Ceramika i zielona herbata prosto z Japonii. Zastawa stołowa, lampy i zegary ceramiczne, różne gatunki zi...
Sklep Nagomi.pl

Kontakt

tel. 609 380 012
Warszawa

Popularne produkty

ceramika japońska, japońskie czarki do herbaty, czarki do herbaty matcha, czajniczki kyusu, czarki do sencha, kubki, komplety do herbaty, podstawki pod pałeczki

Popularne marki

Kintoen, Marujugama, Shutoen, Fudogama, Homura, Shokozan, Kanesan, Kasengama, Okkoshigama, Ichikyu, Tengougama, Kanoko, Dengama

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 226
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Nagomi.pl > Opinie klientów

Sklep Nagomi.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.12.2007r i posiada 226 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 422438 z 24.10.2017

Tylko tu kupię najlepsze zielone herbaty, nikt tak pięknie profesjonalnie o nich nie opowie jak pani Małgosia.

zakupy: Zielone herbaty, tkaniny, kadzidełka; czerwiec 2017

plusy: Zaufanie i profesjonalna obsługa

minusy: Żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona Nowak rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 411946 z 15.05.2017

Świetna obsługa, bardzo dobra jakość produktów. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Czarka murasaki sencha I i II, Czarka turkusowa; maj 2017

plusy: dobry kontakt, świetne produkty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 407342 z 08.03.2017

zakupiona czarka była prezentem gwiazdkowym dla mojej córki zafascynowanej kulturą japońska. Pięknie wykonana, zapakowana miedzy innymi w japońską gazetę, która także została potraktowana jako wartościowy prezent :) Obsługa bez zastrzeżeń

zakupy: czarka fuku zielona; marzec 2017

plusy: piękny, oryginalny towar

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nut rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 407330 z 08.03.2017

Bardzo dobry i miły kontakt ze sklepem, błyskawiczna wysyłka w nienagannym opakowaniu, to od lat moje miejsce, gdzie kupuję japońskie puszki na herbatę, polecam gorąco!

zakupy: japońskie puszki na herbatę; grudzień 2016

plusy: jakość, ceny, szybkość dostawy

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 407286 z 08.03.2017

Wybrałem sklep z uwagi na piękne produkty. Okazało się, że są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach, szybka obsługa i bardzo dobry kontakt. Szczerze polecam!

zakupy: Chasen, chashaku, Matchawan, Zestaw do herbaty shino; listopad 2016

plusy: Wspaniałe i unikalne produkty

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 399954 z 07.12.2016

Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemów.

zakupy: Kubek, filiżanka, zielona cherbata; listopad 2016

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 399946 z 07.12.2016

Po raz, chyba, dziesiąty udane zakupy.

zakupy: zielona herbata Genmaicha Isecha (H11); grudzień 2016

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 395538 z 18.10.2016

ze względu na ofertę i niskie koszty przesyłki.

zakupy: zielona herbata; październik 2016

plusy: sprawdzony towar, szybka dostawa, niski koszt dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

norah rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 394754 z 08.10.2016

Sklep Nagomi w 100 % spełnił moje oczekiwania. Przepiękny, ręcznie malowany komplet do herbaty jest jak marzenie. Zdjęcia na stronie sklepu oddają w pełni piękno tych przedmiotów. Oryginalny produkt z Japonii. Nic więcej dodawać nie trzeba. Fachowo zapakowany i zabezpieczony. Błyskawiczna wysyłka.

zakupy: komplet do herbaty ame.; wrzesień 2016

plusy: czas realizacji, zgodność towaru z opisem

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 393230 z 16.09.2016

Bardzo ciekawa oferta - wyjątkowe i niebanalne przedmioty, doskonałe herbaty. Ładne opakowania dopasowane charakterem do zawartości. Doskonale zabezpieczona, błyskawiczna przesyłka. Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: czarki, herbata; wrzesień 2016

plusy: asortyment, termin realizacji

minusy: brak niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 393066 z 13.09.2016

Dobry wybór ceramiki, ciekawe przedmioty. Doskonała obsługa, eleganckie i trwałe opakowania, które bez wstydu można ofiarować z prezentem

zakupy: ceramika, herbata, kartki; lipiec 2016

plusy: dobry wybór i miła obsług

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 388750 z 17.07.2016

super wybór ceramiki japońskiej

zakupy: herbata, ceramika; lipiec 2016

plusy: wybór towaru, obsługa , ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lukasz rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 385374 z 09.06.2016

Ten sklep jest genialny, oryginalne japońskie produkty, super jakość i super obsługa. To nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie, wracam do niego regularnie od 3 lat

zakupy: Czajniczek do herbaty i zielona herbata; czerwiec 2016

plusy: Wysoka jakość produktów i obsługi

minusy: ładne czajniczki za szybko znikają z oferty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal B rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 385234 z 08.06.2016

Szukaliśmy japońskich miseczek a nie powszechnej chińszczyzny. Sklep Nagomi przysłał towar idealny, świetnie zapakowany.

zakupy: Miseczka sowa; maj 2016

plusy: asortyment

minusy: brak paczkomatow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lin rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 385206 z 08.06.2016

poleciła mi znajoma, spełnił oczekiwania w najwyższym stopniu

zakupy: Genmaicha Isecha; czerwiec 2016

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 385134 z 08.06.2016

Bardzo świeży towar w niskich cenach

zakupy: Sencha Yamecha; kwiecień 2016

plusy: Świeże produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 385034 z 07.06.2016

Kolejny raz zakupy są perfekcyjnie zrealizowane, polecam gorąco

zakupy: czarki i miseczki; czerwiec 2016

plusy: świetna strona i doskonała realizacja zakupionych towaró

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

addi rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 385022 z 07.06.2016

wszystko ok

zakupy: herbata; czerwiec 2016

plusy: szybki czas realizacji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 375154 z 03.03.2016

Wybrałam sklep ze względu na asortyment oraz profesjonalną obsługę klienta.

zakupy: czarka; marzec 2016

plusy: niezawodność, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Nagomi.pl opinia nr 372490 z 09.02.2016

Wyjątkowy i niepowtarzalny asortyment. Produkty najwyższej jakości. Sklep absolutnie spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów.

zakupy: Czajniczek seledynowy, Czarka do herbaty sencha irabo...; styczeń 2016

plusy: Niepowtarzalny, świetny jakościowo asortyment

minusy: dość wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER