-3 zapach nie był wyczuwalny. Widać, że Perfumeria sprzedaje oryginalny produkt - BARDZO DOBRZE ! Dzięki

zakupy: Burberry Brit Men; luty 2010

plusy: cena,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 48434 z 14.02.2010

Piękny, dojrzały zapach dla prawdziwych kobiet.

zakupy: Chanel Coco woda toaletowa; luty 2010

plusy: cena,

minusy: nie mam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 48433 z 14.02.2010

Towar zamówiłem z czystej ciekawości, do tej pory kupowałem w drogeriach stacjonarnych, przyznam, że zaskoczyła mnie jakość usług oferowanych przez tę perfumerię, paczka dobrze zapakowana, szybka dostawa i aura, którą stworzył sprzedawca sprawia, że będę kupował tu dalej.

zakupy: Bulgari Black Woda toaletowa 40 ml; luty 2010

plusy: przyjemność zakupów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maniek rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 48091 z 08.02.2010

Towar dobrze zapakowany, cena atrakcyjna. Polecam

zakupy: Boss; luty 2010

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 47646 z 31.01.2010

Cena jak na oryginalne perfumy bardzo, bardzo przystępna. To skłoniło mnie do zakupu. Czekam na przesyłkę.

zakupy: Lacoste; styczeń 2010

plusy: cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 47279 z 23.01.2010

Szybko, bardzo dobrze cenowo i przyjemnie. Oczywiście komentarz pozytywny.

zakupy: Azzaro; styczeń 2010

plusy: cena i wysyłka szybka

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 47047 z 19.01.2010

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zazwyczaj nie wystawiam sprzedawcy opinii na tego typu portalach, natomiast w tym przypadku postanowiłem zrobić wyjątek. Przesyłka dotarła do mnie błyskawicznie, ceny jak najbardziej atrakcyjne, i to co dla kobiety najważniejsze - przede wszystkim jest z czego wybierać. POLECAM SKLEP ! ! !

zakupy: Herrera; styczeń 2010

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 46935 z 18.01.2010

MultiPerfumeria.pl to oryginalne perfumy w dobrej cenie! Polecam dziewczyny!

zakupy: DKNY; styczeń 2010

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daria rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 46813 z 15.01.2010

Fantastyczna obsługa, konkurencyjne ceny. Mocno POLECAM!

zakupy: YSL L'Homme; styczeń 2010

plusy: duzy wybór, PRZEJRZYSTA strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 46734 z 13.01.2010

Szybka dostawa, POLECAM

zakupy: Davidoff; styczeń 2010

plusy: POLECAM

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 46591 z 11.01.2010

Idealne zakupy, inaczej tego nazwać nie mogę. Dobre ceny, szybka przesyłka, wyśmienity kontakt. Perfumy na prawdę oryginalne, potwierdzone hologramem. Perfekcyjne. Polecam innym ten sklep.

zakupy: Gucci; styczeń 2010

plusy: cena, szybki kontakt i przesyłka

minusy: brak jakichkolwiek wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje MultiPerfumeria.pl opinia nr 46357 z 07.01.2010

Towar pierwsza klasa, ceny bardzo konkurencyjne, kontakt z obsługą klienta na bardzo wysokim poziomie, zazwyczaj nie jestem zwolennikiem zakupu perfum przez Internet, u mnie działa to tak, że w pierwszej kolejności "badam" zapach w swoich sklepach, dopiero potem dokonuję zakupu w sieci po dużo niższych cenach, myślę, że wiele osób w ten sposób dokonuje zakupów. Można na prawdę zaoszczędzić pokaźną sumkę.

zakupy: Lancome; grudzień 2009

plusy: konkurencyjne ceny, szybka przesyłka

minusy: nie zauważyłem wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER