Zdrowa żywność,suplementy diety oraz kosmetyki.
Sklep Naturanet.pl

Kontakt

tel. 664 132 474
Legionowo

Popularne produkty

Żywność, Kosmetyki naturalne, Suplementy diety, Herbaty, kawy, zioła, Dla diabetyków, Inne

Popularne marki

Bio planet, Sylveco, Etja, Sanbios, Avicenna, Polska róża, Fitomed, Eld - kosmetyka naturalna, , Yope, Mirlek, Ekamedica, Natumi, Visana, Boifan, Dary natury, Natura med

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 34
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Naturanet.pl > Opinie klientów

Sklep Naturanet.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.06.2011r i posiada 34 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jagoda rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 405950 z 17.02.2017

sprawdzony sprzedawca,to są kolejne moje zakupy...

zakupy: suszone owoce, przyprawy, mąki kasze, kakao...; luty 2017

plusy: szybka obsługa,dobry towar

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 403242 z 14.01.2017

Sklep znalazłam w Internecie. Absolutny profesjonalizm, jestem bardzo zadowolona. bardzo szybka realizacja przed świętami BN

zakupy: różne; grudzień 2016

plusy: dbałość o klienta

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 400854 z 15.12.2016

Zawsze o czasie, duży asortyment, zawsze kupuję za opłatą przelewem, mam zaufanie

zakupy: suplementy diety, witaminy, oleje, jądra moreli, żelazo; grudzień 2016

plusy: Towar opakowany b.dobrze. Szczelny. Oryginalny.

minusy: Na razie nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marianna rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 400018 z 07.12.2016

Ponieważ w NaturaNet jest najlepszy sok z dzikiej róży "Polska Róża"

zakupy: sok z dzikiej róży, olej z czarnuszki, daktyle, smalec z gęs; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja, dokładność

minusy: nie znam takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 397406 z 10.11.2016

Poszukiwałam naturalnych farb do włosów (ze względu na alergię) i tutaj znalazłam znany już wcześniej rodzaj farb. Takie zakupy to naprawdę przyjemność: doskonały towar, błyskawiczna wysyłka, przesyłka b.dobrze zapakowana, przez cały czas świetny kontakt. Gorąco polecam ten sklep. Ja na pewno będę tu wracać.

zakupy: Naturalne farby do włosów, czekolada i dżem dla diabetyków; listopad 2016

plusy: dobry towar, doskonała obsługa, świetny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natala rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 386794 z 23.06.2016

Zamówiony towar został przysłany w jeden dzień, dzięki prośbie. Jestem bardzo zadowolona, gdyż bardzo mi na tym zależało.

zakupy: Ksylitol, młody jęczmien, zielona kawa; czerwiec 2016

plusy: Błyskawiczność w realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natka rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 342517 z 15.05.2015

wszysko super!! polecam.. otrzymałam towar którego cięzko dostać w zwykłym sklepie w krotkim czasie)) dzięki))

zakupy: Krem dla twarzt ", Rosa", ; maj 2015

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 326257 z 07.01.2015

Szybka realizacja zamowienia rzetelna firma godna polecenia.

zakupy: Farby eld I olej ze slodkich migdalow; styczeń 2015

plusy: Szybkosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 292449 z 21.05.2014

Bardzo szybko zrealizowane moje zamówienie

zakupy: zioła; maj 2014

plusy: szybka realizacji duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anka rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 288329 z 23.04.2014

szukałam herbat i zielonej kawy.Sklep miał odpowiadającą mi ofertę.Zamówiłam herbatkę jednego dnia,a następnego już ją miałam-super szybko!wybrałam opcję płatności przy odbiorze,nie wiem jak by to wyglądało z PayU.Spróbuję następnym razem-na pewno w tym sklepie!polecam

zakupy: herbata; kwiecień 2014

plusy: interesująca oferta,szybkość realizacji

minusy: ceny minimalnie wyższe od najniższej która mogłam znaleź

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mira rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 282909 z 18.03.2014

zamówione produkty spełniły moje oczekiwania szybka realizacja zamówienia polecam

zakupy: zielona kawa; marzec 2014

plusy: łatwe zakupy dobry wybór

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aśka rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 280173 z 28.02.2014

Miał produkty, które trudno dostać.

zakupy: farba do włosów, kremy; luty 2014

plusy: oferta, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eleonora rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 259689 z 21.11.2013

Mogłam wreszcie kupić to co potrzebowałam. Dostałam bardzo szybko i za to dzięki. Polecam wszystkim .

zakupy: farba do włosów chna rubina; listopad 2013

plusy: Dostałam to co chciałam

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 248741 z 02.10.2013

Tanio i szybko! jestem zadowolona z zakupu i polecam!

zakupy: odżywka do włosów ELD; październik 2013

plusy: asortyment i ceny

minusy: brak możliwości przesyłki pocztowej tylko kurier

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorka rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 217253 z 08.05.2013

"Jestem zadowolona z zakupów. Ekspresowa wysyłka. Współpraca z tym sprzedacjącym to czysta przyjemność."

zakupy: Błonnik owsiany i lniany, cukier; maj 2013

plusy: szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 211113 z 09.04.2013

Przystępne ceny, bardzo szybka dostawa, towar solidnie zapakowany w szczególności jeśli chodzi o szklane opakowania. Jestem zadowolona z zakupów i na pewno skorzystam nie raz:)

zakupy: Mąka, ryż, karob; kwiecień 2013

plusy: Szczegółowy opis produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marian rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 207514 z 22.03.2013

Wybralem ten sklep bo ma towar taki co chce kopic dzieki

zakupy: krem z jadem pszzczelim 2 opakowania; marzec 2013

plusy: Dobra obsluga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 205866 z 14.03.2013

Kierowałam się przede wszystkim dostępnością oferty przydatnej akurat dla mnie oraz ceną tych artykułów. Jestem zadowolona z obsługi, zamówienie zostało szybko zrealizowane, a artykuły były dobrze zapakowane i zabezpieczone przed zniszczeniem w trakcie dostawy(miałam butelki z sokiem).

zakupy: spełniają moje oczekiwania; marzec 2013

plusy: przejrzysta oferta

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 193225 z 16.01.2013

Polecam sklep Naturanet.pl. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Są to moje pierwsze ale zapewne nie ostatnie zakupy w tym sklepie :)

zakupy: olejki eteryczne; styczeń 2013

plusy: szybka realizacja, dobry kontakt mailowy

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

drewart rekomenduje Naturanet.pl opinia nr 184421 z 14.12.2012

świetny sklep- błyskawiczna dostawa, wszystko perfekcyjnie zapakowane, zabezpieczone przed uszkodzeniem. Duży pozytyw

zakupy: produkty bezglutenowe, kosmetyki; grudzień 2012

plusy: szybkość realizacji zlecenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER