Muzyczne kompilacje tematyczne w oryginalnych opakowaniach puszkowych
Sklep Musicdays.pl

Kontakt

tel. 695 367 193
Chełmno

Popularne produkty

MUZYKA DO PROJEKTÓW, ALBUMY CD, ALBUMY MP3, GOTOWE PAKIETY, TELEDYSKI I FILMY, LICENCJA CZASOWA, DODATKI

Popularne marki

Ejfa musicdays.pl, Pa - bezpłatne odtwarzanie publiczne, V11

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 495
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Musicdays.pl > Opinie klientów

Sklep Musicdays.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.08.2010r i posiada 503 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

kupuj-za-grosze rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 421286 z 05.10.2017

Wszystko w najlepszym porządku.Polecam

zakupy: Radio Internetowe - 6 MIESIĘCY; kwiecień 2017

plusy: Fajna muzyka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beci rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 418094 z 16.08.2017

solidna szybka zdecydowana firma serdecznie polecam

zakupy: cd/mp3 z muzyka; sierpień 2017

plusy: szybka mila obsługa

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irena nie ma zdania o Musicdays.pl opinia nr 417282 z 02.08.2017

Musicdays.pl wybrałam na próbę.Narazie się sprawdza i jest konkurencyjne.

zakupy: Musicdays.pli; lipiec 2017

plusy: muzyka jest ok

minusy: nie ma wad narazie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sergiusz rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 417218 z 01.08.2017

Jestem bardzo zadowolony z obsługi oraz kontaktu telefonicznego. A muzyka zakupiona od musicdays.pl jest zdecydowanie ciekawsza niż na innych stronach. Polecam!

zakupy: Muzyka mp3; lipiec 2017

plusy: Szybka realizacja i ciekawa oferta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wa rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 417122 z 31.07.2017

latwe zamowienie, szybka realizacja i przesylka zamowionej muzyki.

zakupy: muzyka; lipiec 2017

plusy: Wybor muzyki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 416822 z 26.07.2017

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Gorąco polecam.

zakupy: Licencja na odtwarzanie muzyki dla gastronomii.; lipiec 2017

plusy: Szybko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasienka rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 416558 z 23.07.2017

Polecam byl u mnie zaiks wiec nie było problemów .:)

zakupy: dysk pendrive; lipiec 2017

plusy: szybki czas realizacji i fajne nagrania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin_nm10 rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 416366 z 19.07.2017

Dobra oferta za bardzo rozsądne pieniądze.

zakupy: radio internetowe; lipiec 2017

plusy: szybko, tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Euro-Car rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 416234 z 18.07.2017

Dobra oferta za bardzo rozsądne pieniądze.

zakupy: Radio internetowe 2 lata; lipiec 2017

plusy: Szybka obsługa bez zbędnej papierologii

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 415926 z 12.07.2017

bogata oferta

zakupy: 2 szt. plyt cd; lipiec 2017

plusy: rzetelność, obsluga, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 415822 z 10.07.2017

Trafiłam tu przypadkiem i zostalam, bardzo duży wybór, rozmaita muzyka, bardzo szybka realizacja, wracam zaraz na kolejne zakupy.

zakupy: MP3 High Fashion; lipiec 2017

plusy: szeroki wybór, szybka realizacja

minusy: zbyt krótkie zestawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 415278 z 01.07.2017

Już wcześniej korzystaliśmy z usług Musicdays.pl i nie mieliśmy powodów do narzekania :)

zakupy: Abonament roczny radio + mp3; czerwiec 2017

plusy: Obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 414638 z 19.06.2017

Sklep który oferuje fajną muzykę do odtwarzania w miejscach publicznych, (w moim przypadku kawiarni), bez opłat ZAIKS, STOART, itp. Duży wybór albumów, dla każdego coś się znajdzie, a w dodatku w niskich cenach. Jak najbardziej Polecam !

zakupy: Albumy- Our Song oraz Lounge Time; marzec 2017

plusy: profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 414326 z 14.06.2017

Super muzyka, jedna cena niezależnie od metrażu lokalizacji, rabaty. Jeżeli formuła się nie zmieni Musicdays zyskało klienta na lata.

zakupy: Radio internetowe; czerwiec 2017

plusy: Ceny

minusy: Alternatywne radio niedostępne w aplikacji mobilnej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 414298 z 13.06.2017

korzystam drugi raz z usług tej firmy.Polecam ,działają szybko, sprawnie, rzetelnie.

zakupy: radio internetowe; czerwiec 2017

plusy: profesjonalizm i cierpliwość sprzedawcy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 414046 z 09.06.2017

Szybko, sprawnie, miło i kompetentnie :)

zakupy: radio internetowe; czerwiec 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr nie ma zdania o Musicdays.pl opinia nr 413338 z 31.05.2017

Oferta spełniała moje wymagania.

zakupy: Radio internetowe - licencja; maj 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: opłata za płatność online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 413326 z 31.05.2017

Ma super muzykę w dobrych cena.

zakupy: Muzyka Baez Zaiksu; maj 2017

plusy: szybkość realizacji i zrozumienie klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anita982 rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 412638 z 23.05.2017

świetna oferta - przede wszystkim radio internetowe, wszystko gra i mamy z głowy zaiks.

zakupy: radio internetowe; maj 2017

plusy: czas realizacji, sporo muzyki

minusy: póki co nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MP rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 412622 z 22.05.2017

Jasnośc, przejrzystość, kompleksowość oferty; niezależne i kompletne rozwiązanie

zakupy: Muzyka do Kawiarni; maj 2017

plusy: rzetelność, jakość, przejrzystość oferty

minusy: brak rekomendacji produktu do wyboru (bestseller itp)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER