Muzyka rock i pop oraz jazz, klasyka i filmowa na CD, DVD oraz VHS.
Sklep MusicCorner.pl

Kontakt

tel.
Kraków

Popularne produkty

CD, DVD, Blue-Ray, LP, płyty kompaktowe, muzyka, rock, jazz, klasyka, pop, metal

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

MusicCorner.pl > Opinie klientów

Sklep MusicCorner.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 12 opinii klientów w tym 84% pozytywnych.

Wystaw opinię

anders nie poleca MusicCorner.pl opinia nr 392006 z 30.08.2016

Sklep posiada w ofercie płyty trudnodostępne. Dlatego chętnie złożyłem w nim zamówienie. Niestety po upływie podanego terminu realizacji nie otrzymałem żadnej informacji ze sklepu - pomimo wysyłania dwukrotnie zapytania o termin realizacji zamówienia. Sklep milczy. traktuję to jako lekceważenie klienta.

zakupy: 2 CD zespołu Lizard; czerwiec 2016

plusy: oferta

minusy: brak kontaktu ze sklepem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gitarzysta nie poleca MusicCorner.pl opinia nr 205554 z 13.03.2013

Zdecydowałem się na zakupy bo oferta wydała mi się ciekawa i chciałem sprawdzić ten sklep na poczet kolejnych potencjalnych zakupów, niestety zawiodłem się. Wciśnięto mi licencje z Ameryki Południowej zamiast podstawowego wydania europejskiego, które zamówiłem. Były to pierwsze i ostatnie zakupy tutaj.

zakupy: 5 CD; grudzień 2012

plusy: Na szczęście pozostałe pozycje są w porządku

minusy: Argentyńska licencja zamiast regularnego wydania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Goral rekomenduje MusicCorner.pl opinia nr 55391 z 05.06.2010

W piątek wieczorem zamówiłem płytę, która była nowością i nie znalazłem jej w żadnym innym polskim sklepie. We wtorek płyta była już u mnie. POLECAM

zakupy: płyty CD i DVD; kwiecień 2010

plusy: SZYBKA WYSYŁKA, DOBRZ ZABEZPIECZONA!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek L. rekomenduje MusicCorner.pl opinia nr 55372 z 04.06.2010

Jestem pod wielkim wrazeniem oferty sklepu. Sa tutaj pozycje ktorych poszukiwalem bezskutecznie od kilku lat. I co wazne ceny tez sa przystepne. Jasna i przejrzysta strona internetowa sklepu. Wszystko dobrze objasnione, nie sposob sie nie zgubic. Przesylke dostalem bardzo szybko (24 godziny). Bezpiecznie zapakowana, razem z paragonem. Bardzo solidna firma!

zakupy: Dave Matthews, 4 CD; maj 2010

plusy: Szeroki wybór tytułów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wilenas rekomenduje MusicCorner.pl opinia nr 55370 z 04.06.2010

Super fachowa obsługa, strona internatowa pomaga w dokonywaniu zakupów. Wszystko dobrze zapakowane, więc w transporcie nie ma prawa nic się stać. Rekomenduję.

zakupy: U2 Rose Bowl DVD, National High Violet; maj 2010

plusy: Ogromny wybór płyt, przystępne ceny, profesjonalizm

minusy: nie stwierdziłem i mam nadzieje, że tak pozostanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

filip rekomenduje MusicCorner.pl opinia nr 14884 z 17.04.2008

Zamowłem kilka bardzo zadkich tytulow, wybralem platnosc przelewem i zostalem poproszony o przelew dopiero jak plyty zostaly sprowadzone. Pelen profesjonalizm.

zakupy: nohavica, bittova; grudzień 2007

plusy: znakomita organizacja, obsluga. Duzy wybor tytulow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje MusicCorner.pl opinia nr 14857 z 16.04.2008

w żadbym sklepie nie ma takiego wyboru muzyki klasycznej.

zakupy: savall, minkowski; listopad 2007

plusy: świetne zabezpieczenie przesyłki, wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje MusicCorner.pl opinia nr 14856 z 16.04.2008

Ogromny wybór i na prawdę dobre ceny.

zakupy: DVD Pink Floyd; listopad 2007

plusy: płyty niedostępne nigdzie indziej!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje MusicCorner.pl opinia nr 14316 z 25.03.2008

Znalazłem płyty, których próżno szukać w innych sklepach. Na prawde polecam.

zakupy: nohavica ", ikarus", , Dave Matthews Band; marzec 2008

plusy: wybór produktów, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje MusicCorner.pl opinia nr 12007 z 03.01.2008

fachowa pomoc i szybka obsluga, a byl to goracy okres - Swieta Bozego Narodzenia. swietny kontakt z obsluga, towar zgodny z opisem. GORACO POLECAM

zakupy: plyta CD; grudzień 2007

plusy: fachowa obsluga

minusy: brak zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulola rekomenduje MusicCorner.pl opinia nr 1346 z 23.05.2006

Łatwo udało mi się odnaleźć upragniony produkt. Dopiero po potwierdzeniu jego dostepnosci poproszono mnie o dokonanie przelewu. Szybko uzyskalam odpowiedz na mailowe zapytania dotyczace szczegolow transakcji. Calosc przebiegla bardzo sprawnie. Polecam.

zakupy: Płyta SOAD - Hipnotize; 17.05.06

plusy: Bogata oferta, rzeczowa obsługa

minusy: Brak negatywnych spostrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje MusicCorner.pl opinia nr 412 z 07.12.2005

Ogromny wybór, można znaleźć na prawde żadkie tytuły i do tego BŁYSKAWICZNA realizacja. POLECAM!!

zakupy: Nie pamiętam.; Nie pamiętam.

plusy: szeroki asortyment, szybka realizacja, dobre ceny, profe...

minusy: Nie mam zdania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER