Artykuły do renowacji, pielęgnacji i konserwacji: SKÓRY, DREWNA, METALI, KAMIENIA, AGD.
Sklep Multirenowacja.pl

Kontakt

tel. 91 851 12 91
Stargard Szczeciński

Popularne produkty

PODZIAŁ:, AKCESORIA:, ZESTAWY:, PROMOCJE DETAL:, NA ZAMÓWIENIE:, MARKA - PRODUCENT:, ZASTOSOWANIE:

Popularne marki

Saphir, Tarrago, Avel, Elco

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 57
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Multirenowacja.pl > Opinie klientów

Sklep Multirenowacja.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.05.2010r i posiada 57 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Grzesiek rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 428098 z 23.01.2018

Duży wybór produktów Tarrago, dokładne opisy.

zakupy: Produkty do pielegnacji obuwia; styczeń 2018

plusy: Profesjonalizm, znajomość oferty, doradztwo.

minusy: Nie maja punktów odbioru osobistego poza siedzibą.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skwara rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 421974 z 17.10.2017

Multirenowacja chyba jako jedyna w Polsce sprzedaje farby od Angelusa, mają bardzo duży wybór i przyjemnie się prezentuje. Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione, a czas wysyłki mnie zaskoczył - 24h po zamówieniu miałem swoje zamówienie już u siebie.

zakupy: Zestaw do midsoli; październik 2017

plusy: wszystko

minusy: nie ma do czego sie przyczepic wrrrr

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 394386 z 03.10.2016

Rewelacyjne doradztwo i ekspresowa obsługa. Bardzo polecam

zakupy: Materiały do pielęgnacji butów; październik 2016

plusy: Fachowe doradztwo, obsługa, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 364942 z 09.12.2015

wysokiej klasy produkty,

zakupy: prawidła cedrowe SAPHIR, Dubbin Tarrago, Shoe Cream Tarrag; grudzień 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 359333 z 25.10.2015

Wspaniale doradzono mi, jaki produkt, powinnam zastosować.

zakupy: zestaw do czyszczenia i renowacji skóry; październik 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 347901 z 03.07.2015

Sklep wybrany z polecenia. Bardzo profesjonalna obsługa, nawet jeśli kupujący pogubi się , sprzedawca pokieruje do poszukiwanego asortymentu, pomoże wybrać odpowiedni kolor ( w moim przypadku tapicerki samochodowej) Profeska , Polecam

zakupy: Zestaw do renowacji tapicerki samochodow; lipiec 2015

plusy: Profesjonalizm w temacie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lolo rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 343789 z 27.05.2015

100% profesjonalizmu na każdym etapie od zapytań o produkty po realizację dostawy. Wszyscy, którzy otwierają swoje e-sklepy mają na kim się wzorować.

zakupy: ", czyściwa", do kuchni i łazienik.; maj 2015

plusy: Profesjonalizm.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hryc rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 339769 z 21.04.2015

Sklep multirenowacja.pl wybrałem ponieważ słyszałem o nim wiele dobrych opinii, które zresztą potwierdzam. Baardzo szeroki asortyment, produkty najwyższej jakości. Pielęgnowanie butów staje się przyjemnością :)

zakupy: pasty, kremy, impregnaty do butów...; kwiecień 2015

plusy: Szeroki asortyment i najwyższa jakość, świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 330813 z 10.02.2015

O wyrobach Multirenowacji powiedział mi szewc kiedy zapytałam jak uratować swoje kozaki ze skóry. Jest to moje trzecie zamówienie w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona mój mąż też bowiem podbiera moje pasty do butów chociaż na początku kręcił nosem że takie drogie ;) Żadnych problemów z wysyłką towaru, doskonała pomoc w doborze produktów i to na odległość, wielki szacunek za ogromną wiedzę. Szanowni Państwo to jest wspaniały sklep, wspaniali pomocni ludzie i super produkty! Polecam

zakupy: Saphir Medaille D' or; luty 2015

plusy: Terminowość, doskonała komunikacja z działem sprzedaży

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 322461 z 10.12.2014

Wybrałem ten sklep, ponieważ ma najlepsze produkty do pielęgnacji skór na rynku.

zakupy: Produkty SAPHIR i TARRAGO; grudzień 2014

plusy: Doskonała obsługa, rewelacyjny asortyment

minusy: Nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 304617 z 07.08.2014

Bardzo duża oferta środków do pielęgnacji obuwia.

zakupy: Środki do pielęgnacji obuwia; sierpień 2014

plusy: Bardzo szybka dostawa + szeroka oferta towarów

minusy: Nie odnotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J. rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 303849 z 01.08.2014

Dawno nie spotkałem się z tak świetną obsługą klienta. :) Ekspresowa dostawa i towar najwyższej jakości!

zakupy: kosmetyki do pielęgnacji skór; lipiec 2014

plusy: Podejście do klienta. :)

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenon rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 294553 z 03.06.2014

Super asortyment i bardzo dobra obsługa.

zakupy: prawidła cedrowe, kremy Saphir; czerwiec 2014

plusy: Jakość obsługi i szybkość realizacji zamówienia

minusy: wszystko jest fajnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogusia rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 288201 z 22.04.2014

Wybrałam ten sklep bo szukałam dobrego ,profesjonalnego produktu do renowacji skórzanej kierownicy. Produkt zgodny z opisem i faktycznie b.dobry. Poza tym szybka dostawa. Polecam ten sklep.

zakupy: creme renovate z pigmentem 25 ml; kwiecień 2014

plusy: świetne produkty, dobrze opisane i pokazane

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 266033 z 14.12.2013

kupuje tylko w tym sklepie od lat dobre produkty wszystko super

zakupy: Mydło do skór regenerujące 200ml AVEL; grudzień 2013

plusy: brak wad

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 261221 z 27.11.2013

Polecenie na blogu mrvintage. Spełnił oczekiwania w 100% - fachowe porady plus błyskawiczna wysyłka

zakupy: Tłuszcz Tarrrago i Pommadier Saphir; listopad 2013

plusy: Profesjonalne rady, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 242769 z 05.09.2013

Jako jedyny miał w ofercie poszukiwany towar. W 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Renomat 500 ml; wrzesień 2013

plusy: Bogata oferta, błyskawiczna realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waski rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 228517 z 01.07.2013

Najlepsza obsługa z jaką miałem do czynienia. Doskonały kontakt, rzeczowość i kompetencje podczas procesu doradczego, błyskawiczna wysyłka towaru.

zakupy: rożne produkty do pielęgnacji skóry firm; czerwiec 2013

plusy: kompetentny personel, różnorodność asortymentu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zetka rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 222169 z 01.06.2013

Bardzo szeroki asortyment, profesjonalne porady

zakupy: Farba do obuwia; czerwiec 2013

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zieja rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 210965 z 09.04.2013

Pozytywne oceny oferowanych produktów zachęciły mnie do zakupu. Dzięki temu ,,styrane" outdoorowe obuwie odzyskało funkcjonalność i niemal pierwotny wygląd. Przesyłkę otrzymałem w ciągu doby od złożenia zamówienia. Dodatkowo sympatyczna pani poinformowała o przeoczonej przeze mnie korzystniejszej ofercie i natychmiast skorygowała zamówienie.

zakupy: Protector HP Oil SAPHIR, Renomat SAPHIR, ; grudzień 2012

plusy: świetne produkty, znakomita szybka obsługa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER