Muzyczne kompilacje tematyczne w oryginalnych opakowaniach puszkowych
Sklep Musicdays.pl

Kontakt

tel. 695 367 193
Chełmno

Popularne produkty

MUZYKA DO PROJEKTÓW, ALBUMY CD, ALBUMY MP3, GOTOWE PAKIETY, TELEDYSKI I FILMY, LICENCJA CZASOWA, DODATKI

Popularne marki

Ejfa musicdays.pl, Pa - bezpłatne odtwarzanie publiczne, V11

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 506
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Musicdays.pl > Opinie klientów

Sklep Musicdays.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.08.2010r i posiada 513 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Beata rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 414638 z 19.06.2017

Sklep który oferuje fajną muzykę do odtwarzania w miejscach publicznych, (w moim przypadku kawiarni), bez opłat ZAIKS, STOART, itp. Duży wybór albumów, dla każdego coś się znajdzie, a w dodatku w niskich cenach. Jak najbardziej Polecam !

zakupy: Albumy- Our Song oraz Lounge Time; marzec 2017

plusy: profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KS Admira rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 414634 z 19.06.2017

Niska cena i 100% potrzebnego dla nas artykułu.

zakupy: Licencja 1 mc na radio internetowe.; czerwiec 2017

plusy: Łatwość zamówienia i szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 414426 z 15.06.2017

spełnia

zakupy: muzyka do sklepu; czerwiec 2017

plusy: duża oferta

minusy: mniej znane utwory

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 414326 z 14.06.2017

Super muzyka, jedna cena niezależnie od metrażu lokalizacji, rabaty. Jeżeli formuła się nie zmieni Musicdays zyskało klienta na lata.

zakupy: Radio internetowe; czerwiec 2017

plusy: Ceny

minusy: Alternatywne radio niedostępne w aplikacji mobilnej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 414298 z 13.06.2017

korzystam drugi raz z usług tej firmy.Polecam ,działają szybko, sprawnie, rzetelnie.

zakupy: radio internetowe; czerwiec 2017

plusy: profesjonalizm i cierpliwość sprzedawcy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 414046 z 09.06.2017

Szybko, sprawnie, miło i kompetentnie :)

zakupy: radio internetowe; czerwiec 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MIKI rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 413934 z 07.06.2017

SZYBKOŚĆ REALIZACJI ZAMÓWIENIA , FAJNA OFERTA

zakupy: MUZYKA; czerwiec 2017

plusy: SZYKOŚĆ REALIZACJI ZMÓWIENIA , PROSTOTA FORMALNOŚCI

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 413750 z 06.06.2017

Informacje udzielane telefonicznie są rzetelne i w pełni zgodne z prawdą. Gorąco zachęcam do korzystania z usług tej firmy

zakupy: Radio internetowe; maj 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

event rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 413426 z 01.06.2017

Jest atrakcyjny cenowo

zakupy: Muzyka; czerwiec 2017

plusy: Szybkość, solidność, profesjonalizm

minusy: Nie zauwazyłem takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 413418 z 01.06.2017

dobra oferta

zakupy: muzyka; czerwiec 2017

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr nie ma zdania o Musicdays.pl opinia nr 413338 z 31.05.2017

Oferta spełniała moje wymagania.

zakupy: Radio internetowe - licencja; maj 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: opłata za płatność online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 413326 z 31.05.2017

Ma super muzykę w dobrych cena.

zakupy: Muzyka Baez Zaiksu; maj 2017

plusy: szybkość realizacji i zrozumienie klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 412974 z 26.05.2017

Klimatyczne i nastrojowe utwory. Błyskawiczna identyfikacja utworów i profesjonalna obsługa. Polecam!

zakupy: Romantic Ballads (MP3); maj 2017

plusy: Szybka identyfikacja utworów - błyskawiczna wysyłka

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRYSTIAN rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 412842 z 25.05.2017

BARDZO DOBRY KONTAKT Z SPRZEDAWCĄ ,NISKI ABONAMENT DLA FIRM A CO NAJWAŻNIEJSZE DUZO UTWORÓW KTÓRE FAJNIE SIE SŁUCHA.

zakupy: RADIO MUSICDAY.PL; maj 2017

plusy: DUŻY WYBÓR

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anita982 rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 412638 z 23.05.2017

świetna oferta - przede wszystkim radio internetowe, wszystko gra i mamy z głowy zaiks.

zakupy: radio internetowe; maj 2017

plusy: czas realizacji, sporo muzyki

minusy: póki co nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MP rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 412622 z 22.05.2017

Jasnośc, przejrzystość, kompleksowość oferty; niezależne i kompletne rozwiązanie

zakupy: Muzyka do Kawiarni; maj 2017

plusy: rzetelność, jakość, przejrzystość oferty

minusy: brak rekomendacji produktu do wyboru (bestseller itp)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 412534 z 22.05.2017

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca,album spełnił moje oczekiwania

zakupy: album do pobrania; maj 2017

plusy: szybkosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelin rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 412234 z 18.05.2017

Sklep polecił mi parę lat temu znajomy i od tamtego czasu jestem stałym klientem .Duży wybór muzyki i fachowa szybka obsługa!!

zakupy: Reveal The Magik, Our Song; maj 2017

plusy: Bardzo róznorodna muzyka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 412226 z 18.05.2017

Oferta sklepu jest bardzo duża. Wielokrotnie zamawiałem u nich płyty CD do mojego lokalu pizzerii-restauracji. Najlepiej się sprawdza muzyka pop, rock, lounge itp. Najchetniej a właściwie zawsze wybieram muzykę śpiewaną. Klienci pytaja się często kto to gra, jaki to zespół.:) To dla mnie jest główny powód, że zamawiam muzykę w tym sklepie Musicdays.pl

zakupy: płyty CD; maj 2017

plusy: bogata oferta, rzetelność, promocje, rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ana rekomenduje Musicdays.pl opinia nr 412154 z 17.05.2017

Expresowe i zgodna przesyłka

zakupy: Płyty; maj 2017

plusy: Szybkość

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER